ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Θέλω να διαβάσω το Kill Everyone. Πόσο απαραίτητο και χρήσιμο είναι να διαβάσω το Kill Phil πρώτα; Παράθεση
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Oso xrisimo na xeis perasei analisi I gia na dwseis analisi II ksereis esi ti lew Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν χρειάζεται να διαβάσω το kill phil. ελπίζω να κατάλαβα σωστά! Παράθεση
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 :laugh: :laugh: Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 ΣΕΜΦΕ έγραψε:Θέλω να διαβάσω το Kill Everyone. Πόσο απαραίτητο και χρήσιμο είναι να διαβάσω το Kill Phil πρώτα;ean exeis diabasei kapoio apo ta basika biblia tou poker,tote phgaine kateythian sto kill everyone,dn xreiazetai kai toso to kill phil.sou proteino na pareis thn expanded version me sxoliasmo tou elky... Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 thank you, μόλις το παρήγγειλα από amazon Παράθεση
Recommended Posts