bits10 Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 @ Luadarko: den einai thema fovou to na mi thes na flipareis.oute egw fovamai na fliparw.einai vevaio omws oti ama fliparw oses fores mou dinetai i dynatotita se ena tournoua de tha mpw oute ITM ektos ama xekwlwthw oso de paei.i apofasi gia to ama pas gia flip i oxi exartatai apo paragontes san to stack sou,simeio tou tournoua,an exeis edge sto trapezi i ama ftyneis aima gia na pareis pot etc.episis de mporeis na paizeis to idio poker sto 11ari kai sto 109..einai apla lathos..opws kai na to kanume prepei na prospatheis na prosarmozeis to paixnidi sou stous ekastote antipalous sou.oxi apo plevras fovou,se kamia periptwsi de lew ayto px na flipareis sto ena kai oxi sto allo..alla px poso pio spania tha deis light 4bet sto 11ari apo to 109ri? Παράθεση
griffith Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Nomizw pws oloi ksexasate oti yparxoun 1900 markes sto pot preflop, opote prepei na valoume 7500 gia 16800 gia to opoio xreiazomaste 45%. Exoume ~53% vs overpair opote end of the story. Akoma ki an yparxei pi8anothta na exei set borei aneta na exei kai kati san QhJh kai na eimaste poly brosta. Kai preflop just raise/shove me auto to stack,8a perneis kai call apo AQ eidika ongame Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 LUADARKO έγραψε:einai apo middle k anoigei to pot prwtos.mporei na to kanei me opoiodhpote pair,me opoiesdhpote megales kartes i akomh k me suited connectors.to overbet sto flop mono dunami dn deixnei.me set pote dn tha kanei tetoio bet.alla k overpair na exei an einai tt,jj,qq eisai mprosta gurw sto 54%. sta tournoua akomh kai 51% na exeis metraei akomh k to 1 tois ekato parapanw.sti xeiroteri eisai se flip.ti allo theleis se tetoio flop??dn yparxei to set k an yparksei tha einai mia apo tis liges.so what?? dld mono me asso i rhga tha eimaste etoimoi na valoume ta lefta mas sto kentro?ase pou k an vgei assos h rhgas tis perissoteres dn tha plirothoume enw me tetoio flop tha paroume to megisto apo ton antipalo se periptwsi pou exei top pair i overpair.EIMASTE MPROSTA.an dn ta valoume otan eimaste mprosta pote tha ta valoume?otan eipa oti prepei na paizeis to idio dn ennoousa se thema prosarmogis stous antipalous alla sto thema fovou.fusika k prepei na prosarmozesai analoga me tous antipalous. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Johnny22 έγραψε:Darraess έγραψε:Μαθαίνω γρήγορα όμως.no offence alla de mou fainetai na exeis diathesh na matheis apo kapoious pou theloun na voithisoun[/quote:28rr6a49]Γρήγορα είπα όχι με τη ταχύτητα του φωτός, λυπάμαι αν δίνω την εντύπωση ότι είμαι ξεροκέφαλος αλλά νοιώθω ότι δεν περνάω αυτό που θέλω να πω ίσως φταίω εγώ.Αν μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι καλή ιδέα να fliparo σε ένα MTT τουρνουά στα level αυτά που και να κερδίσω το όφελος είναι μικρό ενώ άμα χάσω πάει τέλειωσε το τουρνουά για μένα.Σημαντικά πράγματα όμως, ένα τέτοιο τουρνουά μπορεί να κρατήσει από 3 ως και 6 ώρες, δεν θα το κάνω multitable άρα σε μια μέρα θα παίξω μόνο 2 ή 3 ανάλογα πόσο γρήγορα θα βγω σε κάποιο από αυτά, έχω απόλυτη κατανόηση στην έννοια βάθος χρόνου και το βάθος χρόνου εδώ είναι η διάρκεια του τουρνουά όχι η υπόλοιπη ζωή μου σαν επαγγελματίας τζογαδόρος.