Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

http://www.pokertube.com/free-poker-vid ... 2_Kiev_1_2

Αν πατε στο 13:00 του video, θα παρακολουθησετε ενα απιστευτο χερι απο το EPT Κiev. Οπως λεει και ο Negreanu που σχολιαζει μαζι με τον εκφωνητη, τα call του Lukov βασιζονται σε tell που εχει για τον αντιπαλο του (δεν θα μπορουσε να δικαιολογηθει αλλιως η παρτιδα), και ομως θεωρω οτι σε τοσο late stage ενος τετοιου live tour ειναι αρκετα δυσκολο.

Tετοιες παρτιδες ειναι πολυ δυσκολο να γινουν στο online poker, ισως αυτος ειναι ενας λογος παραπανω που μου εκανε τοση εντυπωση.

Δημοσίευση

Againstodds έγραψε:

http://www.pokertube.com/free-poker-videos?movie=13386&title=EPT_S06_Ep02_Kiev_1_2

Αν πατε στο 13:00 του video, θα παρακολουθησετε ενα απιστευτο χερι απο το EPT Κiev. Οπως λεει και ο Negreanu που σχολιαζει μαζι με τον εκφωνητη, τα call του Lukov βασιζονται σε tell που εχει για τον αντιπαλο του (δεν θα μπορουσε να δικαιολογηθει αλλιως η παρτιδα), και ομως θεωρω οτι σε τοσο late stage ενος τετοιου live tour ειναι αρκετα δυσκολο.

Tετοιες παρτιδες ειναι πολυ δυσκολο να γινουν στο online poker, ισως αυτος ειναι ενας λογος παραπανω που μου εκανε τοση εντυπωση.

Παρατηρησε τα bets.. Ενω στο flop πονταρει half pot που ουσιαστικα ειναι 2,000 παραπανω απτο αρχικο του raise και μπορεις τελοσπαντων να το δεις σαν normal CBET, στο turn ενω το pot ειναι 145,000 αν θυμαμαι καλα πονταρει 56.000 ... Πως σου φαινεται? Δεν δειχνει λιγο υποπτο?

Δειχνει να κατεβαζει ταχυτητα εν ολιγοις, η απλα τον "τραβαει" μεσα στο ποτ. Η αποψη μου ειναι οτι 7 στις 10 απλα ο παικτης κατεβαζει ταχυτητα σε εκεινο το spot αλλα εχει τα guts να ριξει και second shot.

Απιστευτα σημαντικο ομως, και ειμαι σιγουρος οτι το ειχε παρατηρησει ο αλλος, ειναι και το position του Lykov.

Ολοι fold και αυτος στο CO κανει raise.

Πιστευω πως εχει πολυ μεγαλο range..

Τωρα για το river ξανα ανεβαζει το πονταρισμα του σε παραπανω απτο half pot..

Τι να πω.. 160 για 417..

Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα bets ειναι παντα αυτα που λενε την αληθεια και ισως τον ειχε παρατηρησει παρα πολλη ωρα πριν.

Σιγουρα ειναι και πολυ καλος παικτης και εχει τρομερα reads, αυτο εννοειται!

Δημοσίευση

Εχω βρεθει σε παρομοιες παρτιδες αλλα με Κ high να κανω call 3o barrel ομολογω οτι δεν το εχω κανει. Ποσο μαλλον τοσο deep σε EPT. Συμφωνω με ολα οσα λες για τα gay bets του αντιπαλου απλα ειναι παρα πολυ δυσκολο call χωρις ουτε καν ενα μικρο pocket pair εκει. Πιστευω οτι πρεπει να εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και στα reads σου ωστε να κανεις τελικα το call.

Το μονο που μου περναει απο το μυαλο οτι ισως ενας λογος παραπανω που εκανε το call, ειναι οτι ηταν στο featured table και ισως (εφοσον ειχε και το περιθωριο λογω stack) ηθελε να παιξει μια εξεζητημενη πασα να γινει λιγος ντορος..

Δημοσίευση

Againstodds έγραψε:

Εχω βρεθει σε παρομοιες παρτιδες αλλα με Κ high να κανω call 3o barrel ομολογω οτι δεν το εχω κανει. Ποσο μαλλον τοσο deep σε EPT. Συμφωνω με ολα οσα λες για τα gay bets του αντιπαλου απλα ειναι παρα πολυ δυσκολο call χωρις ουτε καν ενα μικρο pocket pair εκει. Πιστευω οτι πρεπει να εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και στα reads σου ωστε να κανεις τελικα το call.

Το μονο που μου περναει απο το μυαλο οτι ισως ενας λογος παραπανω που εκανε το call, ειναι οτι ηταν στο featured table και ισως (εφοσον ειχε και το περιθωριο λογω stack) ηθελε να παιξει μια εξεζητημενη πασα να γινει λιγος ντορος..

Το call του ειναι απιστευτο αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

Αυτο που λες για το featured table δεν το ειχα σκεφτει και ισως και να εχεις και δικιο!

