malachaskos Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 καλησπέρα. θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα ώστε να κάνω έχω ανάλυση των χεριών που παίζω... δηλαδή ποσοστό νίκών, fold, call, raise, reraise. σε ποιο ποντάρισμα και γενικά μια καλή ανάλυση...σε cash αλλά και τουρνουα!μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Για μένα το holdem manager είναι ότι καλύτερο έχει βγεί. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 laxmana έγραψε:Για μένα το holdem manager είναι ότι καλύτερο έχει βγεί.αναγνωρίζει μόνο του τα χέρια που παίζεις? ποια έκδοση έχεις? Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Η τελευταία έκδοση που έχει βγεί είναι η 1.10.04. Αυτό που κάνει είναι το εξής. Την ώρα που παίζεις τραβάει τα χέρια σου ένα ένα από το hand history και τα αποθηκέυει στην βάση δεδομένων.Μπορείς να κάνεις import και παλία hand history. Μέτα έχει πάρα μα πάρα πολλά φίλτρα και σε tour και σε cash για να δείς πως παίζεις. Επίσης την ώρα που παίζεις κρατάει στατιστικά και για τον αντιπαλό σου και εμφανίζεται ένας πίνακας , το λεγόμενο hud, με τα στατιστικά ( που έχεις επιλέξει )του αντιπάλου σου. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση. αλλά δεν μου συνδέεται...μου λέει πάντα"you have not selected a player to run this report against"πως μπορώ να επιλέξω παίκτη? Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2010 malachaskos έγραψε:κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση. αλλά δεν μου συνδέεται...μου λέει πάντα"you have not selected a player to run this report against"πως μπορώ να επιλέξω παίκτη?δεν το χρεισιμοποιεί κανείς?δοκίμασα το poker tracker αλλα δεν δουλεύει καθόλου δεν ξέρω γιατί! Παράθεση
issaloz Δημοσίευση 23 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2010 AUTO TO HOLD EM MANAGER MPORW NA TO SINDESW STIN BWIN NA DIAVAZEI TA XERIA MONO TOU?? PWS? PLZ HEELP Παράθεση
Recommended Posts