panosxvii Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Καλησπέρα.Πριν απο κάνα μήνα παρείγγειλα το winning poker tournaments one hand at the time και έλαβα ένα μήνυμα που έλεγε οτι θα το παραλάβω στις 21 του μήνα.Είναι 25 και δεν έχει έρθει.Επικοικώνησα μαζί τους μέσω e-mail και μου απάντησαν πως μπορεί να χρειαστεί να περιμένω και μέχρι τις 19 Μαρτίου.Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο και μπορεί να με βοηθήσει?? Παράθεση
timoros Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Δεν ξέρω γιατί καθυστερεί πάντως είναι ίσως από τα καλύτερα βιβλία για online success!Ειδικά τα χέρια που δείχνει ο apestyles πως παίζει sτο bubble είναι πάρα πολύ καλά. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα και θέλω να το διαβάσω.Όμως έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο?Τέτοια καθυστέρηση στην παράδοση??? Παράθεση
labKK Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Και εγώ έχω παραγγείλει βιβλία 2,3 φορές.Αργούνε αλλά έρχονται.Από πού το παράγγειλες?Από uk ή το αμερικάνικο? Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Απ'τα Αμερικάνικο!!Παίζει να φταίει αυτό? Παράθεση
kostasD Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 εγω οσες φορες παραγγειλα και απο τα δυο amazon τα βιβλια ηρθαν νωριτερα απο οταν μου ειπαν Παράθεση
labKK Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 kostasD έγραψε:εγω οσες φορες παραγγειλα και απο τα δυο amazon τα βιβλια ηρθαν νωριτερα απο οταν μου ειπανΣε εμένα την πρώτη φορά από το αμερικάνικο site αργησαν περισσότερο.Την δεύτερη από uk ήρθαν νωρίτερα από ότι έγραφαν αρχικά.panosxvii απλά κάνεις υπομονή.Λεφτα δεν χάνεις πάντως.Σε καταλαβαίνω όμως.Την πρώτη φορά που παραγγειλα και εγώ τα πρώτα μου βιβλία περίμενα κάθε μέρα τον ταχυδρόμο Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Δεν ανησυχώ για τα λεφτά.Το βιβλίο θέλω να διαβάσω μπας κι μάθουμε τίποτα παραπάνω.Το έψαχνα σε ηλεκτρονική μορφή (όπως έχω και όλα τ'άλλα) αλλά δεν βρήκα τίποτα!Επίσης έχω στο μυαλό μου να πάρω και το kill everyone(Απ'το Αγγλικό αυτή την φορά).Το έχει διαβάσει κανείς?? Παράθεση
vas Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2010 http://depositfiles.com/en/files/m6bqtl79g Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2010 ty sir.δεν έψαξα καλά φαίνετε! Παράθεση
Recommended Posts