ElKonte Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους συνοδοιπόρους στο Poker!Μπορεί να καταντάει μονότονο κάθε φορά μετά την λήξη κάθε event του GSOP να λέμε πόσο επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση,όμως νομίζω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αναγνωρίζοντας τις φιλότιμες και άοκνες προσπάθειες όλου του team του Pokerland που κάθε φορά προσπαθούν να προσφέρουν τις άριστες συνθήκες για την διεξαγωγή του τουρνουά.Νομίζω ότι κάθε φορά τα καταφέρνουν και καλύτερα στην προσπάθειά τους να αναβαθμίσουν και να πάνε ένα βήμα παραπέρα το Ελληνικό αγωνιστικό Poker! Συγχαρητήρια λοιπόν από καρδιάς και εις ανώτερα! Ο θρίαμβος τους αξίζει!!! Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος θέλω να πώ αυτήν τη φορά το ευχαριστήθηκα περισσότερο από κάθε άλλη,όχι γιατί σημείωσα μια προσωπική επιτυχία,που για μένα ήταν ανέλπιστη,αλλά γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά πολλούς από τους ανθρώπους που μόνο από το forum μέχρι πρίν γνώριζα.Και αυτό ήταν μια πραγματική έκπληξη για μένα γιατί διαπίστωσα ότι πρόκειται για συμπαθέστατα παιδιά και ευχάριστους χαρακτήρες,που πραγματικά ευχαριστιούνται το παιχνίδι και έτσι νομίζω ότι πρέπει να είναι.Με όσους κάθισα στα τραπέζια (fridis,foustouki,dusan, stikis, PantelisAA, Hulk) και άλλους που μου διαφεύγουν τα nick,πέρασα πραγματικά ευχάριστα και έμαθα από το παιχνίδι τους (μην ξεχνάμε ότι εγώ ακόμη είμαι μαθητευόμενος στο σπόρ).Τέλος να ευχαριστήσω τους φίλους μου CrazyFrank, DealerTommy και τους φίλους και συναδέλφους μου tarestasas,AEL88,AVGERINOS για την ηθική συμπαράσταση μέχρι να φτάσω στο FT (με πολύ τύχη σε καθοριστικά σημεία του τουρνουά).Και συγνώμη για το μεγάλο post!P.S.ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι ο ΚΑΠΟΥΡΤΖΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΟΣ (Μπάμπης για τους φίλους) είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο με τον Καπουτζίδη Χαράλαμπο,το Καραμπουρτζίδη Χαράλαμπο και τον ElKonte.Είπαμε το όνομά μου είναι δύσκολο,αλλά στα updates το ξεχειλώσαμε.. :laugh: :laugh:
CrazyFrank Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Πάντα η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή... Υπό αυτές τις συνθήκες, οι παίκτες του final table που τερμάτισαν πάνω από σένα, παίρνουν διπλή δόξα. Congrats Μπάμπη, πρώτα για το ήθος σου και για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου, και τελευταία για όσα κατάφερες χθες. Γιατί το πόκερ είναι just a game, και έτσι πρέπει να παραμείνει... It's been an honour meeting you...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Πολλά συγχαρητήρια φίλε μου El Konte!!!Εγώ ήμουν σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα έκανες επιτυχία και αν δεν ήσουν κουρασμένος στο τέλος θα τα πήγαινες ακόμα καλύτερα!!!Χάρηκα ιδιαίτερα που η πρώτη σου επιτυχία ήταν στον τελικό... έζησες το πρώτο τηλεοπτικό final table... και σου έφερε τύχη το "ασήμαντο" επικάρπιο δωράκι μου!!
ElKonte Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Thanks Tomas!Πραγματικά γούρικο το δωράκι και με το παραπάνω.Ελπίζω να συνεχιστεί!Και σε σένα εύχομαι FT στο επόμενο GSOP!!
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 CrazyFrank.... έγραψες "Πάντα η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή"....Για όσους δεν το ξέρουν εσύ με απέκλεισες στο side event! Στην περίπτωσή μας θα σχολιάσω...Η αξία του νικητή δίνει παρηγοριά στον ηττημένο και ελαφραίνει τον "πόνο" του!!! Πραγματικά χάρηκα που εσύ μου πήρες τις μάρκες και όχι άλλος ένας lucky Donk!!! Ευτυχώς πιάσανε τόπο οι μάρκες μου αφού σε βοήθησαν να μπεις ΙΤΜ... Δυστυχώς και εσύ ήσουν κουρασμένος! Σε κανονικές συνθήκες θα τα πήγαινες πολύ καλύτερα αφού παιχτικά ήσουν πολύ καλύτερος από τους πιο πολλούς που κέρδισαν τις πρώτες θέσεις στο side event!!!
