Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Εισβολή των bots στην εφαρμογή Zynga του Facebook ! **

Επειδή το έχω ψάξει το αντικείμενο για να ανεβάσω chip count στο account του ξαδέρφου μου στο facebook, να αναφέρω πως δεν βρηκα κάτι που να λειτουργεί.

Από την άλλη το εν λόγω hold em application είναι σαν να παίζεις φρουτάκια...Τα calls και τα all-ins με άκυρα φύλλα είναι καθημερηνότητα. Αλλά ποιον ενοχλεί; Έτσι και αλλιώς τσάμπα είναι.

Δημοσίευση
το γεγονός ότι οι… στρατοί των bots που έχουν δημιουργηθεί εκπαιδεύονται ουσιαστικά για να αγωνίζονται σε δωρεάν παιχνίδια πόκερ … όπου φυσιολογικά μπορούν να βελτιωθούν και να αξιοποιηθούν και σε πραγματικά stakes...

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει...

Δημοσίευση

Αγαπητέ Umberto μπορεί να μήν ισχύει τώρα. Αλλά επειδή το φαινόμενο 'bot' δέν έχει να κάνει με πόκερ αποκλειστικά αλλά με το διαδίκτυο εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια θα ήθελα να σας πώ απο τη σκοπιά μου, πως είναι πολύ εύκολο και είναι σίγουρο πως θα γίνει σίγουρα πραγματικότητα, όχι μόνο στο θέμα online τζόγου, αλλά και σε άλλα θέματα, που χρήζουν μεγάλης αυτοματοποίησης του Internet και που περιέχουν 'χρήμα'. Bots υπάρχουν και υπήρχαν και παλαιότερα και επιτελούσαν σκοπούς σε εφαρμογές του διαδικτύου και μάλιστα σε πιό δύσκολα προγραμματιστικά περιβάλλοντα. Με τη flash τεχνολογία είναι παιχνίδι. Το συγκεκριμένο bot δεν λειτουργεί καλά αλλά θα μπορούσε να λειτουργεί. Και θα γίνει στο προσεχές διάστημα.

Μή ξεχνάς πως αυτό είναι το Open Source. Υπάρχουν προγραμματιστές που κάνουν development scripts οι οποίοι μπορεί να έχουν φτιάξει παραλλαγές και να 'πλουτίζουν' σιγά σιγά...

Ιωάννης Φραγκ.

M.Sc. in Data Communication Systems