pitsikos Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 dilono simetoxi sto triple crown freerol tournoua tou...afantos pokerkerdizo to eisitirio xtes kai perimeno simera na arxisei stis 10:30 to tour. to eisitirio einai axias 15+1.5 $. oi simetoxes den simplirothikan kai mou lene sto live chat oti ta 16,5$ tha pistothoun ston logariasmo mou molis teleiosei to registration period.leo ok kai perimeno5 lepta prin teleiosei to registration os dia mageias to eisitirio apo 15+1,5 $ egine 5+1,5 $kai afantos o fantis diladi kai oligon tsigounis kai oligon kleftisden me noiazoun ta 10 $ siga ta lefta omos pali kala eida tis esti fantis poker.toulaxiston na to diavasoune kai alloi na doume oti den exoume na kanoume me epaggelmatiesp.s. oute ta 5.5 den pistonoun. den peirazei fate ena patataki kerasmeno apo emena re afantois poker Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Συνεχίζουν τα περίεργα στην Fantis Poker.. Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 kai mena pou eixa to eisitirio gt de mou balane tpt?kali fasi... Παράθεση
kwste Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Μα καλά ακομα ασχολείστε? Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 χωρις να εχω συμετασχει σε αυτα,μηπως γινει αλλη μερα και για αυτο δεν πιστωθηκαν τα χρηματα? Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Και ξέχασα..Αν το εισιτήριο άλλαξε τελευταία στιγμή από $15+1,5 σε $5+1,5 είναι απλά απράδεκτο. Eμένα με ενημέρωσαν σήμερα με mail ότι ένα εισιτήριο που είχα κερδίσει πιο παλιά για το εν λόγω τουρνουά και μου το είχαν πιστώσει στο cashier με $16,5 (γιατί κλασσικά ακυρώθηκε και τότε), τα οποία εγώ έκανα φυσικά cashout, μου θύμισαν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα για να μπω στο τουρνουά.Έρχομαι να ρωτήσω λοιπόν.. Αν εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτά τα $16,5 και έμπαινα στο τουρνουά το οποίο τελικά ακυρώθηκε, πόσα θα έπαρνα πίσω; $16,5 ή $6,5;; Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:χωρις να εχω συμετασχει σε αυτα,μηπως γινει αλλη μερα και για αυτο δεν πιστωθηκαν τα χρηματα?file birbilis einai dinaton na kathomai pano apo to pc kai na perimeno pote tha ginei?? na akironete to ena kai na perimeno mipos ginei to allo???? Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 προφανως οχι,αλλα αλλο κακη επικοινωνια κακο support κλπ. και αλλο να πανε να σου φανε 16,5$ η το x ποσο για να μην σταθει καποιος στο μικρο ποσο.καταλαβαινεις τι διαφορα... Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 to xero , dikio exeisomos meta tin xtesini mas sinomilia sto live chat support kai afou mou eipan oti tha mpoune 16,5 ston logariasmo mou (psema) meta apo tote pou eida pos to ticket egine 5,5 to live chat den leitourgeikai leo xtes ok, kati tha etixe. omos den leitourgei akoma kai simera ( lete na ta mazepsane kai na figane gia brazilia mpas kai glitosoun ta 5 $ ? xaxaxamou theloune kai diafimiseis oti apo to freerol triple crown mporeis na kerdiseis millions xaxaxaxax Παράθεση
FantisPoker Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 pitsikos έγραψε:to xero , dikio exeisomos meta tin xtesini mas sinomilia sto live chat support kai afou mou eipan oti tha mpoune 16,5 ston logariasmo mou (psema) meta apo tote pou eida pos to ticket egine 5,5 to live chat den leitourgeikai leo xtes ok, kati tha etixe. omos den leitourgei akoma kai simera ( lete na ta mazepsane kai na figane gia brazilia mpas kai glitosoun ta 5 $ ? xaxaxamou theloune kai diafimiseis oti apo to freerol triple crown mporeis na kerdiseis millions xaxaxaxaxΔεν ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Οπως είχαμε ανακοινώσει εχθές έγιναν κάποιες αλλαγές οι οποίες οπως θα δείτε μόνο προς το καλύτερο είναι. Ας αρχίσουμε λοιπόν από τι συνέβη χθέςΣτις 10:30 που ξεκίναγε το τουρνουά υπήρχαν