Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

αυτο το εκτρωμα που λεγεται non showdown winnings ειναι φυσιολογικο???δεν εχω μεγαλη εμπειρια ακομα απο το hm που χρησιμοποιω αλλα μου φαινεται πολυ αφυσικο!ειναι?και αν ναι τι πρεπει να κανω για να το διορθωσω????μπορω να δωσω και καποια απο τα stats mou αν χρειαζεται σε οποιον γνωριζει και θελει να μου απαντησει!!

Δημοσίευση

Tι stakes ειναι?Και με ποσο bb/100 τρεχεις?

Δεν μου φαινεται περιεργο να ειναι loosing η κοκκινη γραμμη,ειναι αναλογα στον τροπο παιχνιδιου.Αφου ο "συνδιασμος" μπλε-κοκκινης ειναι θετικος δεν θα επρεπε να σε πειραζει.

Απ'το διαγραμμα θα υποθεσω τα εξης:

1.Πας πολυ συχνα πασο απ'τα blinds

2.Κανεις flat call στο open ενος παικτη και παιζεις hit or fold

3.Οταν ανοιγεις εσυ διαφενεται μια μεγαλη ελλειψη 2nd barrel.

Γενικα φαινεται να παιζεις πολυ straightforward,δεν πιστευω καν να floatαρεις συχνα με σκοπο να παρεις το ποτ μετα κτλ.Νομιζω παντως οτι μπορεις να καταφερεις να την ανεβασεις χωρις να μειωθουν σημαντικα τα showdown winnings.Νομιζω πρεπει να ψαξεις πολυ το θεμα του 2-3 barreling.

Παιξε λιγο με τα φιλτρα στο HEM.Βαλε το φιλτρο "Preflop action facing player" και δες πχ αν εισαι winning οταν flatαρεις το Open καποιου IP κτλ.

Παντως αν αρχισει να ανεβαινει πολυ η κοκκινη γραμμη θα πεσει η μπλε,αλλα μια μικρη ανοδος βασικα το να μεινει breakeven,θα μειωσει λιγο την μπλε,αλλα θα αυξησει συνολικα κερδη.

Δημοσίευση

παιζω nl50 to bb/100 λεει πως ειναι 6.35 αν ειναι αυτο το στατ που εννοεις.η αληθεια εινια πως δεν ξερω τι σημαινει αυτο το στατ,αν μπορεις βοηθησε με σ`αυτο,δλδ τι σημαινει και ποσο πρεπει να ειναι.

τωρα,ναι παω πολυ πασο απο τα blinds γιατι σιχαινομαι να κανω call oop,οποτε κατα συντριπτικη πλειοψηφια η θα κανω 3bet η fold ,λιγες φορες call.επισης γενικα δυσκολα κανω call se pfr ακομα και ip δλδ αποφευγω να παιζω πολλα suited connectors σαν caller.to vpip/pfr μου ειναι 19/16 αν λεει κατι αυτο.λογω λοιπον του γεγονοτος οτι δεν κανω πολλα call σε pfr η αληθεια ειναι πως δεν δοκιμαζω πολλες κινησεις αν δεν εχω χτυπησει κατι.εχω αυξησει αρκετα το 3bet μου ειδικα απο τα blinds σε μια προσπαθεια να αποφευγω το κλεψιμο.

τωρα για το second barrel που λες υπαρχει μια ιδιαιτεροτητα θα την ελεγα εγω οτι παιζω δλδ στην ongame και οποιος παιζει εκει καταλαβαινει πως απεναντι σε ενα μεγαλο αριθμο παιχτων ειναι waste of money δεν ξερω αν κανω λαθος...χρησιμοποιω δλδ second barrel απεναντι σε παιχτες που ξερουν που ειναι το κοyμπι του fold και ειδικα στους regular...

καταλαβαινω πως δεν γινεται να ανεβαινει πολυ η κοκκινη γραμμη αλλα μου φαινοταν παραξενο να κατεβαινει με τετοιυς ρυθμους,οποιες συμβουλες ευπροσδεκτες!!

υ.γ. Αντωνη thanks

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Tι stakes ειναι?Και με ποσο bb/100 τρεχεις?

Δεν μου φαινεται περιεργο να ειναι loosing η κοκκινη γραμμη,ειναι αναλογα στον τροπο παιχνιδιου.Αφου ο "συνδιασμος" μπλε-κοκκινης ειναι θετικος δεν θα επρεπε να σε πειραζει.

