Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το θέμα το ανοίγω κυρίως για το 0.01-0.02 αλλα και για να ανταλλάξουμε απόψεις και για τα υπόλοιπα microstakes.

Παίζω στo pokerstars κυρίως 12 τραπέζια σε sessions μέχρι 1000 χέρια (περίπου μιάμιση ώρα). Δεν έχω καταλήξει πλήρως στην στρατηγική μου και δεν έχω πάρα πολλά χέρια σε αυτό το επίπεδο αλλά το βρίσκω σχετικά εύκολο και ευχάριστο. Είμαι περίπου + 65 $ sta 25000 χέρια και μετά απο απο ένα τρομερό downswing 29$ πίσω στο ev. Δεν είναι επίπεδο που θα σε κάνει πλούσιο αλλά μπορείς να αρχίσεις να χτίζεις bankroll σε ένα παιχνίδι με σχετικά χαμηλό varience.

Αν ασχολείτε κάπιος καλό θα ήταν να ποστάρει πώς προσεγγίζει το επίπεδο η τις απορίες του. Ακολουθεί το γραφημα μου στο level ;)

graphwj.th.jpg

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Και το 5NL είναι αρκετά εύκολο στην Pstars...

Θα σου έλεγα να ανεβείς θα έχεις καλύτερο κέρδος στο λέω εγώ που δεν είμαι και τόσο καλός cash player...

Πιστεύω για μένα τα s&g είναι πιο κερδοφόρα στα micro-stakes..

Δημοσίευση

file exei dikio t paidi p leei gia t nl5...einai ontws polu eukolo...pragmatika an katseis kai paixeis nl5 stn stars tha deis tromera kerdh...se 1 mhna eixa vgalei 400$...tn genarh...k extisa bankroll k tr t exw gia t tour...k st nl2 exw paiksei alla m fainetai polu periergo n paixw ekei eidika afou eida t paixnidi k st alla stakes...st nl5 yparxoun polloi paiktes kerdismenoi k polu malista...vevaia uparxoun k st nl2 alla prepei n paieis para polla tables...pantws an sunexiseis st nl2 s euxomai n gineis san auton http://www.pokertableratings.com/stars- ... rch/vriacs

Δημοσίευση

Παιζω κ γω microstakes αλλα fixed limit, βασικα ξεκινησα τυχαια, ειχα χασει ολο μου το bankroll στα tour και μου ειχαν μεινει 2-3$ και το μονο που μπορουσα να παιξω ηταν FL. Αρχισα απο το 0.02-0.04 (καταντια :lol: )και τωρα παιζω 0.25-0.5 σε 3-4 μηνες εχω κερδισει 1500$ και αυτη τη στιγμη εχω περιπου 900 στη pokerstars. Ενταξει το επιπεδο ειναι αστειο, μιλαμε για τους χειροτερους παιχτες ποκερ, βασικα νομιζω η μεγαλυτερη δυσκολια στα microstakes ειναι να μη χασεις την υπομονη σου, δηλαδη να παιξεις 5-6 ωρες σε 6 τραπεζια για να κερδισεις στο τελος 5$ δεν ειναι και το καλυτερο.

Δημοσίευση

ΣΕΜΦΕ έγραψε:

Gamer0044, πιστεύεις ότι στο fixed limit είναι ακόμα πιο άσχετοι οι αντίπαλοι από το no limit;

Kοιτα φιλε αν και δεν εχω παιξει πολυ NL cash games ωστε να μπορω να σου απαντησω με σιγουρια, νομιζω οτι ναι στο FLH το επιπεδο ειναι πιο χαμηλο! Αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια επειδη εχω μια σχετικη εμπειρια στα FL microstakes (εχω παιξει περιπου 150.000 χερια) ενα μεγαλο ποσοστα των παικτων δεν ξερει απλα τι κανει...

επεισης επειδη αρκετα poker school προτεινουν στους νεους παιχτες να ξεκινουν παιζοντας FL συναντας πολλες φορες στα τραπεζια εντελως αρχαριους παικτες συν αυτους που τιλταρουν (ειναι πιο ευκολο νομιζω στο FL) και βλεπουν τα παντα με raise και reraise χαντοντας τα buy ins ασταματητα.

Δημοσίευση

Thanxx για τα σχολιά σας παιδιά, μόλις έχω 30 Buyin θα ανέβω στο 0.02-0.05 ακόμα ψάχνω την σωστή φόρμα παιχνιδιού απέναντι σε αντιπάλους που δεν πορείς να τους βάλεις σε range χεριών.

