gambler81 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Λούκ "fullflush" Σβάρτζ: "Το πόκερ έχει 70% τύχη και μπορώ να κερδίσω τον οποιονδήποτε" **Ωραία τα είπες. Πήγαινε ρίξε κι ένα κατούρημα τώρα... Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Χαχα,πλάκα έχει,είναι σαν να τα λέει για πλάκα,αλλά τα λέει σοβαρα Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Κοίτα ένα βλάκα που είναι κι επαγγελματίας.Μου φαίνετε απίστευτο το οτι ένας τόσο ικανός παίχτης μπορεί να είναι τόσο ψωνισμένος.Επίσης κάτι άλλο.Αν σύμφωνα με αυτόν το 70% του πόκερ είναι τύχη τότε γιατί λέει πως είναι ο καλύτερος κτλπ?Κολόφαρδος θα έπρεπε να λέει αν πιστεύει κατί τέτοιο. Παράθεση
Dead Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Μάλλον εννοεί πως εκείνος μπορεί και εκμεταλλεύεται στο 100%το 30%, αλλά όπως και να έχει ψωνισμένος είναι. Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Πιστεύω ότι βλέπετε πολύ επιφανειακά το θέμα1)Ειτε το θέλουμε είτε όχι το Ποκερ δεν ειναι σκακι ο παράγοντας τύχη παίζει καθοριστικό ρόλο και όλη αυτή η φιλοσοφία περί στρατηγικών, επαγγελματιών κτλ κτλ ειναι για να τσιμπάνε καποιοι και να κονομανε οι εταιρείες.2)Απο εκει και πέρα μακροπρόθεσμα εάν έχουμε 2 παικτες από τους οποιους ο ένας παιζει καλύτερα από τον άλλο θα κερδισει ο καλύτερος στον αντιποδα αν εχουμε δύο παικτες απόλυτα ίσους κερδισμένος θα είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο πάτο3)Δεν ξέρω αν το ποσόστό της τύχης είναι 70% το σίγουρο είναι ότι είναι πάνω από 51%3)Τέλος κύριοι ο πάτος είναι ανικητος εάν τον εχεις με το μέρος σου δεν εχεις να φοβηθείς τιποτα ακόμα και αν απέναντι σου κάτσει ο καλύτερος των καλυτερότερων και αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο στο ποκερ ! Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αν έχεις τόση τύχη ώστε να κερδίζεις τον καλύτερο των καλυτερότερων παίξε joker καλύτερα.Αν κ δν συμφωνω με αυτή την άποψη.Ίσως κερδίσεις κάποιον καλύτερο σε 1-2 session.Μετα θα στα πάρει κ με το παραπάνω.Αυτό πιστεύω εγώ Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Ρε παιδιά σοβαρολογείτε τώρα; Παίρνετε της μετρητής αυτά που λέει;Το παληκάρι κάνει marketing..Προσπαθεί να μαζέψει τα φώτα τις δημοσιότητας πάνω του και λέει πράγματα που προκαλούν επίτηδες. Δε πιστεύει τίποτα από αυτά που λέει. Αν τα πίστευε θα έθαβε και τον Antonius και τον Ivey. Δεν το κάνει γιατί φοβάτε μήπως τον προκαλέσει κάποιος από αυτούς τους δύο. Ενώ με τους άλλους που έχει κάποιες ελπίδες δε φοβάτε να το πεί.Ξερεί πολύ καλά τι λέει και τι κάνει.Ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει αυτό που λέει με τον παράγοντα τύχη. Αν το εννοούσε δεν θα ήταν επαγγελματίας. Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Για μισο λεπτό ρε παιδιά δηλαδή. Ασχέτως με αυτά που λέει ο τυππος πιστεύετε ότι ο παράγοντας τύχη δεν επηρεάζει καθόλου ?Και μη μου πείτε μακροπρόθεσμα οχι αφενός γιατί κανείς σας δεν μπορεί να ορίσει τη διάρκεια του μακροπρόθεσμα και αφετέρου οπως είχε πει ένας διασήμος οικονομολογος αυτό που ισχυει για την έννοια του "μακροπρόθεσμου" (long run) είναι το ακόλουθο " On the long we all be dead" . Και φιλε Fosa σχετικα με αυτό που λες με το Joker ειναι αποδεδειγμένο και αν εχεις φιλο με πρακτορειο στοιχημάτων θα στο επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν καποιοι τύποι οι οποίοι κερδίζουν συνεχώς σε τετοια βλακώδες παιχνιδια τυπου Joker κτλ. Δε σου λεώ ότι παιρνουν μια ζωη το Jackpot αλλά μεσα δεν ειναι ποτε και φαντάσου ότι η γκανιοτα του Joker αγγιζει το 40% δηλαδή στα 10 Ευρω που θα παιξεις στην ουσια διαγωνιζεσαι για τα 60.