Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Οι Ελληνικές επιτυχίες στο κόκκινο- ο Χρήστος "crf88" Βλάσσης κερδίζει $25.971 !! **

Επίσημη πρόταση προς crf: ρε Χρήστο δεν παίζεις στο λογαριασμό μου στο FTP να παίξω τον δικό σου στο PS μπας και δούμε καμιά προκοπή; VGG

Δημοσίευση

Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Να πω και εγώ άλλη μια επιτυχία στις 21/1 που είναι πολύ σημαντική όχι τόσο για το μεγάλο Buy in αλλα για το τεράστιο field. Ο χρήστης kostaspopi21 (fake21 στο pokerland) κατάφερε να τερματίσει 1ος στο 3.3$ με rebuy στην πλατφόρμα της stars ανάμεσα σε 7567 παίχτες και να πάρει για την επιτυχία αυτή 12.000$

Δημοσίευση

tsibouris έγραψε:

file kwsta den jerw to paidi alla me ta tosa atoma sumetoxh einai megalh epituxia!!!!!!! asxetws buy in. apo monoi tous oi suntonistes ths pokerland eprepe na to eixan anakoinwsei

Μας είναι αδύνατον να γνωρίζουμε τους πάντες και να βλέπουμε όλα τα τουρνουά που λαμβάνουν μέρος.

Κάθε μέρα κοιτάμε όταν έχουμε χρόνο τα μεγάλα τουρνουά κυρίως και όποιος μας ενημερώσει ότι έχει κάποια επιτυχία, φυσικά και τον αναφέρουμε.

Συνήθεις υπόπτους σε επιτυχίες όπως: Καματάκης, Καπάλας, Γεωργίου, Ζωγράφος, Βλασσης κλπ τους κοιτάμε μια φορά την βδομάδα τι έκαναν επειδή ξέρουμε τώρα πια τα nick τους. Τις υπόλοιπες τις μαθαίνουμε μέσα από την κοινότητα.

Ξέρετε για κάποια επιτυχία και θέλετε να δημοσιευτεί;

Κάντε αυτό που έκανε ο kwste και συμπληρώστε από κάτω όταν αναφέρουμε κάποιες επιτυχίες κάθε βδομάδα ή στείλτε μας ένα pm όταν συμβεί για να το ελέγξουμε κ να το δημοσιεύσουμε.

(Για την συγκεκριμένη επιτυχία του παληκαριού στο 3$ re-buy είχαμε ενημερωθεί από τον κ. Γιάννη Κ., αλλά όταν πήγαμε να το ψάξουμε - μιας και δεν θυμόμασταν το nick ακριβώς για να το βρούμε από OPR - είχε διαγραφεί από το σύστημα της stars - δεν κρατάει πάνω από 3 μέρες πριν).

Δηλαδή δεν υπάρχει κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία να μας έρχονται τα αποτελέσματα από τις εταιρίες όταν κάνει κάποια επιτυχία κάποιος Έλληνας.

Επίσης ένα άλλο θέμα που μας έχει τονιστεί και προσπαθούμε να βρούμε λύση είναι στον πίνακα για τις συνολικές επιτυχίες να προσθέσουμε και δίκτυα που δεν υποστρίζει το OPR, μιας και υπάρχουν Έλληνες με πολλά κέρδη (π.χ thanasis1982 κλπ). Ίσως αν βρεθεί κάποιο script μέσω sharkscope.

Δημοσίευση

To officialpokerramkimgs.com ενημερωνεται καθε μερα. Απο εκει μπορειτε να παρετε ολα τα στοιχεια. Σε τι τουρνουα συμμετειχε ο καθενας ποτε και τι θεση πηρε. Εγω που εχω καποιους μικρους in cash τερματισμους την επομενη που μπαινω τα βλεπω ολα κανονικα μαζι με ολα τα στατιστικα μου.

Δημοσίευση

OPR = officialpokerankings Δημητρη. Αυτο χρησιμοποιούμε σε γενικές γραμμές και με βάση αυτό βλέπεις κ τα συνολικά αποτελέσματα των πιο κερδοφόρων Ελλήνων στην αρχική μας σελίδα.

To OPR δεν έχει όλα τα δίκτυα όμως και επίσης μας είναι άχρηστο αν δεν ξέρουμε το nick κάποιου κ εμείς :Ρ

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ CASH ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!!! ΒΓΗΚΑ 8ος ΣΤΟ GSOP EVENT 1 DEEP (2398 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ) ΣΤΟ POKER.GR ΚΑΙ ΠΗΡΑ 7Κ $.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΠΑΙΖΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ STARS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΜΙΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ..ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ...ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ CASH , 4η ΘΕΣΗ , ΣΤΗΝ ONGAME ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ 11αρι re-buy , me field ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡ , ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 18 ΜΗΝΕΣ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΣΤΗ STARS ΤΟ CASH ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ...ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ lol...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Η ΠΙΟ ΒΑΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΠΑΙΚΤΗ ???

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

Δημοσίευση

einai odws polu diaforetikos o tropos paixnidou twn adipalwn pou tha adimetopiseis sto stars apo tin ongame...sinistw anepifilikta stous perissoterous paiktes na paizoun sto poker.gr wste na vroune mia kali stratigiki gia ta tournoua kai sti sinexeia na pane sto stars opou ta dollars einai ousiastika monopoly money kathws polu eukola borei na xaseis 20 sinexomena tournoua kai apo ekei pou eixes 10k sto account na vretheis me 0!! pira mia 3i thesi se ena 55r sto poker.gr exasa ena coinflip stous 12 kai emeina me 7k markes sta 3k blinds kai katafera meta na anevw sta 900k...stin ongame uparxei akoma to fold..:)