Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους...

Με αφορμή ένα concept που έχω σκοπό να κάνω και για το οποίο θα παρουσιάσω στο μέλλον στο pokerland.gr θα ήθελα να προτείνω σε όλους τους συμμετέχοντες του forum να συμβάλλουν από τη δική τους μεριά στην ανάλυση παρτίδων που θα παρουσιάζονται καθημερινά στο site μας.

Εγώ προσωπικά θα ανεβάζω καθημερινά δύο ενδιαφέροντα hands για ανάλυση ενώ και εσείς θα μπορείτε να ανεβάζετε κάποιες δικές σας παρτίδες ή να πείτε τη δική σας προσωπική γνώμη. Αυτό θα κρατήσει από τη μεριά μου μέχρι την επόμενη Τρίτη/Τετάρτη ελπίζοντας ότι στη συνέχεια τα μέλη μας θα έχουν σταθερό ρυθμό να ανανεώνουν περισσότερες παρτίδες για συζήτηση οι ίδιοι.

Αυτό που δεν θα επιτρέψω να συμβεί είναι να θίγεται με ειρωνείες ή υπόνειες η προσωπικότητα κάποιου μέλους όσο και αν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις που θα παρουσιάζονται στα posts.

*Όσων αφορά το concept που θέλω να ετοιμάσω δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω και να πάρω το ρίσκο να παρουσιάσω κάτι για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρω να το ολοκληρώσω. Ας ελπίσουμε να τα καταφέρω και το αποτέλεσμα να είναι θετικό.