Ομως θα συμφωνησεις 100% ότι αν 2 κορυφαιοι παικτες Poker με ισαξιες ικανοτητες παιξουν 100 παρτιδες Poker ποιος θα κερδίσει ? Αυτός που ειχε παραπάνω κόλο κατά τη διαρκεια αυτών των παιχνιδιών απλά πράγματα Παράθεση
Dead Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Ναι, αλλά αν δυο παίκτες με διαφορά κλάσης μεταξύ τους παιξουν ειναι σίγουρο πως θα κερδίσει ο "κακός" παίκτης αν είναι κωλόφαρδος; Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Dead έγραψε:Ναι, αλλά αν δυο παίκτες με διαφορά κλάσης μεταξύ τους παιξουν ειναι σίγουρο πως θα κερδίσει ο "κακός" παίκτης αν είναι κωλόφαρδος;Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα ενδεικτικά αναφερω α)Πόσες φορές θα παιξουν β) Με τι όρους θα παιξουν από πχ 500 ο καθενας και μόλις καποιος τα χασει τέλος ? Η όσο αντεχει η τσεπη του καθενόςγ) Από το πόσο "γκινια" θα εχει "καλός" όταν αντιμετωπίζει τον "κακό"Γενικά αυτό που θέλω να πώ είναι ότι είναι το λιγότερο βλακώδες να θεωρεί κάποιος ότι στο Poker ο παράγοντας τύχη δεν παίζει ρόλο. Παιζει και παραπάιζει αλλιώς δε θα λεγόταν τυχερό παιχνίδι και δε θα ήταν απαγορευμένο. Ειδικά στο Holdem που μπορείς να παιζεις και με ένα ή κανένα από το χερι . Δηλαδή παίζεις εσύ με δύο άσσους στο χέρι (μπαστουνι σπαθί) και μπαίνει ο άλλος με Ρήγα Κουπα και 8 καρώ και σε κερδίζει γιατί κάτω άνοιξαν 4 ασχετα καρά, ε αυτό πως λέγεται ?Τύχη ή γκίνια ανάλογα την πλευρά που το βλέπεις και μη μου απαντήσει κάποιος ότι αυτό ειναι θέμα στατιστικής γιατί θα του συστήσω να διαβασει μερικά βιβλία (οχι του Poker) που μιλάνε για στατιστικη και μετα να κανει τον προφεσσορα.Και στην τελικη δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ειναι κακό να ειναι τυχερό ! Για οποιον τον ενοχλει ας ασχοληθει κ=με το σκακι! Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Σαφώς και επιρρεάζει ο παράγοντας τύχη..Ποιος λέει το αντίθετο; Το θέμα είναι ποιος είναι κερδισμένος σε βάθος χρόνου. Σαφώς και υπάρχουν τυχεροί άνθρωποι γενικότερα και άνθρωποι με καλό τζογαδόρικο ένστικτο.Παράδειγμα..Παίζω με την ξαδέρφη μου Heads up Texas Hold'em από τότε που άρχισα να μελετάω και να παίζω poker σοβαρά.Η ξαδέρφη μου στα τυχερά παιχνίδια είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους (αν όχι ο πιο τυχερός) που έχω γνωρίσει. Για να καταλάβαιτε παίζουμε μπιρίμπα (πολλά χρόνια τώρα) και λέει "ρε που έχει πάει το 7 καρό για να κλείσω", τραβάει φύλλο και της έρχεται..! Μη μου πείτε ότι δεν το έχετε ζήσει όλοι με κάποιον αυτό..