kasspav Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Απόψε η τελευταία αγωνιστική του "Pokerland Αποστολή στο Σαν Ρέμο"- η μάχη για την 10άδα κορυφώνεται **Ante na doume simera ti tha ginei...sto 90'!!! Παράθεση
fridis Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 les na mpo na spaso to toyrnoya??sto final akoyo prosfores apo chat gia to stack moy :laugh: :laugh: Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 εγω bubble boy πρεπει να βγω για να μαθω να τα παιζω ολα.αν δε το βαλεις προγραμμα δυσκολα να παιζεις καθε Δευτερα κ Πεμπτη. Παράθεση
filosofos82 Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 ηρεμα φιλε μου! απλα το έχεις!! απλα εδωσες λιγο action για σημερα!καλη επιτυχια, και αποψε και στο sit and go! Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Με τα λύπεις δηλώνω ότι το σημερινό 15ο τουρνουά ακυρώνεται.Οι 10 πρώτη της κατάταξης ως έχει τώρα θα αποτελέσουν το τελικό τραπέζι που θα παιχτεί τη 1η Απριλίου.Τα λέμε τότε.χαχαχαχα!!! Παράθεση
tekidis Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Xaxaxa poli kalo. Mages epidi pleon meinan mono oi ediaferomenoi kai einai liga atoma isws kai o 5os antimetopisei provlima.Toulaxiston egw sigoura eimai se epifovi thesi.Sto teleutaio eixame kamia 80 aria simetoxes , apo 180 pou xekinisame ... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 η πρωτη φορα ειναι για να μαθουμε.πχ την επομενη φορα θα γινει σωστη εξισωση για να βγαινουν οι βαθμοι.Αναλογα παντα με το ποσα ατομα παιζουν.Δηλαδη οι βαθμοι για ft των πρωτων αγωνιστικων δε θα επρεπε να ειναι ιδιοι με των τελευταιων , αφου στο ενα επαιζαν 390 ατομα και τωρα στο 15ο γραφτηκαν 70. Παράθεση
patrinos89 Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 ρε παιδια ας πει καποιος εγκυρα αν ο gsbets περναει???νομιζω πως κατατασεται 10ος... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 εδω δε το κοιταω εγω ρε :laugh: θα κατσει να το ψαξει αλλος για μενα?Εχω εξεταστικη σε λιγο καιρο , που καιρος για San Remo και διακοπες. :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts