Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ακουστε πως εχει το story μηπως και βοηθησει τα συμπερασματα...

Απο τοτε που ξεκινησα το ποκερ επαιζα και μελετουσα tournament play...ειπα να ξεκινησω το κασερακι για griding...ξεκιναω οπως φαινετε καλα, ανεβαινει και το ηθικό και μετα.... απανωτα χτυπήματα, που στανταρ επηρρεασαν το παιχνιδι μου, τιλταρω...φτανω τερμα κατω και λέω στον εαυτο μου:"Εισαι μεγαλος μ@λ@κ@ς"...

Αρχες του μηνα εγγραφτηκα στο pokerVT, τα κεφαλια μεσα, και βουρ μελετη...ξεκινανε τα πρωτα results στα τουρνουα, και λεω παμε και για το cash ξανα, και καταφερα να το επαναφερω...

Αυτο που δεν ξερω ειναι πιο απο τα δυο ισχυει? Τυχη ή ικανοτητα?

Δημοσίευση

Μπορεις να ποσταρεις τα stats σου? Ισως σου εχουν μεινει καποια "κουσουρια" απο τα τουρνουα, μπορει να κανεις fold καλα φυλλα να μην κανεις αρκετα value bet(ειδικα στο river) να μην κανεις steal αρκετα.

Ποσταρε τα και σιγουρα οι πιο εμπειροι εδω θα σε βοηθησουν αρκετα. ;)

Για cash games και NL25 μπορεις να τσεκαρεις τα video του DC ειναι αρκετα καλα.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

10K είναι πολύ μικρό sample για να βγάλεις άκρη. Επίσης με αυτό το διάγραμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως παίζεις και τι κάνεις λάθος.

Για κάθε position(UTG, BTN, CO κτλπ) και για pre-flop action (unopened, 1 raiser, 1 limper, κτλπ) τα παρακάτω stats θα ήταν χρήσιμα :

bb/100

EV bb/100

VPIP

PFR

Agg%

W$WSF

3bet%

3Bet Success % overall

vs 3Bet fold%

vs 3Bet call%

Flop vs Bet Raise %

Flop vs Bet Fold %

Flop Cbet%

Flop Cbet% success

Turn Cbet%

Turn Cbet% success

River Cbet%

River Cbet% success

W$atSD

W%woSD

Τέλος το graph με το EV line και non-SD winnings (red line).

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

10k χέρια είναι πολύ μικρό δείγμα, καλό θα ήταν να τσεκάρεις και το ev.Πάντως αυτό το γράφημα δεν είναι παίχτη looser σίγουρα, μπορεί να είσαι σε βάθος χρόνου money even ή λίγο κερδισμένος χωρίς καμία αλλα γη στο ώς τώρα παιχνίδι σου. Τα tilt σου όμως φαίνονται ξεκάθαρα... κάνεις στακ οφ σε κολιτές παρτίδες. Ψαξτο λίγο γιατι κοστίζει.

Δημοσίευση

djalexlee έγραψε:

10k χέρια είναι πολύ μικρό δείγμα, καλό θα ήταν να τσεκάρεις και το ev.Πάντως αυτό το γράφημα δεν είναι παίχτη looser σίγουρα, μπορεί να είσαι σε βάθος χρόνου money even ή λίγο κερδισμένος χωρίς καμία αλλα γη στο ώς τώρα παιχνίδι σου. Τα tilt σου όμως φαίνονται ξεκάθαρα... κάνεις στακ οφ σε κολιτές παρτίδες. Ψαξτο λίγο γιατι κοστίζει.

αυτο διόρθωσα και τωρα ειμαι +350$ σαυτα τα stakes ;)

Μολις ανέβηκα στο 50NL εφαγα το κεφάλι μου...