mparzokas Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 παιδια καλημερα η ωρα ειναι τεσσεριςκαι εικοσι το πρωι μολις τελειωσα πρωτος στο $18.000 night rehab του poker.gr επαιζα εφτα ωρες και κερδιςα πρωτη φορα τετοιο ποσο($5971)ειμαι κουρασμενος αλλα πολυ χαρουμενος.στο τελικο τραπεζι ηταν ακομη δυο ελληνες ο gamipatas7 βγηκε πεμπτος($1040)και ο dkarl δεκατος($297).α εγω παιζω με nickname mparzokas.δεν ξερω επαιξα το καλυτερο παιχνιδι της ζωης μου.ειχα μονο ενα bad beat και αυτο εγινε στην καλυτερη στιγμη στο τελικο τραπεζι.παιδια παω να κανω ενα μπανιο γιατι πρεπει να παμε και στη δουλεια.ευχαριστω την pokerland αλλα και τον ILIOS72. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 congrats.Εγώ ούτε στο ονειρό μου δεν έχω δει τέτοια ποσά.Αφού είσαι και πρωτάρης σε αυτά τα prizes η συμβουλή που θα σου δώσω είναι η γνωστή:BANKROLL management. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 sigxaritiria.se kali meria Παράθεση
subgr Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Μπράβο ρε φίλε!Έτσι, να βλέπουμε τέτοια για να ελπίζουμε κι εμείς.. Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Μπραβο... Μας δινεις θαρρος να συνεχισουμε την προσπαθεια...Μπραβο!!! Παράθεση
crash206 Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 μπραβο μπραβο παντα τετοια να εχεις Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 dimitriszam έγραψε:Μας δινεις θαρρος να συνεχισουμε την προσπαθεια...και να χάσουμε κι άλλα λεφτά :laugh: Παράθεση
mparzokas Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Γειας σας και παλι ευχαριστω για τα μηνυματα σας,θα ηθελα απο καποιον που ειναι εμπειρος στην σωστη δειαχειρηση του bankroll του αν θελει να μου δωσει μερικες συμβουλες.ευχαριστω και καλα παιχνιδια σε ολους. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Εγω θα πω την άποψη μου...Σωστό BRM τώρα είναι η ανάληψη και να τα γλεντήσεις...Ασε μέσα καμιά 50αρια BI απο τα όρια που ήδη παίζεις (μην ανέβεις δηλαδή) και στο 2ο-3ο καλό πλασάρισμα τότε ανέβα όρια.Congratz και απο μένα. Παράθεση
nikos7777 Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 ΣΕΜΦΕ έγραψε:dimitriszam έγραψε:Μας δινεις θαρρος να συνεχισουμε την προσπαθεια...και να χάσουμε κι άλλα λεφτά :laugh:[/quote:3hepulfs]+1 lol Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 grizano έγραψε:Γειας σας και παλι ευχαριστω για τα μηνυματα σας,θα ηθελα απο καποιον που ειναι εμπειρος στην σωστη δειαχειρηση του bankroll του αν θελει να μου δωσει μερικες συμβουλες.ευχαριστω και καλα παιχνιδια σε ολους. to kalitero bankroll ine i analapsi..bravo kai apo emena file kalofagota na ine Παράθεση
gioak Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Μπράβο αρχηγέ. Καλοφάγοτα και πάντα τέτοια Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια και καλό Bankroll Management.. Παράθεση
ggiannak77 Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 me xara kai perifania anakoinono kai to diko mou proto 4psifio cash.3.331 eyro sto 10.000gtd r/add on tis hellenic.508 pektes.vgika protos xoris na kano xrisi rebuy i add on.buy in 10+1kai na fantastite mpika gia na paro prokrimatiko isitirio gia to gsop#8#. Παράθεση
ggiannak77 Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 pos mporo rre pedia na kano copy ti selida me ti katataksi tou tournoua?tha ti kano poster sto domatio ...xexexe Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Υπάρχει ενα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο σου που γράφει PrtScn (είναι μετά το F12 στην σείρα στα περισσότερα πληκτρολόγια).Απλά πάτα αυτό το κουμπί όταν έχεις ανοικτό το lobby απο το τουρ.Μόλις το πατήσεις άνοιξε την ζωγραφική των windows και χύμα κάνε επικόλληση. Θα σου εμφανιστεί μια φώτο ακριβώς ότι έβλεπες στην οθόνη την ώρα που πάτησες το πλήκτρο PrtScn. Κόψε-ράψε. Αποθήκευση ως...jpeg και είσαι κυριλάς.Gratz και για την πρωτιά!Άντε και στα δικά μας...:D:D:D Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Κάνω upload την επιτυχία σου: Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2010 κράτα το poster για το sunday millions. να είσαι αισιόδοξος! Παράθεση
Recommended Posts