SickSick Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2010 Dr@m@ simfono den ise karagounis.. perissotero gia zagorakis mou fenese hahahah.Ekplissomai pantos pou exei ginei tosos salos epeidi gia logous marketing anaferthike o oros Ethniki omada.. obv einai apla omada apo tin Ellada opws ine o baskont, ola ta alla einai gia na paroun to endiaferon tou mesou casual pexti, to opio einai kalo gia olous mas pou exoume sxesi me to athlima.Opws kai thelw na sigxarw kai ta paidia pou kanoun tin prospatheia na kanoun elliniko Cardplayer, kati pou sigoura kanei esto ena mikro vima sto na ginei pio 'mainstream' to poker otan to akoun oi Ellines polites, kai siga siga na ftasoume xwres san tin Australia kai USA se auto ton tomea. Pou pigena Las Vegas prin liges vdomades gia ton Wynn, kathontan dipla mou ena zeugos pou telika itan kai astinomikoi! Molis tous eipa oti eimai pro poker player kai paw na pe3w ena tournoua, enthousiastikan apisteuta kai fonazan stous filous tous mbrosta na erthoun na me gnorisoun. Na doume ti tha ginei stin ellada ama pei o Kapalas kapiou mbatsou oti einai epaggelmatias poker Παράθεση
SickSick Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2010 BTW, to na upar3ei episimi ethiniki omada kapote sto mellon den einai apithano. Sto Mind Sports Games meta tous olympiakous tou londinou 2012 isws doume episimes ethnikes omades poker an ola proxorisoun omala se auta pou leei to parakato arthro.http://www.pokernewsdaily.com/internati ... orts-8763/Ligo diskolo na ginei elliniki omospondia poker toso sintoma vevaia gia diaforous logous, alla ama vgaleis e3w ton tomea tzogos (afou sigoura den tha uparxoun xrimatika epathla ekei) kai anagnoristei apo tin olimpiaki epitropi san athlima, tote tha uparxoun polla epixirimata gia na dimiourgithei mia tetoia omospondia. Eidomen Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2010 Δεν ηταν ειρωνεία απορία ήταν κ μου λύθηκε. Δεν ήθελε να καταβάλει το buy-in. Για τους επικριτές να πω οτι η "τιμή" για να συμπεριληφθούν αμεσα στην ομάδα στοιχίζει 5Κ οπότε μην στεναχωριούνται κ ιδιαίτερα. Παράθεση
lDOLLS Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Νομίζω ότι μόνο συγχαρητήρια αξίζουν για μια τέτοια κίνηση κ μακάρι να μπορέσουν να την ακολουθήσουν όλα τα sites-poker rooms στην Ελλάδα. Επίσημη εθνική ομάδα ενώ είναι παράνομο το πόκερ στην Ελλάδα προφανώς δεν υφίσταται. Ας μπορούν με τον α η β τρόπο να καταφέρνουν να δίνουν στους έλληνες παίκτες πόκερ την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις και ας τις ονομάζουν εθνικές κ όπως θέλουν απλά μην χάνουμε την ουσία των πραγμάτων. Οι παίκτες που επιλέχτηκαν είναι αποδεδειγμένα ικανοί κ φυσικά θα μπορούσαν να είναι κ πολλοί ακόμα αλλά αν ξεχωρίζαμε μια 20αδα σίγουρα είναι μέσα σε αυτούς όλοι. Προσωπικά ευχαριστώ που ήμουν μια από τις ενδεχόμενες επιλογές. Εύχομαι να πάει καλά κ να ακολουθήσουν και άλλοι αυτό το δύσκολο τόλμημα το οποίο λίγο πολύ κοστίζει στην εταιρία καμία 50.000$ απο οτι κατάλαβα. Καλή επιτυχία!!!p.s. ρε sick sick πως θα γίνει να σου βγάλουμε ένα ελληνικό διαβατηριάκη μιας κ κάτι ξέρεις κ εσύ από all around?? Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 gia sas kai apo menaime ligo busy teleftea me to staking kai to omaha(live cash games) ala gia to sigekrimeno thema tha ithela na po stous filous mou pou tha peksoune, kali tixi kai have fun.ilios Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 @Poker.grΠάνο αν το promotion γινόταν ως "Η Ελληνική Ομάδα στο 1ο WTP" θα ήταν τέλειο και την "αίσθηση" εθνικής ομάδας δίνει αλλά δεν δίνει πάτημα σε κάποιους περίεργους, ρομαντικά δύσπιστους, τύπους να το σχολιάσουν αρνητικά εκτός και αν είναι χαζοί, πάντως επιμένω το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική εθνική ομάδα δεν δίνει άλλοθι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο τίτλος.Πρέπει να ομολογήσω ότι το πάθος, που αδιαμφισβήτητα, φαίνεται στην απάντηση σου κλείνει όποια στόματα βιάστηκαν να μιλήσουν, συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα σας και σας εύχομαι η όλη εμπειρία να είναι απίστευτη είτε κερδίσετε είτε όχι.Εάν τυχόν υπάρχει κάποια αλήθεια στο σχόλιο του baskont ότι ενδεχομένως να υπάρχει συνεργασία με ένα κανάλι θα περιμένω πως και πως να παρακολουθήσω το αποτέλεσμα.Καλή επιτυχία. Παράθεση
SickSick Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 lDOLLS έγραψε: Επίσημη εθνική ομάδα ενώ είναι παράνομο το πόκερ στην Ελλάδα προφανώς δεν υφίσταται. Xwris na exw kamia idea gia tous nomous tis elladas, to theoro polu para3eno na uparxei pragmati nomos enantia sto poker xwris tzogos. An katsw se ena parko kai pe3w me kapion filo me petritses kai mia trapoula tha spazw ton nomo? TI kai an pezw bridge diladi, leei o nomos ti kanones paixnidiou einai nomimoi kai pioi oxi? Giauto pistevw oti isws uparxei auti i tripa, pithanon na kanw lathos vevaia.p.s. ρε sick sick πως θα γίνει να σου βγάλουμε ένα ελληνικό διαβατηριάκη μιας κ κάτι ξέρεις κ εσύ από all around??Na me pantrepseis me kamia omorfoula 3adelfi sou hahaha Παράθεση
