mpizinakos Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Απόψε η 5η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος για το Σαν Ρέμο! **bravo ston GSBETS Παράθεση
liondani Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 Πολύ καλός όντως! Έυχομαι ανάλογη συνέχεια.(Πού ίσως δεν χρειαστεί βέβαια...) Παράθεση
chriiis555 Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 μπορω να παιξω και που θα βρω το τουρνουα Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 oλοι μπορουν να παιξουν.το τουρνουα γινεται στο Pokerstars , στα "Regional" τουρνουα.και λεγεται Pokerland San Remo Leg 5. (buyin 11$). Παράθεση
chriiis555 Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2010 ευχαριστω αδερφε Παράθεση
batman Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 avatar στον komotini@13 αμεσως..ρε παιδια ενταξει δεν ειμαι κακος...αλλα δεν ξερω τουλαχιστον πιο πολυ ωρα τα blinds ..για πιο λογο τυποι σαν αυτον να πηγαινουν τοσο βαθια σε ενα τετοιο τουρ? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 321 συμμετοχές σήμερα. Συγχαρητήρια στους νικητές: Παράθεση
chriiis555 Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 ρε παιδια που μποροuμε να βλεποuμε το leaderboard για san remo? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 chriiis555 έγραψε:ρε παιδια που μποροuμε να βλεποuμε το leaderboard για san remo?http://www.pokerstars.com/gr/poker/promotions/san-remo/Πατάς εκεί που λέει κατάταξη. Ακόμα δεν πρέπει να έχουν ανανεωθεί τα χθεσινά. Το βραδάκυ λογικα. Παράθεση
kwste Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 batman έγραψε:avatar στον komotini@13 αμεσως..ρε παιδια ενταξει δεν ειμαι κακος...αλλα δεν ξερω τουλαχιστον πιο πολυ ωρα τα blinds ..για πιο λογο τυποι σαν αυτον να πηγαινουν τοσο βαθια σε ενα τετοιο τουρ?Πόσες φορές θα ξαναπάνε τόσο βαθειά νομίζεις? instant call έκανε σε all in me ΚQ... μην ρωτήσεις τι έγινε. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 turbo tour einai , xalarwste.an einai donk einai diko tou problima.eseis den eiste se thesi na krinete apo ti stigmi pou o anthrwpos den peirakse kanena kai den eipe tipota.Play your game, he will play his game. 15 tours. Παράθεση
kwste Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 mathew ace έγραψε:turbo tour einai , xalarwste.an einai donk einai diko tou problima.eseis den eiste se thesi na krinete apo ti stigmi pou o anthrwpos den peirakse kanena kai den eipe tipota.Play your game, he will play his game. 15 tours.Προφανώς δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε αλλά είναι λίγο περιέργο να το λές εσύ αυτό που έχω μετρήσει αρκετές φορές να αποκαλείς άλλους donk. Άσε που προσωπικά εγώ δεν τον χαρακτήρισα. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 kwste έγραψε:mathew ace έγραψε:turbo tour einai , xalarwste.an einai donk einai diko tou problima.eseis den eiste se thesi na krinete apo ti stigmi pou o anthrwpos den peirakse kanena kai den eipe tipota.Play your game, he will play his game. 15 tours.Προφανώς δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε αλλά είναι λίγο περιέργο να το λές εσύ αυτό που έχω μετρήσει αρκετές φορές να αποκαλείς άλλους donk. Άσε που προσωπικά εγώ δεν τον χαρακτήρισα.[/quote:2ui8jabh]den milisa se sena.an me prokalesoun apantaw, stin prokeimeni den prokalese to paidi.ti to tragiko ekane dld?. peite hand Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Ο καθενας παιζει οπως θελει και μπορει να χαλασει τα λεφτακια του οπως θελει ειτε παιζοντας σωστα ειτε κανοντας donkies.Απο την στιγμη που δεν προκαλει καποιος λεγοντας κατι προσβλητικο δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Τελείως άσχετο:υπάρχει δράση στο omaha τώρα :durr ,Ivey κτλ.... Παράθεση
