Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρισκόμαστε σε 3-handed τραπέζια με το button να μην έχει full buy in και να δείχνει αρκετά fishy. Δεν έχει ανοίξει καν το HUD οποτε μονο και μονο από το γεγονός ότι απουσιάζει το full buy in υποψιαζόμαστε ότι δεν ειναι κάποιος regular του παιχνιδιού.

Button ($18.50)

Hero (SB) ($25)

BB ($7.05)

Preflop: Hero is SB with :Qheart:, :Aheart:

Button calls $0.25, 1 fold, Button calls $0.75

Flop: ($1.25) :9club:, :2club:, :5heart:(1 players)

Hero bets $1.50, Button calls $1.50

Turn: ($4.25) :Qclub:(2 players)

Hero bets $4, Button raises to $8.25,

Τι κάνουμε από εδώ και πέρα, ο αντίπαλος δείχνει να μας καλεί στο pot αλλά δεν είμαστε και σίγουροι με τα 3 σπαθιά να είναι κάτω. Με το limp call preflop μπορεί πραγματικά να έχει οτιδήποτε. Υπάρχει περίπτωση να έχει δύο ζεύγη ή κάποιο flush ή μας κάνει κάποιο move για να μας πετάξει από την παρτίδα γιατί στην ουσία είναι και commited στο turn. Ποια είναι η γνώμη σας, τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα?

Δημοσίευση

Σχεδον παντα allin βριζοντας απο μεσα μου σε τετοιες καταστασεις.

1.Δεν θα παιζα ποτε σε τραπεζι με εναν shortstack και εναν με 18.50$,εκτος αν γνωριζω ηδη οτι ειναι super fishy,.

2.Preflop τεινω να κανω μεγαλυτερο raise,τουλαχιστον 1,25$

3.Φλοπ μικροτερο cbet.

3.Τurn παλι μικροτερο πονταρισμα θα εκανα.

4.Ετσι οπως πηγε allin βριζοντας ή fold και αλλαγη τραπεζιου,κλινοντας προς το πρωτο.

Δημοσίευση

Απέναντι σε όλο αυτό το aggression που έχει δείξει ο Hero πολύ δύσκολα ο αντίπαλος θα έχει κάνει semi-bluff. Ο Hero έχει κάνει raise preflop, και 2 barrels στο μέγεθος του ποτ. Το min raise εκεί δύσκολα θα είναι του τύπου "δε σε πιστεύω", άρα είναι value. Δυστυχώς το μόνο χειρότερο που θα κάνει call αν κάνουμε all-in στο turn είναι το KcQ. Άρα θεωρώ το fold (βρίζοντας) τη σοφότερη επιλογή.

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Παράθεση
Απέναντι σε όλο αυτό το aggression που έχει δείξει ο Hero πολύ δύσκολα ο αντίπαλος θα έχει κάνει semi-bluff. Ο Hero έχει κάνει raise preflop, και 2 barrels στο μέγεθος του ποτ. Το min raise εκεί δύσκολα θα είναι του τύπου "δε σε πιστεύω", άρα είναι value. Δυστυχώς το μόνο χειρότερο που θα κάνει call αν κάνουμε all-in στο turn είναι το KcQ. Άρα θεωρώ το fold (βρίζοντας) τη σοφότερη επιλογή.

this +1

Δημοσίευση

Και εγώ θα συμφωνίσω με arourel και Samgreek.

Δεν είναι ακριβώς min raise ο αντίπαλος κάνει raise λιγο παραπάνω πράγμα που σημαίνει ότι εχει σκεφτεί το raise του και επίσης είναι δεδομένο ότι προτί8εται να βάλει μέσα όλο το stack του σε αυτό το χέρι οπότε και εγώ τείνω στο fold...

Δημοσίευση

Το πρόβλημα που είχαμε στο turn είναι ότι αποφασίζαμε για όλο μας το stack και έπρεπε να διαπιστώσουμε τι κερδίζουμε.

Τελικά έκανα το call εκεί με το river να ανοίγει :Jdiamond: που σίγουρα δεν μου άρεσε καθόλου. Στο river έβαλε το υπόλοιπο του stack $7.50 και έκανα το call κερδίζοντας εν τέλει το hand.

Ο αντίπαλος έδειξε 5-10 και είχε ένα ζεύγος στο flop που αποφάσισε να το πάει μέχρι τέλους και να με διώξει από το hand. Κάναμε το σωστό τελικά αλλά σίγουρα το 90% των φορών είμαστε πίσω σε ανάλογες περιπτώσεις και το πάσο θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Δημοσίευση

Θα ηθελα ομως να πω και κατι ακομα. Αυτα που λετε ειναι σωστα μονο που υπαρχουν πολλοι που δεν σκεφτονται ετσι. Ειναι πολλοι αυτοι που μπαινουν για την πλακα τους και οταν ανοιγουν τα φυλλα τους το διαπιστωνεις και τρελαινεσαι. Εγω θα ημουν fold σε αυτη την περιπτωση φοβουμενος το χρωμα το οποιο ειχε εμφανιστει απο το turn.Εχω κουραστει απο τους ALL-IN ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΤ ΕΙΝΑΙ 0,35$ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ALL - IN TO BUY -IN ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 25$. Μα και ΑΑ να εχουν δεν ειναι ο σωστος τροπος να παιχτει. Σε αλλη περιπτωση σκεφτεσαι τα pot odds kai ta draws και ο αλλος εχει πιαστει σε ενα medium pair και το παει raise kai reraise και εσυ ψαχνεις να δεις τι εχει ο ανθρωπος στο χερι!!!!!! Αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα.

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Παράθεση
Σχεδον παντα allin βριζοντας απο μεσα μου σε τετοιες καταστασεις.

2.Preflop τεινω να κανω μεγαλυτερο raise,τουλαχιστον 1,25$

3.Φλοπ μικροτερο cbet.

3.Τurn παλι μικροτερο πονταρισμα θα εκανα.

Akribws. Ta lathi sto hand einai sto bet sizing