Απ'το διαγραμμα θα υποθεσω τα εξης:

1.Πας πολυ συχνα πασο απ'τα blinds

2.Κανεις flat call στο open ενος παικτη και παιζεις hit or fold

3.Οταν ανοιγεις εσυ διαφενεται μια μεγαλη ελλειψη 2nd barrel.

Γενικα φαινεται να παιζεις πολυ straightforward,δεν πιστευω καν να floatαρεις συχνα με σκοπο να παρεις το ποτ μετα κτλ.Νομιζω παντως οτι μπορεις να καταφερεις να την ανεβασεις χωρις να μειωθουν σημαντικα τα showdown winnings.Νομιζω πρεπει να ψαξεις πολυ το θεμα του 2-3 barreling.

Παιξε λιγο με τα φιλτρα στο HEM.Βαλε το φιλτρο "Preflop action facing player" και δες πχ αν εισαι winning οταν flatαρεις το Open καποιου IP κτλ.

Παντως αν αρχισει να ανεβαινει πολυ η κοκκινη γραμμη θα πεσει η μπλε,αλλα μια μικρη ανοδος βασικα το να μεινει breakeven,θα μειωσει λιγο την μπλε,αλλα θα αυξησει συνολικα κερδη.

To megalytero level pou exei ginei pote se elliniko forum imo

Δημοσίευση

ΑΑαααα,παιζεις ongame.Πες το απ΄την αρχη.Το μονο site που εχω κοκκινη γραμμη αρνητικη.Αν και σηκωνει και κανα 2nd barrel και στα ψαρια καμια φορα,αλλα αφου παιζεις Ongame ειναι λογικο το graph.Keep it up.

Oταν λες οτι αυξησες το 3bet?Εγω ongame επαιζα με 18/15 και 3bet 8% αλλα σε NL10.To bb/100 ειναι ο ρυθμος κερδους,το winrate.Το 6.35 ειναι πολυ ικανοποιητικος για NL50.Kαι καλα ποσα big blinds κερδιζεις ανα 100 χερια κατα μεσο ορο.

Well played sir και προσπαθησε να μειωσεις την (λογικη σε ολους τους παικτες) χασουρα απ'τα Blinds.

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

MannerBoy έγραψε:

To megalytero level pou exei ginei pote se elliniko forum imo

Τι εννοεις?

Offtopic:Το βιντεο με τον TexasLimitKing στο sportena υπαρχει πουθενα διαθεσιμο να το δω γιατι δεν ειχα παρακολουθησει την εκπομπη?[/quote:4rr6sc53]

Pisteuw oti kaneis filotimi prospatheia na boithiseis ton filo pou postare alla den yparxei periptwsi na bgei to paramikro symperasma apo ena graph.....

I ekpompi me ton TLK opws kai me ton leatherass (pou tha paixti stis 24febrouariou) tha briskontai se idiko section sto site pou tha mporeis na tis deis anapasa stigmi.

Δημοσίευση

Άν θές περισσότερη βοήθεια μπορείς να μας στειλεις τα παρακάτω stats για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Γίνετε εύκολα από το ΗΜ

Για κάθε position(UTG, BTN, CO κτλπ) και για pre-flop action (unopened, 1 raiser, 1 limper, κτλπ) :

bb/100

EV bb/100

VPIP

PFR

Agg%

W$WSF

3bet%

3Bet Success % overall

vs 3Bet fold%

vs 3Bet call%

Flop vs Bet Raise %

Flop vs Bet Fold %

Flop Cbet%

Flop Cbet% success

Turn Cbet%

Turn Cbet% success

River Cbet%

River Cbet% success

W$atSD

W%woSD

Δημοσίευση

ευχαριστως αλλα πως γινεται αυτο,εννοω οτι το κανω save as grid μου το βγαζει σε μορφη excel αλλα ειναι ολα πολυ ακανονιστα δε βγαζεις ακρη και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω να το χειριζομαι καλα το excel.

alienhack δλδ θες να πεις οτι εσενα η κοκκινη γραμμη σου εχει σταθερα θετικο προσημο?????πως γιενιν αυτο?? που λεει και ο ογκουνσοτο...

Δημοσίευση

Δεν χρειάζεται το excel. Το κάνεις με printscreen όπως έκανες και για το γράφημα σου. Πάς στο reports, στα φίλτρα βάζειτς τα stakes που σε ενδιαφέρουν, και μετά διαλέγεις position από το drop down menu : select report name form list. Αφου το κάνεις αυτό δεξία έχει μια στήλη που λέει Stat Selection. Από εκεί πατάς το + για να βάλεις όποια στατιστικά θες. Αφού τα βάλεις κάνεις ένα printscreen. Το ίδιο πάλι και για το preflop activity.

