LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 apo ta 6k + tour pou exw paiksei kserw pote na fliparw preflop bits.mia teleutaia erwtisi pros bits kai dar.opws exei paixtei to xeri kanete fold?mono auto xwris peraiterw analuseis mias k eginan k paratravikse to thread. kalo pasxa se olous. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 LUADARKO έγραψε:apo ta 6k + tour pou exw paiksei kserw pote na fliparw preflop bits.mia teleutaia erwtisi pros bits kai dar.opws exei paixtei to xeri kanete fold?mono auto xwris peraiterw analuseis mias k eginan k paratravikse to thread. kalo pasxa se olous.egw exw idi pei oti tha mpaina.opote oi skepseis pou xw pei den aforoun kathara ayto to xeri alla ena geniko tour line. sto sygkekrimeno spot,den tha pigaina paso.sto zygi emena edw mou fainetai pio simantiko na paw sta 16k,exei to dead money sti mesi exw massive draw kai prwtistws paw na vgw prwtos.ps.den yponoisa oti den xereis na flipareis oute ithela na sxoliasw to tropo pou paizeis.den exw kanena logo mou eisai sympathis ap ta posts sou+den s exw dei pote na paizeis gia na exw to dikaiwma na ekferw gnwmi.ayto pou ennoisa einai oti ama fliparoume kathe fora pou mas dinetai i dynatotita tha kerdisoume tour mono me para para poly tyxi.kai ayto san fact de mou aresei... Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 +1 stin teleutaia paragrafo.sumfwnw k epauksanw.oso ginetai ligotera coinflips preflop fusika,alla theloume dn theloume ypo sunthikes tha ta paiksoume k tha xreiastoume k tin voitheia tis tyxis k dn tha prepei na to fovomaste.(esy kserw oti to gnwrizeis)egw eimai toso kathetos gia to sugkekrimeno hand gt dn ginetai na dinoume lathos lines pros ta eksw gt poly apla tha odhghsoume ton kosmo se apofaseis pou tha xanoune chips makroxronia.an k teleutaia apexw apo to forum ta post sou einai poly kala. keep it up Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Σε αυτό το χέρι εγώ θα έκανα fold, pre-flop πιθανόν να έκανα All In μόνο αν είχα καλές πιθανότητες να δω fold από τον αντίπαλο, και φυσικά ίσως πάιζαν και άλλοι παράγοντες ρόλο, το δε φοβάμαι να fliparo όμως δεν θα υπήρχε καν σαν σκέψη, ακόμα και pre-flop είναι πολύ νωρίς και ανώφελο κατά τη γνώμη μου να πάω κορώνα γράμματα όλο το stack μου.Έγραψα και άλλα πολλά αλλά δεν χρειάζεται να το κουράσουμε άλλο, κάποια στιγμή θέλω να ανοίξω μια κουβέντα περί του θέματος με άλλους που συμφωνούν με τη κύρια γραμμή που θεωρεί την επιβίωση στο τουρνουά ποιο σημαντική από ένα τυχαίο double up. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Εγω pre μπορει να εκανα και all in απευθειας.Γιατι να μην ανεβασω 10%+ το stack μου.οκ κατσε εσυ στο bubble να πασαρεις 99% των φυλλων.Θα επιβιωσεις δεν λεω αλλα τι θα κανεις ? minimum cash και μετα θα φας call στον ΑΚ σου απο το 86 του commited big stack και player out.Τα τουρνουα ναι ειναι επιβιωση αλλα πρεπει εσυ να πιεζεις τους αλλους να επιβιωσουν και οχι αυτα εσενα.Η αντιμετωπιση των τουρνουα απο την μερια σου ειναι σωστη οταν παιζουμε wsop main event εκτος bankroll κερδιζοντας satellite και θελουμε να παιξουμε αν γινεται και κανενα coin μεχρι να κανουμε το minimum cash. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 foustouki έγραψε:Εγω pre μπορει να εκανα και all in απευθειας.Γιατι να μην ανεβασω 10%+ το stack μου.οκ κατσε εσυ στο bubble να πασαρεις 99% των φυλλων.Θα επιβιωσεις δεν λεω αλλα τι θα κανεις ? minimum cash και μετα θα φας call στον ΑΚ σου απο το 86 του commited big stack και player out.Τα τουρνουα ναι ειναι επιβιωση αλλα πρεπει εσυ να πιεζεις τους αλλους να επιβιωσουν και οχι αυτα εσενα.