tavou Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 to thread kokalose den iparxoun gnomes alles:O?oute oi mods eipan kati-_-tha thela na akouso tin gnomi ton mods tou site Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Γεια σου ρε Tavou sk8er (fakie bigflip βγάζεις? το έβγαλα χτες )Xωρίς να θέλω να μειώσω την δουλεία σου πάντως επειδή και εγω πειράζω χρόνια τώρα το photoshop είναι λίγο "λίγα" τα samples που δίνεις (φώτο+γραμματόσειρά+shadow δεν λέει τίποτα πια σήμερα για κάποιο λογότυπο).Πάντως οι Mods δώσανε ήδη έμεσα την απάντηση τους σε προηγούμενο ποστ...λένε επίσης η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση.... Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 kounamoutas έγραψε:Γεια σου ρε Tavou sk8er (fakie bigflip βγάζεις? το έβγαλα χτες )Xωρίς να θέλω να μειώσω την δουλεία σου πάντως επειδή και εγω πειράζω χρόνια τώρα το photoshop είναι λίγο "λίγα" τα samples που δίνεις (φώτο+γραμματόσειρά+shadow δεν λέει τίποτα πια σήμερα για κάποιο λογότυπο).Πάντως οι Mods δώσανε ήδη έμεσα την απάντηση τους σε προηγούμενο ποστ...λένε επίσης η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση....EtsiOP dialekse kapoio allo epaggelma kalytera. Παράθεση
Recommended Posts