batman Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 δηλαδη ρε παιδια εσας δεν σας εχει ενοχλησει οταν ενας παικτης παιζει ανορθοδοξα και κερδιζει? μην τρελαθουμε τελειως...Ας λεμε αλήθεια τουλαχιστον. Να ειναι καλά το παιδί. Απλά εχθές ειχα νεύρα και το ποσταρα για τον συγκεκριμένο παικτη. Ενοιωσα σαν να με λήστεψαν. Τεσπα.Λάθος μου μάλλον που το ξεκήνησα και αν τυχόν ειναι μέλος του ποκερλαντ o συγκεκριμενος παικτης και το διάβασε του ζητώ συγνώμη αν νομίζει ότι τον πρόσβαλα Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 οχι δεν με ενοχλει καθολου.Ισα ισα αυτος ειναι ο λογος που παιζω ποκερ.Θα με κερδισει 1-2-3-4?Ε θα χασει τις αλλες 10-20-30-40...Εδω ο jerry yang πηρε το wsop και moon ηταν runner up στο προσφατο wsop, το παιδι σε πειραξε.Τεσπα εληξε το θεμα απο το προηγουμενο σου ποστ.gl. Παράθεση
skaki1 Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2010 ντηλαρω σε ενα μαγαζι που παιζουν ζωντανα και εχω δει απιστευτα τερτιπια της τραπουλας και απο τοτε εχω παψει να με απασχολει η αβαντα σε καποιον παικτη γιατι ξερω οτι καποια στιγμη θα με αβανταρει και μενα.εγω ειμαι σχετικα αρχαριος και προσπαθω να μαθω αλλα μου την δινουν κατι τυποι που το παιζουν παιχταρες και ρειζαρουν απο αρχικη θεση με ασσο και σκ...... η με ρηγα δεκα.χιλιες φορες προτιμοτερο all in με δυαρακια.τελος παντων αδερφε παιζε το παιχνιδι σου οσο πιο σωστα μπορεις και ασε να κανουν call με ασσο τρια και εγω δεν ξερω με τι αλλο.μια του κλεφτη δυο του κλεφτη............. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 batman έγραψε:δηλαδη ρε παιδια εσας δεν σας εχει ενοχλησει οταν ενας παικτης παιζει ανορθοδοξα και κερδιζει? μην τρελαθουμε τελειως...Ας λεμε αλήθεια τουλαχιστον. Να ειναι καλά το παιδί. Απλά εχθές ειχα νεύρα και το ποσταρα για τον συγκεκριμένο παικτη. Ενοιωσα σαν να με λήστεψαν. Τεσπα.Λάθος μου μάλλον που το ξεκήνησα και αν τυχόν ειναι μέλος του ποκερλαντ o συγκεκριμενος παικτης και το διάβασε του ζητώ συγνώμη αν νομίζει ότι τον πρόσβαλαdiladi an den einai melos den toy zitame signomi?? :laugh: :laugh: Παράθεση
kwste Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 fridis έγραψε:batman έγραψε:δηλαδη ρε παιδια εσας δεν σας εχει ενοχλησει οταν ενας παικτης παιζει ανορθοδοξα και κερδιζει? μην τρελαθουμε τελειως...Ας λεμε αλήθεια τουλαχιστον. Να ειναι καλά το παιδί. Απλά εχθές ειχα νεύρα και το ποσταρα για τον συγκεκριμένο παικτη. Ενοιωσα σαν να με λήστεψαν. Τεσπα.Λάθος μου μάλλον που το ξεκήνησα και αν τυχόν ειναι μέλος του ποκερλαντ o συγκεκριμενος παικτης και το διάβασε του ζητώ συγνώμη αν νομίζει ότι τον πρόσβαλαdiladi an den einai melos den toy zitame signomi?? :laugh: :laugh:[/quote:pzkygbwu]Χαχαχαχαχαχα θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον urunsogood γιατί σε ένα τουρνουά είχα κάνει missclick σε all in του και τον κέρδισα με J3o. Παράθεση
batman Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 αν δεν ειναι μελος οχι δεν ζητω συγνωμη Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 :laugh: :laugh: Παράθεση
gzarkadas Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 Και μέλος είμαι και έχω διαβάσει όλη την συζήτηση, απλά δεν θεώρησα ότι είναι σκόπιμο να απαντήσω. Για εμένα δεν δημιουργήθηκε ποτέ θέμα και δεν προσβλήθηκα από κανέναν. Ο καθένας παίζει με τον τρόπο και κρίνετε από τα αποτελέσματα. Όντως ήταν donkey call (όταν άνοιξαν τα φύλλα) to A7vsAK αλλά batman ήμουνα στο cuttoff και εσύ στο ΒΒ έπαιζες στο τραπέζι aggresive και θεώρησα ότι είχες ένα μικρό pocket pair (55ή66). Όσο αφορά την πάρτίδα με τον kwste to call με KQ ήταν missclick (έβλεπα στο replay μια προηγούμενη παρτίδα) και για αυτό ήταν instant (γύρισε η οθόνη και εγώ πατούσα το βελάκι next). Συγγνώμη εάν στεναχώρησα κάποιους και τα λέμε αύριο στην καινούργια αγωνιστική. Φυσικά το θέμα είναι σαν να μη δημιουργήθηκε ποτέ για εμένα και θεωρείται λήξαν.Γιώργος Ζαρκάδας ή komotini@13 Παράθεση
batman Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2010 δεν ειμουν εγω στην συγκεκριμενη παρτιδα...ισα ισα εγω επαιζα παρα πολυ σφιχτα...ειμαι αυτος με το ΚΚ απο ug που εβγαλες runner runner str8 με 8-8.Τεσπα..gg Παράθεση
Recommended Posts