mathew ace Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 DEALER_TOMMY έγραψε:CrazyFrank.... έγραψες "Πάντα η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή"....Για όσους δεν το ξέρουν εσύ με απέκλεισες στο side event! Στην περίπτωσή μας θα σχολιάσω...Η αξία του νικητή δίνει παρηγοριά στον ηττημένο και ελαφραίνει τον "πόνο" του!!! Πραγματικά χάρηκα που εσύ μου πήρες τις μάρκες και όχι άλλος ένας lucky Donk!!! Ευτυχώς πιάσανε τόπο οι μάρκες μου αφού σε βοήθησαν να μπεις ΙΤΜ... Δυστυχώς και εσύ ήσουν κουρασμένος! Σε κανονικές συνθήκες θα τα πήγαινες πολύ καλύτερα αφού παιχτικά ήσουν πολύ καλύτερος από τους πιο πολλούς που κέρδισαν τις πρώτες θέσεις στο side event!!!Thomas to final table tou side eixe 3 atoma kalou pokerikou epipedou kai 6 geloiou...Oxi megales diafores diladi apo to Main.
ElKonte Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Φίλε Φώτη επειδή είσαι λάτρης του χιούμορ καταλαβαίνεις οτι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την εμφάνισή μου,αφού κατέκτησα τέσσερις πρωτιές σ αυτό το GSOP.ΠΡΩΤΗ είσοδός μου σε FT στο ΠΡΩΤΟ τηλεοπτικό τραπέζι απόπου αποχώρησα ΠΡΩΤΟΣ,δίνοντας ΠΡΩΤΟΣ συνέντευξη :laugh: :laugh: Συγχαρητήρια και σε σένα για το side event.
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Mathew Aceεσένα σε θεωρώ από τους καλούς παίχτες και σε σέβομαι....όμως...Ένας φίλος μου...Ο Ανδρέας ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ!!!!Ήταν στο final table και έχασε 9ος... Θυμάσαι πώς????????Κάνει all in με ΑΚ έχοντας αρκετές μάρκες και τον έκανε call αυτός που τελικά βγήκε πρώτος με JQo!!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΕσύ πώς το κρίνεις το συγκεκριμένο παίξιμο??Σημείωση....Ο Ανδρέας είναι παιχταράς!! Δεν είναι κάποιος τυχαίος παίχτης!!!
mathew ace Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 DEALER_TOMMY έγραψε:Mathew Aceεσένα σε θεωρώ από τους καλούς παίχτες και σε σέβομαι....όμως...Ένας φίλος μου...Ο Ανδρέας ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ!!!!Ήταν στο final table και έχασε 9ος... Θυμάσαι πώς????????Κάνει all in με ΑΚ έχοντας αρκετές μάρκες και τον έκανε call αυτός που τελικά βγήκε πρώτος με JQo!!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΕσύ πώς το κρίνεις το συγκεκριμένο παίξιμο??Σημείωση....Ο Ανδρέας είναι παιχταράς!! Δεν είναι κάποιος τυχαίος παίχτης!!!Loipon...Me to paidi eimastan stous 18, konda konda kai ta legame..epekse perierga ena hand kai to sizitisame ligo,..alla ligo meta, apo ta legomena tou kai to tropo pou sxoliaze kapoia plays katalava oti o anthrwpos, toulaxiston, kserei ti kanei...kai otan mbikame sto final table itan enas apo aftous pou tha prosexa...To call tou Allou me J-Q, to vriskw aparadekto, kai an kai filos tou einai o karagkiaouris, pou ton sevomai poly san anthrwpo kai ton ektimw ofeilw na paradektw oti to call tou itan geloio...simfwnw apolyta mazi sou...itan krima aftos o pektis...
AVGERINOS Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Συγχαρητήρια και από μένα Μπάμπη. Πιστεύω πως ήταν να μην γίνει η αρχή......Σου εύχομαι η συμμετοχή στα FT από εδώ και στο εξής να γίνει για σένα ρουτίνα!!!!!