Για να επανέλθω στο Heads up τώρα.. Παίζουμε τρία βράδια συνεχόμενα από ένα 4ώρο κάθε μέρα. Και τα τρία βγήκα χαμένος. Εννοείται πως δεν της εμπιστεύομαι τίποτα ούτε από την στρατηγική μου και φυσικά δεν την διορθώνω για τα λάθη που κάνει.. Κλασσικά donkey λάθη. Μπλοφάρει μόνο στο river, αφού έχει δει όλα τα φύλλα ελπίζοντας να χτυπήσει κάτι, σκάνε κάτω 2 άσσοι και γυρνάει και μου λέει "έχεις τον τρίτο βρε κερατά;" με το που ανοίγουν τα φύλλα και άλλα πολλά.. Μου έχει κάνει απίστευτα suckouts και τα τρία βράδια.. να έχω top two pair εκείνη μία μικρή επαφή και να τραβάει τα trips στο river, να έχω κέντα από το flop και να χτυπάει back door flush και άλλα πολλά. Εγώ υπομονετικός, συνεχίζω και το τέταρτο βράδυ που κάνω το ίδιο παιχνίδι σύμφωνα με το πλάνο μου και φυσικά βγαίνω κερδισμένος και από τα 4 βράδια αφού είμαι 2 byu-in πάνω γιατί η ξαδέρφη μου που κάνει συνέχεια rebuys πιστεύοντας ότι θα ρεφάρει..Φυσικά συνεχίζουμε να παίζουμε μέχρι και τώρα και είμαι + στα χρήματα μου σύμφωνα με το αρχείο που κρατάω..Πως σας φαίνεται; Είμαι πολύ ικανός παίχτης ή η ξαδέρφη μου (όπως και πολύ άλλοι) πιστευούν ότι ο παράγοντας τύχη είναι πιο σημαντικός στο poker; Μάλλον το δεύτερο..Από αυτούς ζεις.. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 pokerista eisai poly lathos. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Μαλλον δεν εχεις κανει καλο adjust στην ξαδερφη, δεν γινεται να ειναι τοσο fish και να χανεις 3 βραδια σερι θα επρεπε να εχεις βρει την optimum στρατηγικη και να τις τα εχεις παρει ολα αφου εχετε τοσο μεγαλη διαφορα επιπεδου και εχετε παιξει τοσα πολλα παιχνιδια.. Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 LUADARKO έγραψε:pokerista eisai poly lathos.Σε ποιο απ όλα ?Να το διευκρινησω λίγο εγώ προτου μου πεις εσύ ?Ο παράγοντας τυχη μπορεί να μην ειναι ο βασικός σίγουρα δεν ειναι αμελητέος και τελικά δεν ειδα κανεναν επι της ουσίας να διαφωνει με τη φράση κλειδί που εχω διατυπωσει δηλαδή :Οταν θα παιξουν δυο ισάξιοι παικτες θα κερδίσει αυτός που ειχε πάτο απλά πράγματα. Εάν αναμετρηθεί ένας καλός με έναν μέτριο με πάτο μακροπρόθεσμα λογικά θα κερδίσει ο καλός όμως η εννοια του μακροπρόθεσμου δεν μπορεί να οριστεί και σίγουρα η διαρκεια της διαφερει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Στην περίπτωση Ntaveli- εξαδέλφης μπορεί στις 4 φορές να έχασε τις 3 αλλά κέρδισε την τεταρτη και έβγαλε τα σπασμένα αλλά αν είχανε παίξει 4 φορές χωρίς Rebuy px $10 τη φορά έκαστος τότε θα είχαμε ton Ntaveli χαμένο. Στις 14 φορές μπορεί το σκορ να γινότανε 8 - 6 υπερ του Ntaveli (παιχνιδια χωρίς rebuy) στις 24 μπορεί να ήτανε μπροστα πάλι η εξαδέλφη και στις 54 ξανά μπροστά ο Ntavelis. Αν το μακροπρόθεσμο όμως έληγε στο 24 ο Ntavelis θα ήταν στον κουβά. Και τελικά νικητής της ιστορίας ξέρεις ποιος θα ήτανε ? Αυτός που παιρνει την γκανιότα !!!!!!!!!!!!!! ΒTW Ntaveli αν η εξαδερφη είναι ωραια (δε χρειάζεται να ειναι θεά) την παντρευομαι :-) Ενω οι περισσότερες σε κραζουν που παιζεις χαρτιά αυτή θα σε κυνηγάει που δεν την πηρες στο καρε :-) Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Ηρεμα παίδες. Καταρχήν δεν ξέρουμε εαν είπε αυτό ακριβώς Εψαξα να βρω στο blog του το αρχικό κείμενο αλλα δεν το βρήκα.Νομίζω οτι σχεδόν στο συνολό τους οι παίκτες εχουν συμφωνήσει οτι τα ποσοστά ειναι περίπου 70% ικανότητα κ 30% τύχη για το cash κ 70% τύχη κ 30% ικανότητα στα τουρνουά.Θεωρώ δυσκολο να είπε κάτι άλλο ο Λούκ ή είπε κάτι που παρανοήθηκε.Γιαυτό έχω πει κατα καιρούς οτι δεν νοείτε παίκτης που δηλώνει "pro" κ είναι αποκλειστικά παίκτης τουρνουά γιατι σε ένα μεγάλο ποσοστό εξαρτάται απο την τύχη, αλλα σίγουρα ενας καλός παίκτης εαν μπορέσει να αντέξει το μεγάλο variance των τουρνουά μάλλον θα τα πάει καλύτερα απο εναν κακό παίκτη αλλα δεν μπορεί να βάλει στοίχημα γιαυτό.