baskont Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 @ Johny DramaΑλέξη, φυσικά και το υπονοούμενο μου περί βίσματος δεν απευθυνόταν σε σένα. Έχεις αποδείξει με τις επιτυχίες σου το 2009, ότι αξίζεις να βρίσκεσαι σε αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας μας, και από όσο γνωρίζω έχεις γνώσεις και σε Omaha παιχνίδι που θα χρειαστεί στο τουρνουά. Δεν εννοούσα εσένα λοιπόν.Ούτε τον Καπάλα εννοούσα, συμφωνώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ο Νο 1 Έλληνας σε live και offline, τα αποτελέσματα του το αποδεικνύουν.Οι ενστάσεις μου είναι για την παρουσίαση του (καθ'όλα εντυπωσιακού) promotion ως "Εθνική Ελλάδος" και η επιλογή του vladan ως "διεθνή" παίκτη.Το promo του Poker.gr αξίζει συγχαρητήρια αφού το ότι θα παίξει Έλληνας απέναντι στον Τζόνυ Τσαν και τους άλλους είναι τεράστιο βήμα για το Ελληνικό πόκερ! Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν κάποια θέματα που με "ξενίζουν" και όπως έχω συζητήσει και με πάρα πολλούς ακόμη από την κοινότητα μας, ξενίζουν κι άλλους.Πχ, αυτό με την "Εθνική Ελλάδος". Πως θα σας φαινόταν αν κανόνιζε η Adidas ένα τουρνουά μεταξύ χωρών που φορούν Adidas, έφτιαχνε 11άδα με Έλληνες παίκτες που φορούν Adidas και τη διαφήμιζε στα μέσα ως "Εθνική Ελλάδος" και "γαλανόλευκη"! Κάτι παρόμοιο γίνεται εδώ, και απορώ Πάνο πως ακόμη δεν έχεις πειστεί ότι η παρουσίαση της ομάδας με αυτόν τον τρόπο είναι "ατόπημα".Δεδομένου ότι η ομάδα παρουσιάζεται ως Εθνική Ελλάδας, επομένως τα κριτήρια θα έπρεπε να είναι αξιοκρατικά σε εθνικό επίπεδο, η προσθήκη του vladan στην ομάδα δεν δικαιολογείται. Καταλαβαίνω πως ο Γιώργος είναι δημοσιογράφος και θα βοηθήσει στην κάλυψη του event, σε συνεντεύξεις, κάποια on camera, live updates κλπ κλπ. Υπάρχουν όμως παίκτες με live εμπειρία πολύ μεγαλύτερη. Και all around ικανότητες πολύ μεγαλύτερες, πχ Ηλίας Μπρουσιανός, που απ'όσο γνωρίζω είναι super σε Omaha και Hlod'em, με τεράστια εμπειρία, αλλά δεν του προτάθηκε συμμετοχή.Τα αποτελέσματα του vladan στο live παιχνίδι είναι μέτρια, μέχρι πέρυσι σε όλα τα live τουρνουά που έλαβε μέρος δεν είχε ούτε ένα cash! Ta αποτελέσματα του στο online είναι χειρότερα από πολλούς άλλους, που δεν τους έγινε πρόταση (έκανα το σχετικό ρεπορτάζ). Επομένως η επιλογή του έγινε για άλλους λόγους, που πλησιάζουν σε αυτά που ανέφερα πριν, δηλαδή την ιδιότητα του ως δημοσιογράφου και συνεργάτη του σπόνσορα. Επιτρέψτε μου λοιπόν να ασκήσω την κριτική μου, αφού κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενά, αλλά αντίθετα η ανακοίνωση προσπαθεί να μας πείσει (ανεπιτυχώς) ότι ο vladan αξίζει αυτή τη θέση.Στο Limit Hold'em, έχουν ξεκινήσει σχεδόν όλοι στην Ελλάδα. Γνωρίζω ο ίδιος τουλάχιστον 10 άτομα που ξέρουν την παραλλαγή αυτή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Κανείς δεν θα διαμαρτυρόταν αν η ομάδα παρουσιάζόταν ως η Ελληνική ομάδα του Poker.gr. Το να παρουσιάζεται όμως ως Εθνική Ελλάδος δημιουργεί κριτήρια επιλογής, σε μένα και σε άλλους που είμαστε Έλληνες. Όταν αυτά τ ακριτήρια λοιπόν παραμερίζονται και η επιλογή γίνεται "ιδιωτικά" και όχι "εθνικά", επιτρέψτε μου να εκφράσω τη διαφωνία μου.Ευχαριστώ... Παράθεση
luckys Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Καλησπερα σε ολους.Μπορουμε να μαθουμε ημερομηνια αναχωρησης και ημερομηνια επιστροφης για αυτο το event? Παράθεση
batman Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Υπάρχει μια τρομερή υποκρισία νομίζωΣτο συγκεκριμένο site όταν κάποιος Έλληνας παίκτης σημειώνει μια online ή live επιτυχία, ο εκάστοτε συντάκτης στην αρχή του κειμένου του αρχίζει με την εξής φράση :"Άλλη μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιτυχία...", ενώ αντίστοιχα δεν νομίζω όταν ο Ιvey κερδίζει κάποιον τίτλο να αναφέρεται κάπου ως ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ επιτυχία ή όταν ο Antonius κερδίζει να το βλέπουμε κάπου ως ΦΙΝΛΑΔΙΚΗ επιτυχία.Οπότε ειληκρινά δεν βλέπω τον λόγο κάποιους να τους πειράζει ο όρος "ΕΘΝΙΚΗ", κατά πόσο μάλλον κάποιους που χαρακτηρίζουν τις προσωπικές επιτυχίες κάποιου Έλληνα παικτη ως "Ελληνική"ΥΓ. baskont σε συμπαθώ απίστευτα και ας μην σε έχω γνωρίσει ποτέ μου, και προς θεου δεν θέλω να σε προσβάλω, απλά διαφωνώ με την "υπερ-ευαισθησία" σου Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ των φράσεων "Ελληνική Επιτυχία" και "Εθνική Επιτυχία", είναι σαφές βέβαια ότι το μέγεθος αυτής της διαφοράς είναι υποκειμενικό, για μένα είναι χάσμα αξεπέραστο για άλλους ίσως χαραμάδα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι για την πλειονότητα είναι σίγουρα έννοιες διαφορετικές, και είναι απλά κρίμα στα πλαίσια ενός ενθουσιασμού (είμαι πεπεισμένος πλέον ότι δεν έγινε κακόβουλα) να χρησιμοποιείτε η εθνική έννοια κατά αυτό το τρόπο, ειδικά όταν μια ποιο μετριοπαθή στάση δεν στερείται σε τίποτα.