Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είναι χαρά μου που σας βρήκα, ασχολούμαι με το poker αρκετά χρόνια ή μάλλον για να είμαι ποιο ακριβής ασχολούμαι με τη πόκα και το κλασσικό πόκερ πολλά χρόνια, μια παρέα φίλων μαζευόμαστε αραιά και πού σε κάποιο σπίτι και περνάμε την ώρα μας.

Με το poker και συγκεκριμένα το NL holdem περίπου δύο χρόνια τώρα και μόνο online, το τελευταίο χρόνο έχω αρχίσει να πειραματίζομαι με τα υπόλοιπα παιχνίδια και τα διαφορετικά limits.

Οι τυπικές μου γνώσεις είναι πολλές μια και, τολμώ να πω, έχω διαβάσει ότι υπάρχει καινούργιο και παλιό, οι πρακτική μου εμπειρία όμως πάλι θα έλεγα μάλλον μηδαμινή μια και περιορίζεται μόνο στα online καζίνο και σε αυτά ακόμα, γενικά, στα φτηνά παιχνίδια.

Τέλος πάντων απλά είπα να συστηθώ, δεν θα με ακούσετε να γκρινιάζω για κανένα χέρι αλλά με ενδιαφέρει πάντα ή όποια άποψη για κάποιο συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος, να παρακολούθω τα νέα του χώρου, και γενικά ότι έχει σχέση με το poker, οπότε θα τα λέμε συχνά.

Se ένα τόπο που είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με το poker είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας χώρος, έστω και διαδικτυακός για να βρισκόμαστε, συγχαρητήρια στους δημιουργούς και διαχειριστές του forum.

Ανδρέας.