Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλησπέρα "άρρωστοι" φίλοι μου....

Έχουν μείνει 19... 3 τραπέζια... Το δικό μας 7 άτομα... Εγώ θέση ΒΒ... blinds 500-1000 ante 100... To stack μου 11.000 όσο το average... ολοι fold, limp o dealer 1000.... fold o SB...

Κοιτάω τα φύλλα μου... 10 3ο...

Check εγω...

flop 10 3 2 με δύο καρό... Ο αντίπαλος μου είναι ο μόνος μαζί με έναν άλλο που με καλύπτουν σε μάρκες.... Χτυπάω από μπροστά 1675 μάρκες, γιατί δεν θέλω να του δώσω free card και θέλω να πληρωθώ με αυτό το φαινομενικά τέλειο flop για μένα.... Μου γυρνάει all in και κάνω auto call... αδιάφορο turn και 4 καρό στο river!!!! :(

(αυτός είχε Κ6s καρό)

Λάθος το έπαιξα??? Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας! Ευχαριστώ...

Δημοσίευση

Καλησπερα tommy.

Οχι δεν το επαιξες λαθος.Τα λεφτα μπηκαν με top2vsflush draw μακαρι να τα εβαζα ετσι παντα.

Προσωπικα μπορει να εκανα ειτε lead bet ειτε check-raise.

Μην σκεφτεσαι το hand δεν υπαρχει καποιο λαθος.

Δημοσίευση

και εγω Τομας ετσι εχασα στο bubble για το live satellite που εγινε..

κυνηγησε ενα χρωμα και του βγηκε. και εγω ειχα 10 Q off απο small blind και απλα εβαλα αλλες 1200 μαρκες για να δω το flop.

φλοπ : x 10 Q με 2 μπαστουνια και απευθειας all in απο μενα.(ισως να ηταν και για μενα λαθος αυτο που εβαλα ρεστα.. το κανει τελικα το call και βγαζει στο turn ενα ακομα μπαστουνι και κανει χρωμα.. :angry: αλλα εισαι μπροστα σε πιθανοτητες εκεινη την στιγμη, οποτε λογικο το call. Απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι να αποτρεψεις το 'στησιμο' της τραπουλας..

Δημοσίευση

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας....

Θα ήθελα όμως αν γίνεται να δικαιολογείται το σκεπτικό σας....

Π.χ. ο φίλος που λέει check/fold.... Με 10 3 στο χέρι και 10 3 2 στο flop το fold ούτε που μου πέρασε από το μυαλό... Αν θέλεις δικαιολόγησέ μου το σκεπτικό σου!!! (εκτός και αν κάνεις πλάκα)

Δημοσίευση

μαλλον πλακα,αλλα ποτε δεν ξερεις,εχεις δει μια παρτιδα απο live event που ο τυπος πεταει φουλ του βαλε κρατωντας 2 στο χερι επειδη φοβηθηκε φουλ του ρηγα(εναν ρηγα ειχε κατω) και πραγματι ειχε δικιο.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Καλησπερα tommy.

Οχι δεν το επαιξες λαθος.Τα λεφτα μπηκαν με top2vsflush draw μακαρι να τα εβαζα ετσι παντα.

Προσωπικα μπορει να εκανα ειτε lead bet ειτε check-raise.

Μην σκεφτεσαι το hand δεν υπαρχει καποιο λαθος.

+1

ρε παιδιά αυτο το river με εχει καταστέψει και μένα πολλές φορές! δεν το αλλάζουμε λίγο! να μην το μετράμε καν! :P:P:P:P:P :woohoo:

Δημοσίευση

Θα είχε δει όνειρο το παλικάρι...

Γνώμη μου είναι πάντως για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά...

ότι αν πετάς κάθε φορά το φύλλο σου όταν δεν έχεις τα nuts, δεν πιστεύω να κάνεις ποτέ κάποια μεγάλη νίκη... Το πολύ πολύ να μπεις ΙΤΜ και αυτό με το ζόρι!!

Δημοσίευση

DEALER_TOMMY έγραψε:

γιατί αν το εννοεί το "ΕΥΚΟΛΟ check/fold", θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς σκέφτεται ένας DONK... :laugh:

(για αποφυγή παρεξηγήσεων λέω ΑΝ..... δεν σε λέω DONK φίλε)

tomas o melancoly gia plaka to eipe epeidi einai apli apofasi sou..

Kai.,.kai den nomizw na einai donk o Zwgrafos o Hlias :)

Δημοσίευση

file mou tomas milaei ek ton aristero sou mia xara to epaijes to xeri apla hsoun atyxos pantws ama evlepes thn fatsa sou htan ola ta lefta!!!!!!!!!! kai egw apwklhsthka 13 se coin flip 77 egw aq o allos flop q kai kala xairetouria to deytero coin flip sto toyrnoua to preto to thmase j8 33 kai ayto to exasa paixnidi ikanothtwn to poker alla ama den exeis kai thn tyxh mazi sou den pas po poythena.......

Δημοσίευση

Καλημέρα φίλε μου Tsibouri....

(Το όνομά σου?)

Σε θυμάμαι... Στο πρώτο coin flip που λες ευτυχώς για σένα δεν έχασες πολλές μάρκες.... Είχες βέβαια και fold equity...

Ελπίζω την επόμενη φορά να είσαι πιο τυχερός.... Θα ανέβω 9/04 και θα παίξω το Σάββατο.... Θα έρθεις??

Αν ναι, θα τα πούμε από κόντα!!