Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

γειά σας

είμαι σχετικά νέο μέλος του πόκερλαντ και παίζω πόκερ περίπου δύο χρόνια . τους τελευταίους 4 μήνες παίζω εντατικά . θέλω να βάλω ένα θέμα πρός συζήτηση σχετικά με τα πόκερ ροομς τα τουρνουά τους και τα χαρακτηριστικά των παικτών σε κάθε ρούμ .

στην αρχή βρήκα τυχαία το έβερεστ πόκερ και έπαιζα εκεί χωρίς να έχω ιδέα έτσι για διασκέδαση ....

θυμάμαι στα τουρνουά του έχει αρχικές μάρκες 1000 και ώς άσχετος μου τέλειωναν γρήγορα για να πάω σε άλλο τουρνουά κλπ

μετα απο λίγο καιρό ανακάλυψα το πόκερσταρς

μπίνγκο

ποιό πολλές μάρκες στην αρχή έμαθα και το ριμπάι και το ΝΤΑΜΠΛ ΡΙΜΠΑΙ και ενθουσιάστηκα

έπαιζα στο πόκερσταρς κανένα χρόνο

έντελώς τυχαία πήρα και μία πρώτη θέση σε ένα 11 με ριρπάυς και πήρα και 14000 δολλάρια

τα οποία έχασα σιγά σιγά και γρήγορα γρήγορα μαθαίνοντας

εδώ και μερικούς μήνες έχω ανακαλύψει το πάρτυ πόκερ και το cakepoker στα οποία παίζω και συνιδητοποιώ ότι τα μεγάλα ροομ είναι λούνα πάρκ

στα σαιτ που παίζω τώρα μπαίνω σε τουρνουά απο 10 έως 100 δολλάρια αλλά μέ συμμετοχές συνήθως 100 με 200 άτομα και με λίγο προσεκτικό παιχνίδι μπαίνω στίς πληρωμές 25 τα εκατό

με σχετικά καλό αποτέλεσμα

στο δε κέικ πόκερ έχει και τουρνουα των 33 και 55 δολλαρίων με 5000 μάρκες για αρχή και περί τις 150 συμμετοχές που μπορώ να πώ ότι απολαμβάνω το πόκερ

δεν είναι αυτό το αβάσταχτο του πόκερ στάρς που πρέπει να παίξεις ένα οκτάωρο για να τελειώσεις ένα παιχνίδι ....

επείσης στα μικρά ροομς βρίσκω ποιό φυσιολογικούς παίκτες .. λιγότερα ότι νάναι δηλαδή σαν και αυτά που συνάντησα ενάμιση χρόνο στο πόκερσταρς

εδώ ξέρουν τι είναι το πάσσο

στο πόκερ σταρς σαν να μήν έχει πάσο το πρόγραμμα και μπαίνουν με ότι βρούν οπότε να και τα μπαντμπιτ που πάνε σύννεφο ...

αυτά είχα να πώ και θα ήθελα να ακούσω γνώμες για αυτό το θέμα ..

vamvoux

Δημοσίευση

είμαι σχετικά νέο μέλος του πόκερλαντ και παίζω πόκερ περίπου δύο χρόνια....έπαιζα στο πόκερσταρς κανένα χρόνο

έντελώς τυχαία πήρα και μία πρώτη θέση σε ένα 11 με ριρπάυς και πήρα και 14000 δολλάρια

τα οποία έχασα σιγά σιγά και γρήγορα γρήγορα μαθαίνοντας

pws kataferes na xaseis 14k ?

Δημοσίευση

το θέμα δέν είναι πως έχασα τα 14000 πού κέρδισα απο ένα βράδυ που κοιμήθηκε ο ουρανός :laugh:

αλλά πώς είναι τα πόκερ ρούμς

δηλαδή τελικά είναι καλύτερο να παίζεις σε ένα μικρό σάιτ όπως κάνω τώρα ή να παλεύεις στο τζόκερ σταρς για τα μεγάλο κόλπο με όλα τα κατσίκια μέσα ? που διασκεδάζουν παίζοντας ρουλέτα .....

Δημοσίευση

Exoume kai leme:

betfair

Pokerstars

Bwin

Poker.gr

McPoker (alitheia, iparxei)

FullTilt

PartyPoker

Everest

Ladbrokes

Expekt

bet365

UltimateBet

Cake

PokerHeaven

PKR

Exo paixei se ola (lol) kai to kalitero makran einai i Pokerstars,

pio oraia tournua de tha vreis pouthena. Terastia overlays kai

fovero software, support. Paiktes pou den kanoun fold einai sta

pleonektimata tou site kai apo tin alli vlepeis kai paiktarades

(gia na mathainume kai kanena move). An kollas stis polles ores

pou diarkoun ta tournua dokimase FullTilt i UB.

