Againstodds Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.comCO ($25.15)Button ($24.35)Hero (SB) ($28.20)BB ($29.35)UTG ($37.10)MP ($12.35)Preflop: Hero is SB with Q, KUTG calls $0.25, 3 folds, Hero bets $1.10, BB calls $0.85, 1 foldFlop: ($2.45) 3, 8, Q(2 players)Hero bets $1.45, BB calls $1.45Turn: ($5.35) 5(2 players)Hero bets $3.25, BB calls $3.25River: ($11.85) Q(2 players)Hero checks, BB bets $10, Hero ?Total pot: $11.85 | Rake: $0.55To BB ειναι regular, αρκετα aggressive. Σε γενικες γραμμες, απεναντι σε πιο κακους παιχτες ειναι auto fold το river. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Dyskolh apofash: ennoeis metaksy call kai raise?To check pou kaneis sto river de m'aresei kai o monos logos isws einai gia na kaneis check-raise (for value)Alloiws to range tou sto river einai Qx kai an exeis kalo barreling image isws A8, 89, 87Epithetikos regular se blind battle me allo reg (ypothetw oti eisai) shmainei oti den exei pote (sxedon) set, h flush to poly kammia fora na emfanistei me 6c7c h 4c5c, 5c6c Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Κανω check με σκοπο check raise οπως το λες holdem απλα το pot sized bet με προβληματισε αρκετα σε εκεινο το σημειο. Με Q στο χερι του ποτε δεν πονταρει ποτ εκει. Γιατι πολυ απλα θα δεχτει call/shove μονο απο χερι που τον κερδιζει (τις περισσοτερες φορες flush).Επισης δεν θεωρω οτι εχει flush, αλλιως θα εκανε value bet στο river. Πιστευω προσωπικα οτι πονταρει ποτ εκει για να γινει payed off απο flush, εχοντας καποιο σετ. Ισως να κανω και λαθος, το χερι το πασαρα οποτε δεν θα μαθουμε ποτε.Απλα μου φανηκε αρκετα παραξενο το river bet και το ποσταρα να ακουστουν διαφορες αποψεις. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 εμένα μου φαίνεται ότι ο αντίπαλος έκανε το χρώμα που κυνηγούσε. είναι πολύ πιθανό να μπήκε με suited connectors στο hand, όπως JcTc, Tc9c, 7c6c, οπότε να κυνηγούσε και την κέντα του. επικροτώ το πάσο σου. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Θα πονταρα πρωτος στο river, αλλιως check-raise all in..Δεν το πασαρω ποτε bvsb απεναντι σε aggressive παιχτη, αν ηταν κανα passive fish ok.. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Κακό το bet στο Turn θα το έκανα 5$ ή 6$ ώστε να μη τον συμφέρει να διακινδυνεύσει αν έχει κανένα Α8 και φυσικά να μην τον συμφέρει να κυνηγήσει το χρώμα.Το σενάριο να μπήκε με Α8, να ακολούθησε το C-Bet λογικό, ακολούθησε στο Turn ένα λογικό ποσό μη θέλοντας να κάψει τον A του δεν είναι τραβηγμένο.Να τονίσω εδώ ότι το ύψος του bet στο river δείχνει ότι έχει το χρώμα, αλλά η ακολουθία του πονταρίσματος μέχρι τώρα δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει.Η Qc στο river ήταν μάλλον ότι χειρότερο μπορούσε να έρθει κάτω από αυτές τις συνθήκες πονταρίσματος, είναι σπαθί, με το check δείχνεις ότι φοβάσαι το χρώμα και ότι η Q τελικά δεν σου έκανε συνεπώς και A8 να έχει πλέον θεωρεί ότι σε κερδίζει, αποφασίζει να κάνει ένα value bet ίδιο με αυτό που θα έκανε αν είχε χρώμα.Από τα χέρια που δικαιολογούν το παίξιμο του τα 38, 35, 58 δεν είναι πιθανά, τα Α8, Α5, Α3, 55, 33, 88 είναι, οι σπαθάτοι συνδιασμοί όμως που θα δικαιολογούσαν το παίξιμο του είναι και περισσότεροι και πιθανότεροι άρα.......fold Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Πολυ credit δε δινεται σε μεγαλα bets στο river? Ναι μπορει να εισαι πολυ πισω αλλα μιλαμε για aggressive παιχτη στο BB που μολις ειδε check βρηκε την ευκαιρια να πονταρει για να το κλεψει μιας και ειδε οτι κολλησες μολις συμπληρωθηκε το flush. Πιστευω οτι αξιζε εστω το call για να δεις..Παντως ακυρο αλλα στα περισσοτερα θεματα που εχω διαβασει ολοι λενε fold στο river αν δεν εχεις τα nuts. Δηλαδη αυτο δεν ειναι τρομερα exploitable? Δεν πρεπει να κανεις call μονο και μονο για να δεις και να κανεις slow down εναν aggressive παιχτη που το κανει συχνα? Αν ξερω και εγω οτι πασσαρεις ευκολα χωρις τα nuts στο river καθε φορα θα σε κανω float και μετα μεγαλο bet και αυτο ηταν, optimum strategy για καποιον που πασσαρει 3 νταμες στο river επειδη εγινε το flush. Ετσι δεν ειναι?? Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Έτσι είναι αλλά το board texture δε βοηθάει, όλα αυτά τα μικρά φύλλα δεν του δίνουν ικανοποιητικό range άσχετων από χρώμα χεριών, μπορεί φυσικά να μπλοφάρει εντελώς και να μην έχει απολύτως τίποτα αν κάνεις call κατά τη γνώμη μου σε αυτό βασίζεσαι, αλλά από την άλλη μια τέτοια μπλόφα δεν θα την έκανε με All In;Είναι επίσης και η συνέπεια του, κατά τη γνώμη μου κακού πονταρίσματος σε όλα post flop σημεία, αν και ακόμα και για το flop μπορεί να εκφραστούν κάποιες σκέψεις.Τυπικό ποντάρισμα στο flop, μικρό (inn pot odds) ποντάρισμα στο turn και πολύ weak check στο river, απέναντι σε έναν aggressive παίχτη έχεις κάνει το παιχνίδι του εξολοκλήρου.Ξέρουμε ότι είναι aggressive, αλλά είναι loose ή tight, ας υποθέσουμε ότι είναι νορμάλ, με αυτή την υπόθεση τον τοποθετώ στα χέρια που προανέφερα.Έναν τέτοιον παίχτη ίσως είναι καλύτερα να τον παίξεις tight passive από την αρχή, το c-bet στο flop δηλαδή ίσως και να μην το έκανε κανείς να δεις τι θα κάνει εκείνος πολύ διαπραγματεύσιμο μια και μπορεί να δίνεις free card σε flush draw, αλλά στη περίπτωση μας ένα check στο flop θα άλλαζε το όλο χέρι κατά τη γνώμη μου δραματικά.Επίσης ένα over bet στο turn μάλλον θα τον έδιωχνε, άμα δεν τον έδιωχνε τότε δεν θα φοβόμασταν το χρώμα θα υποθέταμε ότι ζευγάρωσε στο 8 ή έχει ένα ζεύγος στο χέρι άλλο, και όταν βλέπαμε τη Q θα κάναμε άφοβα all in.Έτσι όπως παίχτηκε το χέρι θέσαμε εαυτόν σε πολύ exploitable κατάσταση, ειδικά εναντίον aggressive παίχτη. Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Δηλαδη κανεις δεν λαμβανει υποψιν 33,55,88 ? Δεδομενου οτι ειναι regular, δεν περιμενω ποτε να κανει check/call flop & turn. Αν εχει draw και αποφασισει να το παιξει, θα κανει c/r σε ενα απο τα 2 streets. To check μου στο river το κανω ακριβως για να δειξω αδυναμια και να κανω check/raise. Aυτο που μου αλλαξε την γνωμη ειναι το bet sizing του το οποιο δεν ειναι φυσιολογικο. Αν εχει flush θα κανει value bet 1/2 εως 3/4 pot για να γινεις payed off. Oταν πονταρεις pot σε εκεινο το σημειο ξερεις οτι θα δεχτεις call απο flush και πανω, οποτε γιατι να γινεις commited με κατι χειροτερο ή και ακομα να μπλοφαρεις το μισο σου stack με air εφοσον εχεις δεχτει 2 barrells?Δεν λεω οτι το fold ειναι σωστο, ημουν 50-50 αναμεσα σε fold και call, διαλεγοντας εντελει το 1ο. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 holdemgr έγραψε:Alloiws to range tou sto river einai Qx kai an exeis kalo barreling image isws A8, 89, 87Epithetikos regular se blind battle me allo reg (ypothetw oti eisai) shmainei oti den exei pote (sxedon) set, h flush to poly kammia fora na emfanistei me 6c7c h 4c5c, 5c6cΣυμφωνώ και εγω με τον Holdemgr. Τις περισσότερες φορές που έχω κάνει call εκεί έχει δείξει Q με μικρότερο kicker ή Α8 όπως λέει και ο holdemgr. Αλλη φορά κάνε το call εκεί αφου δε κάνεις και άσχημο call με την δύναμη του χεριού σου αλλά και για να πάρεις το read για meta. Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Call.Στο είχα πει και χτες οτι μάλλον θα έκανα call και ότι δεν πιστεύω σε flush.Αρκεί να κερδίζεις 1 στις 3,αυτο σκέψου απλά.Πάντως η call/fold απόφαση σε τέτοιες περιπτώσεις για μένα είναι coinflip.Εδώ έκλινα προς call. Παράθεση
errrrr Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Κατ' αρχάς χαιρετώ τα παιδιά του φόρουμ! Τώρα για το χέρι.. για regular το call στο turn για χρώμα είναι λίγο άτοπο. Μάλλον τότε δεν πάει για χρώμα, την ντάμα λίγο δύσκολο να έχει οπότε τον βάζω σε pair 8 ή 3. Τα σετάκια θα ήταν κακοπαιγμένα. Σκάει το river, ντούκου εσύ, και αποφασίζει να μπλοφάρει την ντάμα. Διπλή μπλόφα: τρεις ντάμες ή χρώμα. Σίγουρα με ντούκου δεν σε βάζει να τα κρατάς εσύ. Καλός ο ΒΒ. Βέβαια όπως είπε και ο iJustRiveredYou άξιζε το call για να δεις το φύλο του. Παράθεση
Recommended Posts