Sougre Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Παίδες ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο μπορεί να γίνει ενα deal κατα τη διάρκεια ενός hand. Πιο συγκεκριμένα:Το παιχνίδι είναι NLO 0,5/0,5Εξελίσεται ενα hand το οποίο εχει ήδη 15 ευρο pot και στο turn βαράει ενας allin (52eyro). Αμέσως μετα μιλάω εγώ και μπαίνω και γω allin (70eyro). Οι υπόλοιποι πάσο.. και μου προτείνει να τα κόψουμε κ γω συμφωνώ (πριν ανοίξει το river). Μπορούμε εκει να τα κόψουμε εστω κ αν καποιος απο το καρέ δεν συμφωνεί αλλά συμετείχε στο pot και πήγε πάσο; Η είμαστε υποχρεωμένοι, αν έστω κ ενας απο αυτούς που πάσαραν δεν συμφωνει, να παιχτεί το hand κανονικά;γτ απο όσο εχω δει βιντεάκια από high stakes μπορεί να γινει οποιοδήποτε deal απο τους εναπομείναντες στο hand. Ευχαριστώ Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Μπορεί να γίνει οποιοδήποτε deal π.χ. να παιχτεί το χέρι 2 ή 3 φορές, είτε να μοιραστει με το % νίκης, το οποία όμως θα έχουν συμφωνηθεί εξ αρχής (καποια καζίνο επιτρέπουν τα deals, κάποια όχι).Το split pot όμως, μετά απο αποχώρηση ενός ή περισσοτέρων παικτών, κατα την προσωπική μου άποψη είναι ο ορισμός του colusion κ πρέπει να απαγορεύετε. Μου έχει συμβεί μια φορά σε καζίνο κ φώναξα τον manager. Του είπα ότι ήταν η δεύτερη φορά που έκαναν κάτι τέτοιο (δύο Έλληνες-εξυπνοι-), αυτό ειναι ο ορισμός του collusion, πρέπει το χέρι να παιχτεί κ εαν θέλουν να μοιράσουν τα λεφτά (μου), να το κάνουν απο την τσέπη τους κ οχι απο τα λεφτά του τραπεζιού.Ο manager ειπε οτι οντως αυτό απαγορεύετε κ το χέρι παίχτηκε κανονικά. Παράθεση
Sougre Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 ναι έχεις δικιο οτι είναι collusion αλλα θα σου πω για το συγκεκριμένο. Καταρχήν δεν είναι σε καζίνο. 5 ώρες που παίζουμε δεν έχει γινει κάτι αντίστοιχο να πεις οτι παιζουμε εταιρία με τον άλλον.Και οι δυο στο turn έχουμε απόλυτη κέντα (Α34 board 25 χέρι) αλλά εγώ πάω και για μπαστούνια. Μου προτείνει split pot (οτι κ να ανοίξει) και το δέχομαι πριν ανοίξει το river, ενώ είμαι λίγο μπροστά. Τελικά στο river ανοίγει 7αρι που δν είναι μπαστούνι και κάνει μεγαλύτερη κέντα (56 χέρι) παίρνει το πότ και κάνει τον κινέζο.. Συγνωμη ρε παιδιά αυτο δν θεωρείται το λιγότερο μπινιά; Γτ εγω θα τα σπλιταρα και μπαστουνι να ανοιγε απ τη στιγμή που είχε συμφωνηθεί. Παράθεση
Recommended Posts