Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και βάζω λίγο ποκερακι χτες το βραδυ,heads up για να μη μας πάρει ο ύπνος.Μπάινω με 50 bb ότι παίζω καλύτερα έτσι B) .Στην αρχη νορμαλ πραματα μια εγω μία άλλος να κλέβουμε από το button , κανα continuation,κανα float,τα γνωστά που κάνουν όλοι τώρα και νομίζουν ότι μάθαν poker. :cheer:

Γενικά πιο aggressive από εμένα ο κύριος αλλά ακόμα δεν ξέρω και πολλά.Οπότε ερχεται η παρακάτω παρτίδα

Full Tilt Poker Game #17579197477: Table Affect (heads up) - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 19:48:48 ET - 2010/01/13

Seat 1: Κατσίμπλης ($75.55)

Seat 2: Nτίνος ($25.15)

Κατσίμπλης posts the small blind of $0.25

Nτίνος posts the big blind of $0.50

The button is in seat #1

*** HOLE CARDS ***

Dealt to Nτίνος [3c 3d]

Κατσίμπλης raises to $1.50

Nτίνος calls $1

*** FLOP *** [9c Js 3s] (σετακι!) :)

Nτίνος checks

Κατσίμπλης1 bets $2

Nτίνος raises to $5.55 (να το και το check raise)

Κατσίμπλης calls $3.55 (κάτι έχει ο κατσίμπλης..) B)

*** TURN *** [9c Js 3s] [3h] (καρεδάκι.. αυτά είναι!) :silly:

Nτίνος has 15 seconds left to act(για να ανάψω τσιγάρο)

Nτίνος bets $6.75

Κατσίμπλης raises to $68.50, and is all in (lol)

Nτίνος calls $11.35, and is all in

Κατσίμπλης shows [8h Ts]

Nτίνος shows [3c 3d]

Uncalled bet of $50.40 returned to Κατσίμπλης

*** RIVER *** [9c Js 3s 3h] [8d]

Κατσίμπλης1 shows two pair, Eights and Threes

Nτίνος shows four of a kind, Threes

Nτίνος wins the pot ($49.80) with four of a kind, Threes

*** SUMMARY ***

Total pot $50.30 | Rake $0.50

Board: [9c Js 3s 3h 8d]

Seat 1: Κατσίμπλης (small blind) showed [8h Ts] and lost with two pair, Eights and Threes

Seat 2: Nτίνος (big blind) showed [3c 3d] and won ($49.80) with four of a kind, Threes

Οπότε λέω εγώ δεν τόπαιξε καλά ο αλλος και τον κανω ptr να δω μην είναι κανα μεγαλο ψαρι. Και βλέπω 14000$ κερδη με τα μισά από το 0,25/0,50 :dry: .

Ωπα λέω κακή στιγμή είχε θα παίξω σοβαρά.

Έλα όμως που μετα αρχίζει ο τύπος και παίζει μαλλιά όλες τις πάσες! Αρχίζει τα 3bet και τα raise στο φλοπ,γενικά πολυ νταϊλίκι, κι αν πήγαινα να κάνω καμιά μαϊμουδιά εγώ τάτρωγα όλα στο κεφάλι! :woohoo: Αν δεν είχα δει και τα κέρδη του θάλεγα είναι χαζός και tiltare.

Μαυτά και μαυτά και έχοντας πάει πάσο 4-5 φορές στο 3-bet του preflop αρχίζω και παίζω πιο tight και το button μου γιατί δεν είχε πια νόημα.

Και σκάει το παρακάτω hand

Full Tilt Poker Game #17579311013: Table Affect (heads up) - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 19:53:38 ET - 2010/01/13

Seat 1: Κατσίμπλης ($57)

Seat 2: Ντίνος ($43.50)

Ντίνος posts the small blind of $0.25

Κατσίμπλης posts the big blind of $0.50

The button is in seat #2

*** HOLE CARDS ***

Dealt to Ντίνος [Kc Tc]

Ντίνος raises to $1.50

Κατσίμπλης raises to $5 (πάλι τα ίδια)

Ντίνος calls $3.50 (ε ναι μας ζάλισες)

*** FLOP *** [2h 4d Ts]

Κατσίμπλης bets $7

Ντίνος raises to $14 (νοιώθω μπροστά από το range του

και κανω tickle allin. Ατςς)

Κατσίμπλης(ε είναι, δεν είναι?) raises to $52, and is all in

Ντίνος calls $24.50, and is all in

Κατσίμπλης shows [Ac 7h] (ε τι να δειχνε ο αχρηστος) :laugh:

Ντίνος shows [Kc Tc]

Uncalled bet of $13.50 returned to Κατσίμπλης

*** TURN *** [2h 4d Ts] [2s]

*** RIVER *** [2h 4d Ts 2s] [Jc]

Κατσίμπλης shows a pair of Twos

Ντίνος shows two pair, Tens and Twos

Ντίνος wins the pot ($86.50) with two pair, Tens and Twos

Κατσίμπλης adds $36.50

*** SUMMARY ***

Total pot $87 | Rake $0.50

Board: [2h 4d Ts 2s Jc]

Seat 1: Κατσίμπλης (big blind) showed [Ac 7h] and lost with a pair of Twos

Seat 2: Ντίνος (small blind) showed [Kc Tc] and won ($86.50) with two pair, Tens and Twos

Και ολα αυτά ταπα γιατί μουμεινε η τεράστια απορία:

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ????? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ?