Θα χρειαστεί να κάνω αρκετά flip coin χέρια αργότερα, είτε γιατί θα είμαι short stacked είτε γιατί θα θέλω να πετάξω short stacks έξω, αν αρχίσω από τώρα τα coin flips πόσο νομίζει κάποιος ότι θα αντέξω;- Πότε θα αρπάξω μετά χαράς την ευκαιρία για ένα flip.* Να παρενοχλώ και να πετάω έξω short stacks που κατά τεκμήριο θα κάνουν All In με πολύ μεγαλύτερο range φύλλων από το κανονικό.* Στα τελευταία στάδια του τουρνουά που τα blinds και ante δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα και τα μεγαλύτερα stack προσπαθούν πολύ συχνά να τα κλέψουν προφανώς πάλι με μεγαλύτερο range φύλλων από το κανονικό.* Aν ο αντίπαλος μου έχει επιδείξει σχετικό looseness.(Εναντίων tight παιχτών ή άγνωστων παιχτών όμως όχι σχεδόν ποτέ δεν κάνω εκτός και αν είναι να βγω για μπύρες μετά.)Γενικά μου αρέσει να μπαίνω σε πιθανά flip coins όταν έχω τις περισσότερες πιθανότητες να μην είναι τελικά καν flip και να είμαι το φαβορί.Ας μου εξηγήσει κάποιος τώρα λαμβάνοντας υπόψη του αυτά γιατί είναι καλή ιδέα να βάλω παρωπίδες και να κλειδώσω το μυαλό μου σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά "All in με AK από παντού και πάντα." ή "δεν πρέπει να φοβάμαι να fliparo." Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αν ειναι ετσι οποτε ανοιγεις με ΑΚ απο middle και σε κανουν 3bet απο button πρεπει να το πετας σωστα?Τεσπα πιστευω πολυ εκταση πηρε το θεμα κ χωρις λογο. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Όχι όποτε και αν το 3-bet είναι all in.Ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω για να εξηγήσω ότι είναι θέμα συνθηκών και όχι μιας συγκεκριμένης επιταγής σε μια προκαθορισμένη συμπεριφορά. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Darraess έγραψε:Όχι όποτε και αν το 3-bet είναι all in.Ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω για να εξηγήσω ότι είναι θέμα συνθηκών και όχι μιας συγκεκριμένης επιταγής σε μια προκαθορισμένη συμπεριφορά.dld edw tha foldares? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Το θεμα ειναι οτι αναλογα πως θα παιξει το ΑΚ μπορεις να κανεις τον αντιπαλο να πεταξει ολα τα ζευγαρια μεχρι και ΤΤ. Οποτε στην ουσια flip θα κανεις μονο αν εχει ο αντιπαλος JJ,QQ.Οταν κανεις 4bet shove για παραδειγμα διωχνεις ολα τα middle pairs.Αυτη ειναι η δυναμη του ΑΚ στα MTT.Ειναι το καλυτερο φυλλο να παιρνεις τα dead money pre και αν καταληξεις να παιξεις το coin με JJ its ok. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Απολύτως δεν υπάρχει σε αυτό καμία αντίρρηση.Παράδειγμα όμως σε αυτό το χέρι, ξεκινήσαμε με raise του άλλου με σχεδόν 2χ το stack μας, και ακολουθήσαμε, δεν είμαστε στην απόλυτη αρχή του τουρνουά αλλά ούτε καν στη μέση ακόμα, έχουμε θεωρώ above average stack, στο flop τζίφος, τα στοιχεία μας λένε ότι ο αντίπαλος παίζει δυνατά φύλλα παρόλα αυτά η πιθανότητα να κλέβει με κάποιο μεγαλύτερο range δεν είναι απαράδεκτη το πρόβλημα πάλι είναι ότι σε αυτό το μεγαλύτερο range το 10 παίζει μια χαρά.Θα τον τοποθετήσω λοιπόν σε Τχ τουλάχιστον, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει fold με τα διπλά μας chips, top pair και overcard πόσο μάλλον με set.