Ειναι πολύ πιθανόν λοιπόν να αναφερόταν στα τουρνουά κ οχι στα cash games Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 "2009 wasn’t a great year, but there’s no one on this planet who ran as bad as me. No one can understand how bad I run, it’s a joke. I should be 20 million down over the last year. I don’t have many regrets, just that I didn’t run better, but hopefully that’ll change. Poker’s like 70 percent luck, and I know that as long as I don’t get fucked over I can beat anyone."Αυτό γράφτηκε και ήταν η πρώτη παράγραφος του κειμένου του. Παράθεση
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε:Ηρεμα παίδες. Καταρχήν δεν ξέρουμε εαν είπε αυτό ακριβώς Εψαξα να βρω στο blog του το αρχικό κείμενο αλλα δεν το βρήκα.Νομίζω οτι σχεδόν στο συνολό τους οι παίκτες εχουν συμφωνήσει οτι τα ποσοστά ειναι περίπου 70% ικανότητα κ 30% τύχη για το cash κ 70% τύχη κ 30% ικανότητα στα τουρνουά.Θεωρώ δυσκολο να είπε κάτι άλλο ο Λούκ ή είπε κάτι που παρανοήθηκε.Γιαυτό έχω πει κατα καιρούς οτι δεν νοείτε παίκτης που δηλώνει "pro" κ είναι αποκλειστικά παίκτης τουρνουά γιατι σε ένα μεγάλο ποσοστό εξαρτάται απο την τύχη, αλλα σίγουρα ενας καλός παίκτης εαν μπορέσει να αντέξει το μεγάλο variance των τουρνουά μάλλον θα τα πάει καλύτερα απο εναν κακό παίκτη αλλα δεν μπορεί να βάλει στοίχημα γιαυτό.Ειναι πολύ πιθανόν λοιπόν να αναφερόταν στα τουρνουά κ οχι στα cash gamesΔηλαδη ο crf88 ειναι donk???? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Aναβεις φωτιες,αναβεις και ολα τα καις. Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε:Tα ποσοστά ειναι περίπου 70% ικανότητα κ 30% τύχη για το cash κ 70% τύχη κ 30% ικανότητα στo τουρνουά.Εφοσον υπαρχει πλεον το ιντερνετ ποκερ και ο καλος παικτης τουρνουα τα παιζει με τη σεσουλα,παλι φτανει στο σημειο να μην εχει τοση σημασια η τυχη.Ενα συγκεκριμενο τουρνουα,πχ λες αυριο θα παιξω το 30Κ Gtd,για να το κερδισεις θελει οπως και να το κανουμε κυριως τυχη.Ομως το να εχεις ενα σταθερα κερδοφορο ετος παιζοντας κυριως σε τουρνουα με field<1000 και χωρις να εχεις καποιο υπερμεγεθη ως προς τα αλλα cashout,εμπεριεχει τοση τυχη οση το να εισαι κερδισμενος μετα απο ενα ετος cashgame,ισως μαλλιστα και λιγοτερη ανάλογα τα stakes. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Nickakis! έγραψε:No one can understand how bad I run, it’s a joke. [/quote:nqthlux2]ok nickakis thnks. Νταξ ο άνθρρωπος έφαγε πολύ ξύλο έκανε πολλά λάθη, tilt κ κάτι πρέπει να πει.Ενα παιχνίδι που έχει 4 street και στο ένα (river) δεν υπάρχει καθολου τύχη, ενω στο ένα λαμβάνονται οι σημαντικότερες αποφάσεις κ ο τρόπος παιχνιδιού των παικτών μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το αποτέλεσμα (το φύλλο που θα κέρδιζε πήγε πάσο) ενω το χειρότερο φυλλο μπορεί να κερδίσει λόγω μπλόφας. Μόνο ανόητος θα μπορούσε να υποστηρίξει οτι το παιχνίδι έχει 70% τύχη αλλα το αντίθετο.Στα τουρνουά το πράγμα αλλάζει λόγω blinds κ στην ουσία τα 3 streets "ακυρώνονται" ειναι ασφαλώς περισσότερο θέμα τύχης παρά ικανότητας, ακόμα κ σε deep τουρνουά. Αφήστε τις μπούρδες κ μάθετε το παιχνίδι. Εξάλλου είναι δύσκολο να μάθεις να παίζει καλά, θέλει πολύ εξάσκηση για να μην κάνεις πολλά λάθη γιαυτό κ δεν τα καταφέρνει πανω απο το 10% κ υπάρχουν τόσο λίγοι κερδισμένοι παίκτες.Υπάρχουν παιχνίδια στο πόκερ (οπως όλα τα stud) που ο παράγοντας τύχη μπορεί να περιορίζεται κ στο 5% (imo) αλλα θέλει πολυ-πολυ μυαλό κ αρκετή ικανότητα για να παίξεις τέτοια παιχνίδια. :woohoo: Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 alienhack έγραψε:Εφοσον υπαρχει πλεον το ιντερνετ ποκερ και ο καλος παικτης τουρνουα τα παιζει με τη σεσουλα,παλι φτανει στο σημειο να μην εχει τοση σημασια η τυχη.Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία μία τέτοιας κουβέντας αλλα διαφωνώ. Κ προς αποφυγη΄ν παρεξηγήσεων δεν τα κατηγορώ έχουν την γοτεία τους μου αρέσουν κα πάντα θα πάιζω αλλα..... Το έχω πει επανανηλημένα. Τα αποτελέσματα στα τουρνουά κατα έναν μεγάλο ποσοστό βασίζονται στην τύχη κ οι απόψεις κ η κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.Οταν είχα πρωτοξεκινήσει να παίζω πόκερ στο Poker.gr υπήρχε ένας παίκτης που κτύπαγε το ένα τουρνουά μετά το άλλο κ είχε φτασει στο Νο10 της ongame. Οι περισσότεροι έλεγαν: Πωπω παικταράς, πωπω τι κάνει κ.λ.π. Εγω απο την άλλη αναρωτιόμουν. Ελάτε ρε παιδιά δεν είναι τύχη τώρα αυτό που κάνει? Παίζει cash κ τα καταφέρνει το ιδιο καλά? Ο παίκτης αυτός 3 μήνες μετά απλά δεν υπήρχε.http://www.officialpokerrankings.com/on ... 3.html?t=8Σε κάποιους άλλους μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο κ υπάρχουν πολλά-πολλά τέτοια παραδείγματα ενω στο cash αναλογικά είναι λίγα. Ή μαθαίνεις να κερδίζεις ή δεν μαθαίνεις ποτέ κ πάντα χάνεις αλλα κ πάλι με τα χρόνια κ την εμπειρία μαθαίνεις να μην χάνεις τόσα πολλά όσα έχανες στην αρχή. Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Otan to statistiko digma ton kliroseon(hands gia to poker)tini sto apiro tote to tipiko sfalma tini sto miden kai omios kai i tixi.tora ososn afora ta high stakes pexnidia epidi ta stakes ine megala se sxesi me to br ton pekton,o paragontas tixi ine megalos.ta pedia afta kelepouro kai sia den nomizo na kseroune ti tha pi st.deviation kai pos ipologizete.An to kserane tha vlepane pos me 5mil br se stakes 500-1000 enas winning player eki, exi ror(risk of ruin) pano apo 30%!!!kai ara milame gia katharo tzogo kai oxi gia sophisticated investing.Ine thema xronou na bastaroune peripou enas stous tris.Den to leo ego ala ta ftoxa mathimatika.Ala afta den kanoune pote lathos. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 SWEDENFISH έγραψε:Otan to statistiko digma ton kliroseon(hands gia to poker)tini sto apiro tote to tipiko sfalma tini sto miden kai omios kai i tixi.nice post Ήλιε!!!Απλά να συμπληρώσω οτι το συγκεκριμένο στατιστικό (άπειρο) αφορά τον Θεό κ όχι εμένα οπου θα παίξω εναν πεπερασμένο αριθμό χεριών. Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 3-4 xiliades tournoua gia tour kai 1-2 mil hands gia cash ine kaloutsiko digma. Παράθεση
issaloz Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 na pw ki egw tin gnwmi mou re pedes! an iparxei o paragontas tixi se pososto 70% tote poli apla lete oti oloi oi epagelmaties paiktes ine apla oi pio tixeroi antrwpoi tou kosmou!! kala den lew? i mipws den ine to pososto 70% alla poli ligotero ? Παράθεση
Recommended Posts