PS: an xreiasteis ofthalmiatro me to software tis Cake pes, ksero

enan kalo.

Δημοσίευση

dandan.de έγραψε:

Exoume kai leme:

betfair

Pokerstars

Bwin

Poker.gr

McPoker (alitheia, iparxei)

FullTilt

PartyPoker

Everest

Ladbrokes

Expekt

bet365

UltimateBet

Cake

PokerHeaven

PKR

Exo paixei se ola (lol) kai to kalitero makran einai i Pokerstars,

pio oraia tournua de tha vreis pouthena. Terastia overlays kai

fovero software, support. Paiktes pou den kanoun fold einai sta

pleonektimata tou site kai apo tin alli vlepeis kai paiktarades

(gia na mathainume kai kanena move). An kollas stis polles ores

pou diarkoun ta tournua dokimase FullTilt i UB.

PS: an xreiasteis ofthalmiatro me to software tis Cake pes, ksero

enan kalo.

Για αυτο τον ρωτησα και εγω... :P

Εχω παιξει σε:

ladbrokes

pkr

party

titan

full tilt

pokerstars

pacific

cool hand

cake

poker.gr

aced

everest

betfair

Και καποια αλλα που ισως ξεχναω, τα καλυτερα ειναι party. pokerstars και full tilt για εμενα. Cake και everest μακραν τα χειροτερα software..

Λεω να δοκιμασω και SEGA poker.. :P:P

Δημοσίευση

το μόνο που δέν περίμενα να ακούσω είναι για τον οφθαλμίατρο και δεν μπορώ να καταλάβω και το γιατί μια χαρά μου φένεται εμένα το κεικ απο αποψη γραφικών

η κριτική μου έχει να κάνει με την δομή των τουρνουά και τον αριθμό των παιχτών

δηλαδή μικρότερος αριθμός παιχτών περισότερες μάρκες για αρχή λιγότερη ώρα σε ένα τουρνουά

παιχτες που δεν παίζουν σε πολλά τουρνουά ταυτόχρονα άρα μπορούν να αξιολογήσουν οτι έχεις κάνει δέκα φόλντ στην σειρά και στο ρερέιζ σου θα το ξανασκεφτούν λίγο παραπάνω

Δημοσίευση

Να παίζεις εκεί που σου αρέσει και το απολαμβάνεις. Δε χρειάζεται να αλλάξεις εταιρία επειδή οι περισσότεροι παίζουν αλλού.

Πάντως και στην Pokerstars υπάρχουν τουρνουά όπου υπάρχει όριο στους entrants. 360 και 500.

Δημοσίευση

ΣΕΜΦΕ έγραψε:

μιας και έχετε παίξει σε τόσα sites είναι σημαντικό να πείτε και τη γνώμη σας -πέρα από το software- για το πού έχει τα περισσότερα fish (μην το κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας :P)

Εξαρταται τι ειδους fish θελεις.. :P:P

PKR εχει με διαφορα τα πιο loose τραπεζια με παιχτες που δεν κανουν fold bottom pair με τιποτα, ειναι για πολλα λεφτα αν εχεις υπομονη να παιξεις εκει.

ladbrokes και betfair επισης αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο παλι δεν φολνταρουν ευκολα αλλα εχει και πολλους aggro.

pokerstars και full tilt παιζουν περιπου ABC οπως βλεπουν στα training video, οποτε ξερεις τι να κανεις.

pacific poker στα μικρα tables δεν εχουν πραγματικα ιδεα τι κανουν οπως και στο pkr.

Εγω απο ολα αυτα προτιμω stars και tilt μπορει να φαινονται πιο δυσκολα φαινομενικα αλλα το παιχνιδι ειναι πιο "normal" με λιγοτερο variance. Βεβαια προτιμησεις ειναι αυτες αναλογα με το στυλ παιχνιδιου του καθενος.

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

pacific poker στα μικρα tables δεν εχουν πραγματικα ιδεα τι κανουν
αυτό το επιβεβαιώνω, μιας και σε αυτό το site παίζω. διάβασα κάπου ότι το titan poker είναι πολύ εύκολο. έχει κανένας εμπειρία;
Δημοσίευση

ΣΕΜΦΕ έγραψε:

iJustRiveredYou έγραψε:
pacific poker στα μικρα tables δεν εχουν πραγματικα ιδεα τι κανουν
αυτό το επιβεβαιώνω, μιας και σε αυτό το site παίζω. διάβασα κάπου ότι το titan poker είναι πολύ εύκολο. έχει κανένας εμπειρία;[/quote:1y6ouot6]

Ειναι αρκετα ευκολο στο χαμηλα stakes αλλα οχι ευκολοτερο απο pacific και betfair ειναι στα ιδια επιπεδα περιπου μικρες οι διαφορες.