Μια και από τα πιθανά φύλλα με Τ που έχει τα Α, Κ, Τ είναι στη λίστα αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε καν flip είμαστε 45 - 55Είτε λοιπόν call προκειμένου να δω ένα φύλλο ελπίζοντας θα βοηθήσει αλλά έχει φροντίσει να είναι ακριβό για την περίπτωση που το turn είναι άσχετο και τότε το fold είναι μονόδρομος μια και μετά το All In είναι σίγουρο.Εδώ σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν fold.Αν είμαστε πιο deep στο τουρνουά πιθανότατα θα έκανα εγώ All In στο pre-flop. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Στο φλοπ τζιφος??Μακαρι να ειχα τετοια φλοπ με το ΑΚs καθε φορα. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 To τζίφος ομολογώ είναι βαριά κουβέντα, μια χαρά flop είναι για να εκβιάσουμε κάποιον έξω από το pot, έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε ακόμα και αν κάτσει τελικά, σε αυτή τη περίπτωση όμως θεωρώ ότι ο αντίπαλος μας μας δήλωσε ξεκάθαρα ότι δε φεύγει, επίσης διαφαίνεται μια προσπάθεια να μας κάνει commit αν εκείνος μας θέλει all in μέχρι το showdown αυτό από μόνο του είναι πολύ καλός λόγος να μη το θέλουμε εμείς.Για αυτό λέω ότι οι συνθήκες παίζουν μεγάλο ρόλο. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Darraess έγραψε:To τζίφος ομολογώ είναι βαριά κουβέντα, μια χαρά flop είναι για να εκβιάσουμε κάποιον έξω από το pot, έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε ακόμα και αν κάτσει τελικά, σε αυτή τη περίπτωση όμως θεωρώ ότι ο αντίπαλος μας μας δήλωσε ξεκάθαρα ότι δε φεύγει, επίσης διαφαίνεται μια προσπάθεια να μας κάνει commit αν εκείνος μας θέλει all in μέχρι το showdown αυτό από μόνο του είναι πολύ καλός λόγος να μη το θέλουμε εμείς.Για αυτό λέω ότι οι συνθήκες παίζουν μεγάλο ρόλο.mporeis na katalaveis oti tis perissoteres eisai mprosta se tetoio flop me ak hearts k oti otan eimaste mprosta theloume na mpainoune ta lefta sti mesi?? paikse ligo me to pokerstove k tha to deis k monos sou. na ton ekviaseis na fygei enw exeis to kalutero xeri?mas dhlwse ksekathara oti den feugei,emeis prepei na xairomaste pou dn feugei.oso gia tin prospatheia na mas kanei commiteed euxaristws. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 οκ, τι χέρι λες ότι έχει? να το βάλω στο pokerstove να δώ, γιατί αυτά που βάζω εγώ δε με βάζουν μπροστά, βάζουν αυτόν μπροστά, δικαιολογώντας πλήρως την πρόθεση του να μας πάει μέχρι τέλους All In.Αλλά προφανώς κάνω λάθος, οπότε χρειάζομαι βοήθεια να μου πεις σε τι χέρι τον τοποθετείς. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 dn tha vazeis ena xeri,tha vazeis range xeriwn.o antipalos anoigei prwtos apo middle.mporei na to kanei me any pair me any suited connectors kai me any2 high cards.valta ola mesa.vale k ta set akoma k tha deis oti eisai mprosta.mn petate tetoio fullo se mtt.einai krima. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Σε παρακαλώ πολύ αν είναι να κοροϊδευόμαστε πες το μου να να το ξέρω να μην σπαταλάω χρόνο και προσπάθεια.Προσπαθώ να καταλάβω, τι σε κάνει να νομίζεις ότι είμαστε μπροστά.Range εννοώ όταν λέω πες μου τι χέρι νομίζεις ότι έχει, δεν σου ζητάω προφανώς να μαντέψεις ακριβώς τα δυο του φύλλα εκτός και αν έχεις κάποιο κληρονομικό χάρισμα.Να το κάνω εύκολο λοιπόν και εδώ τελειώνω.Κάνει Raise από MP 4χΒΒ, αυτό διευρύνει το Range των φύλλων του, έχει Q περίπου 2.6 και Μ περίπου 48 αυτά μικραίνουν το range, τα στατιστικά του δείχνουν ιδιαίτερα tight παίχτη, μικραίνει το range και άλλο.