Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θέλω τη γνώμη σας για την παρακάτω παρτίδα.

PokerStars Παιχνίδι #38368796265: Τουρνουά #278910511, $3.00+$0.30 USD Hold'em Χωρίς Όριο - Επίπεδο XIII (600/1200) - 2010/01/18 23:44:36 EET [2010/01/18 16:44:36 ET]

Τραπέζι '278910511 63' 9-max Θέση #7 είναι το button

Θέση 1: belly420 (16010 σε μάρκες)

Θέση 2: spukzero (42150 σε μάρκες)

Θέση 3: janko1966 (21385 σε μάρκες)

Θέση 4: elee (35646 σε μάρκες)

Θέση 5: Daspeaker (201698 σε μάρκες)

Θέση 6: HERO (64957 σε μάρκες)

Θέση 7: zwulf123 (34242 σε μάρκες)

Θέση 8: bivil69 (11325 σε μάρκες)

Θέση 9: kiza7777 (62337 σε μάρκες)

belly420: βάζει το ante 125

spukzero: βάζει το ante 125

janko1966: βάζει το ante 125

elee: βάζει το ante 125

Daspeaker: βάζει το ante 125

HERO: βάζει το ante 125

zwulf123: βάζει το ante 125

bivil69: βάζει το ante 125

kiza7777: βάζει το ante 125

bivil69: βάζει το small blind 600

kiza7777: βάζει το big blind 1200

*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***

Μοίρασε στο HERO [Kh Ks]

belly420: πάει πάσο

spukzero: πάει πάσο

janko1966: πάει πάσο

elee: πάει πάσο

Daspeaker: κάνει ρελάνς 3600 to 4800

HERO: calls 4800

zwulf123: πάει πάσο

bivil69: πάει πάσο

kiza7777: calls 3600

*** FLOP *** [4h 4c 5h]

kiza7777: πάει ντούκου

Daspeaker: ποντάρει 6000

HERO: calls 6000

kiza7777: κάνει ρελάνς 51412 to 57412 και είναι all-in

Daspeaker: πάει πάσο

HERO: ???

Να πω εδώ ότι ο Daspeaker είναι aggressive παίκτης που ανοίγει πολλές φορές από τελευταίες θέσεις επιχειρώντας να κλέψει (έχει δείξει και κάποια καλά φύλλα πάντως) ενώ ο kiza7777 στο bb είναι Έλληνας κανίβαλος που κάνει αρκετά all-in preflop με marginal hands (όπως Κ7s,QTo και τέτοια) με μεγάλα swings στη στάκα του. Αποφάσισα να κάνω call preflop περιμένοντας ένα squeeze από το bb ή να παίξω με θέση απέναντι στον Daspeaker θεωρώντας πως είμαι πολύ μπροστά από το range του. Τελικά η εξέλιξη ήταν αυτή που είδατε. Χωρίς reads είναι easy fold πιστεύετε? Με βάση τώρα το image των παικτών όπως το περιέγραψα αλλάζει κάτι?

Δημοσίευση

aekara1921 έγραψε:

me 45 pisteueis tha ta esproxne etsi?me a4 isos,isos omos kai me a5!pio poli tha me fobize ena flop 2h 3s 4h as poume!

Δε διαφωνώ με αυτό που λες αλλά τον είχα δει και μια φορά πριν να ποντάρει με δυνατό φύλλο ρέστα στο flop. Ίσως μπορεί να έβαλε σε overpair κάποιον από εμάς και να πίστευε ότι θα φάει call.

Δημοσίευση

Τελικά αφού σχεδόν εξάντλησα το χρόνο μου πήγα πάσο. Η αλήθεια είναι πως ξεκάθαρη εικόνα για το image του απέκτησα μετά από αυτή την παρτίδα καθώς στη συνέχεια παίζαμε ώρα στο ίδιο τραπέζι ενώ πριν όχι. Όσο περνούσε η ώρα με αυτά που έβλεπα τόσο πιο πολύ μετάνιωνα για το πάσο μου. Κι εκείνη τη στιγμή πίστευα ότι είμαι μπροστά αλλά εν τέλει... μέντες. Μετά μου έγραψε στο chat ότι έκανα καλό fold γιατί είχε χτυπήσει full. Δεν τον πίστεψα παρά το γεγονός ότι όπως είπα και πριν δε θα έπεφτα από τα σύννεφα αν έβλεπα να κρατάει 45. Το θεωρώ δύσκολο όμως. Με 55 αυτός ο παίκτης ίσως πήγαινε και ρέστα preflop. Oπότε στην ουσία μου είπε και καλά ότι είχε 45. Αντίστοιχα δεν πίστευε κι αυτός ότι foldαρα ΚΚ...!!! :cheer:

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Στο flop γιατι παλι κανεις call?