Είναι καλοπροαίρετη η διαφωνία, και πραγματικά πιστεύω ότι θα βελτιώσει την εικόνα του όλου εγχειρήματος αν υπάρξει αυτή η ελάχιστη αλλαγή στη διατύπωση, ταπεινή γνώμη.Τα σχόλια του Βασίλη πάντως, γενικά, είναι απολαυστικά. Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 SickSick έγραψε:lDOLLS έγραψε: Επίσημη εθνική ομάδα ενώ είναι παράνομο το πόκερ στην Ελλάδα προφανώς δεν υφίσταται. Xwris na exw kamia idea gia tous nomous tis elladas, to theoro polu para3eno na uparxei pragmati nomos enantia sto poker xwris tzogos. An katsw se ena parko kai pe3w me kapion filo me petritses kai mia trapoula tha spazw ton nomo? TI kai an pezw bridge diladi, leei o nomos ti kanones paixnidiou einai nomimoi kai pioi oxi? Giauto pistevw oti isws uparxei auti i tripa, pithanon na kanw lathos vevaia.[/quote:1ykk74pr]Kapou sthn mesh. Profanws spiti sou i sto parko mporeis na paizeis oti game thes (panta xwris lefta) kai den einai paranomo.An exeis omws ena kafeneio px kai theleis adeia gia na paizoun xartia oi thamones (kai pali xwris lefta) tote i sigekrimenh adeia pou tha vgaleis perilamvanει mia lista me paixnidia pou epitrepete na paizoun kai to poker den einai mesa se auta (einai mesa i prefa, i vida (i dikh sas pilota), o thanashs, to koum kan kai polla alla).Dld me katalhlh adeia mporeis na diorganwseis ena tournoua vidas/bridge/prefas klp sthn ellada (nomizw ta epathla den mporei na einai se metrhta) alla oxi poker.Go figure. Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 ethniki omada-elliniki omada- team greece- A.O Poker.gr its all the same to me as min xanoume to dasos gia ta dentra den uparxei bonus diethnwn simmetoxwn to thema einai na paixoume kalo xarti kai nomizw pws o vladan exei ola ta xaraktiristika gia na adapexelthei se ena tetoio challenge. Den pisteuw aparaitita oti eimaste oi top 3 paiktes stin ellada but sometimes you just have to be at the right place in the right time life has as much to do with luck as poker Παράθεση
ucthelegend Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Otan promotarete to team ws "ethniki omada" einai pithano o xyz ellinas pokeras na thewrei oti ekprosopeitai kata kapoio tropo apo tin omada pou tha steilete kai na exei apopsi gia to lineup kai na diafwnei me ton tropo epilogis - kai einai logiko gia mena. Thewrw kaki epilogi tin onomasia. Παράθεση
filosofos82 Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Καλησπέρα σε ολους! θα ήθελα και εγω να καταθέσω την προσωπική μου άποψη σχετικά με την εκκίνηση αυτης της διοργάνωσης απο την Poker gr.Συγχαρητήρια καταρχην στην εταιρία που προσπαθει με ενα promotion σαν και αυτό να φέρει τον κόσμο του ελληνικού πόκερ σέ έναν άλλο ανώτερο επίπεδο.Αξιά η προσπάθεια αλλά ελλιπείς! συμφωνω με πολλά παιδία, και τα επιχειρηματά τους, περί <ατυχούς> της ονομασίας ως <Ελληνικής εθνικής ομάδας ποκερ> καθως προφανώς δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, και ούτε θα ήταν δυνατόν να υφίσταται....Απο εκεί και πέρα η POKER GR εχεί το καθε δικαίωμα ως διοργανωτής και δικαιούχος των δικαιωμάτων αυτού του format, να επιλέξει με τα δικά της κριτίρια το σύνολο ή ενα μέρος του συνόλου των ατόμων που θα συμμετάσχουν στα τελικό stage στο Vegas.Το πρόβλημα προκύπτη απο την στιγμή όπου της συγκεκριμένες ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ επιλογές της, προσπαθεί να της περιβάλλει με εναν μανδύα αντικειμένικοτητας και αξιοκρατικής επιλογής δια μέσω διαφόρων συνολικών κριτηρίων.Δεν είναι ανάγκη να το κάνει, ετσι θέλησε έτσι έπραξε, και απλα καλούμαστε να συμπληρώσουμε τα εναπομηναντά 2 spot ολοι εμεις οι υπόλοιπη... Συμφωνώ με τον βασίλη, ειναι ατόπημα να επικαλούμαστε μια ελληνικη dream team.Με όλη την συμπαθεια προς τον κ.καπαλα, τον jonny dramma, και τον γιώργο δεν νομίζω οτι είναι οι αδιαπραγμάτευτα καλυτεροι για να βρίσκονται εκέι. προφανως και εχουν περγαμηνες στο χωρο του Ελληνικού πόκερ, αλλα είναι καθαρα θέμα ΣΥΜΒΑΣΗΣ και επιλογής της poker gr.Εγώ αποφάσισα να μην συμμετασχω στα προκριματικα για της 2 θέσεις ( αν και ειναι ακρως δελεαστικο το να σακάρεις τον PHIL απο κοντά ) και θελω να ευχηθώ καλή επιτυχια σε όσους τα πράξουν οπως και στα παιδιά που είναι απο τώρα εκεί. Ο λόγος είναι οτι βρίσκω απαράδεκτη την ολη λογική αυτου του promotion. ΣΥΓΓΝΩΜΗ poker gr αλλα η κάνετε μια κίνηση η δεν κάνετε! το ενδιαμεσο είναι πάντα το χειρότερο! δεν θεωρώ σοβαρο το να επενδύσω καποια λεφτά-ενέργεια-χρονο και όλο αυτο τελικά να είναι ένας συναιτερισμός με εσας σε κάποια μελλοντικά κέρδη. δεν νομιζω ότι θα με ενδίεφερε να τα μοιραστω μαζί σας! οποτέ η δημιουργήστε μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ προσφορά or leave it.. επειδή τα πρότυπα είναι παγκόσμια πλεον, κοιτάξτε πως δινουν τα πακετα τα κορυφαία site οπως η pokerstars και η fulltilt και καντε κάτι ανάλογα ΣΟΒΑΡΟ. Παράθεση