μόνο 4 εγγραφές για την ακρίβεια ήταν μόνο οι νικητές των Freeroll της εβδομάδας. Δεν υπήρξαν καθόλου άλλες εγγραφές συνεπώς τουρνουά με 4 άτομα δεν θα μπορούσε να γίνει. Για το λόγο λοιπόν αυτό πάρθηκε η εξής απόφαση1) Τα Freeroll αυξάνονται από 4 σε 5 την εβδομάδα2) Κάθε Freeroll δίνει μία θέση για το τελικό τουρνουά που θα διεξάγεται την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα και μέχρι το τέλος Απριλίου. Εκτάκτως αυτό θα γίνει στις 2/3/2010 για να μην συμπέσει με το ΣΚ του GSOP3)Επιπλέον εισιτήρια δημιουργούνται για κάθε 5,5 στο Prize Pool αντί 16,5 που ήτανε πριν3) Οσοι είχαν κερδίσει θέση για το χθεσινό τουρνουά που αναβλήθηκε εγγράφηκαν αυτόματα στο τελικό τουρνουά ενώ η εταιρεία θα τους διθέσει είτε τη δυνατότητα συμμετοχής με Buy In των $11 που είναι η διαφορά είτε μπορούν να ζητήσουν το ποσό αυτό να τους κατατεθεί στο λογαριασμό τους.4)Το τελικό τουρνουά το οποίο θα μοιράζει τα έπαθλα θα έχει ελάχιστο όριο συμμετοχής τα 10 άτομα αντι 15 που ήταν μέχρι τώρα. Συνεπώς αφού θα έχουν γίνει 20 Freeroll πριν το τουρνουά δε θα υπάρξει περίπτωση ακύρωσης 5)Μέχρι 20 συμμετοχές το έπαθλο θα είναι ένα ticket αξίας $268 για το τουρνουά των $250.000. Από 21-30 συμμετοχές θα δίνεται στον 2ο νικητή ticket αξίας $162 για συμμετοχή στον τουρνουά των $125.000 ενώ από 31 άτομα και πάνω θα δίνεται ticket στον 3ο νικητή αξίας $109 για συμμετοχή στο τουρνουά των $50.000Νομίζουμε ότι αυτά ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και καλό θα είναι αντί να βγαίνουν αυθαίρετα συμπεράσματα να γίνεται πρώτα μία επικοινωνία με την εταιρεία προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να δώσουμε απαντήσειςΜε εκτίμησηFantisPokerCustomer Care Παράθεση
FantisPoker Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Ntavelis έγραψε:Και ξέχασα..Αν το εισιτήριο άλλαξε τελευταία στιγμή από $15+1,5 σε $5+1,5 είναι απλά απράδεκτο. Eμένα με ενημέρωσαν σήμερα με mail ότι ένα εισιτήριο που είχα κερδίσει πιο παλιά για το εν λόγω τουρνουά και μου το είχαν πιστώσει στο cashier με $16,5 (γιατί κλασσικά ακυρώθηκε και τότε), τα οποία εγώ έκανα φυσικά cashout, μου θύμισαν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα για να μπω στο τουρνουά.Έρχομαι να ρωτήσω λοιπόν.. Αν εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτά τα $16,5 και έμπαινα στο τουρνουά το οποίο τελικά ακυρώθηκε, πόσα θα έπαρνα πίσω; $16,5 ή $6,5;;Φυσικά και θα τα παίρνατε πίσω αυτό εννοείτε διαβάστε και τη σχετική δημοσίευση που δόθηκε σε άλλο αναγνώστη για να δειτε ότι σε καμμία περίπτωση δε θα σας πείραζε κανείς τα χρήματα σας Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Παιδιά νομίζω ότι πράγματι βιαστηκαμε να βγάλουμε συμπεράσματα ,εγώ μόλις διαβασα την ανακοινωση τους μπηκα στο Live Chat το οποίο οπως με ενημέρωσαν λειτουργεί τα Σαββατοκυριακα από τις 4.30 μμ εως τις 10:30 και τους ζήτησα να μόυ κάνουν εγγραφή σε ένα τουρνουά που έχουν αύριο το μεσημέρι στις 2 Guarante $2000 + Bounty. Αυτό είναι του δικτύου τους οπότε δεν ακυρώνεται. Τους ρώτησα επίσης αν θελήσω να μη λάβω μέρος στου τουρνουά της 2/3 τι γίνεται και μου είπαν ότι είτε μπορώ να κρατήσω το ticket για το έπόμενο ,είτε να με γράψουν σε άλλο τουρνουά είτε να μου δώσουν τα λεφτά. Νομίζω λοιπόν ότι τους έχουμε αδικήσει και η πλάκα είναι η εξής ο Ntavelis για παράδειγμα θεωρησε καλό να πάρει τα 16,50 και να κάνει cash out sorry ρε φιλε αλλά είσαι ψιλικατζής Εγω στη θέση σου θα ζήταγα να με εγγράψουν σε ένα τουρνουά με καλά έπαθλα που εχει τετοια το δικτυο τους. Εσυ παιρνεις τα 16.50 αμφιβάλλω και αν εχεις λογαριασμό με πραγματικά λεφτά σε αυτούς και από πάνω ζητάς και τα ρέστα ???