Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και εγω την χρησιμοποιώ 3 χρόνια αλλά τελευταία μόνο για online αγορές. Γιατί αν είναι να την χρησιμοποιήσεις με moneybookers τότε ξέχνα το. Επειδή διαχειρίζεται εξωτερικός συνεργάτης τα θέματα με τις αναλήψεις που γίνονται απο την moneybookers προς πιστώτικες/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες και δίνει κάθε μέρα ένα όριο δε πρόκειται ποτέ να βρεις διαθέσιμη την επιλογή "ανάληψη προς πιστωτική" και όλο θα σου λέει να προσπαθήσεις την επόμενη μέρα χωρίς αποτέλεσμα.

Το καλύτερο είναι να ανοίξεις ένα ταμιευτηρίου που εκδίδει και visa κάρτα όπως πχ είναι η Κύπρου debit και να κάνεις απο εκεί την δουλεία σου.

Επίσης η Moneybookers έβγαλε την δική της πιστωτική που διαχειρίζεσαι άμεσα τα χρήματα του λογαριασμού σου οποιαδήποτε στιγμή θές. Έχει μέγιστη καθημερινή ανάληψη 250ευρώ και έχει ετήσια συνδρομή 10ευρώ (...απατεώνες).

Εγω σου προτείνω Λογαριασμό ταμιευτηρίου που έχει κάρτα αναλήψεων visa/mastercard σε συνδιασμό με moneybookers.

Δημοσίευση

kounamoutas έγραψε:

Επειδή διαχειρίζεται εξωτερικός συνεργάτης τα θέματα με τις αναλήψεις που γίνονται απο την moneybookers προς πιστώτικες/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες και δίνει κάθε μέρα ένα όριο δε πρόκειται ποτέ να βρεις διαθέσιμη την επιλογή "ανάληψη προς πιστωτική" και όλο θα σου λέει να προσπαθήσεις την επόμενη μέρα χωρίς αποτέλεσμα.
εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη; εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ αυτό :S
Δημοσίευση

Τους τελευταίους 6 μήνες περίπου...

Κάνε login τώρα σου βγάζει κανονικά την επιλογή για ανάληψη απο credit card?

Γιατί εγω τους τελευταίους 6 μήνες παίρνω αυτό το μήνυμα...

Credit Card (VISA cards only!) 0.00 EUR

Credit card withdrawal limits exceeded. Please try again next week.

Δημοσίευση

Σου λέω χρησιμοποιώ prepaid-moneybookers 3 χρόνια. Έχω κάνει ολα τα verifications και έχω και bank account linked. Αυτό με την visa δεν έχει να κάνει με τα δικά μου limits. Προ 6μήνου περίπου που εμφανίστηκε πρώτη φορά επικοινώνησα με το support και μου εξήγησαν αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Φίλος μου που "παίζει" με τον ίδιο τρόπο ούτε αυτός μπορεί πλέον να κάνει ανάληψη στην prepaid του.

Εσυ επιβεβαιώνεις οτι μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω visa credit card?

Το checkares σίγουρα?

Δημοσίευση

kounamoutas έγραψε:

Το checkares σίγουρα?

αναληψη απο moneybookers δεν γινεται με pre-paid καρτα σωστα ?

γιατι μπερδευτηκα λιγο... :huh:

Δημοσίευση

kounamoutas έγραψε:

Το checkares σίγουρα?

έκανα τον ιανουάριο, έκανα τον φεβρουάριο και απ'ότι βλέπω μπορώ να κάνω και τώρα. λέει πάντως Maximum amount that can be withdrawn: 500.00 EUR
Δημοσίευση

Σε εμένα και τον φίλο μου δεν γίνεται και παίρνουμε το μήνυμα που έγραψα παραπάνω όσες φορές έχουμε τσεκάρει. Και ειλικρινά επείδη το ρώτησα στο support μου είπαν τότε πως είναι γενικό και δεν είναι προσωπικό θέμα λογαριασμού.

Ναι Σεμφε εκεί που λες πάντα σου βγάζει όλο το ποσό που μπορείς να βγάλεις...

Εμένα πάνω που σου έχει το "μπαλάκι" να επιλέξεις τρόπο ανάληψης εκεί λεω ότι δεν μπορώ να επιλέξω credit card όσες φορές έχω δει και έχω μόνο τις επιλογές "ανοικτές" για Bank account Recommended! και για Cheque EUR.

Vas δεν είναι ότι δεν γίνεται. Απλά σου λεω αυτό που μου είπαν και απο το support ότι δηλαδή κάθε μέρα δίνεται ένα ποσό ώστε να καλύψει το ποσό των αναλήψεων για credit cards. Αν αυτό καλυφθει τότε προφανώς δεν θα υπάρχει διαθέσιμο για σένα και θα πρέπει να περιμένεις να ανανεωθεί το ποσό.

Δημοσίευση

kounamoutas έγραψε:

Εμένα πάνω που σου έχει το "μπαλάκι" να επιλέξεις τρόπο ανάληψης εκεί λεω ότι δεν μπορώ να επιλέξω credit card όσες φορές έχω δει και έχω μόνο τις επιλογές "ανοικτές" για Bank account Recommended! και για Cheque EUR.
αυτό το μήνυμα για maximum 500€ μου το βγάζει αφού επιλέξω τη visa.