Δημοσίευση

Καλα ειναι εκεί που κερδίζεις,

Εγω προσωπικά από την μεγάλη τριάδα προτιμώ τον 3ο το Partypoker.

Παιζω στην Cake οχι ομως απευθείας αλλά μέσω skin (FantisPoker) και επιβεβαιώνω ότι τα τουρνουά τους ειναι οπως τα λές. Δεν υπαρχει χαωδες αριθμός συμμετοχών και δε χρειάζεται να εισαι ο super παικταράς για να εισαι In the money στο δικτυο της Cake. Τωρα αυτό για τον οφθαλμιατρο τι να σας πω ρε παιδιά αισθητικά τουλάχιστον αλλο που σπάνια παιζω εκεί νομίζω ότι η Ongame ειναι η καλύτερη. Αλλα αυτά ειναι γουστα

ΒΤW. Προχθες στο FantisPoker ειχανε τουρνουά για τα μελη του Pokerland με Buy In $1,50 και εγγυημένο $150 αλλά επειδή η πλειοψηφια εδω μέσα πιστευε ότι θα ακυρωθεί και αυτό :-):-) το τουρνουά έγινε με 6 ατομα !!! και μοιράσανε το 150αρι κανονικά . Υπάρχει περίπτωση στη Stars να βρεις τετοιο τουρνουά ? Με τίποτα...

Δημοσίευση

sto cake exei ena tournoua to lene DAILY 10K pou einai me 50+5 buy in

xekinas me 5000 markes kai mazeuei peripou 220 me 240 atoma

toso aneto paixnidi den exo xanapaixei

toso poly ora me terastio M kai dynatotita na deis flop kai na kaneis paixnidi mono se zontano me 20000 markes exo xanadei

ego apla to euxaristithika to ergo poly

opote se syndiasmo me tin party poker pou mou aresei poly kai pou exei kana dyo oraia tournoua me 200 300 atoma

xekolisa apo to pokerstars kai vrika tin igia mou

Δημοσίευση

Pokerstars σε θέμα support και software είναι μακράν η καλύτερη.Τα fields είναι τεράστια όντως αλλά υπάρχουν καιτεράστια prizes.Εγώ τώρα ξεκίνησα να παίζω και λίγο στην ub.Ξέρει κανείς τίποτα?Αξίζει?Πάντως πιο αξιόπιστη απ'την stars δεν υπάρχει πιστεύω.Έχω παίξει και FT K pkr K party και cake μόνο στην stars παίζω ακόμα

Δημοσίευση

Δεν έχω κάνει κατάθεση ακόμα.Απλά άνοιξα λογαριασμό.Κάτι freerols έπαιξα για να δω το περιβάλλον και μου άρεσε αλλά θέλω κάτι αξιόπιστο να ακουμπήσω τα λεφτά μου κι γι αυτό ρωτάω αν έχει κανείς εμπειρία απ'το site!

• 1 year later...
Δημοσίευση

Εγω πιστευω το πιο απλο και ευκολοκατανοητο software το εχει η ongame .

με πολους ελληνες και οι πιο πολλες εταιριες που την αποτελουν με τηλεφωνικη υποστηριξη και καλη επικινωνια.

Τωρα αν κοινηγας με 2$ να παρεις 20Κ πεξε full tilt - pokerstars δεν ειναι τυχαιο που εχουν τους πιο πολους εππαγγελματιες , τεραστια γκαμα σε ολα τα ειδη , και ι tilt πολυ καλη καινοτομια με το rush

δλδ αν σου αρεσει omaha8 stud etc μονο σταρς και tilt μπορεις να βρεις καλα τουρνουα

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Να παίζεις εκεί που πιστεύεις ότι είναι πιο +EV για σένα. Αν όπως είπες δεν σε βολεύουν τα τεράστια field παικτών και οι ατελείωτες ώρες παιξίματος προφανώς διάλεξε ένα μικρότερο poker room . Γενικά ο καθένας πρέπει να παίζει εκεί που πιστεύει οτι μπορεί να κερδίσει και όχι πχ στην Stars επείδη βλέπει μια φάτσα ενός pro . Imo