kokgr79 Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Γκάρυ Κασπάροβ: Πόκερ, το παιχνίδι της νέας εποχής! **Δεν το εχω διαβασει ακομα.Πριν το ποκερ επαιζα σκακιΕιναι ο αθλητης που εχω σαν προτυπο,Τελειος επαγγελματιας,Εξαντλητικη προετοιμασια πριν τους αγωνες αστειρευτο ταλεντο... ενας ο στοχοςΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!Ειναι σπουδαιος και αφησε το στιγμα του στο σκακι.Θα αργησει να βγει αλλος σαν αυτον. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Συμφωνώ απόλυτα.Παίζω εντελώς χαλαρά και για πλάκα σκάκι επειδή είναι απ'τα αγαπημένα νοητικά αθλήματα(Και πολύ πιο έντονο απο πολλά αθλήματα αλλά δύσκολο να το καταλάβεις).Το γεγονός οτι ένα τέτοιο μυαλό αναφέρεται στο πόκερ μόνο καλό μπορεί να κάνει. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Ασχετο παιζω και εγω σκακι για πλακα μιας και μου αρεσει οτιδηποτε εχει να κανει με στρατηγικη γενικα. Εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο βιβλιο για απειρους η καποιο site με πληροφοριες? (Δε θελω να ψαχνω random stuff στο google και να μην ειναι και καλα στην τελικη..)Ασχετο με το θεμα sorry.. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 kokgr79 έγραψε:Ειναι σπουδαιος και αφησε το στιγμα του στο σκακι.Θα αργησει να βγει αλλος σαν αυτον.Den einai ki asxhmos gia thn hlikia tou:http://blog.magnuschess.com/Online chess was a major contributor to Magnus training efforts especially from the age of 9 to 14. He has spent countless hours playing blitz on Internet Chess Club (ICC) and Playchess.An katadextei na asxolithei kai me to online poker meta to arthro tou Kasparov ... Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 www.chessacademy.grεξαιρετικο περιεχομενο Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 hassourakis έγραψε:www.chessacademy.grεξαιρετικο περιεχομενοThanks θα το κοιταξω φαινεται να εχει παρα πολλα.. Παράθεση
pocket_aces_suited Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Παρόλο που πολλοί σκακιστές στρέφονται και στο πόκερ (όπως εγώ) λόγω του ότι είναι και τα δύο παιχνίδια στρατηγικής και τεχνικής, νομίζω πως απαιτούν διαφορετικά προσόντα για να τα κατακτήσεις. Κάποιος είπε ότι ο Κασπάροβ είναι μεγάλο μυαλό. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται τουλάχιστον από τα IQ tests που του έχουν γίνει. Είναι ασφαλώς έξυπνος, αλλά στους λόγους για τους οποίους είναι για μένα ο καλύτερος παίκτης σκάκι όλων των εποχών, η ευφυία του δεν κατέχει υψηλή θέση. Παράθεση
Recommended Posts