Antonis Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2010 alienhack έγραψε:.Graph απο ongameGraph απο PokerstarsΕγω αυτό είδα. :woohoo: :woohoo: Στην ουσια δηλαδη Antonis said:Moνο αν εισαι winner εχεις δικαιωμα γνωμης.Οι αλλοι μην μιλατε και μην συζητατε γιατι χανετε και λετε ολο @@.Εγω δεν είπα ποτέ κάτι τετοιο.level σκέψης 0 ... Στην παρούσα φάση όμως σίγουρα με τα σχολιά σου αποπροσανατολίζεις ε΄ναν παίκτη που δείχνει οτι τα παέι καλά.gl Παράθεση
Lio Nunez Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2010 pokerovios prospa8ise na kaneis perissotero 3bet apo SB eidika when regs open raise from late pos, kai standard c-bet. Nomizw oti 8a anevei, i mallon 8a meio8ei ais8ita i xasoura apo SB. Nice graph anyways. Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2010 Μια χαρά μου φαίνονται τα στατιστικά σου. Τα μόνα που βλέπω είναι ότι είσαι αρκέτα tight από BTN και CO και κάνεις λίγα cbet.Το position είναι το πολύ σημαντίκο και μπορείς να κλέψεις πολλά pot.Μπορείς επίσης, αν είστε SB vs BB , που πάλι έχεις position στο SB να παίζεις πιο loose αλλά πάει ανάλογα τον παίκτη.Επίσης μπορείς να κάνεις isolate τους limpers (αν και βλέπω ότι κάνεις καλή δουλεία σε αυτό).Και όπως αναφέραν και οι άλλοι προσπάθησε να κάνεις περισσότερα 3bet σε opens από late position αλλά να το κάνεις σε αντιπάλους που κάνουν fold και έχουν μεγάλο steal αλλιώς δεν έχει νόημα να παίζουμε 3bet pot εκτός position.Mπορείς επίσης να πιέζεις λίγο παραπάνω σε limp pot σαν ΒΒ ή SB και να κλέβεις αυτά τα pot. Απλά πρεπέι να είσαι διαθετιμένος σε συγκεκριμένα board να κάνεις 3 barrel. Φαίνετε ότι κάποιες φορές βαράς μια φορά και το παρατάς.Επίσης δεν έχεις κάνει ούτε ένα 3 barrel από early position με αποτέλεσμα να χάσεις value από χειρότερα φύλλα, ειδικά από loose passive. πχ έχεις ΑΚ και ανοίγεις και σε κάνει call ένας loose passive από το BTN. Το φλοπ είναι Axx hh και βαράς flop και turn και το χρώμα έρχεται στο river. Εκεί θέλει πάλι bet γιατί έχει τόσους χειρότερους Αx που θα κάνουν call και αν του ήρθε το χρωμά θα το μάθεις πολύ εύκολα.Αυτά νομίζω αλλά κατα άλλα είναι πολυ καλά στατιστικά και τα πας πολύ καλά. 6,50 bb/100 είναι πολύ καλό winrate. Συγνώμη για την μη συνοχή των σκεψεών μου όπως σου έγραφα. Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 guys thanks για τις απαντησεις και τις συμβουλες,εμενα ο μεγαλυτερος προβληματισμος μου οσον αφορα τα stats μου ειναι ο εξης και θα θελα μια γνωμη γι αυτο.συμφωνα με τα articles του hm το flop cb πρεπει να βρισκεται στο 65-70% για να εχεις max value μακροπροθεσμα,εμενα μετα βιας φτανει στο 61% ποσοστο που θεωρειται ζημιογονο απο το hm.οσο και αν προσπαθω να το αυξησω τις τελευταιες μερες δεν υπερβαινει ποτε το 65%.θεωρειτε πως ειναι σημαντικο leak αν θελω να ειμαι ακομα πιο κερδοφορος η ειναι λιγο υπερβολικο το νουμερο του hm??μια τακτικη που ακολουθω οταν δεν κανω cb sto flop και ο αντιπαλος κανει και αυτος check ειναι να κανω σιγουρα bet sto turn.ισσοροπει αυτο καθολου το χαμηλο cb μου?? Παράθεση
Recommended Posts