john2121 Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Ego thelo na doso ta sinxaritiria mou sto pokerland.gr(poliska,moderator-vasilis- oi opioi douleuoun sklira ke me sistimatikotita,astamatita ke sinteloun sto na aneveni to poker stin xora mas. Dipla sinxaritiria ke sto poker.gr ke ston pano o opios zigizi tis katastsasis polon thematon me poli prosoxi ke pisteuo poli dikea me stoxo tin anadixi tou poker stin xoramas. Sinxaritiria stous filous mou pou tha pane las vegas(tha pao ke ego gia to wsop main event ke cash sto belagio)ke tha prospathiso na prokritho ke sta 5 atoma pou tha pane sto pagosmio(Difficult but i will try). Exo grapsi sto pokercity.gr simera ke extes ena arthro gia to potlimitomaha (opios theli as tou rixi mia matia). Dexia sto pokercity opos vlepoume grafi:POKER BLOGS eki iparxi Blog-Taxideuontas gia to pagosmio.Apo ton giorgo kapala. Eki exo grapsi endiaferon-theoro-kimeno gia to potlimitomaha! tzon Taramas. Παράθεση
fortsatos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 γιατι τοσο ζορι με τη συμμετοχη του vladan?κοντευετε να τον κανετε τον Χαριστεα της εθνικης!!και...κριμα για τον crf,μεγαλη απουσια στα χαφ!!!εχασε το διαβατηριο του? :blush: μαλλον παραμεγαλωσε για πανηγυρια Παράθεση
baskont Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 fortsateτο "ζόρι" δεν είναι με τον vladan, είναι με το πλασάρισμα αυτού του promotion ως "Εθνική Ελλάδος Πόκερ"! Θα κατακλύσουν τα site στο internet, οι εφημερίδες, τα περιοδικά, οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα με banners και διαφημίσεις που θα αναφέρουν "Εθνική Ελλάδος" μια ομάδα που δεν νομιμοποιείται από πουθενά να αναφέρεται έτσι! Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Καλημέρα και καλή (Μεγαλο)βδομάδα σε όλους σαςΚάθησα με καθαρό μυαλό μέσα στο Σαββατοκύριακο και σκέφτηκα όλα αυτά που αναφέρθηκαν:Ονομασία = Ελληνική Ομάδα (Team Greece)Από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα, τους μισούς τους ενόχλησε ο όρος "Εθνική Ομάδα", τους άλλους μισούς όχι. Tο σκέφτηκα πιο ψύχραιμα και με καθαρο μυαλό (όσο γίνεται πιο αποστασιοποιημένα από την όλη ιστορία) και για να είμαι ειλικρινής πρέπει να πω ότι προσωπικά δεν με ενοχλεί ή θίγει σαν άτομο ο όρος εθνική (ούτε με έθιξε στο παρελθόν όταν τον είχε αναφέρει ο Ήλιος για παράδειγμα σε εκείνη την ιστορία που αφορούσε άλλη διοργάνωση). Σίγουρα δε, αυτό δεν θα ήταν το πρώτο πράγμα με το οποίο θα ασχολούμουν στο άκουσμα της είδησης για ελληνική συμμετοχή στο World Team Poker. Περισσότερο θα χαιρόμουν που μια ομάδα από Έλληνες παίκτες θα έπαιρνε μέρος σε ένα τέτοιο live event με τη συμμετοχή τόσο μεγάλων παικτών (πραγματικά μο-να-δι-κή εμπειρία) και θα είχε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει το ελληνικό πόκερ σε όλο τον κόσμο και να δείξει την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια και τις δυνατότητες που έχουμε, παρά με την ονομασία της ομάδας αλλά αυτό σε τελική ανάλυση είναι και καθαρά θέμα ατόμου, κριτηρίων και (καμιά φορά) και προδιάθεσης. Παρά την προσωπική μου άποψη όμως, έχει γίνει πιστεύω σαφές ότι ο όρος "Ελληνική Ομάδα" είναι ο πιο σωστός και τυπικά, θα προχωρήσουμε άμεσα σε αυτή την αλλαγή στο site και στα banners μας και θα παρακαλέσουμε να κάνουν το ίδιο και όσα sites έχουν δημοσιεύσει τη σχετική είδηση (και σε όποιο print βγει από μεθαύριο και μετά). Τέρμα λοιπόν το εθνική ομάδα αφού ένα σημαντικό κομμάτι της κοινότητας το θεωρεί άτοπο ή παραπλανητικό... Σε κάθε περίπτωση ο καθένας από μας προσεγγίζει τα πράγματα διαφορετικά και αυτό είναι λογικό, υγιές και σεβαστό. Λόγω του ρόλου μου έχω αποδεχθεί εδώ και λίγα χρόνια ότι είναι αδύνατο να τους ικανοποιώ όλους και ότι είναι λογικό ακόμα και όταν βάζω τα δυνατά μου και καταφέρνω πράγματα που νομίζω ότι είναι καλά, να δέχομαι κριτική. Δεν λέω πως κάποιες στιγμές αυτό δεν μου αφήνει μια πικρία (κυρίως όταν η κριτική είναι κακοπροαίρετη ή βιαστική- και έχω μάθει να ξεχωρίζω τις κριτικές αυτές από τις, σαφώς περισσότερες, καλοπροαίρετες), αλλά το έχω αποδεχθεί. Παρόλα αυτά έχουμε προσπαθήσει σκληρά και εγώ και οι συνεργάτες μου στο Poker.gr, να είμαστε δίπλα στον Έλληνα παίκτη (όχι στα λόγια ή για λόγους μάρκετινγκ) και η αναγνώριση που έχουμε εισπράξει πολλές φορές για αυτό είναι για μας το καλύτερο παράσημο για τις προσπάθειες μας. Ούτε μετοχές έχουμε στην εταιρία, ούτε αύξηση παίρνουμε όταν ακούμε καλά λόγια. Νιώθουμε όμως μεγάλη ικανοποίηση, όπως φαντάζομαι και ο καθένας από σας όταν δέχεται μια αγνή επιβράβευση για τους κόπους του στη δουλειά του. Επιπλέον προσπαθούμε να ακούμε και να σεβόμαστε τον παλμό της ελληνικής κοινότητας. Θα κάνουμε λοιπόν το ίδιο και αυτή τη φορά, όπου από ότι φαίνεται έχουμε ένα προσωπικό ατόπημα (για αρκετούς) ενθουσιασμού από πλευράς μου στο θέμα της ονομασίας. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση ούτε να θίξω κανέναν με αυτή την επιλογή, ούτε να καπηλευτώ με οποιονδήποτε τρόπο τον τίτλο "Εθνική". Επιτρέψτε μου να αισθάνομαι ότι η συμμετοχή της Ελλάδας σε ένα τέτοιο event είναι από μόνη της αρκετά μεγάλη επιτυχία και πως δεν χρειάζεται τον όρο "Εθνική" ή κανενός είδους τρικ για να αναδειχθεί παραπάνω (το λέω αυτό για όσους σκέφτονται ότι τον χρησιμοποίησα για αυτό). Ελληνική Ομάδα λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα (τα δικά μου τουλάχιστον)- ασχέτως ονομασίας.Κλείνοντας με αυτό το θέμα, θέλω να πιστεύω ότι όλοι- ακόμα και όσοι διαφωνούν με κάποιες επιλογές μας- θα υποστηρίξουν από καρδιάς την ελληνική ομάδα και θα χαρούν αν (όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό) καταφέρει κάτι καλό στο 1ο World Team Poker. Ελπίζω μετά τη χαρά της συμμετοχής, να ακολουθήσει η χαρά της καλής παρουσίας και της αναγνώρισης και το 2011 η εκπρόσωπηση της ομάδας να γίνει με τον καλύτερο και δικαιότερο τρόπο (που μας φέρνει στο δεύτερο θέμα συζήτησης...)Επιλογή Παικτώνα) Επαναλαμβάνω για όσους δεν έχουν διαβάσει ή δεν πρόσεξαν καλά το 1ο post μου ότι έπρεπε να επιλέξουμε 3 παίκτες σχεδόν άμεσα, χωρίς δυνατότητα για προκριματικά, κτλ. Μάλιστα η αρχική απαίτηση του WTP ήταν να δηλώσουμε και τους 5 άμεσα αφού οι άλλες χώρες δεν κάνουν προκριματικά αλλά κατόπιν δικής μας επιμονής δέχθηκαν τον όρο οι 2 παίκτες να αναδειχθούν μέσα από ειδική Λίγκα.β) Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει "ιδανική" επιλογή και ότι δεν υπάρχουν και αποδεδειγμένα "οι καλύτεροι" παίκτες, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για συνδυασμό NL Holdem, Omaha PL και Limit Holdem. Τα τρία πρώτα ονόματα στο μυαλό μου ήταν του Γιώργου Καπάλα, του Ήλιου Καματάκη και του Αλέξη Ζερβού. Ο Ήλιος για απολύτως σεβαστούς προσωπικούς του λόγους μου εξήγησε κάποια πράγματα προσφάτως με αφορμή μια κουβέντα μας για τους Star Players στο Poker.gr, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να του κάνω σχετική πρόταση. Αν σε ένα μήνα υπήρχε δεύτερο τουρνουά WTP και ήταν διαθέσιμος και έπρεπε να επιλέξω πάλι 3 παίκτες, θα ήταν σίγουρα μέσα σε αυτή την λίστα. Για τους υπόλοιπους, υπήρχαν + και - και είμαι σίγουρος ότι όποιον και να επιλέγαμε, θα υπήρχαν διχογνωμίες. Για τον ένα επειδή δεν έχει μεγάλα καθαρά κέρδη, για τον άλλο επειδή δεν παίζει άλλα παιχνίδια εκτός από holdem (btw Βασίλη είπες ότι ξέρεις τουλάχιστον 10 παίκτες που ξεκίνησαν από limit- πόσοι από αυτούς έχουν $350.000 cashes και $40.000+ καθαρά κέρδη σε τουρνουά και έχουν παίξει σε δύο WSOP main events ή έχουν κάνει cash σε event του ΕΡΤ, για τον άλλο ότι δεν έχει παίξει σε πολύ μεγάλα τουρνουά live poker, κτλ. Ανέφερα στο πρώτο post μου 6-7 ονόματα παικτών που είχα στο μυαλό μου. Μπορεί και να έκανα "λάθος" που επέλεξα τον Γιώργο και όχι κάποιον από τους υπόλοιπους. Δεν είμαι εκλέκτορας, ούτε έχω ειδικευτεί σε αυτό τον ρόλο. Έχω μάλιστα κριτικάρει σφόδρα τον Ρεχάγκελ λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το πρώτο ματς του Euro 2004 που ξεκινούσε με Βρύζα-Χαριστέα αντί για Νικολαΐδη-Παπαδόπουλο (προερχόνταν από φοβερή χρονιά στο double του ΠΑΟ). Αν δέχεται κριτική και κατά πολλούς κάνει λάθη ένας τέτοιος εκλέκτορας, δεν αποκλείεται να κάνω και εγώ- πόσο μάλλον από τη στιγμή που ούτε εκλέκτορας είμαι, ούτε σκοπεύω να γίνω...γ) Με αφορμή αυτό το "δεν σκοπεύω να γίνω", επαναλαμβάνω ότι η επιλογή αυτή ισχύει μόνο για το 1ο τουρνουά 8 ομάδων και ότι για τα events του 2011 και το μεγάλο Championship (με τις 32 ομάδες), θα έχουμε όλο τον χρόνο για να τρέξουμε διαδικασίες που θα αναδείξουν όσο πιο "δίκαια" γίνεται την σύνθεση της Ελληνικής Ομάδας στα μελλοντικά World Team Poker. Αναλογία 3+2, 2+3, 1+4, 0+5 (όλοι από προκριματικά δηλ.)- είναι στο χέρι μας ποια θα διαλέξουμε... Κριτική για την επιλογή διάβασα. Συγκροτημένες προτάσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε για τα επόμενα τουρνουά, παρότι ζήτησα, δεν έλαβα καμία. Είναι νωρίς βέβαια ακόμα. Θα περιμένω όμως τις ιδέες όλων σας το συντομότερο γιατί και (όπως θα διαπιστώσετε όσοι προσπαθήσετε να κάνετε μια ολοκληρωμένη πρόταση) δεν είναι εύκολο να καταλήξει κανείς σε όλα τα mechanics μιας τέτοιας διαδικασίας και χρειάζεται χρόνος για να τρέξει (ειδικά αν είναι κάποια μεγάλη λίγκα μπορεί να πάρει και μήνες). Στο φόρουμ του Poker.gr ή οποιοδήποτε άλλο φόρουμ ή στο email support@poker.gr, θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις δικές σας προτάσεις για το πως μπορούμε να αναδείξουμε με τον δικαιότερο τρόπο τη σύνθεση των επόμενων ελληνικών ομάδων που θα πάρουν μέρος στο World Team Poker.δ) Την κριτική και τις διαφορετικές απόψεις τις δέχομαι. Τις ασυναρτησίες όχι. Πραγματικά διάβασα μέσα σε δύο παραγράφους πράγματα που δεν περίμενα να διαβάσω ποτέ από σένα Βασίλη:"Καταλαβαίνω πως ο Γιώργος είναι δημοσιογράφος και θα βοηθήσει στην κάλυψη του event, σε συνεντεύξεις, κάποια on camera, live updates κλπ"Η επιλογή του Γιώργου ΔΕΝ έγινε επειδή είναι δημοσιογράφος και θα καλύψει το event. Αν ήθελα να καλύψει το event ο Γιώργος, εσύ ή κάποιος άλλος, δεν θα σας ζήταγα να παίξετε στο WTP. Θα σας ήθελα εκεί ελεύθερους για να μπορείτε να κάνετε το live, να τρέχετε πάνω από τα τραπέζια, κτλ. Θα το κάνω βέβαια έτσι κι αλλιώς εγώ που θα είμαι εκεί για το Poker.gr. Αν θέλεις να το κάνεις εσύ ή κάποιο άλλο παιδί από το Pokerland ή κάποιος συνεργάτης του Γιώργου από το Pokercity θα είναι χαρά και τιμή μας. Όσο για τον Γιώργο, ίσα ίσα από τη στιγμή που θα παίξει θα μπορεί να κάνει ότι κάνει πριν ή μετά από το τουρνουά αλλά ΤΙΠΟΤΑ στη διάρκεια του. Με την ευκαιρία και άσχετα από όλα αυτά, θα ήθελα να τονίσω πως θα προσφέρουμε live stream για να παρακολουθήσουν το τουρνουά όλοι οι Έλληνες φίλοι του πόκερ μέσω του internet. "Η επιλογή του έγινε για άλλους λόγους, που πλησιάζουν σε αυτά που ανέφερα πριν, δηλαδή την ιδιότητα του ως δημοσιογράφου και συνεργάτη του σπόνσορα"Για το δημοσιογράφος απάντησα. Για το συνεργάτης του σπόνσορα πάλι, τι να πω; Συνεργάτη ποιου σπόνσορα; Εδώ δεν στέλνουμε τον Τζον Τάραμα, sponsored player δικό μας που τρέχουμε ολόκληρη καμπάνια βασισμένη στο πρόσωπο του και λες αυτό το πράγμα; Εδώ επιλέξαμε τον Αλέξη Ζερβό που δεν τον ήξερα μέχρι πριν λίγες μέρες (προσωπικά δεν τον έχω δει ποτέ μου, μονό από το τηλέφωνο) και παίζει σχεδόν αποκλειστικά στο Stars και το λες αυτό το πράγμα; Με την ίδια χαρά θα επέλεγα και τον SickSick που σαρώνει στο Full Tilt ή τον Φειδία για την Κύπρο αν έπαιζε σε αυτό το πρώτο τουρνουά η Μεγαλόνησος (και αν φυσικά δεχόντουσαν την πρόσκληση οι ίδιοι). Απλά τα πράγματα."Επιτρέψτε μου λοιπόν να ασκήσω την κριτική μου, αφού κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενά, αλλά αντίθετα η ανακοίνωση προσπαθεί να μας πείσει (ανεπιτυχώς) ότι ο vladan αξίζει αυτή τη θέση"Το ανεπιτυχώς ή όχι, θα το κρίνει η πλειοψηφία της ελληνικής κοινότητας και το μέλλον, αν και επαναλαμβάνω ότι όπως εξήγησα και στο α) έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να κριθεί ποιος είναι ο "καλύτερος"/καταλληλότερος σε μια τέτοια διοργάνωση. Θεωρώ πάντως Βασίλη (baskont) ότι περισσότερο ενοχλήθηκες (ή πιο σωστά ενοχλήθηκες τόσο πολύ) επειδή πρόκειται για τον vladan και όχι επειδή δεν ήταν "τέλεια" η επιλογή μου (που για μένα δεν υπάρχουν σωστές/αδιαμφισβήτητες επιλογές έτσι κι αλλιώς σε αυτό το θέμα). Όπως έγραψε και ο "fortsatos" χθες, έχω πάντως την αίσθηση ότι «τραβάς ζόρι» (δανείζομαι την ορολογία του) με την επιλογή του vladan.Θα σε παρακαλέσω λοιπόν και δημοσίως (όπως σε έχω παρακαλέσει και κατ'ιδίαν) να μην με βάζεις στη μέση αν σε έχει ενοχλήσει κάτι με τον Γιώργο (vladan). Επί χρόνια ήσασταν φίλοι άλλωστε. Το Pokerland είναι αυτό που είναι και δεν έχει φτάσει τυχαία εδώ ούτε έχει να φοβηθεί κάτι (ελπίζω να συμφωνούμε). Ο Γιώργος είναι και αυτός γνωστός και με την ομάδα του κάνουν μια καινούργια, πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ πως υπάρχει χώρος για όλους τους καλούς σε κάθε τομέα. Όπως υπάρχει χώρος για όλες τις αίθουσες (και κάνει καλό στους παίκτες ο ανταγωνισμός μεταξύ μας), έτσι υπάρχει και για όλα τα sites περιεχομένου ή τις τηλεοπτικές εκπομπές που συμβάλλουν στην καλύτερη ενημέρωση και ψυχαγωγία των παικτών. Νομίζω ότι ως πρωτοπόροι στον χώρο σας κάποια στιγμή πρέπει να συνυπάρξετε αρμονικά..."Το να παρουσιάζεται όμως ως Εθνική Ελλάδος δημιουργεί κριτήρια επιλογής, σε μένα και σε άλλους που είμαστε Έλληνες. Όταν αυτά τα κριτήρια λοιπόν παραμερίζονται και η επιλογή γίνεται "ιδιωτικά" και όχι "εθνικά", επιτρέψτε μου να εκφράσω τη διαφωνία μου."Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα. Δηλαδή τώρα που δεν λέγεται Εθνική Ελλάδας, δεν θα σου επιτρέψω να εκφράσεις τη διαφωνία σου; Και ποιος είμαι; Φυσικά να την εκφράσεις. Έκανα μια επιλογή. Ελπίζω να είναι σεβαστή και να έχω το δικαίωμα σε αυτή, ακόμα και αν κάποιος διαφωνεί. Παρομοίως σέβομαι όποιον διαφωνεί και δεν θα προσπαθήσω να του επιβάλω την άποψη μου. Τί να κάνουμε, βρέθηκα εγώ σε αυτή τη θέση και έπρεπε να κάνω μια ρημάδα επιλογή τριών παικτών. Αν για κάποιους (όπως εσύ) πέτυχα το 2/3, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια επιμονή/τέτοιο ζόρι... Εξήγησα πως και γιατί έγινε αυτή η επιλογή καθώς και τι περιορισμοί υπήρχαν. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα την κρίνει όπως νομίζει.Προσωπικά... Ομολογώ πως μια μικρή απογοήτευση τη νιώθω. Περίμενα να υπάρξει πάνω από όλα χαρά για τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας στο WTP, για την εμπειρία που θα ζήσουν 5 Έλληνες παίκτες σε ένα τέτοιο live τουρνουά απέναντι σε αντιπάλους μύθους, για τη δυνατότητα που θα έχουν όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν 2 θέσεις σε αυτή την ομάδα μέσα από ένα πρωτάθλημα στο Poker.gr τον Απρίλιο και μια (έστω και μικρή) αναγνώριση των κόπων που κάναμε με τους συνεργάτες μου για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα against all odds, αλλά και για τα $30.000+ που θα ξοδέψει το site μας για να κάνει πιο εφικτή τη συμμετοχή των παικτών που θα λάβουν μέρος καταβάλλοντας το μισό buy in και προσφέροντας τη διαμονή τους στο Golden Nugget. Αντί αυτού, είδα τόσο μεγάλο focus από ορισμένους στο θέμα "Εθνική" ή όχι (δεν λέω να μην συζητηθεί -ίσα ίσα που δέχθηκα και τις ενστάσεις όπως είδατε- απλά λέω ότι δεν ξέρω αν ήταν το πιο σημαντικό σημείο όλης αυτής της είδησης) και από τον Βασίλη στο θέμα της επιλογής του vladan, του ενός μόλις από τα πέντε μέλη, τη στιγμή μάλιστα που θα έχουμε ακόμα 3-4 τουρνουά το 2011 και όλο τον χρόνο για να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τους επόμενους παίκτες που θα πάνε στο WTP μέσα από μια όσο το δυνατόν καλύτερη διαδικασία.To σέβομαι, αλλά δεν μπορώ να κρύψω και την (καθαρά προσωπική) πικρία μου που το focus πήγε κυρίως εκεί και όχι στα τόσα θετικά (κατά την ταπεινή μου άποψη) της ιστορίας. Ούτε χτύπημα στην πλάτη θέλω, ούτε τίποτα. Αλλά αντί για χαρά και ενθουσιασμό ρε φούστη μου, γκρίνια; Χέλμουθ, Τσαν, Ν'Γκούεν, Τόνι G, Φέργκιουσον, Μάτουσοου, Μιζράχι, Μπίβερς, κλπ στο ίδιο τραπέζι (όχι απλά στο ίδιο τουρνουά) με Έλληνες παίκτες, στο Golden Nugget του Λας Βέγκας (εκεί που γυρίζεται το High Stakes Poker) με live streaming, η Ελλάδα να είναι μία από τις 8 χώρες σε τόσο μεγάλο τουρνουά και πάλι γκρίνια; Δεν θέλω να το πω, αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα...Ελλάς το μεγαλείο σου!Συγνώμη από όσους δεν ικανοποίησα με τις επιλογές μου. Είναι μοιραίο να μην το καταφέρνω αυτό πάντα. Σέβομαι την επιλογή όσων θα «μποϊκοτάρουν» το WTP επειδή έτσι θεωρούν σωστό (το λέω με αφορμή τον filosofos82 που έγραψε ένα καθαρά καλοπροαίρετο post και εξήγησε την επιλογή του- άσχετα αν νομίζω πως δεν έχεις λάβεις υπόψιν σου σε αυτά που γράφεις φίλε filosofos το ότι είμασταν υποχρεωμένοι να "ορίσουμε" τους 3 από τους 5 παίκτες και ότι δεν ζητήσαμε κανέναν συνεταιρισμό σε κέρδη, ούτε δολάριο δεν θα κρατήσουμε, μόνο έξοδα μπορεί να έχουμε από αυτή την ιστορία)... Ταυτόχρονα καλώ όσους χάρηκαν που θα πάρει μέρος η Ελλάδα στο World Team Poker να στηρίξουν τις προσπάθειες μας καθώς και τις προσπάθειες των παικτών που θα πάνε στο Βέγκας και θα αγωνιστούν με την Ελληνική ομάδα. Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι έχετε το game για να μας εκπροσωπήσετε επάξια και επιθυμείτε να ταξιδέψετε με την Ελληνική Ομάδα στις 15-20 Μαΐου στο Βέγκας, ελπίζω να έχετε την οικονομική δυνατότητα να λάβετε μέρος στην προκριματική διαδικασία ώστε οι δύο τελευταίες θέσεις της πεντάδας να καλυφθούν μετά από σκληρό ανταγωνισμό από τον οποίο δεν θα μπορούν παρά να επιβιώσουν μόνο δύο τουλάχιστον αξιόλογοι παίκτες.Σας ευχαριστώ για το long read.Πάνος Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Το γνωστό "εύχομαι να ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα" γνωστό κ ως Ελληνική νοοτροπία μεγαλούργησε κ εδώ. Θεωρώ άδικη την επίθεση που έγινε στο Poker.gr για την επιλογή του ονόματος κ την επιλογή των παικτών. Δικό του είναι το promotion οπως θέλει το ονομάζει. Για την επιλογή των παικτών τα πράγματα φαντάζομαι οτι ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθούν 5 κορόιδα, (εε συγνώμη καλούς παίκτες ήθελα να πω) που θα δεχτούν να διαφημίζουν το Poker.gr πληρώνοντας 5 χιλιάδες κ απλά να έχουν την "κάψα" να παίξουν με κάποιους διάσημους.Βρέθηκαν μόνο τρεις οπως μας εξηγεί ο Πάνος οπότε η λύση των προκριματικών αναγκαία.Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πάνο για το υπέροχο θέμα που βρήκε για να διαφημιστεί το Poker.gr με τα 1/2 λεφτά απότι χρειαζόταν αλλα αυτός δεν είναι λόγος για να πανηγυρίζω εγώ, αλλα αυτός. Εαν το επόμενο είναι πραγματικά προς το συμφέρον την τσέπης μου κ δεν ψάχνει για κορόιδα τότε θα βγω κ θα το επικροτήσω. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό κ με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός οτι ο leader της Ελληνικής αγοράς θεωρεί τους πελάτες του ιθαγενείς που τους πουλά καθρεπτάκια για θησαυρούς. Ελπίζω στο μέλλον να ακούσουμε για μία προσφορά που θα είναι προς το συμφέρον όλων των Ελλήνων παικτών αν κ το κόβω κομματάκι δύσκολο οσο θα βρίσκονται κορόιδα κ τα κεφάλια της εταιρίας μας αντιμετωπίζουν ως ιθαγενείς(δικαίως) κ εμείς συμπεριφερόμαστε ακριβώς έτσι.Καλό μεγαλοβδόμαδο.Υ.Γ. Η λέξη βύσμα γράφετε με "υ". Τι διάολο, για το εθνικό σπορ μας μιλάμε .......... ας το γράφουμε σωστά. :laugh: Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Πανο,Η κριτικη ειναι κατι το αναποφευκτο. Βλεπω οτι τη δεχεσαι αλλα ταυτοχρονα σε απογοητευτει η μερικη "αντιδραση" απεναντι και στο ονομα της ομαδας και στην "ενσταση" του Βασιλη για την συμμετοχη του Vladan.Γιατι? Δεν υπαρχει λογος.Μου φαινονται παρα πολυ λογικες ολες οι ενστασεις ειτε για το ονομα ειτε για τις συμμετοχες.Ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι απολυτως λογικο να εχει και τις αντιρησεις του.Το να απογοητευεσαι εσυ και να θεωρεις οτι δεν εκτιμαται η προσπαθεια σου/σας ειναι λαθος.Αν απο ολο αυτο εχει κερδος-promotion η Poker.gr μαγκια σου και τελος.Αν εβαλες τον Vladan για τους δικους σου "Χ" λογους παλι μαγκια σου.