Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Sit n Go DON (donk antipalos.yparxei logiki??)

Recommended Posts

Δημοσίευση

Seat 1: VIGO1961 (2800 in chips)

Seat 2: RyanMckeag (1835 in chips)

Seat 3: attila_xc (1830 in chips)

Seat 5: Renebluf (1625 in chips)

Seat 6: takemeblind (1180 in chips)

Seat 7: MoeDanyou (1305 in chips)

Seat 9: 1shotmama (2245 in chips)

Seat 10: nobleman_gr (2180 in chips)

VIGO1961: posts the ante 10

RyanMckeag: posts the ante 10

attila_xc: posts the ante 10

Renebluf: posts the ante 10

takemeblind: posts the ante 10

MoeDanyou: posts the ante 10

1shotmama: posts the ante 10

nobleman_gr: posts the ante 10

1shotmama: posts small blind 50

nobleman_gr: posts big blind 100

*** HOLE CARDS ***

Dealt to nobleman_gr [As Ah]

VIGO1961: calls 100

RyanMckeag: raises 200 to 300

attila_xc: folds

Renebluf: folds

takemeblind: folds

MoeDanyou: folds

1shotmama: folds

nobleman_gr: raises 1870 to 2170 and is all-in

VIGO1961: calls 2070

RyanMckeag: folds

*** FLOP *** [Ts 2s 9c]

*** TURN *** [Ts 2s 9c] [2d]

*** RIVER *** [Ts 2s 9c 2d] [7s]

*** SHOW DOWN ***

nobleman_gr: shows [As Ah] (two pair, Aces and Deuces)

VIGO1961: shows [Js 9s] (a flush, Jack high)

VIGO1961 collected 4770 from pot

Genika to play mou den einai kai to pio standard alla i8ela parw ta bets pou einai mesa kyriws kai na min ble3w meta to flop.kai ypologiza oti an kapoios kanei to call elpizontas oti 8a nai o arxikos raiser pou ton kalypta 8a eixe kati san QQ+ i AK alla kai plai den exw dei polla tetoia calls sta DON.Pragmatika 3afniastika me to call kai akoma kai otan eida ta cards tou antipalou 8a elega oti protimousa na paei fold(ena proais8ima).meta to flop me zwsane ta fidia profanws..kai meta epakolou8ose to river pou edwse flush ston antipalo.genika prospa8w na katalavw an yparxei kapoia logiki pisw apyto to call kai episis an ayto play apo ti meria mou me AA se DON einai swsto.

Oses gnwmes kalodexoumenes.

Δημοσίευση

Υπαρχει η λογικη του τζογου..

Αποκλειεται να το εκανε αυτο regular των dons.

Το μονο κακο ειναι οτι εξαφανιζονται σιγα σιγα αυτοι οι παιχτες και εχουν καταληξει ακομα και στα μικροτερα stakes των dons οι 7/10 να ειναι regulars.

keep playing like this και αστους να σ κανουν call με J9.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Υπαρχει η λογικη του τζογου..

Αποκλειεται να το εκανε αυτο regular των dons.

Το μονο κακο ειναι οτι εξαφανιζονται σιγα σιγα αυτοι οι παιχτες και εχουν καταληξει ακομα και στα μικροτερα stakes των dons οι 7/10 να ειναι regulars.

keep playing like this και αστους να σ κανουν call με J9.

Ποιοι εξαφανιζονται αυτοί που βαράνε στο γαμο του Καραγκιοζη και τα βλεπουν όλα και οτι κατσει ? Μπα δε νομιζω πάντα θα υπάρχει δεξαμενη !

Δημοσίευση

Παίχτες άσχετοι θα υπάρχουν πάντα και αυτοί πάντα θα θαμπόνονται με ομόχρωμα φύλλα ειδικά αν είναι μεγαλούτσικα... Σε βάθος χρόνου όμως ένας σωστός παίχτης νομίζω οτι θα αμειφθεί.

Κατά την γνώμη μου μια χαρά το έπαιξες, έτσι και αλλιώς όπως πήγε το πράγμα θα του τα έδινες τελικά στο flop και μετά θα είχες και ενοχές που δε πήγες πάσο ενώ έβλεπες το πιθανό χρώμα. Το θέμα είναι οτι όσο τεχνικό παιχνίδι και αν είναι το ποκερ η τύχη νομίζω πως είναι ίσως ο συμαντικότερος παράγοντας. Το βλέπεις και στην συγκεκριμένη παρτίδα.

