D.uK.e Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Αντιδράσεις του κόσμου του πόκερ μετά την ένοπλη ληστεία στο EPT του Βερολίνου **"Τζον “pokertrip” Φρίντμπερκγκ : “Μακάρι να ήμουν στο EPT όσο γινόταν η ληστεία. Θα ήταν φοβερή εμπειρία! Χαίρομαι που κανείς δεν έπαθε τίποτα”. Ultimate clown...Μηπως να ετρωγες και καμια σφαιρα για να νιωσεις λιγο "ραμπο" ? Παράθεση
lionblue Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Ελπιζω αυτό το γεγονός να κάνει τους υπεύθυνους των εταιρειών που διεξάγουν τα τουρνουά να είναι περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας των παικτών που συμμετέχουν σε αυτό.Ας γίνει μάθημα,αφού πλέον θα πρέπει να εξετάζεται και αυτή η πιθανότητα.. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Εγω θαύμασα την γενναιότητα των Γερμανών. Υπάρχει ενας φύλακας που καταφέρνει να συλλάβει εναν ληστή κ οι υπόλοιποι το σκάνε, με αποκορύφωμα τον υπεύθυνο ασφαλείας που μεταδίδει στο αφεντικό τι γίνεται μεσω ασυρματου αλλα δεν πλησιάζει να βοηθήσει!!!!!!Με τόση γενναιότητα απορώ πως χάσανε το Β΄ παγκόσμιο. :laugh: Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Antoni les gia ton kostoumarismeno pou vlepei apo apostasi? lollol o germanos pou enw o sinadelfos tou krataei ton listi katw, kai diadramatizetai ekeini tin wra i listeia, milaei anemelos me EKPLIKTIKI xalarotita sto kinito- asyrmato (mallon gia ton idio typa leme.)Episis Theikos o typos pou einai sto trapezi, kai akouei ton panioko gyrw tou , den thelei na fygei apo to table..,Sikwnetai anetos, paei, vlepei , kai ksana perna apo to table trexontas..(face expressions..LOL)Antoni.............o durrrrrr ti tha ekane sti listeia ?:)lol Παράθεση
liondani Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Εγώ θα πέταγα όλες τις μάρκες, στους συμπατριώτες μου :laugh: Παράθεση
Recommended Posts