Εφοσον ο ορος "Εθνικη ομαδα" δεν ισχυει τοτε κανεις απολυτως οτι θελεις.Που και να ισχυε και να μην το αλλαζες απλα θα επρεπε να γραψεις ποιο "πειστικα" κριτηρια για την επιλογη των παικτων.Εγω θα σταθω μονο στην κινηση και θα πω πως το Ελληνικο ποκερ πιστευω οτι κερδιζει απο ολο αυτο και "μεγαλωνει" ακομα περισσοτερο.Αν βαλεις στην ομαδα τον Χ Vladan η τον οποιοδηποτε δεν με ενδιαφερει προσωπικα καθολου.Η γνωμη κανενος απο ολους εμας (τους εξω) δεν προκειται να αλλαξει για τον Vladan τον Καπαλα η τον Ζερβο μονο και μονο επειδη τους πηρατε στην ομαδα.Ξερουμε ποσο και αν ειναι καλοι και θα χαρουμε αν η ομαδα σας παει καλα στο WTP.Οποτε η ταπεινη μου συμβουλη ειναι για τα επομενα WTP να υπαρξουν ακομα καλυτερες προσφορες για ολους τους Ελληνες παικτες και εσυ να μην χαλιεσαι με την οποιαδηποτε αρνητικη κριτικη γιατι ειναι απλα αναμενομενο να συμβει σε οτιδηποτε κανεις, οσο και αν προσπαθησεις.Καλη επιτυχια σε ολους σας. Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 @ AntonisΔηλαδή Αντώνη εσύ αυτό κατάλαβες από όλη αυτή την ιστορία; Ότι αντιμετωπίζουμε τους Έλληνες παίκτες σαν ιθαγενείς επειδή εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στο World Team Poker και βάζουμε "μόνο" τα μισά λεφτά που χρειάζονται για αυτή και ότι κάνουμε προκριματικά για τις δύο τελευταίες θέσεις επειδή δεν βρέθηκαν άλλα δύο κορόιδα να βάλουν τα άλλα μισά λεφτά; (!!!) Ελλάς το μεγαλείο σου που έγραψα και νωρίτερα... Για την ιστορία, εγώ 3 παίκτες προσκάλεσα και μου απάντησαν και οι τρεις θετικά (τα τρία αυτά " γνωστά κορόιδα" είναι οι Καπάλας, Ζερβός και Θεοφανόπουλος). Έχω βάσιμες υποψίες λοιπόν να πιστεύω ότι μπορούσα να βρω άλλα δύο "κορόιδα" αν ρωτούσα μερικούς ακόμα (εκτός αν ήμουν τόσο τυχερός με το αρχικό 3/3) και ότι δεν θα χρειαζόμασταν προκριματικά. Τα προκριματικά τα κάνουμε για να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους και για να αναδειχθούν οι άλλοι δύο παίκτες μέσα από ανταγωνισμό και όχι από επιλογή.@D.uK.eΔεν έχω κανένα πρόβλημα όπως έγραψα και πιο πάνω με την κριτική, ίσα ίσα που τη ζητάω, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και με επιχειρήματα (βλέπε filosofos82, εσύ κλπ.). Παράθεση
fridis Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 amfivalo an proskaleses 3 kai oxi 13diladi ton tarama den ton rotises katholoy?oxi oti einai ayto to thema alaeleoskai sto finale re pano forum exete kai sto site saspoy simfonoyn mazi sasgiati asxoliste me ayto to site poy sxedon oloi diafonoyn me tin etairia poy antiprosopeyeiskai erxese se antiparathesi me oloys?YG:krima pantos olokliro sk na paei xameno me toso silogismo mesa soypos tin palepses re thirio :laugh: :laugh: Παράθεση
baskont Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Πήρα ένα τηλεφώνημα χτες βράδυ από έναν ξάδερφο μου (40 ετών, όχι κανένας μικρός), ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με το πόκερ και μόλις τον τελευταίο καιρό (εξ' αιτίας των εκπομπών στην τηλεόραση) έχει ενδιαφερθεί γι' αυτό. Με παίρνει τηλέφωνο συχνά τελευταία και χαριτολογώντας μου λέει "Καπάλας εδώ! 300.000 ευρώ κέρδη"!Χτες βράδυ με πήρε και με ρώτησε για την Εθνική ομάδα πόκερ! Του λέω που το έμαθες, μου απάντησε σε αθλητικό site. Με ρώτησε μάλιστα γιατί δεν είναι στην ομάδα ο Τάραμας! Διαμαρτυρήθηκε γιατι δεν είναι στην Εθνική ομάδα ο Τάραμας, αφού όπως λένε είναι οι διαφημίσεις που έχει δει τον τελευταίο χρόνο, είναι ο καλύτερος! Από αυτό το τηλεφώνημα λοιπόν καταλαβαίνουμε πολλά! Πρώτον ότι εκτός από εμάς που ασχολούμαστε σχεδόν καθημερινά με τα Ελληνικά θέματα του πόκερ και γνωρίζουμε πάνω κάτω σχεδόν όλη την κατάσταση, υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΥ, που δεν έχει ιδέα, τώρα ξεκινά να ενημερώνεται και είναι πρόθυμη να "χάψει" ό,τι της πλασάρουν!Δεύτερον ότι μπορεί εμείς να γνωρίζουμε ότι η ομάδα του Poker.gr δεν είναι "Εθνική ομάδα" επίσημη, η ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτή ΜΕΡΙΔΑ όμως του ΑΝΙΔΕΟΥ κόσμου θα το πιστέψει εύκολα, με τη συνδρομή φυσικά του τεράστιου μηχανισμού του Poker.gr στη διαφήμιση. Έχουν πιστέψει ότι ο Τάραμας είναι "ο Καλύτερος", γιατί να μην πιστέψουν ότι η "Εθνική ομάδα" είναι πράγματι η Εθνική ομάδα;Αυτή ήταν η ένσταση μου λοιπόν. Θα χαρώ και εγώ αλλά και πολύ μεγάλος αριθμός ενεργών μελών της κοινότητας του poker (σε όλα τα site) αν το Poker.gr αλλάξει τον όρο "Εθνική". Δέχομαι ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός όρος για marketing αυτός, αν μπορούσαν θα τον είχαν χρησιμοποιήσει και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, διάφορες εταιρείες και φορείς για άλλα αθλήματα και παιχνίδια. Πιάνει πολύ εύκολα το να βαφτίσεις κάτι "Εθνική Ομάδα", χτυπάς το εθνικό συναίσθημα του καταναλωτή για λόγους marketing, αλλά... είναι σωστό αυτό; Μέχρι και ο ξάδερφος μου το έχαψε στην αρχή, αλλά όταν έμαθε ότι δεν υπάρχει επίσημη Εθνική Ομάδα Πόκερ, ή ότι ο Τάραμας δεν είναι "Ο Καλύτερος", απογοητεύτηκε... Παράθεση
Recommended Posts