Tarestasas Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Φίλε και συνάδερφε Μπάμπη, είδες που είχα έμπνευση και σε πίστεψα και μάλιστα πριν αρχίσει η day 1b;Φαντάσου, μάλιστα, να μην είχες πέσει και ... θύμα "υπεξαίρεσης" σε ένα διάλειμμα!!!Very gg
antonpitbull Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 mathew ace έγραψε:DEALER_TOMMY έγραψε:Mathew Aceεσένα σε θεωρώ από τους καλούς παίχτες και σε σέβομαι....όμως...Ένας φίλος μου...Ο Ανδρέας ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ!!!!Ήταν στο final table και έχασε 9ος... Θυμάσαι πώς????????Κάνει all in με ΑΚ έχοντας αρκετές μάρκες και τον έκανε call αυτός που τελικά βγήκε πρώτος με JQo!!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΕσύ πώς το κρίνεις το συγκεκριμένο παίξιμο??Σημείωση....Ο Ανδρέας είναι παιχταράς!! Δεν είναι κάποιος τυχαίος παίχτης!!!Loipon...Me to paidi eimastan stous 18, konda konda kai ta legame..epekse perierga ena hand kai to sizitisame ligo,..alla ligo meta, apo ta legomena tou kai to tropo pou sxoliaze kapoia plays katalava oti o anthrwpos, toulaxiston, kserei ti kanei...kai otan mbikame sto final table itan enas apo aftous pou tha prosexa...To call tou Allou me J-Q, to vriskw aparadekto, kai an kai filos tou einai o karagkiaouris, pou ton sevomai poly san anthrwpo kai ton ektimw ofeilw na paradektw oti to call tou itan geloio...simfwnw apolyta mazi sou...itan krima aftos o pektis...[/quote:29mwoofs]Για εξηγησε μου Ματ γιατι ηταν κακο call??? 60-40 δεν ηταν εντελη? Ασε που το QJo οπως λεει και ο Αντωνης παει για 2 χρωματα και επισης κοβει και τις κεντες στο ΑΚ.. Αρα τα ποσοστα ανεβαινουν δραματικα για το QJo.. Πιστευω οτι υπολογισε τα reversed implied odds σε εκεινο το σημειο και δεδομενου του ICM εκανε ενα πολυ καλο call.. Ελπιζω η αναλυση μου να σε καλυπτει..Αναμενω σχολιο σου..
mathew ace Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Ean thymamai kala itan to 1/3 tou stack tou, i akoma kai ta 2/5, 40%..molis eixame mbei final table,kai itan chip leader, me mikri diafora apo emena pou imoun 2os sta chips..Ta blinds itan terastia, apla na sou pw oti o chip leader eixe 22-23 BBs. EPREPE na valei apo afta ta 6-7..Pes mou esy loipon an einai swsto to call dedomenou oti file mou , PROFANWS den kseroume ti exei o antipalos,.O opoios antipalos exei deiksei mono premium hands se preflop all in kai exei kai peripou 2 wres pou eimaste sto table mazi..Kai gia na kataliksw, to thewrw geloio na sou eksigw giati itan geloio to call , ,..esena..ABC einai afto re..Gia onoma..Ektos an estiles to post gia plaka.....
antonpitbull Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Καλα ρε?? Το πηρες στα σοβαρα?? Περιμενα να πεθανεις στα γελια με την γελοια αναλυση που εκανα.. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΑΤ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ.. ΛΟΛ.. Δηλαδη το οτι με QJo παει για 2 χρωματα δε το πηρες στα αστεια??
mathew ace Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 antonpitbull έγραψε:Καλα ρε?? Το πηρες στα σοβαρα?? Περιμενα να πεθανεις στα γελια με την γελοια αναλυση που εκανα.. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΑΤ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ.. ΛΟΛ.. Δηλαδη το οτι με QJo παει για 2 χρωματα δε το πηρες στα αστεια??nai, alla meta svistike ap to myalo m, kai proxwrisa...ase molis irtha ap ti douleia kai eimai ap tis 7 nistikos...den vlepw mbrosta mou loltwra pou ksanavlepw ti egrapses niwthw donkLOL
HULK Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Απειρα μπραβο για αλλη μια φορα !!!!!!Ολα ηταν φοβερα και το επιπεδο συνεχως ανεβαινει απ ολες τις πλευρες!!Συνεχως καινουργιοι φιλοι, εμπειριες και παραστασεις..!!* fridis: Ευχαριστω πολυ.... * erevos: Δε παιζει να σε ξαναπληρωσω... * baskont: sorry, εφτασα κοντα αλλα παρ ολο που εχω μικρη εμπειρια απο live tours νομιζω πως η αφιλια που ειχα στη day 2 ηταν πολυ μεγαλη(και πιστεψτε με δεν παιζω μονο τα monsters ... )*ale1010: Πραγματικα αξιος νικητης... Ισως ο μονος που καταφερε σε οσα gsop εχω παιξει να μου σπασει το ηθικο (ειτε επειδη εγω επαιξα πολυ χαλια απεναντι του ειτε επειδη αυτος ειναι πολυ καλος...μαλλον και τα δυο...) Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα με ολους...!!
Recommended Posts