moderator Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Όλα δείχνουν ότι το AISOPOS 1 θα έχει μεγάλη επιτυχία.Καταρχήν να καθησυχάσω το nanasta και να του πω οτι θα περιμένω την πτήση του και σε περίπτωση που δεν προλάβει το πούλμαν θα ανεβούμε μαζί στο Γευγελή. nanasta σου έχω στείλει με email το κινητό μου για να επικοινωνήσουμε.Από χθες ανέβηκαν στο Apollonia οι vergitsis,takisnik και stefan1978. Ανέβηκα κι εγώ για να τακτοποιήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Γιώργο - τον μάνατζερ του poker room - και με την ευκαιρία έπαιξα στο προγραμματισμένο τουρνουά των €50.Παίξαμε συνολικά 18 άτομα. Οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε ότι σήμερα με τα €1000 έξτρα θα είναι τουλάχιστον από τον κόσμο του καζίνο (που έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό για αυτό το σπέσιαλ τουρνουά) περί τα 25 άτομα. Αν πούμε τώρα ότι θα συμμετέχουν και 20-25 παίκτες τουλάχιστον από το Pokerland μιλάμε το λιγότερο για πέντε πλήρη τραπέζια κι ένα πολύ αξιόλογο prize-pool.Στο χθεσινό τουρνουά, χωρίς τα έξτρα, εγώ τερμάτισα 3ος και πήρα €265, ενώ ο πρώτος €1,025. Οπότε σήμερα το έπαθλο του πρώτου λογικά θα ξεπεράσει τις €3000.Οι εντυπωσεις των παιδιών από την αίθουσα (vergitsis,takisnik και stefan1978) είναι άριστες. Ο άτυχος stefan1978 τερμάτισε στο bubble, ενώ ο takisnik βρήκε την ευκαιρία να παίξει στο cash-game που άνοιξε δίπλα και από ότι είδα τα πήγαινε περίφημα.Είναι βέβαιο ότι όσοι έρθουν σήμερα θα απολαύσουν πόκερ και θα περάσουν περίφημα. Αν μπορείτε μη χάσετε λοιπόν αυτή την ευκαιρία! Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2007 ithela apla na po sinxarititiria ston vergitsi kai sta alla ta paidia pou diakrithikan sto aisopos1. Episis pola bravo ston stauro kai ton giorgo tsonouli gia tin organosi enos poli kalou tournoua. Gia mena itan proti fora se live kai pragmatika to euxaristithika para poli.episis gia osous den exoun paei to kazino genika einai poly organomeno,eugeniko prosopiko, kalo fagito , kai na po oti sto telos, to poulman tou kazino pige mono 2 apo mas sto aerodromio, kai ta dorean domatia? osoi den exete paei kai mporeite kante to. Makari na zousa pio konta kai na pigaina syxna, alla apo patra mallon to septemvrio pali.nikos t. (fearlessgr) Παράθεση
Recommended Posts