Τους εκαψες τους ΚΚ...

Τhis! Ακριβώς αυτό με προβλημάτισε περισσότερο μετά την παρτίδα. Αν και δεν είμαι σίγουρος για το τί θα έκανε ο Έλληνας σαφώς και θα ήταν αυξημένες οι πιθανότητες να τα πετάξει αν δεν είχε κάτι πολύ καλό. Δύο φορές flat call σε late raiser και cb πιθανώς τα είδε και ως αδυναμία...

Δημοσίευση

gambler81 έγραψε:

foustouki έγραψε:
Στο flop γιατι παλι κανεις call?

Τους εκαψες τους ΚΚ...

Τhis! Ακριβώς αυτό με προβλημάτισε περισσότερο μετά την παρτίδα. Αν και δεν είμαι σίγουρος για το τί θα έκανε ο Έλληνας σαφώς και θα ήταν αυξημένες οι πιθανότητες να τα πετάξει αν δεν είχε κάτι πολύ καλό. Δύο φορές flat call σε late raiser και cb πιθανώς τα είδε και ως αδυναμία...[/quote:1w00u4be]

3-bet preflop...

reraise on the flop....

afta,,

Δημοσίευση

mathew ace έγραψε:

3-bet preflop...

reraise on the flop....

afta,,

Ok συμφωνώ κι εγώ αυτό το line ακολουθώ σχεδόν πάντα αλλά εδώ υπήρξε μια εξαίρεση και εξήγησα στο πρώτο post το σκεπτικό μου για το call preflop. Μεγαλύτερο λάθος το call στο flop αλλά έστω εδώ που φτάσαμε τί κάνεις?

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Το θεμα ειναι οτι εμπλεξες χωρις λογο σε αυτην την παρτιδα ενω ειναι τοσο απλη.

Απλά πίστεψα ότι μπορούσα ρισκάροντας με τον τρόπο αυτό να πάρω περισσότερο value απέναντι σε αυτούς τους lag opponents αλλά δε μου βγήκε.

Δημοσίευση

gambler81 έγραψε:

mathew ace έγραψε:

3-bet preflop...

reraise on the flop....

afta,,

Ok συμφωνώ κι εγώ αυτό το line ακολουθώ σχεδόν πάντα αλλά εδώ υπήρξε μια εξαίρεση και εξήγησα στο πρώτο post το σκεπτικό μου για το call preflop. Μεγαλύτερο λάθος το call στο flop αλλά έστω εδώ που φτάσαμε τί κάνεις?

twra....oti kai an egine...stin prokeimeni periptwsi, einai dyskoli apofasi....o typas mborei na exei otidipote...etsi opws ton periegrapses....an einai donk, tote thewrw oti to full den tha to epaize etsi...alla kai kalos pektis..pali den tha to epaize etsi..me liga logia kata tignwmi mou trips fovasai..kai para poly pithano to flush draw..i kai upndown straight draw i kai ta 2..apo sena eksartatai file..Den mborw na pw me asfaleia mia apofasi kai na sou pw afti einai i swsti..to thema einai na paizoume analoga gia na min exoume na paroume tetoies apofaseis..mou arese to trapping sou pre..risko, kai gw to kanw , alla, na pou polles fores mas anagkazei kai mas fernei se tetoies apofaseis..den tha apantisw sto erwtima..an imoun egw kai ekana telika call preflop, den ipirxe periptwsi na min kanw reraise sto flop..afto tha me kathistouse sxetika commited kai nai tha ekana call sto all in..twra, stin prokeimeni, exeis valei mesa gyrw sta 13k..ap oti eida an den kanw lathos exeis 67..me blinds 600/1200....kata 70-80%, an imoun tilt-free, kai kala psixologika :):):):), tha ekana paso...epanalambanw omws..den tha vriskomoun pote se afti tin katastasi (pleon, giati palia vrethika kai eipa na min ksanabrethw:):):) )

Δημοσίευση

Συμφωνώ με όσα λες mathew ace. Μάλλον trips, ίσως Α5 που είπε κι ο aekaras ή flush/straight draw. Πιο δύσκολα air. Το ρίσκο μου preflop με οδήγησε τελικά σε δύσκολη απόφαση στο flop με αποτέλεσμα να πετάξω τους ΚΚ. Γι'αυτό είναι καλύτερα να προτιμάμε τα πιο ασφαλή lines. Αν ήμουν commited τότε σίγουρα θα έμπαινα μέσα αλλά στην προκειμένη δεν ήθελα να παίξω το τουρνουά μου εκεί. Anyway...

Thanks για τις απαντήσεις σε σένα και όλα τα παιδιά.