tsikw Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Mη χάσετε απόψε το Greek Poker Monday στο PartyPoker και την ευκαιρία για το WPT Βουκουρεστίουι! **ti ennoei otan leei paketo GSOP gia to nikiti tou simerinou?? Παράθεση
baskont Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Ότι ο νικητής του σημερινού τουρνουά, θα κερδίσει και τη συμμετοχή του στο Greek Series of Poker του Φεβρουαρίου (buy in 550 ευρώ). Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 etsi bravo eksigite ligo kalutera...dwste kinitro sto lao na paiksei..^^ Παράθεση
baskont Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 To πρώτο από τα 8 τουρνουά που μετρούν για το leaderboard που θα δώσει τις 5 θέσεις για τον τελικό, διεξήχθη χθες, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Ιδού τα αποτελέσματα:Greek $1000 GTD Sunday, buy in $10+$1 Συμμετοχές: 47Αποτελέσματα:1ος: vangelis645 (έπαθλο $359)2ος: zmpeckham22 (έπαθλο $209)3ος: arvan1985 (έπαθλο $139)4ος: soukri (έπαθλο $99)5ος: sofos16 (επαθλο $69)6ος: Lucky_Charm (έπαθλο $59)Σε λίγη ώρα θα δημσιεύσουμε και τη βαθμολογία που πήραν οι χτεσινοί νικητές για το ειδικό leaderboard που θα κρίνει τους 5 που θα παίξουν στον τελικό για τα WPT πακέτα. Παράθεση
baskont Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Η βαθμολογία για το Ελληνικό Leaderboard του WPT, έπειτα από το πρώτο (από σύνολο 8) τουρνουά στο Party Poker:Απόψε στις 22:00 διεξάγεται το δεύτερο τουρνουά, Greek Poker Monday, buy in $6. Το βρίσκετε στο κεντρικο lobby του PartyPoker.Καλή τύχη σε όλους! Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 συμφωνα με τον μαθηματικό τύπο βαθμούς παίρνουν και όσοι απλά συμμετείχαν σωστά ?κάποιους λίγους βέβαια αλλά απο το τίποτα καλό είναι να τους πάρουμε και αυτούς έτσι για να μήν στενοχωριέμεαι που οι ντάμες μου με πέταξαν έξω μερικές θέσεις απο τίς πληρωμές Παράθεση
zmpeckham22 Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 όχι.. νομίζω, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, τους βαθμούς τους παίρνουν όσοι είναι in the money.. Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 αν προσέξεις τον μαθηματικό τύπο είναι ρίζα του ποσού αγοράς δια δύο σύν την ρίζα του επάθλου κλπ αρα η ρίζα του ποσού αγοράς δια δύο δημιουργεί εναν αριθμό ο οποίος επειδή δεν πολλαπλασιάζεται με το μηδέν αλλα προστίθεται τότε έχεις ένα νούμερο Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 γιατί ρε φίλε δηλαδή είσαι τόσο σκληρός οι νταμούλες μου που σαν γνήσιες πόρνες με πούλησαν λίγο πριν τα λεφτά να πανε έτσι ? ούτε δηλαδή να μήν πάρω την τετραγωνική ρίζα του δέκα δια δύο ? :laugh: Παράθεση
zmpeckham22 Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 μακάρι φίλε μου.. ναι, τις είδα τις ντάμες σου..!! κακή στιγμή... απλά μου φαίνεται ότι κάπου το είδα να το λέει αυτό.. και λέω ''μου φαίνεται'' διότι έχω και μια μνήμη πιγκουίνου!! ) xaxaxa.. θα δείξει η νεκροψία που λέω! Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 τώρα που διαβάζω καλύτερα ή εσύ με πήρες με τις ντάμες μου ή ήσουν στο ίδιο τραπέζι ? η μνήμη χρυσόψαρου είναι καλύτερη 15 δευτερόλεπτα... :laugh: Παράθεση
zmpeckham22 Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 εγώ πρέπει να ήμουν!! χεχε.. εντέλει βγήκα 2ος.. άσχετο, αλλά κουβέντα να γίνεται..χεχε Παράθεση
zmpeckham22 Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι..εφ'όσον έχω κερδίσει 2 τικετς για το gsop, το 2ο τι να το κάνω??και μη μου πείτε : φα'το .. χαχα :cheer: Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Το ποσό του δεύτερου ticket το χρησιμοποιείς σαν tournament dollars ας πούμε για μελλοντικά GSOP. Παράθεση
zmpeckham22 Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2010 ευχαριστώ για την διευκρίνηση.. χθες κέρδισα το 2ο και απόρησα.. :cheer: Παράθεση
Recommended Posts