Δε χρειάζετε να ειμαστε τόσο "Ελληνάρες" ας ζητήσουμε και εμείς ένα συγγνώμη γιατί δεν είμαστε αλάθητοι. Αν όλοι θέλετε να τη βγαζετε στο τσμαπα δικαιωμα σας αλλά για να γίνουν τα τουρνουά πρεπει και καποιος να βάλει και Buy In και σιγά τα λεφτα δηλαδή που ήταν το Buy In του Triple Crown Εγω παιζω στο Fantis και στην Partypoker δεν ειχα ποτέ κανένα πρόβλημα ουτε με τον ένα ουτε με τον άλλο . Εσεις όλοι που κράζετε αναρωτιέμαι δοκιμάσατε ποτέ να παίξετε στο Fantis ? Οχι ε λοιπόν πως βγάζετε συμπεράσματα ? Τα τουρνουά Που ακυρώνονται ειναι αυτά για τους Ελληνες η μαλακία τους είναι που τα διοργανώνουνε όχι που ακυρωνονται ! Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 FantisPoker έγραψε:Φυσικά και θα τα παίρνατε πίσω αυτό εννοείτε διαβάστε και τη σχετική δημοσίευση που δόθηκε σε άλλο αναγνώστη για να δειτε ότι σε καμμία περίπτωση δε θα σας πείραζε κανείς τα χρήματα σαςMhpws eimai mono egw pou dyskoleythka m'auth thn protash? Kapoios na th metafrasei se Ellhnika? Παράθεση
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 60 γιδια για εχα! Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 ok na simfoniso me ton ipeuthino tou fantis pokertha mporouse omos i etairia sas na eixe steilei ena enimerotiko email kai oxi na mas afinei sto skotadi, apo tin stigmi kiolas pou to live chat stamatise na leitourgei Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 3) Οσοι είχαν κερδίσει θέση για το χθεσινό τουρνουά που αναβλήθηκε εγγράφηκαν αυτόματα στο τελικό τουρνουά ενώ η εταιρεία θα τους διθέσει είτε τη δυνατότητα συμμετοχής με Buy In των $11 που είναι η διαφορά είτε μπορούν να ζητήσουν το ποσό αυτό να τους κατατεθεί στο λογαριασμό τους.Eiδα οτι ειμαι γραμμένος στο 5,5$ αλλά τα 11$ από που μπορώ να τα ζητήσω? Σε ποιο μαιλ μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας?Alch_Roy Παράθεση
FantisPoker Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 d4ffyd3ck έγραψε:3) Οσοι είχαν κερδίσει θέση για το χθεσινό τουρνουά που αναβλήθηκε εγγράφηκαν αυτόματα στο τελικό τουρνουά ενώ η εταιρεία θα τους διθέσει είτε τη δυνατότητα συμμετοχής με Buy In των $11 που είναι η διαφορά είτε μπορούν να ζητήσουν το ποσό αυτό να τους κατατεθεί στο λογαριασμό τους.Eiδα οτι ειμαι γραμμένος στο 5,5$ αλλά τα 11$ από που μπορώ να τα ζητήσω? Σε ποιο μαιλ μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας?Alch_Roy[/quote:21a3q1fz]Μα φυσικά στα e-mail που αναγράφονται στο www.fantispoker.com ή μέσω του Live ChatΜε εκτίμησηFantisPoker.comCustomer Care Παράθεση
FantisPoker Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 pitsikos έγραψε:ok na simfoniso me ton ipeuthino tou fantis pokertha mporouse omos i etairia sas na eixe steilei ena enimerotiko email kai oxi na mas afinei sto skotadi, apo tin stigmi kiolas pou to live chat stamatise na leitourgeiΟι ώρες λειτουργίας του Live Chat είναι οι ακόλουθεςΔευτέρα - Παρασκευή από 12:00 - 22:30Σάββατο Κυριακή 16:30-22:30Πότε να προλάβει να κάνει η εταιρεία ενημέρωση αφού με το που ακυρώθηκε το τουρνουά άρχισαν οι διαμαρτυρίες και οι κατηγορίες και κανείς δεν μπήκε στον κόπο από τους ενδιαφερόμενους να στείλει ένα mail να ρωτήσει τι εγινε. Ειδικά εσείς όπως είδατε ζητήσατε να σας εγγράψουμε στο τουρνουά με νουμερο 7635685 κάτι το οποίο έγινε. Το τουρνουά διεξάγεται κανονικά την ώρα αυτή που γράφονται αυτές οι γραμμές με 65 συμμετοχές και εσείς τα πάτε αρκετά καλά και σας ευχόμαστε να τερματίσετε σε θέση In the money ! Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 paidia gia na leme kai ta lathi alla na leme kai ta sostatelika meta apo oli auti tin oligoria oi anthropoi tou fantis poker me dilosan sto tournoua pou epelexa me buy in 11 $ kai malista sto chat itan kai poli exipiretikoiisos ontos to ola thema na itan mia parexigisiexo idi dilothei sto epomeno freerol tournoua 5,5$ pou idi eixa kerdisei stis 2 martiouas to doune kai oloi oi ipoloipoi pou eixan to idio thema me emenap.s. telika sto tournoua pou egine pigena kala alla den termatisa in the money Παράθεση
Recommended Posts