Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

greek series of poker bus apo athina

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έτσι όπως αγαπούν την τελειότητα οι διοργανωτές και έχοντας inside information θα σας πως το λεωφορείο έχει είδη παραγγελθεί στο εργοστάσιο!

Το Magic buss

Θα είναι διώροφο με τέσσερα τραπέζια πόκερ μέσα ,με κάμερες μπαρ και τουαλέτα .

Καθ οδόν θα διεξάγονται προκριματικά για το GSOP και όσοι αποκλείονται θα συνεχίζουν σε cash ,turbo sit&go ,και turbo satelite!

To ίδιο λεωφορείο θα χρησιμοποιείτε και για τις αποστολές του pokerland στα EPT !

Ενώ εάν συνεχιστεί η απαγόρευση του πόκερ στην Ελλάδα το λεωφορείο θα βρίσκετε συνεχώς στο δρόμο από Πελοπόννησο έως Έβρο για την διεξαγωγή on the road VIP tournaments !!

:laugh:

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Έτσι όπως αγαπούν την τελειότητα οι διοργανωτές και έχοντας inside information θα σας πως το λεωφορείο έχει είδη παραγγελθεί στο εργοστάσιο!

Το Magic buss

Θα είναι διώροφο με τέσσερα τραπέζια πόκερ μέσα ,με κάμερες μπαρ και τουαλέτα .

Καθ οδόν θα διεξάγονται προκριματικά για το GSOP και όσοι αποκλείονται θα συνεχίζουν σε cash ,turbo sit&go ,και turbo satelite!

To ίδιο λεωφορείο θα χρησιμοποιείτε και για τις αποστολές του pokerland στα EPT !

Ενώ εάν συνεχιστεί η απαγόρευση του πόκερ στην Ελλάδα το λεωφορείο θα βρίσκετε συνεχώς στο δρόμο από Πελοπόννησο έως Έβρο για την διεξαγωγή on the road VIP tournaments !!

:laugh:

Θα πρότεινα όσοι αποκλείονται στα ''καθ'οδόν'' προκριματικά, να μην συνεχίζουν σε cash ή sit&go, αλλά να συνεχίζουν με τα πόδια!!! :P

Δημοσίευση

Φίλε tavou, αν και δεν είμαι ο αρμόδιος, θα σου πω την γνώμη μου.

Κατ'αρχάς πόσοι θα δηλώσουν συμμετοχή και δεν θα εμφανιστούν στο λεωφορείο ποτέ? Και (προφανώς) το λεωφορείο θα έχει προπληρωθεί από το pokerland. Εν συνεχεία, άντε και τα παιδιά κλείσανε λεωφορείο... ω ρε τι έχει να τραβήξει ο Μιχάλης!!!! ''γιατί να φύγει στις 5 και όχι στις 6?'' - ''γιατί να φύγει στις 6 και όχι στις 7?'' - ''γιατί δεν κάνει ένα τσουουουπ να με πάρει και μένα από το σπίτι μου?'' - ''γιατί το γιατί?'' και άλλα ωραία ... και όχι τίποτα άλλο, εγώ γουστάρω να βάλω και μια κάμερα και να τραβάω τις αντιδράσεις του Μιχάλη (θα το μοσχοπουλήσω), αλλά στο τέλος θα τον κλείσουμε σε κανένα τρελάδικο και μετά πως θα είναι η ζωή μας χωρίς τον Mike? Γι'αυτό σου λέω, ασ'το καλύτερα. ;)

Δημοσίευση

+1 crazyfrank

Εκτός αυτών το ταξίδι (Αθήνα - Θεσσαλονίκη)λόγο δουλειάς το έχω κάνει παααααρα πολλές φορές και σας μιλάω από πείρα πιο ταλαιπωρία από όλα τα μέσα είναι το λεωφορείο και τώρα με τα Τέμπη δεν παλεύεται με τίποτα .Αν κλείσετε πολύ νωρίς αεροπλανάκι βγαίνει πολύ φθηνά και σήμερα αν κλείσετε έχει θέσεις με 48€+48€ 96€ πήγαινε έλα.Τρένο καλή εναλλακτική και πιο φθηνό (και πολύ ύπνο και καμάκι έχει και απ'όλα).

Καταλαβαίνω πως είναι χρόνος και χρήμα και πρόβλημα για τους της νότιας Ελλάδος αλλά να μας καταλαβαίνετε λίγο και εμάς τους βόρειους που για ψύλλου πήδημα πρέπει να κατηφορίζουμε στο κέντρο του Ελλαδιστάν την Αθήνα ! Που εν έτη 2010 ένα δρόμο να της προκοπής μεταξύ Αθήνας Θεσσαλονίκης δε μπορέσαμε αν και πολλάκις πληρώσαμε να φτιάξουμε .

Υ.Γ το magic buss είναι η λύση και αν φτάσουμε Καλκούτα No problem :laugh: :laugh: :laugh: