Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Full Tilt Poker Game #17586721187: Table Dromedary (6 max) - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 2:19:18 ET - 2010/01/14

Seat 1: Guitarwall ($1.47)

Seat 2: fcb910961 ($10.94)

Seat 3: paul_all_in_13 ($21)

Seat 4: Mr Juan Reedy ($10.86)

Seat 5: Ramtough1 ($18.52)

Seat 6: EGW 1 ($13)

Ramtough1 posts the small blind of $0.05

RICH PRINCE 1 posts the big blind of $0.10

The button is in seat #4

*** HOLE CARDS ***

Dealt to RICH PRINCE 1 [6s 6d]

Guitarwall folds

paul_all_in_13 RAISE $0.50

EGW calls $0.50

Ramtough1 has 15 seconds left to act

Ramtough1 folds

*** FLOP *** [Ah 6h 4s]

BET 2$ PAUL_ALL_IN_13

EGW ALL IN 13$

paul_all_in_13 CALL 13$

WITH Ad-Ks

***turn***[As]

***river***[4d]

[Ah-6h-4s-Ad-4d]

paul_all_in_13 wins the pot 25$

Mporeite na mou ekseigisei kapoios se ti exw fteksei kai prepei na xanw kata auto ton tropo ???? (kai na tan mia kai duo na elega paei sto diaolo ala den einai)..xanw etsi edw kai kamia 20.000 partides pote peripou skopeuei na perasei h gademinh stis 1.000.000.000 ?

Δημοσίευση

Δεν ξερω τι να σου πω.. That's poker.. Και εγω δε θυμαμαι καν την τελευταια φορα που εχω κερδισει με set η AA, KK η θα παω πασω επειδη θα ανοιξει KJQ suited και καποιος θα κανει all in στο raise μου η θα χασω με set απο runner runner κεντα η χρωμα.

Τελευταιο παραδειγμα σημερα εχασα με ΑΑ απο 74s και 56 ο ενας εκανε κεντα και ο αλλος χρωμα.. και με κερδισαν και οι 2 με τα σκουπιδια τους.. :P :P

Δημοσίευση

Κοιτάξτε να δείτε... εδώ και 35.000 παρτίδες είμαι στο απόλυτο μηδέν και ένα ωραιότατο καρδιογράφημα κοσμεί το πρόγραμμα μου. Το θέμα είναι ότι έχω παίξει αρκετά χέρια ώστε να αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι ένα κομμάτι ενός ευρύτερου παιχνιδιού που σε εκατοντάδες χιλιάδες hands δε θα σημαίνει τίποτα και το σταθερό κέρδος, bb/100, θα συνεχίσει να είναι το ίδιο.

Με την ίδια σκέψη σας προτείνω να πορεύεστε και εσείς που τιλτάρετε και δε μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε. Είναι τραγικό αλλά ορισμένες παρτίδες έτσι εξελίσσονται... απλά παίζεις το επόμενο χέρι και αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό κάνεις διάλειμμα. Γι αυτό προτείνω να παίζετε όσες παρτίδες περισσότερες μπορείτε για να φαίνονται τα αποτελέσματα του βάθος χρόνου γρηγορότερα στο μάτι σας.

Αν η κατάσταση συνεχίζεται επ αόριστον τότε σίγουρα φταίει ο τρόπος που παίζετε το παιχνίδι και όχι το άτιμο το variance...

Δημοσίευση

Nickakis! έγραψε:

Παράθεση
Γι αυτό προτείνω να παίζετε όσες παρτίδες περισσότερες μπορείτε για να φαίνονται τα αποτελέσματα του βάθος χρόνου γρηγορότερα στο μάτι σας.

Αν η κατάσταση συνεχίζεται επ αόριστον τότε σίγουρα φταίει ο τρόπος που παίζετε το παιχνίδι και όχι το άτιμο το variance...

+1