Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θελω να σταθω λιγο στην ενεργεια του Φινλανδου που αναφερεται στο αρθρο και δεν ειδα να σχολιαζεται απο κανεναν.

Συζηταμε συνεχως για μεγαλα ονοματα, συνεχομενα cashes, nice plays κλπ κλπ κλπ.

Αυτο ομως που εκανε ο Φινλανδος τον ανεβαζει πολυ στα ματια μου . Ποσοι απο εμας θα δεχομασταν να παιχτει τo hand απο το σημειο που σταματησε;; Σκεφτειτε, οι ανθρωποι σε εκεινο το χρονικο σημειο παιζανε για χιλιαδες ευρω. Οχι για 100 και 300 ευρω. Πραγματικα του αξιζουν συγχαρητηρια.

...Και για οσους δεν το εχουν παρει χαμπαρι, το παλικαρι εφτασε μεχρι το headsup.

Δημοσίευση

themi den diefkrinistike kata poson eprepe na itan omofwni i apofasi sinexisis tou hand i oxi...diladi an elege oxi o finlados tha synexizotan i oxi?....Thewrw oti paizei rolo afto :):)

Apo kei kai pera, ean i apofasi tou finladou itan aneksartiti tou apotelesmatos, tote pistevw oloi to idio tha legame...An omws i apofasi tou epeze rolo sto ti tha ginotan tote respect, (mallon tha epireaze)..to erwtima: an o finlados elege, oxi na min synexistei...kai o allos nai na synexistei..then what?

Δημοσίευση

Themis έγραψε:

Παράθεση
Θελω να σταθω λιγο στην ενεργεια του Φινλανδου που αναφερεται στο αρθρο και δεν ειδα να σχολιαζεται απο κανεναν.

Αυτο ομως που εκανε ο Φινλανδος τον ανεβαζει πολυ στα ματια μου . Ποσοι απο εμας θα δεχομασταν να παιχτει τo hand απο το σημειο που σταματησε;; Σκεφτειτε, οι ανθρωποι σε εκεινο το χρονικο σημειο παιζανε για χιλιαδες ευρω. Οχι για 100 και 300 ευρω. Πραγματικα του αξιζουν συγχαρητηρια.

E ναι!!! εαν ρισκάρεις τα 5-7ΒΒ απο τα 100 που έχεις μπορείς να αποκτήσεις κ ήθος. ;)

Δεν ξέρω για την ενεργειά του κ δεν μπορούμε να την κρίνουμε εαν δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, αλλα ως παίκτης ειναι πολύ-πολύ καλός.