Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

παιδια καλημερα η ωρα ειναι τεσσεριςκαι εικοσι το πρωι μολις τελειωσα πρωτος στο $18.000 night rehab του poker.gr

επαιζα εφτα ωρες και κερδιςα πρωτη φορα τετοιο ποσο($5971)ειμαι κουρασμενος αλλα πολυ χαρουμενος.στο τελικο τραπεζι ηταν ακομη δυο ελληνες ο gamipatas7 βγηκε πεμπτος($1040)και ο dkarl δεκατος($297).

α εγω παιζω με nickname mparzokas.

δεν ξερω επαιξα το καλυτερο παιχνιδι της ζωης μου.ειχα μονο ενα bad beat και αυτο εγινε στην καλυτερη στιγμη στο τελικο τραπεζι.παιδια παω να κανω ενα μπανιο γιατι πρεπει να παμε και στη δουλεια.

ευχαριστω την pokerland αλλα και τον ILIOS72.

Δημοσίευση

Γειας σας και παλι ευχαριστω για τα μηνυματα σας,θα ηθελα απο καποιον που ειναι εμπειρος στην σωστη δειαχειρηση του bankroll του αν θελει να μου δωσει μερικες συμβουλες.

ευχαριστω και καλα παιχνιδια σε ολους.

Δημοσίευση

Εγω θα πω την άποψη μου...

Σωστό BRM τώρα είναι η ανάληψη και να τα γλεντήσεις...

Ασε μέσα καμιά 50αρια BI απο τα όρια που ήδη παίζεις (μην ανέβεις δηλαδή) και στο 2ο-3ο καλό πλασάρισμα τότε ανέβα όρια.

Congratz και απο μένα.

Δημοσίευση

grizano έγραψε:

Γειας σας και παλι ευχαριστω για τα μηνυματα σας,θα ηθελα απο καποιον που ειναι εμπειρος στην σωστη δειαχειρηση του bankroll του αν θελει να μου δωσει μερικες συμβουλες.

ευχαριστω και καλα παιχνιδια σε ολους.

to kalitero bankroll ine i analapsi..bravo kai apo emena file kalofagota na ine
Δημοσίευση

Υπάρχει ενα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο σου που γράφει PrtScn (είναι μετά το F12 στην σείρα στα περισσότερα πληκτρολόγια).

Απλά πάτα αυτό το κουμπί όταν έχεις ανοικτό το lobby απο το τουρ.

Μόλις το πατήσεις άνοιξε την ζωγραφική των windows και χύμα κάνε επικόλληση. Θα σου εμφανιστεί μια φώτο ακριβώς ότι έβλεπες στην οθόνη την ώρα που πάτησες το πλήκτρο PrtScn. Κόψε-ράψε. Αποθήκευση ως...jpeg και είσαι κυριλάς.

Gratz και για την πρωτιά!

Άντε και στα δικά μας...

:D:D:D:D