Απο εκεί και πέρα απ'τη στιγμή που μάλλον δεν έχεις κάποιο τρόπο να επηρεάσεις τον παράγοντα τύχη, αυτό που μένει για να κάνεις ένα καλό παιχνίδι είναι γνώσεις και ΕΜΠΕΙΡΙΑ και κατα την γνώμη μου όχι συναίσθημα! Που αν κρίνω απ'το γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να κάνεις copy paste μια μια τις σειρές απ'το ιστορικό της χαμένης αυτής παρτίδας θα συμπεράνω πως μάλλον σε πείραξε αρκετά και πως ίσως να παίζεις με αρκετό συναίσθημα...

Τώρα παίχτες τέτοιου στυλ εγώ τους θεωρώ πολλές φορές και τους ποιο επικίνδυνους. Γιατί απλά δεν μπορείς ούτε να φανταστείς τι γίνεται μέσα στο μυαλό τους. Αυτοι οι παίχτες ή θα σε πληρώσουν πολύ καλά ή θα σε καταστρέψουν. Δοκίμασε να μάθεις σε κανά παιδάκι ποκερ και να παίξεις μαζί του. Θα κερδίσεις δε λέω, αλλά θα δεις οτί δε μπορεί να γίνει παιχνίδι...

• 2 months later...
Δημοσίευση

ontos me 3 buy in vlepeis fish - calling stations- donkeys- all in king kongs

ean 8es sosto game

10+

alla epidi akrivos ego thelo na min riskaro large amount gia kati tetio pou sou sinevei kai se olous fantazomai, paizo 3-5 $.

kai apla ti kanies? paizeis strategy, astous na fagothoun metaksi tous. kathe fora pou feugi kapios einai yper sou. otan exeis monster mpaineis, alla oxi oti panta 8a nikas - 8a xriastei na kaneis pali fold.

kapws etsi paizw ego kai kerdizo. otan to paikso omos "Sigouros" oti to exo - sto river pefti to akyro kai to pairnei o dont me 3-5

lol

Δημοσίευση

Υπάρχει στο Internet πάντα και ο παράγοντας X, πόσες φορές με έχουν πάρει φίλοι/γυναίκες την ώρα που είμαι στα μισά ενός SnG ή τουρνουά να βγούμε και απλά παίζω ότι βγει να τελειώνω, ή έχεις ανοίξει 4, 5 τραπέζια και κάποια στιγμή κάτι συμβαίνει σε όλα και τα ψιλό χάνεις ειδικά άμα είσαι άπειρος σε multi-tabling όπως εγώ, πόσες φορές έχει πατήσει κανείς call αντί για fold, η fold αντί για call/all in.

Προσωπικά έχω κάνει όλα τα παραπάνω αρκετές φορές οπότε ποτέ δεν ξέρεις, ανάμεσα σε όλες τις donk, κινήσεις έχεις να αντιμετωπίσεις και αυτά.

Δημοσίευση

Εγω επαιξα χτες ενα 180 ατομων για πλακα μια ωρα πριν την ανασταση περιπου, τελικα οταν πηγε 11.40 και επρεπε να φυγω επιτελους εκανα all in every hand και δεν εχανα με τιποτα Α8 απεναντι σε ΑΚ 88Κ το φλοπ Τ5 εγω Τ5Α το φλοπ.. :P Κριμα που επρεπε να φυγω και το παρατησα αλλιως ειμουν σιγουρα 1ος με τετοια τυχη. φανταζομαι τι θα ελεγαν οι υπολοιποι... :lol:

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Εγω επαιξα χτες ενα 180 ατομων για πλακα χτες μια ωρα πριν την ανασταση περιπου, τελικα οταν πηγε 11.40 και επρεπε να φυγω επιτελους εκανα all in every hand και δεν εχανα με τιποτα Α8 απεναντι σε ΑΚ 88Κ το φλοπ Τ5 εγω Τ5Α το φλοπ.. :P Κριμα που επρεπε να φυγω και το παρατησα αλλιως ειμουν σιγουρα 1ος με τετοια τυχη. φανταζομαι τι θα ελεγαν οι υπολοιποι... :lol:

off-topic αλλά δεν αντέχω να μη μιλήσω. Αφού ξέρεις πως θα πρέπει να φύγεις, γιατί ξεκινάς τουρνουά; Βλέπω τον πατέρα μου να το κάνει και τρελαίνομαι! :P