_^ThEo^_ Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2010 Ήρθε καιρός να κάνω εγγραφή σε ενα training site.Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο μου προτεινετε..Ενδιαφέρομαι κυρίως για sit%go sh kai mtt Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2010 Εγω εκανα εγγραφη στο pokerVT και εως τωρα εκανα 2 καλα cashes για τα δεδομενα μου...τωρα αν φταει το σαιτ η οχι δεν ξερω....παντως αισθανομαι οτι με βελτιωνει συνεχως... Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2010 sto poker vt pliroseis ta 130 dolaria gia na gineis sindromitis kai meta sou zitaei 30 kath mina???kai genika pos to vlepeis.einai kalo i milaei olo aerologies? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2010 Βαζοντας κωδικο, παιρνεις εκπτωση, αρα οχι 130...κατι λιγοτερο...και ισχυει για 3 μηνες...τα 30 καθε μηνα ειναι για μετα...Εντυπωσεις καλες...το συνιστω, εχει πολυ υλικο για μελετη... Παράθεση
Recommended Posts