Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

mathew καθεσε και αναλυεις χερια τα οποια δεν πρεπει.

Αν εκανες raise θα σ εκανε all in και θα εκανες call.Αποτελεσμα το ιδιο.

Με αυτα τα φυλλα στην μαχη των blinds ειναι στανταρ αυτο το all in εκει.

60-40 και εχασες.next tour.

Απλα σε τετοια τουρνουα που κανεις/κανω/κανουμε καποια shots που και που αναλυουμε πραγματα που δεν πρεπει.

Στανταρ το επαιξες.

Αν ειναι να κανεις τετοιες σκεψεις μην παιζεις τα sunday million,warm up,κλπ

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

mathew καθεσε και αναλυεις χερια τα οποια δεν πρεπει.

Αν εκανες raise θα σ εκανε all in και θα εκανες call.Αποτελεσμα το ιδιο.

Με αυτα τα φυλλα στην μαχη των blinds ειναι στανταρ αυτο το all in εκει.

60-40 και εχασες.next tour.

Απλα σε τετοια τουρνουα που κανεις/κανω/κανουμε καποια shots που και που αναλυουμε πραγματα που δεν πρεπει.

Στανταρ το επαιξες.

Αν ειναι να κανεις τετοιες σκεψεις μην παιζεις τα sunday million,warm up,κλπ

den ekana skepseis gia allo tropo pexnidiou tou hand. apopseis ithela , ti den katalavainete?.

Δημοσίευση

Kai egw pragmatika den katalava to logo tou post.

An eksaireseis elaxistes periptwseis (o antipalos einai arketa kalos gia na kanei re-steal ekei me polla fylla alla oxi toso kalos wste na katalavei oti den kaneis pote paso (panw katw auta pou eipe o crf)) tote to play einai standard apo thn meria sou kai profanws eukolo call apo ton antipalo.

Δημοσίευση

Μου εχει δημιουργηθει η συγκεκριμενη απορια παρα πολλες φορες.

Δηλαδη: Με ποσα φυλλα θα ετρωγες call σε all in pre flop

αλλά call σε απλο bet pre-flop που θα εκαναν fold σε δικο σου all in στο flop ??

Θελω να πω οτι με ενα bet 3-4 blinds pre-flop το call πιστευω θα στο εκανε ακομα και με Κ-10,Κ-J,66,55,77,88.

Οποτε με οποιαδηποτε scary card γιαυτον στο flop πχ Q,A κλπ κλπ δεν νομιζω να εκανε call αλλα 10 blinds (το all in σου).

Μου εχει τυχει παρα πολλες φορες να μου κανουν call pre flop στο all in μου, με 77-66 και να βλεπω στο flop εναν Κ (ενω εχω Α-Q) και να σκεφτομαι οτι σε περιπτωση που εκανα απλο bet ετρωγα call και μετα all in στο flop αυτος δυσκολα θα εκανε το call.

Περιμενω να δω τη γνωμη σου Mat

Επεξεργασια: Αν αποκλεισουμε το reraise all in του αντιπαλου μας pre flop. Ναι, γιατι υπαρχουν και τετοια τυπακια που θα εκαναν μονο call.

Δημοσίευση

me liga logia esy eisai tis omadas pou ipostirizei telika raise preflop kai oxi all in?..i toulaxiston oti xrizei skepsis?

Afto akrivws to post tou duke einai kai o logos pou ekana apo tin arxi to post..Enw to play einai standar, mou gennithike i aporia epeidi polles fores to epatha, oti me raise kai meta all in, isws na epairna to pot sto flop kai na min exana p.x sto river...Gia tous kakoproairetous na diefkrinisw oti den xreiazetai kan skepsi to hand kai an imoun ap tin apeksw sigoura tha ekana post, ti to kanete post re afto?..Omws..eimaste mia parea kai sizitame, kai egw evala afto etsi apla gia na ginei mia sizitisoula 1-2 pages panw se afto oxi na epektathei se epipeda pou se kamia periptwsi den antikatoptrizoun ta oria mias pareas.

Apo kei kai pera..Duke..polla hand kanoun call se raise, kai pali polla se all in etsi opws einai ekei ta pragmata.,

me to raise vzoume kai ta suited connectors sto xoro,to K-10,K-J,J-Q,J-10,akoma kai J-9s,9-10,8-9s,7-6s..To K-Q, probably any pair, kai to A-x, tha mas evaze all in preflop epomenws i idia kataliksi..Poia filla kanoun call se all in preflop?..afta tis katigorias 2, afta dld pou tha mas evazan emas all in.,.(panda eksartatai apo ton pekti ) Me liga logia kathara mbakalistika, me to na kanoume raise prosthetoume kialla hands ston antipalo, epomenws perissoteres pithanotites na brei hand on the board.Les an gyrisei scary card pairneis ekei to pot..Me J,A, exeis kai top pair..me Q,K,,i kai xamilo board omws... xezesai.

To thema einai oti se ena xamilo board, otan mboun ta lefta ola sto flop, kai ekei vlepeis ena top card to 9 kai vlepeis ton tipa na exei kanei call to postflop all in sou me J-9,,anarwtiesai kai les eprepe na kanw all in preflop..epomenws theleis ekeini tin omada apo ta hands pou tha kanoun call se preflop raisena figoun kai na meinoun ta alla hands ep ta opoia sta misa to elaxisto eisai apo panw...Epomenws to pio sofo move einai to all in preflop.