Η κόκκινη γραμμή είναι λίγο υπερεκτιμημένη και σε αυτά τα stakes δεν έχει και πολύ σημασία γιατί τα χρήματα βγαίνουν κυρίως από τα showndown. Πολύ κερδοφόροι παίκτες έχουν αρνητική γραμμή.

Δημοσίευση

Επειδη δεν εχω διαθεσιμη την παλια μου database για να σου στειλω graph δες εδω ενα παρομοιο θεμα ειχα κανει και εγω αλλα αναποδα(απο NL10 μικρο sample ομως) --> http://www.pokerland.gr/option,com_kune ... 34479.html

Τωρα εχω αλλαξει τροπο παιχνιδιου και ειναι λιγο διαφορετικα(βασικα εδω και λιγο καιρο εχω μπει μεσα στο stars :) )

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Επειδη δεν εχω διαθεσιμη την παλια μου database για να σου στειλω graph δες εδω ενα παρομοιο θεμα ειχα κανει και εγω αλλα αναποδα(απο NL10 μικρο sample ομως) --> http://www.pokerland.gr/option,com_kune ... 34479.html

Τωρα εχω αλλαξει τροπο παιχνιδιου και ειναι λιγο διαφορετικα(βασικα εδω και λιγο καιρο εχω μπει μεσα στο stars :) )

:laugh: :laugh: :laugh:

Εισουν ο πλεόν κατάλληλος για να απαντήσεις πως θα βελτιώσει την κόκκινη γραμμή ...... αρκεί να καταφέρεις να απαντήσεις κ πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις το πολύ κακό (μανιάκ) παιχνίδι σου κ ασε την κόκκινη γραμμή να πάρει την πορεία που πρέπει.

Η χάνεις ή σύντομα θα χάνεις πολλά bb/100.

Δημοσίευση

Kερδιζω υπο ΚΣ,απλα επαιξα μεθυσμενος πολλες φορες (και μια μαλιστα ειχα μπει και σε ΝL1000 καταλαθως και οταν το καταλαβα ειχα ηδη χασει πολλλλλααααα).Εσυ πιστευε οτι θες πχ οτι παιζω μανιακ και ασχημα,δεν εχω να σου αποδειξω κατι.Επισης υπαρχει μια διαδικασια που λεγεται εκμαθηση Αντωνη και εγω προσπαθω να μαθω.πχ εσενα το sharkscope σε ειχε ψαρι στην γυαλα(@ongame) για πολυ καιρο οταν ειχες αρχισεις να παιζεις οπως εχω πληροφορηθει...

Επισης θελω να σε ευχαριστησω προσωπικα για την ενεργη και ουσιωδη συμμετοχη σου στο φορουμ και για ολα αυτα που με εχεις διδαξει(κυριως πραγματα που να αποφευγω).Ευχαριστω για τα καλα ου λογια και για το κουραγιο που προσπαθεις να δωσεις σε εναν νεο παικτη που προσπαθει να μαθει αυτο το δυσκολο παιχνιδι εδω και λιγους μηνες.

Δημοσίευση

Antoni ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μαθεις για εσενα?? ΟΚ εσυ το βλεπεις σαν σπορ που η το εχεις και εσυ στο μυαλο σου εισαι ο Michael Jordan. Ομως πως θα μαθει καποιος δηλαδη? Εγω πιστευω μονο αν παιξει LAG να βλεπει πολλα flop για να βελτιωθει postflop, preflop πλεον ξερουν να παιζουν ολοι. Ο Alienhack δεν ειπε οτι ειναι παιχταρας και παιζει αυτο το στυλ τελεια αλλα οτι ακομα μαθαινει.

Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι οι ειρωνειες σου βοηθανε καπου, υπαρχουν πολυ καλυτεροι παιχτες εδω μεσα που ομως βοηθανε και δεν αρχιζουν να ειρωνευονται στην πρωτη ευκαιρια.

Οι καλοι παιχτες θα πρεπει να βοηθουν και να δινουν κουραγιο στους νεους και οχι το αναποδο. ;)

Δημοσίευση

:laugh: :laugh:

Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Ειδα ενα ωραίο σχεδιάγραμμα κ του ειπα όλα καλα. Ειδα οτι αυτός που προσπάθησε να "βελτιώσει" το καλό σχεδιάγραμμα οτι το δικό του είναι ... επιεικώς απαράδεκτο κ αυτό σχολίασα.

