Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

To πρώτο από τα 8 τουρνουά που μετρούν για το leaderboard που θα δώσει τις 5 θέσεις για τον τελικό, διεξήχθη χθες, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Ιδού τα αποτελέσματα:

Greek $1000 GTD Sunday, buy in $10+$1

Συμμετοχές: 47

Αποτελέσματα:

1ος: vangelis645 (έπαθλο $359)

2ος: zmpeckham22 (έπαθλο $209)

3ος: arvan1985 (έπαθλο $139)

4ος: soukri (έπαθλο $99)

5ος: sofos16 (επαθλο $69)

6ος: Lucky_Charm (έπαθλο $59)

Σε λίγη ώρα θα δημσιεύσουμε και τη βαθμολογία που πήραν οι χτεσινοί νικητές για το ειδικό leaderboard που θα κρίνει τους 5 που θα παίξουν στον τελικό για τα WPT πακέτα.

Δημοσίευση

Η βαθμολογία για το Ελληνικό Leaderboard του WPT, έπειτα από το πρώτο (από σύνολο 8) τουρνουά στο Party Poker:

Απόψε στις 22:00 διεξάγεται το δεύτερο τουρνουά, Greek Poker Monday, buy in $6. Το βρίσκετε στο κεντρικο lobby του PartyPoker.

Καλή τύχη σε όλους!

Δημοσίευση

συμφωνα με τον μαθηματικό τύπο βαθμούς παίρνουν και όσοι απλά συμμετείχαν σωστά ?

κάποιους λίγους βέβαια αλλά απο το τίποτα καλό είναι να τους πάρουμε και αυτούς έτσι για να μήν στενοχωριέμεαι που οι ντάμες μου με πέταξαν έξω μερικές θέσεις απο τίς πληρωμές :(

Δημοσίευση

αν προσέξεις τον μαθηματικό τύπο είναι ρίζα του ποσού αγοράς δια δύο σύν την ρίζα του επάθλου κλπ αρα η ρίζα του ποσού αγοράς δια δύο δημιουργεί εναν αριθμό ο οποίος επειδή δεν πολλαπλασιάζεται με το μηδέν αλλα προστίθεται τότε έχεις ένα νούμερο

Δημοσίευση

γιατί ρε φίλε δηλαδή είσαι τόσο σκληρός οι νταμούλες μου που σαν γνήσιες πόρνες με πούλησαν λίγο πριν τα λεφτά να πανε έτσι ? ούτε δηλαδή να μήν πάρω την τετραγωνική ρίζα του δέκα δια δύο ? :laugh:

Δημοσίευση

μακάρι φίλε μου.. ναι, τις είδα τις ντάμες σου..!! κακή στιγμή... απλά μου φαίνεται ότι κάπου το είδα να το λέει αυτό.. και λέω ''μου φαίνεται'' διότι έχω και μια μνήμη πιγκουίνου!! :)) xaxaxa.. θα δείξει η νεκροψία που λέω!