Gia osous etreksan na katakrinoun kai na sxoliasoun, poso aplo itan to hand kai den xreiazotan analisi, na epanalavw oti kai egw to katanow afto, parola afta an den mboroun na sillavoun t noima mias pareas , pou epeidi etsi mou *****se eipa na postarw to hand kai thelw oi magkes na poune tin diki tous istoria kai apopsi, estw kai an einai i IDIA tote se kali meria paides..Den xreiazetai na skotwnomaste sta forum kathe fora..As simfwnisoume kai mia fora se kati toso aplo xwris na poume tin m****kia mas.

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

Με ποσα φυλλα θα ετρωγες call σε all in pre flop

αλλά call σε απλο bet pre-flop που θα εκαναν fold σε δικο σου all in στο flop ??

Θελω να πω οτι με ενα bet 3-4 blinds pre-flop το call πιστευω θα στο εκανε ακομα και με Κ-10,Κ-J,66,55,77,88.

Οποτε με οποιαδηποτε scary card γιαυτον στο flop πχ Q,A κλπ κλπ δεν νομιζω να εκανε call αλλα 10 blinds (το all in σου).

.

kai tha paikseis oop to aj me tetoio stack postflop?mega lathos.ksereis oti eisai mprosta tis perissoteres.i tha pasarei k tha pareis to pot ekei,i tha paikseis ena 60-40 i akomi k na ton exeis k dominated me an krataei adunamo asso.

mhn to vlepeis apo to apotelesma ok eskase o assos sto flop.etyxe.

standard all in pre.

Δημοσίευση

Kala ase mh th psaxneis sxetika me to poso edw mesa tremeis na grapseis mhn tyxon arxisoun oi eidimones na sth lene.

Akoma kati poy den paizei pote na veltiw8oume san xwra!

Otan re magkes kapoios grafei kati den to kanei gia na arxisoun oloi na katakrinoun kai na tou th lene.

Mh zeite etsi! (opoioi zeite etsi).

Me tetoia nootropia sto telos 8a katalhksete o kalyteros sas filos na einai to mouse toy ypologisth kai gomena sas h o8onh toy!

As grapsei kapoios mia fora mia la8os skepsh ena la8os play h mia la8os aporia kalh wra(pou opoiadhpote aporia den mporei na 8ewrh8ei ka8eta la8os ektos an eisai teleiws mpoufos) ti egine?

Edw sizitame san filoi. Oxi san pros pou th leme o enas ston allo gia na niwsoume oti "thn exoume megalyterh". (mallon to anti8eto paizei gia opoion feretai etsi!) :silly: :silly: :silly: :blush: :blush: :blush:

Gia to hand.

Ennoeitai Mat oti h telospantwn PIO SWSTH h an 8es H MONH SWSTH kinhsh einai to all in KATA TH TAPEINH MOY APOPSH(PLEASE DONT JUDGE ME)!!.

Kanontas bet, an o allos exei KQ px 8a sta gyrisei kai paizei na kanei me perisotera hand aplo call. Opws J-10 kai meta na les giati den ekana all in.

Opote sto sygkekrimeno spot kata thn TAPEINH mou apopsh paizei shmantiko rolo to profil tou paikth pou paizeis HU ekeinh thn wra.

An o paikths einai "callin station" h peste to opws 8elete to all in einai eykolo.

An omws einai poly tight,kalos, ton exeis dei kai ton sevesai to bet yparxei san ena mikro endexomeno giati mporei na ton kaneis na sta gyrisei "blofarontas" pisteyontas oti esy kleveis logo position..

Opote call me kati poly metrio o kalos o paikths dyskola 8a sou kanei.

Kai an sta gyrisei pisteyw oti peripou 70% me AJ se ekeino to spot 8a eisai mprosta.

Ennoeite epishs oti me to KQ 8a sta gyrize alla kai pali mprosta 8a hsoun..!

Apo kei kai epeita to na sizithsoume ligo parapanw mono kalo mporei na apoferei kai tipota kako!

Vevaia esy kai egw to katalavainoume ayto, enw alloi mpainoune 13 fores th mera sto pokerrankings.com gia na doune to profit kai na goustaroune ligo th zwh tous!

ps: Ti 8a ginei an to profit ginei - ...???

8a th palepseis an ma8eis na zeis kata ayto to tropo?

PALIA!

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

mathew ace έγραψε:
As simfwnisoume kai mia fora se kati toso aplo xwris na poume tin m****kia mas.

an o allos diafwnei re math me to zori tha sumfwnhsoume??kai epishs mesa apo tis diafwnies tha vgaloume kati.an sumfwnousame oloi den tha ypirxe logos na yparxei to forum.[/quote:t2jn0mm5]

H diafwnia pistepse me einai apolyta dekth. Akoma kai h symvoulh enos pio empeirou paikth einai apolyta dekth.

Allo ayto kai allo to kraksimo, h eirwneia, to toupe klp klp klp.

Den nomizw na pisteyeis oti o mat einai apo aytous pou den dexontai na sizithsoun kati kai na akousoun gnwmes hrema kai omorfa.

Sou lew egw pou ton kserw apo konta to palhkari einai oti prepei gia parea kai sizithsh.