Α για να μην το ξεχάσω. Κανείς δεν γενήθηκε μαθημένος αρκεί να έχει τα αυτιά του ανοικτά κ να μην κλαίει σαν μυξοπαρθένα σε κάθε αρνητικό σχόλιο προς το παιχνίδι του.

Δημοσίευση

Παιδιά να σας θυμίσω ότι πρώτα διδάσκεται η Άλγεβρα στα Μαθηματικά και μετά η Ανάλυση. Τα μεγέθη αυτά που μελετάτε, απλά δείχνουν πόσες φορές πατήσατε ένα κουμπί και όχι το γιατί το πατήσατε, που είναι το σημαντικό...

Δημοσίευση

Pokerovios διαβασε τα αρθρα του hem. Βρίσκονται στο help-articles. Είναι πάρα πολύ καλά για να δεις που κυμαίνονται τα stats των winners. Και μην τρελαίνεσαι για την κόκκινη γραμμή. Συνέχισε να κερδίζεις στο 50nl, ανέβα στο 100nl όταν νοιώσεις έτοιμος και μετά θα σε απασχολήσουν άλλα ποιο σημαντικά πράγματα.

Δημοσίευση
Ειδα οτι αυτός που προσπάθησε να "βελτιώσει" το καλό σχεδιάγραμμα οτι το δικό του είναι ... επιεικώς απαράδεκτο κ αυτό σχολίασα.

Στην ουσια δηλαδη Antonis said:Moνο αν εισαι winner εχεις δικαιωμα γνωμης.Οι αλλοι μην μιλατε και μην συζητατε γιατι χανετε και λετε ολο @@.

Κανείς δεν γενήθηκε μαθημένος αρκεί να έχει τα αυτιά του ανοικτά κ να μην κλαίει σαν μυξοπαρθένα σε κάθε αρνητικό σχόλιο προς το παιχνίδι του.

Λιγοι ξεκινησαν κερδιζοντας και λιγοι συνεχισαν να κερδιζουν σταθερα χωρις εστω μια φορα να bustαρουν.Το κλαμα μυξοπαρθενας που αναφερεις σημαινει οτι μαλλον ετσουξε το σχολιο για το ψαρι στη γυαλα,γιατι αλλιως δεν εξηγειται αφου προφανως αναφερεσαι σε εμενα και δεν διεκρινα καποιο σημειο κλαψουρας σε καποιο ποστ μου(πχ ειμαι τοσο ατυχος,φταει το variance κτλ κτλ).Εγω εχω μαθει να κατηγορω μονο τον εαυτο μου οταν χανω και προσπαθω να βελτιωνομαι.Δεν παιζω και πολυ καιρο αλλα προσπαθω να διαβαζω και να μαθαινω.

Δημοσίευση

Που την βρίσκετε την όρεξη μεσημεριάτικα…

Όπως είπε και ο fileas αν ξέρεις γιατί κάνεις ότι κάνεις (και δεν κάνεις απλά raise everybody out of the pot) τότε μια χαρά είναι το graph και το παιχνίδι σου

Την πράσινη γραμμή κάνουμε cashout και καμία άλλη anyway

Δημοσίευση

λοιπον αυτα ειναι τα stats μου.βεβαια απ`οτι καταλαβα δεν πρεπει τελικα να ανησυχω πολυ για την κοκκινη γραμμη αφου απ`οτι λετε ειναι μαλλον αναγκαιο κακο λογω του τροπου παιχνιδιου μου.μπηκα στη διαδικασια ομως να τα ποσταρω γιατι θα θελα μια γνωμη απο τους εμπειροτερους και να μου πειτε αν υπαρχουν καποια εμφανη η μη leaks που θα πρεπε να βελτιωσω!!

δεν ειμαι απειρος στο nl50 παιζω ηδη 1 χρονο εκει και ειμαι σταθερα κερδισμενος και επειδη αναφερθηκε εχω τη γνωμη οτι το lag παιχνιδι ειναι αρκετα ριψοκινδυνο γιατι στα συγκεκριμενα stakes εχω την εντυπωση οτι δεν αρκει να εισαι εσυ καλος postflop αλλα πρεπει και ο αντιπαλος να εχει επαφη με το "αθλημα" ,να καταλαβαινει τι μπορει να σημαινει καποια κινηση σου και να μην παιζει μονο τα δικα του φυλλα.εγω παντως οσες φορες το δοκιμασα(δλδ ενα στυλ παιξιματος 22/20/9) απετυχα..αυτα,οποιες παρατηρησεις για τα stats μου καλοδεχουμενες