Η αντιμετωπιση των τουρνουα απο την μερια σου ειναι σωστη οταν παιζουμε wsop main event εκτος bankroll κερδιζοντας satellite και θελουμε να παιξουμε αν γινεται και κανενα coin μεχρι να κανουμε το minimum cash.nice post Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Όπως είπα και εγώ ναι pre-flop υπάρχουν σοβαροί λόγοι να κάνεις All-In, και πιθανόν να το έκανα, μετά φυσικά που θα έβλεπα QQ θα σκεφτόμουνα, γαμώτο σε coin flip έπεσα, και δεν θα ήμουν χαρούμενος για αυτό επειδή είμαι 1% μπροστά, αλλά ναι pre-flop είναι οκ.Τώρα πως πήγαμε από αυτά που λέω στο.foustouki έγραψε: οκ κατσε εσυ στο bubble να πασαρεις 99% των φυλλων.Θα επιβιωσεις δεν λεω αλλα τι θα κανεις ? minimum cash και μετα θα φας call στον ΑΚ σου απο το 86 του commited big stack και player out.Τα τουρνουα ναι ειναι επιβιωση αλλα πρεπει εσυ να πιεζεις τους αλλους να επιβιωσουν και οχι αυτα εσενα.Δεν το κατάλαβα, αυτά βλέπω και κάπου αρχίζω και αμφιβάλω αν γίνομαι κατανοητός ή αν απλά άδικα γράφω, τα διαβάζει κανείς;Να κάνω μια παράθεση από αυτά που έγραψα πριν και νομίζω καθιστούν τη παραπάνω σου πρόταση άτοπη.Darraess έγραψε:- Πότε θα αρπάξω μετά χαράς την ευκαιρία για ένα flip.* Να παρενοχλώ και να πετάω έξω short stacks που κατά τεκμήριο θα κάνουν All In με πολύ μεγαλύτερο range φύλλων από το κανονικό.* Στα τελευταία στάδια του τουρνουά που τα blinds και ante δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα και τα μεγαλύτερα stack προσπαθούν πολύ συχνά να τα κλέψουν προφανώς πάλι με μεγαλύτερο range φύλλων από το κανονικό.* Aν ο αντίπαλος μου έχει επιδείξει σχετικό looseness.(Εναντίων tight παιχτών ή άγνωστων παιχτών όμως όχι σχεδόν ποτέ δεν κάνω εκτός και αν είναι να βγω για μπύρες μετά.)Γενικά μου αρέσει να μπαίνω σε πιθανά flip coins όταν έχω τις περισσότερες πιθανότητες να μην είναι τελικά καν flip και να είμαι το φαβορί.Το παραπάνω χέρι λοιπόν κατά τη γνώμη μου, δεν περιέχει κανένα από τα στοιχεία που δικαιολογούν να αποδεχθούμε το flip.Είναι πολύ νωρίς στο τουρνουά, είμαστε με above average chips, σχεδόν 25bb και ο αντίπαλός μας είναι tight παίχτης που επιδιώκει το flip ακριβώς γιατί σε σχέση με αυτόν είμαστε short stack.Και ακριβώς για τέτοια χέρια μιλάω όταν λέω δεν μου αρέσουν τέτοια flip, αλλά δεν είμαι σίγουρος σε ποια γλώσσα μιλάω και δεν γίνομαι κατανοητός με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνονται τα λόγια μου.Όσο για τη τελευταία σου πρόταση κάτι δεν καταλαβαίνω, πέρα από τις εγγενείς διαφορές που έχει ένα live τουρνουά από ένα on-line τουρνουά (που παραδέχομαι δεν γνωρίζω) η γενική γραμμή στρατηγικής που έχεις είναι και αυτή διαμετρικά αντίθετη;Όσο τα σχόλια για τα satellites και minimum cash in δεν ξέρω τι εννοείς, θεωρώ ότι όταν μπαίνεις σε ένα τουρνουά το χρηματικό σου bankroll δεν έχει σημασία πια, το bankroll σου είναι πλέον και για τη διάρκεια του τουρνουά οι μάρκες σου. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Συγνωμη αλλα με κουρασες..Κανεις πολλα λαθη σε αυτα που λες αλλα δεν θελω να συνεχισω το θεμα..Να σαι καλα. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Κρίμα, είναι κατά τη γνώμη μου ένα πολύ σημαντικό θέμα προς συζήτηση, ίσως νοιώθω έτσι γιατί έχω προσωπικό ενδιαφέρον για αυτό.Μπορεί να είμαι λάθος το παραδέχομαι, που είναι αυτό το λάθος δε κατάφερα να ανακαλύψω εδώ, ίσως μια άλλη φορά.Αντεύχομαι. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 file mou dn einai shmantiko to na vazeis ta lefta sou mesa otan eisai mprosta.se parakalw poly katalave to k na kleisei to thema edw.EISAI MPROSTA.EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA.EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 LUADARKO έγραψε:file mou dn einai shmantiko to na vazeis ta lefta sou mesa otan eisai mprosta.se parakalw poly katalave to k na kleisei to thema edw.EISAI MPROSTA.EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA.EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTA EISAI MPROSTALUA ON TILT :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 e nai re sy.an einai dynaton.7 selides thread gia to auto all in. Παράθεση
Recommended Posts