vas Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 http://www.prepaidcards.gr/την χρησιμοποιει κανεις απο εδω ? με ενδιαφερει για να την χρησιμοποιησω για το www.moneybookers.com ή και αυτουσια για αγορες στο internet αλλα και για το poker Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Εγλω την χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Δεν έχει τύχει να κάνω μεγάλη ανάληψη(>50$) αλλά στις μικρές δεν είχα κανένα πρόβλημα.ούτε σε αγορές αντιμετώπισα κάτι. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Και εγω την χρησιμοποιώ 3 χρόνια αλλά τελευταία μόνο για online αγορές. Γιατί αν είναι να την χρησιμοποιήσεις με moneybookers τότε ξέχνα το. Επειδή διαχειρίζεται εξωτερικός συνεργάτης τα θέματα με τις αναλήψεις που γίνονται απο την moneybookers προς πιστώτικες/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες και δίνει κάθε μέρα ένα όριο δε πρόκειται ποτέ να βρεις διαθέσιμη την επιλογή "ανάληψη προς πιστωτική" και όλο θα σου λέει να προσπαθήσεις την επόμενη μέρα χωρίς αποτέλεσμα.Το καλύτερο είναι να ανοίξεις ένα ταμιευτηρίου που εκδίδει και visa κάρτα όπως πχ είναι η Κύπρου debit και να κάνεις απο εκεί την δουλεία σου. Επίσης η Moneybookers έβγαλε την δική της πιστωτική που διαχειρίζεσαι άμεσα τα χρήματα του λογαριασμού σου οποιαδήποτε στιγμή θές. Έχει μέγιστη καθημερινή ανάληψη 250ευρώ και έχει ετήσια συνδρομή 10ευρώ (...απατεώνες).Εγω σου προτείνω Λογαριασμό ταμιευτηρίου που έχει κάρτα αναλήψεων visa/mastercard σε συνδιασμό με moneybookers. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 παιδιαεγω εχω pireuis trapeza με DEBIT ταμιευτιριο λογιαριασμοποσες μερες θα κανει ενα cash out απο PS? Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 kounamoutas έγραψε:Επειδή διαχειρίζεται εξωτερικός συνεργάτης τα θέματα με τις αναλήψεις που γίνονται απο την moneybookers προς πιστώτικες/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες και δίνει κάθε μέρα ένα όριο δε πρόκειται ποτέ να βρεις διαθέσιμη την επιλογή "ανάληψη προς πιστωτική" και όλο θα σου λέει να προσπαθήσεις την επόμενη μέρα χωρίς αποτέλεσμα.εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη; εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ αυτό :S Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Τους τελευταίους 6 μήνες περίπου...Κάνε login τώρα σου βγάζει κανονικά την επιλογή για ανάληψη απο credit card?Γιατί εγω τους τελευταίους 6 μήνες παίρνω αυτό το μήνυμα... Credit Card (VISA cards only!) 0.00 EURCredit card withdrawal limits exceeded. Please try again next week. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 προφανώς αναφέρεται σε limits του λογαριασμού σου. εγώ μια χαρά κάνω ανάληψη. έχεις κάνει verify την κάρτα σου; ψάξε κι εκεί που λέει view limit να δεις περισσότερες λεπτομέρειες. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Σου λέω χρησιμοποιώ prepaid-moneybookers 3 χρόνια. Έχω κάνει ολα τα verifications και έχω και bank account linked. Αυτό με την visa δεν έχει να κάνει με τα δικά μου limits. Προ 6μήνου περίπου που εμφανίστηκε πρώτη φορά επικοινώνησα με το support και μου εξήγησαν αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Φίλος μου που "παίζει" με τον ίδιο τρόπο ούτε αυτός μπορεί πλέον να κάνει ανάληψη στην prepaid του.Εσυ επιβεβαιώνεις οτι μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω visa credit card?Το checkares σίγουρα? Παράθεση
vas Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 kounamoutas έγραψε:Εσυ επιβεβαιώνεις οτι μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω visa credit card?Το checkares σίγουρα?αναληψη απο moneybookers δεν γινεται με pre-paid καρτα σωστα ?γιατι μπερδευτηκα λιγο... Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 kounamoutas έγραψε:Εσυ επιβεβαιώνεις οτι μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω visa credit card?Το checkares σίγουρα?έκανα τον ιανουάριο, έκανα τον φεβρουάριο και απ'ότι βλέπω μπορώ να κάνω και τώρα. λέει πάντως Maximum amount that can be withdrawn: 500.00 EUR Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Σε εμένα και τον φίλο μου δεν γίνεται και παίρνουμε το μήνυμα που έγραψα παραπάνω όσες φορές έχουμε τσεκάρει. Και ειλικρινά επείδη το ρώτησα στο support μου είπαν τότε πως είναι γενικό και δεν είναι προσωπικό θέμα λογαριασμού.Ναι Σεμφε εκεί που λες πάντα σου βγάζει όλο το ποσό που μπορείς να βγάλεις... Εμένα πάνω που σου έχει το "μπαλάκι" να επιλέξεις τρόπο ανάληψης εκεί λεω ότι δεν μπορώ να επιλέξω credit card όσες φορές έχω δει και έχω μόνο τις επιλογές "ανοικτές" για Bank account Recommended! και για Cheque EUR. Vas δεν είναι ότι δεν γίνεται. Απλά σου λεω αυτό που μου είπαν και απο το support ότι δηλαδή κάθε μέρα δίνεται ένα ποσό ώστε να καλύψει το ποσό των αναλήψεων για credit cards. Αν αυτό καλυφθει τότε προφανώς δεν θα υπάρχει διαθέσιμο για σένα και θα πρέπει να περιμένεις να ανανεωθεί το ποσό. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 kounamoutas έγραψε:Εμένα πάνω που σου έχει το "μπαλάκι" να επιλέξεις τρόπο ανάληψης εκεί λεω ότι δεν μπορώ να επιλέξω credit card όσες φορές έχω δει και έχω μόνο τις επιλογές "ανοικτές" για Bank account Recommended! και για Cheque EUR. αυτό το μήνυμα για maximum 500€ μου το βγάζει αφού επιλέξω τη visa. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Δε ξέρω ρε φίλε τι να σου πω... Και τώρα δηλαδή αν μπεις το έχεις διαθέσιμο? Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2010 ναι, τις τελευταίες μέρες μπαίνω συνέχεια και το κοιτάω και λέει πάντα maximum 500€. γι'αυτό σου λέω ότι έχει να κάνει με όρια που αφορούν τον δικό σου λογαριασμό. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2010 γραφτηκα στο money brookerολα καλα φαινονταιεχω τραπεζα πειραιως account προσωπικο Παράθεση
Recommended Posts