Σχετικά με τα micro sitngos πρόσεξε τα λίγο γιατί στο stars έχουν μεγάλη γκανιότα με αποτέλεσμα να παίφτει πολύ το ROI

Δημοσίευση

re pedia kserei kaneis na mou pei pos bgenei to grafhma tou ev?

meso pokertracker?

k an nai,skeftomai na to agoraso,alla aksizei h einai mono gia cash?

pezo mtt tours peripou 9-10 tables,opote fantazomai tha bohthouse polu h dn efarmozetai sta tours?

an kapoios kserei na me symboulepsei gia kapoio programma gia tours,dystyxos dn exo kanenan na m deiksei..

eyxaristo

Δημοσίευση

soulis βαλε το pokertracker3 trial ετσι κι αλλιως ειναι για 3 μηνες free και τσεκαρε το.παρε ματι και το tournament shark ομως ειναι πολυ ενδιαφερον και ψηνομαι να το παρω και εγω.νομιζω αυτο χρειαζεσαι πιο πολυ ;)

Δημοσίευση

Και στο holdemmanager και στο pokertracker έχουν free trial για να τα δουλέψεις και να δεις αν σου κάνουν. Κατέβασε τα και αφου τα χρησιμοποιήσεις αποφασίζεις να θες να τα αγοράσεις ή οχι.

Επίσης και τα 2 έχουν πολύ λεπτομερής επεξηγήσεις για να τα μάθει κανείς να τα λειτουργεί όπως επίσης έχουν και forum για να μάθεις ακόμη περισσότερα.

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Mετά απο πολές μέρες ξαναχτησίματος του bankroll σε χαμηλότερα επίπεδα σήμερα επανήλθα στο 0.05-0.1$ Τα πράγματα πήγαν καλά αλλα θα μπορούσαν και καλύτερα... όπως και να χει σήμερα έπαιξα 3000 χέρια στο 0.05-0.1$ σε 5.5 ώρες 8 tabling με 7$ κέρδος και πίσω στο ev 8$.

Το 10$ nl holdem δεν έχει καμία σχέση με τα μικρότερα επίπεδα θέλη καθαρή σκέψη και οι **** κοστίζουν. Πολύ δύσκολα έβρισκα καλά τραπέζια με χαλαρούς παίχτες. Επίσης αντιμετόπησα δυσκολία στο να κάνω stack off στους αντιπάλους όταν σετάριζα και είχαν overpair, κάτι πολύ πιο εύκολο στα χαμηλότερα επίπεδα. Oι shortstackers δίνουν και παίρνουν.... αλλα εγώ απλά λατρεύω να τους κλέβω τα blinds :)

Αυτή την εβδομάδα θα παίξω όσο μπορώ περισσότερο. Αρχικά θα πέσω στα 8 τραπέζια για να έχω πιο σίγουρες και καθαρές αποφάσεις μέχρι να προσαρμώσω το παιχνίδι μου στο νέο επίπεδο. Λογικά θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και θα προσπαθήσω να βάζω πάνω απο 5000 χέρια κάθε μέρα. Θα είμαι ευχαριστημένος εάν παραμείνω στο επίπεδο και τρεχω με 4bb/100. Klik στο γράφημα για λεπτομέριες :)

00vapromoonlymainstream.th.jpg

Δημοσίευση

Fullring λογικά,ε?Είσαι λίγο nitty υπέρ του δέοντος αλλά thats ok.Το NL10 δεν είναι τόσο ridiculous easy σαν τα χαμηλότερα stakes.

Δεν έχει 50bb min tables στο NL10?Mόνο σε τέτοια θα έπαιζα εγώ προσωπικά.Καλή τύχη και καλό bankroll managemt,αλλά το τελευταίο το κατέχεις νομίζω...

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Fullring λογικά,ε?Είσαι λίγο nitty υπέρ του δέοντος αλλά thats ok.Το NL10 δεν είναι τόσο ridiculous easy σαν τα χαμηλότερα stakes.

Δεν έχει 50bb min tables στο NL10?Mόνο σε τέτοια θα έπαιζα εγώ προσωπικά.Καλή τύχη και καλό bankroll managemt,αλλά το τελευταίο το κατέχεις νομίζω...

λοιπον allienhack.

εχω καταληξει στα εξης.

1)παιζεις μεθυσμενος 60-70%

2)εισαι ο χειροτερος του κοσμου στο bankroll management

3)γουσταρεις micro stakes

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζεις nl200 πχ.

Τα ποστ σου δειχνουν πολυ καλο παιχτη , και δε πρεπει να κανω λαθος.

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

λοιπον allienhack.

εχω καταληξει στα εξης.