Άρα λοιπόν μιλάμε για 88+, 9Τs+ connectors, JT+ connectors, AQ, AJ, AT, QT.Προσωπικά θα το περιόριζα ακόμα περισσότερο αλλά δε πειράζει.Όλα αυτά pre-flop μας τοποθετούν, 62.5% - 37.5% ή 1 προς 1.5 over.κάνουμε call το raise, κανείς άλλος δεν ακολουθεί κάνοντας ακόμα ποιο tight το range του.Turn 4hTc8h, στο προηγούμενο range του είμαστε τέλεια, 68%-32% ή 2.1 over, μιλάει εκτός position και κάνει overbet potx1.5=3000σε αυτή τη φάση εμείς έχουμε Q 1.35, M 25, η κατάσταση μας είναι πολύ ικανοποιητική. Δεν πρέπει να αναθεωρήσουμε το range του? προσωπικά θα το έκανα, έχουμε λοιπόν.88+, 9T, JT, QT, KT, AT, A8 αυτά είναι 13 χέρια μια και αν είναι suited ή όχι πλέον δεν μας νοιάζει, να του δώσουμε και 2 με τα οποία μπλοφάρει ΑQ και KJ τώρα έχουμε 53%-47% ή 1/1.1 υπέρ μας.Oλες οι συνθήκες μας δείχνουν ότι όχι μόνο δεν μπλοφάρει αλλά πιθανότατα έχει ήδη overpair, δεν φαίνεται να έχει set, οπότε μιλάμε για JJ+ κάτι το οποίο μας βάζει στο 50.5% με 49.5% ποιο coin flip δεν γίνεται.Αν ήμουνα ο άλλος είναι απολύτως σαφές ότι θα ήθελα τον αντίπαλο μου All In, πιθανότατα δεν θα είχα τη ψυχραιμία να κάνω το overbet και θα έκανα all in.Και εδώ είναι που ρωτάω και ειλικρινά θέλω να μάθω πως το αντιμετωπίζει ο κόσμος, ενώ έχουμε ακόμα τα 3/4 του τουρνουά να φάμε και έχουμε πάνω από το μέσο όρο chips, έχει νόημα να ρίξουμε 25ΒΒ σε ένα coin flip που βγάζει εμάς από το παιχνίδι αλλά αφήνει τον αντίπαλο μας σχεδόν στη κατάσταση που είμαστε εμείς τώρα;Μόνο και μόνο επειδή έχουμε ερωτευτεί το ΑΚ μας;Σε αντιδιαστολή με ένα cash game θα έπαιζε κάποιος όλο του το bankroll σε αυτή τη παρτίδα? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Darraess έγραψε:Προσπαθώ να καταλάβω, τι σε κάνει να νομίζεις ότι είμαστε μπροστά.Άρα λοιπόν μιλάμε για 88+, 9Τs+ connectors, JT+ connectors, AQ, AJ, AT, QT.Όλα αυτά pre-flop μας τοποθετούν, 62.5% - 37.5% ή 1 προς 1.5 over.Turn 4hTc8h, στο προηγούμενο range του είμαστε τέλεια, 68%-32% ή 2.1 over, μιλάει εκτός position και κάνει overbet potx1.5=3000σε αυτή τη φάση εμείς έχουμε Q 1.35, M 25, η κατάσταση μας είναι πολύ ικανοποιητική. 88+, 9T, JT, QT, KT, AT, A8 αυτά είναι 13 χέρια μια και αν είναι suited ή όχι πλέον δεν μας νοιάζει, να του δώσουμε και 2 με τα οποία μπλοφάρει ΑQ και KJ τώρα έχουμε 53%-47% ή 1/1.1 υπέρ μας.Oλες οι συνθήκες μας δείχνουν ότι όχι μόνο δεν μπλοφάρει αλλά πιθανότατα έχει ήδη overpair, δεν φαίνεται να έχει set, οπότε μιλάμε για JJ+ κάτι το οποίο μας βάζει στο 50.5% με 49.5% ποιο coin flip δεν γίνεται. afou apantas monos sou emena ti me thes??? Παράθεση
Zulugr Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Επειδη χανονομαστε στη μεταφραση,τον αντιπαλο μου τον ξερω καλα.Στο overbet που κανει στο flop ειμαι σιγουρος τι κραταει και ποσο μπροστα ειμαι.Το ερωτημα ειναι αν αξιζει Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ να φλιπαρουμε.Στους μαθηματικα σκεπτομενους ειναι snap shove.Αν ομως ειμαστε π.χ. FT στο ιδιο σποτ με τα ιδια chips (2η σε μαρκες και με 2-3 shortstack)θα ηταν το ιδιο ?Θεωρω πως για να κερδισεις MTTs πρεπει να κανεις σωστα shoves αλλα και κορυφαια folds Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 no offence filos,alla dn yparxei oute to xeri pou postares oute auta pou les.an einai pote dunaton na thewreitai korufaio fold otan foldareis enw eisai mprosta...akomh k 51%.ase pou genika eisai pio mprosta se tetoia flops.an pasareis to ak se tetoio flop tha xaneis markes.to 51% stis 1000 ginetai 510 k paei legontas...tespa,ypokeimenika einai ola sto poker. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Zulugr έγραψε:Επειδη χανονομαστε στη μεταφραση,τον αντιπαλο μου τον ξερω καλα.Στο overbet που κανει στο flop ειμαι σιγουρος τι κραταει και ποσο μπροστα ειμαι.Το ερωτημα ειναι αν αξιζει Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ να φλιπαρουμε.Στους μαθηματικα σκεπτομενους ειναι snap shove.Αν ομως ειμαστε π.χ. FT στο ιδιο σποτ με τα ιδια chips (2η σε μαρκες και με 2-3 shortstack)θα ηταν το ιδιο ?Θεωρω πως για να κερδισεις MTTs πρεπει να κανεις σωστα shoves αλλα και κορυφαια folds+1 Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 mathew ace έγραψε:Zulugr έγραψε:Επειδη χανονομαστε στη μεταφραση,τον αντιπαλο μου τον ξερω καλα.Στο overbet που κανει στο flop ειμαι σιγουρος τι κραταει και ποσο μπροστα ειμαι.Το ερωτημα ειναι αν αξιζει Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ να φλιπαρουμε.Στους μαθηματικα σκεπτομενους ειναι snap shove.Αν ομως ειμαστε π.χ. FT στο ιδιο σποτ με τα ιδια chips (2η σε μαρκες και με 2-3 shortstack)θα ηταν το ιδιο ?Θεωρω πως για να κερδισεις MTTs πρεπει να κανεις σωστα shoves αλλα και κορυφαια folds+1[/quote:2uocrss8] :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 peran tis plakas.. koryfaia folds xreiazontai alla..oxi otan eisai mbrosta.. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 κατάλαβα, όταν μου λες ότι το 1% ή και το 5% είναι να είσαι μπροστά δεν πρόκειται πλέον για μια κουβέντα που σκοπό έχει να βγάλει κάποιο αποτέλεσμα αλλά απλά μια παθολογική ανάγκη διαφωνίας, με επιχειρήματα που δεν αγγίζουν την πραγματικότητα αλλά αγκιστρώνονται σε οριακά νούμερα μόνο και μόνο προς χάριν μιας ανώφελης δικαίωσης.Έχεις δίκιο λοιπόν κυνήγα με απόλυτη αφοσίωση το coin flip που δεν χρειάζεσαι και εκείνη την ώρα που παίζεις δεν μπορείς να ξέρεις αν είσαι εσύ 1% μπροστά ή ο αντίπαλος, και όποτε χάνεις δε πειράζει στο επόμενο τουρνουά του πούστη το poker stove λέει πρέπει να κερδίσεις το coin flip, αυτό που δε σου λέει βέβαια είναι πόσες φορές θα το κάνεις αλλά δεν πειράζει στο βάθος χρόνου της Ανδρομέδας θα βγεις κερδισμένος. Συγνώμη άμα είμαι καυστικός αλλά έλεος νοιώθω ότι ή μιλάω κινέζικά ή σε Κινέζους, δε θες να απαντήσεις σωστά; μην απαντάς καθόλου.Καλό Πάσχα. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Zulugr έγραψε:Επειδη χανονομαστε στη μεταφραση,τον αντιπαλο μου τον ξερω καλα.Στο overbet που κανει στο flop ειμαι σιγουρος τι κραταει και ποσο μπροστα ειμαι.Το ερωτημα ειναι αν αξιζει Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ να φλιπαρουμε.Στους μαθηματικα σκεπτομενους ειναι snap shove.Αν ομως ειμαστε π.χ. FT στο ιδιο σποτ με τα ιδια chips (2η σε μαρκες και με 2-3 shortstack)θα ηταν το ιδιο ?Θεωρω πως για να κερδισεις MTTs πρεπει να κανεις σωστα shoves αλλα και κορυφαια folds+1000..symfwnw apolyta..lua darko sorry alla yparxoun spots pou den axizei na mpeis me 51% se tournoua...apla den axizei gt 49%eisai ektos.kanto 3 fores s ena tournoua otan den exeis anagi na fliapreis kai des poso tha antexeis.anyway,eipame tis apopseis mas,epanalamvanomaste pleon!gl se olous Παράθεση
Recommended Posts