Οποτε θελει εν ολιγοις απιστευτα guts και απιστευτα skills (reads etc) για να κανεις αυτο το call στο river.

Δημοσίευση

Bασικα ειναι περιπτωση που υπαρχει απαντηση στο γιατι κανει call στο river..ετσι νομιζω τουλαχιστον και θελω να μου πεις τη γνωμη σου.

Με board A-4-4-3-J , αν εξαιρεσεις 4 συνδυασμους καρτων (ΑΑ-44-33-JJ)

ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ BET ΣΤΟ RIVER ???

(ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.)

Η ταπεινη μου αποψη: !.. COMPLETE AIR..!

Εξηγω: Με τους συνδυασμους που αφαιρεσαμε ακομα και ΑΚ να ειχε η ακομα και KK,QQ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΟ RIVER!

Σωστα?

Γιατι το λεω αυτο..

Εκανε 3 flat call ο αλλος μαζι με το pre flop call απο το BB με huge stack.. Καλιστα θα μπορουσε να ειχε το 4αρι πχ!

Δεν υπαρχει ενδεχομενο οποτε πανω απο ενα ποσοστο 10% του να βαλεις τον αλλο σε weak ace η μικρο pocket pair που να το πεταξει στο river ενω εχει κανει 3 φορες call(και με τετοιο stack!).

Οποτε τα φυλλα που θα μπορουσαν να πονταρουν στο river και να χανει ο αλλος αν κανει call ειναι τα εξης

AA-44-33-JJ(θα εκανε ενα καλο value οπως στο turn ενω αυτος το φουσκωσε στο river!)

Και τελος προσθετουμε ενα τρομερα μικρο ενδεχομενο να εχει

KQ κερδιζει-K10 split!!

Επαναλαμβανω ΟΟΟΟΤΙ και να εχει του τυπου A-anything,-ΚΚ-QQ εκτος των φυλλων που αποκλεισαμε (ΑΑ-44-33-JJ) δεδομενων των stacks και των positions ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΟ RIVER και θα εκανε check!

Περιμενω τη γνωμη σου φιλε! sorry for the delay!

ps: Για οσους δεν ειδαν το Hand το board δεν ειχε flush draw (στο flop) και ηταν αυτο Ah 4c 4s 3s Jh

ps2: Εν ολιγοις εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε 4 hands που κερδιζουν standar μαζι με ενα KQ δηλαδη 5, ενα split pot K-10 και τα complete air! Νομιζω το σκεφτομαι λογικα..

Περιμενω αποψεις..

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

duke ο αντιπαλος θα πονταρε σιγουρα και αλλα φυλλα στο river.

AK,AQ,AJ ειναι bet στο river σχεδον παντα..

Ας μην προσπαθουμε να εξηγησουμε το call.

Απλα amazing call λογω tell,feature table,fealing.

Σταυρο δεν παιζει να εκανες bet στο river με AQ με τετοια stack απεναντι σto συγκεκριμενο τουλαχιστον τριπλασιο stack του αντιπαλου σου.

Με AJ ισως αλλα θελει πολυ σκεψη. Με ΑΚ και ΑQ στο λεω και ειμαι 1000% σιγουρος οτι ΕΣΥ bet δεν θα εκανες σε offline tournament.

Η αποψη μου ειναι. Και δεν το βλεπω και λαθος το check.

Γιατι σε check bet raise *3 η *2.5 θα εκανες call ??? ΠΟΤΕ!

Οποτε να η απαντηση σου.

Συνεχιζω να λεω οτι ειναι η δικη μου αποψη αυτη και δεν ειναι αναγκη να συμφωνησεις.

Δημοσίευση

Δεν ειναι οτι πρεπει να συμφωνησω η να διαφωνησω απλα την γνωμη μου λεω.

Και εγω ναι δεν θα εκανα bet με ΑΚ,AQ σε ept live hand αλλα στο student sunday μπορει να εκανα και overbet all in με ΑΚ...

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..

PS κανονισε να τα πουμε απο κοντα ρειιιιι.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Δεν ειναι οτι πρεπει να συμφωνησω η να διαφωνησω απλα την γνωμη μου λεω.

Και εγω ναι δεν θα εκανα bet με ΑΚ,AQ σε ept live hand αλλα στο student sunday μπορει να εκανα και overbet all in με ΑΚ...

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..

PS κανονισε να τα πουμε απο κοντα ρειιιιι.

Αυτο λεω ρε αλανι μου και εκτος του event μετραει και σε τι stage του τουρνουα εισαι αλλα και ποιος ειναι ο αντιπαλος!

Αλλα παντα με βαση το οτι ειναι EPT και ψιλο late stage αλλα και το οτι ο αντιπαλος ¨γνωριζει¨ποκερ, το bet εκει( παραπανω απο half pot) για μενα ειναι 70% air 25% nuts και 5% split...

Απλα ετσι το ¨διαβασα¨.. (εννοειται την δευτερη φορα που το ειδα! :blush:

PS: ναι ρε πρεπει! Πες και τον Ματ και αν κανονισετε τιποτα παρε τηλ! B)