1)παιζεις μεθυσμενος 60-70%

Πλέον όχι.Άλλα οι ελάχιστες φορές που έχει γίνει μου έχουν κοστίσει πολύ.πχ μπήκα καταλάθως για NL1000(με έκανε auto-sit το table ninja) και έχασα 1200$

2)εισαι ο χειροτερος του κοσμου στο bankroll management

Αντιθέτως,επειδή ακολουθώ καλό bankroll management παίζω ακόμα micro stakes.Μέσα Νοέμβρη ξεκίνησα με μια αρχική κατάθεση 30€ γιατί δεν μπορούσα να διαθέσω πιο πολλά για αρχή.Τον Ιανουάριο είχα ανέβει αρκετά,περίπου στα 1300€,έκανα κάποιες αναλήψεις και τον Φεβρουάριο έγινε αυτό με το NL1k και έμεινα με 0$ στην stars("δημιούργησα" 150$ απο fpps) και 50€ στο moneybookers.Μετα είχα εξεταστική και δεν έπαιζα και από όταν τελείωσα και ξαναάρχισα απ'την αρχή έπαιζα απ'τα πολύ χαμηλά.Το πώς κατάφερα αυτή τη στιγμή να έχω κάπου 1,8k$ απ'τα 60€ στο ΜΒ και τα 150$ στο stars απο fpps είναι άλλο θέμα.

3)γουσταρεις micro stakes

Μπα,απλά δεν θέλω να κάνω shots σε small stakes και να έχω μεγάλο risk of ruin,γιατί δεν ψήνομαι να βάλω λεφτά απ'την τσέπη μου ξανά.Το μόνο που θέλω ειναι τα 30€ του νοεμβρίου να είναι τα τελευταία "λεφτά τσέπης" που βάζω στο ιντερνετ.Αργά και σταθερά και ότι γίνει.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζεις nl200 πχ.

Για να παίξω NL200 χρειάζομαι ας πουμε 50Buy-in.Οοοοταν και ααααν καταφέρω να έχω 10k$ θα προσπαθήσω,δεν βιάζομαι.

Τα ποστ σου δειχνουν πολυ καλο παιχτη , και δε πρεπει να κανω λαθος.

Fullring στα 50bb δεν έχει καθόλου loose παιχτες ¨(

Αποκλείεται,εδώ στο nl25 fr είχε 1-2 fish σχεδόν σε κάθε table.Πάντως fullring με 2-3 shortstackers θα με εκνεύριζε αρκετά εμένα προσωπικά.Για βάλε και λίγο stats απο position οταν έχεις ένα μεγαλύτερο δείγμα(15-20Κ χερια).

Δημοσίευση

eida to videaki tou tournament shark: "the program was created with

the help of Pokerstars" :huh::huh::huh::huh::huh:

Otan prin apo ena xrono agorasa (me 6mini simvasi tromara mou)

to Sharkscope HUD, meta apo 2 evdomades to apagorepsan stin

Stars kai FullTilt "gia to kalo tou paixnidiou", "gia na min exoun

edge osoi xrisimopoioun pokerdatabases" blah blah blah.

Kai tora vgazoun "diko tous"?????

Mallon ola gia to xrima eginan :(

PS: pantos oraio fainetai, kserei kaneis an ta stats tou einai

kai aksiopista? Ta exei sigrinei kaneis me OPR px?

Δημοσίευση

οχι clickys δεν νομιζω,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ελαχιστοποιηση i think...αν και αυτα που γραφουμε ειναι λιγο ασχετα με το post του παιδιου εγω εχω μια αλλη απορια και θελω βοηθεια...πηγα να αγορασω το ts me prepaid αλλα διαλεξα την επιλογη per month και δεν εεγινε δεκτη,ρωτησα το support αλλα αγγουρια...

to per month σημαινει οτι ακριβως λεει η λεξη?δλδ σου χρεωνει καθε μηνα χ$ επ αοριστον?γιατι νομιζα πως ηταν συνδρομη για ενα μηνα μονο και αν θες ανανεωνεις .ξερει κανεις?

Δημοσίευση

Σήμερα πραγματικά έχω καεί .... και εαν δεν έχω καει ακόμα.... θα παίσει φωτιά να με κάψει... χεχεχε σήμερα έχω παίξει περίπου 4000 χέρια και προσαρμόζω πλήρως σιγά σιγά το παιχνίδι μου. Οι regulars είναι εντελώς exploitable και τους μπλοφάρω εύκολα όταν χάνουν επαφή στα φλόπ, εαν καλέσεις το c-bet σβήνουν εντελώς και στο turn με μικρό bet έχεις το pot χωρίς καν να δεις τα φύλλα σου, αρκεί το φλοπ να μην είναι στο range τους. Ακομα τρέχω με το χαμηλό 4bb/100 αλλά αυτό θα αλλάξει εντελώς μόλις τελειοποιήσω το επίπεδο.

Stay tuned and see you on stars ;)