von_dracul Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Pige kaneis sto proigoumeno live satellite sto apollonia?mazeytikan atoma?skeftomai na paw twra thn kyriaki pou exei to epomeno kai ithela na mathw an aksizei ton kopo kai an mirastikan panw apo 1 ticket thn proigoumeni fora. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Πηγα και το σηκωσα κιολας Περα απο την πλακα σε εμας εδινε 4 εισητηρια gtd + λεφτα ο 5ος ασχετα με τα deal που εγιναν στην πορεια.Απο οτι θυμαμαι ειχε 49 ατομα η καπου εκει. Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Eixe 49 atoma?entaksei kala itan , pistevw aksizei.Eyxaristw file Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Ναι ειχε καπου εκει και αυτο που θα γινει τωρα θα εχει λογικα αρκετα περισσοτερα αφου πλησιαζει και ο τελικος.Αξιζει πηγαινε. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 και ξεκινάει στις 19:00? Λέω να πάω και γω θέλω να πιάσω μάρκες έχω πάθει σύνδρομο στέρησης. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Στις 19 : 00 ναι φιλε.Ναι καλο το online αλλα σαν το live δεν εχει.Συγκρινεται η λαλακια με το μαμησι????Φουστουκι θα ερθεις κι εσυ η θα γιορτασεις τον Βαλεντινο???? Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 looser έγραψε:και ξεκινάει στις 19:00? Λέω να πάω και γω θέλω να πιάσω μάρκες έχω πάθει σύνδρομο στέρησης. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:my man, an pas paizei na me pas kai mena? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 von_dracul έγραψε:Στις 19 : 00 ναι φιλε.Ναι καλο το online αλλα σαν το live δεν εχει.Συγκρινεται η λαλακια με το μαμησι????Φουστουκι θα ερθεις κι εσυ η θα γιορτασεις τον Βαλεντινο????Πηρα το προηγουμενο θα γιορτασω θα γιορτασω..αλλιως θα φαω ξυλο.. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 hahahahah....malaka !!...xthes efaga bad beat sto 5X5 sti mbala!!!LOOOOL....Ekana sout en kinisi (ston aera i mbala,) epiase poly dinato, xtipise orizontio dokari kai apo ti dinami pou eixe i mbala, epistrefontas itan prowthimeni pasa ston epithetiko tis antipalis omadas- POU ITAN MONOS TOU - kai to fagame kai xasame to paixnidi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FUTSAL IS RIGGED!!!! Παράθεση
Recommended Posts