Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν εχεις το απαραιτητο bankroll να πας. Μονος σου θα δεις τα αποτελεσματα σου και θα βγαλεις συμπερασματα.Λογικα το roi σου ισως πεσει λιγο και πρεπει να δεις αν οντως κερδιζεις περισσοτερα. Εγω παιζω σε αυτα με 13$ buy in και εχω δει παιχτες με αρκετα κερδη να συνεχιζουν σε αυτα!Ας γραψει καποιος αρκετα εμπειρος την γνωμη του γιατι εχει αρκετο ενδιαφερον πιστευω.Η' παιξε εσυ 1000 τουλαχιστον και πες μας μετα τα αποτελεσματα!! :)

Δημοσίευση

Αν εχεις το bankroll για τα συγκεκριμενα sitngo των 20$ μπορει να ανεβεις σε αυτα να παιξεις εναν ικανοποιητικο αριθμο και αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις η οτι το κερδος σου ειναι μικροτερο απο πριν τοτε πολυ απλα ξαναγυρνας στα μικροτερα για grinding μεχρι την επομενη φορα που θα δοκιμασεις στα 20αρια.

Δημοσίευση

Παιδια εγω παιζω σε πολυ χαμηλα buy - in 1$-5$. Μετα απο μια νικη που εκανα προσφατα ανεβηκα λιγο βεβαια αλλα προσεκτικα. Βλεπω διαφορα στο επιπεδο των παικτων. Σταματησαν αυτα τα συνεχομενα all-in απο παιχτεσ που οταν ανοιγαν τα χαρτια εβλεπες 9-6.Σταματησα να βλεπω συνεχομενα ραισε και μλοφες. Γινοντα ολα αυτα αλλα πιο συγκρατιμενα και μαλλον μετα απο οργανιμενη σκεψη των παιχτω. Ακομα και με φυλλα οπως ΑΑ η ΑΚ ακολουθει ενα νορμα ραισε 2-3 ΒΒ εκτος αν ο παιχτης ειναι shorthanded. Και πολλα αλλα. Πιστευω τελικα οτι υπαρχουν αλλαγες.