Μήπως είμαι εγώ ο κατσίμπλης και τα έχω καταλάβει όλα λάθος? :huh:

Δημοσίευση

Ο παίχτης φάνηκε σύμφωνα με το παιχνίδι του αρκετά επιθετικός και έτσι ήταν σωστό το call εκεί στο 3bet με Κ-10 suited.

Το ότι κατάφερες να του πάρεις κάποια χρήματα δεν σημαίνει ότι πάντα έτσι παίζει ή ότι δεν θα τα έχανες αν παίζατε για όλο το βράδυ. Σημασία έχει να βάλεις στις σημειώσεις σου ορισμένες παρατηρήσεις γι αυτόν τον παίχτη και τα υπόλοιπα μην τα ψάχνεις. Είναι δύσκολο να βγάλεις $14.000 στο heads up και αυτό μαρτυρά ότι είναι από τους top παίχτες στο heads up της Full Tilt.

Εκείνος στα μάτια του σε έχει για αδύναμο παίχτη εξαρχής, λόγω του οτι αγόρασες μισό stack όταν κάθησες στο τραπέζι. Συν του ότι το κέρδος σου είναι πολύ μικρό για να πεις ότι δεν ειναι καλός όπως επίσης και το δείγμα των χεριών που εχεις παίξει μαζί του.

Δημοσίευση

Nickakis! έγραψε:

[quote

Εκείνος στα μάτια του σε έχει για αδύναμο παίχτη εξαρχής, λόγω του οτι αγόρασες μισό stack όταν κάθησες στο τραπέζι.

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Το ξέρω ότι με βλέπει σα fish και λόγω του μισού buy-in ,και στην περίπτωση που μεκανε ptr, και λόγω gameflow.

Οπότε βλέπω τα χερια του σήμερα από τη σκοπιά του vs fish και μου φαίνονται πολύ άσχημα παιγμένα.Εσένα?

Δημοσίευση

Nickakis! έγραψε:

Συν του ότι το κέρδος σου είναι πολύ μικρό για να πεις ότι δεν ειναι καλός όπως επίσης και το δείγμα των χεριών που εχεις παίξει μαζί του.

Προφανώς ξερω ότι είναι καλός γιαυτό ζητάω ανάλυση στις πάσες μπας και τελικά είναι σωστές και χάνω κάτι.

Δημοσίευση

Εντάξει θεωρώ ότι στην πρώτη παρτίδα ήθελε ο ίδιος να παρουσιάσει ότι έχει κάποιο τριάρι και να σε βάλει εσένα να πετάξεις κάποιο 10 ή J.

Στη δεύτερη παρτίδα θέλησε να σου δείξει ότι έχει κάποιο overpair στο μικρό board και θέλησε πάλι να σε πετάξει παρόλο που του έκανες minraise εκεί.

Βασικά εντάξει αυτό ήταν πολύ υπερβολικό αλλά δεν μπορω να ξέρω σε τι κατάσταση βρισκόταν το match, ίσως ήσουν πολύ επιθετικός και γι αυτό έπαιζε έτσι ή απλα όταν είχες κάτι καλό ήταν τόσο άτυχος ώστε να το μπλοφάρει. Οι μπλόφες all in ειναι συνηθισμένες στα heads up. Πιστεύω εν τέλει ότι διάλεξε λάθος σημεία για να τις κάνει, δεν διάβαζε καλά τις καταστάσεις.

Δημοσίευση

Νομίζω ειναι αρκετά καλος και επιθετικός παιχτης τωρα το οτι στο ενα hand ηθελε να αντιπροσωπευσει το 3 και επεσε σε καρε και στο στο αλλο ενα overpair η two-pair στο οποιο εσυ δεν ψαρωσες δεν τον κανει κακο παιχτη το αντιθετο. Για μενα τα επαιξε καλα τα φυλλα.. :P

Δημοσίευση

1ο χερι Απλα ο αντιπαλος πηγε να σε κανει να πεταξει τον J αλλα ακομα και αν τον εκανες call να ειχε καποια outs.

2ο χερι Αν ειχες 88-99 εκει τι θα εκανες?Ο αντιπαλος σου λεει ξεθαρα οτι εχω overpair ασχετα αν τελικα δεν το ειχε.Πολλες φορες εκει με το ΚΤ θα εισαι πισω.

2 Στανταρ play απο τον αντιπαλο κατα την γνωμη μου και επισης δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο 2 χερια.

Δημοσίευση

Επισης στο 2ο χερι

Κατσίμπλης raises to $5 (πάλι τα ίδια)

Ντίνος calls $3.50 (ε ναι μας ζάλισες)

*** FLOP *** [2h 4d Ts]

Κατσίμπλης bets $7

Ντίνος raises to $14 (νοιώθω μπροστά από το range του

και κανω tickle allin. Ατςς)

Κατσίμπλης(ε είναι, δεν είναι?) raises to $52, and is all in

Ντίνος calls $24.50, and is all in

Κατσίμπλης shows [Ac 7h] (ε τι να δειχνε ο αχρηστος)

αν σ ανοιγε JJ,QQ εκει παλι θα τον θεωρουσες αχρηστο?

Δημοσίευση

@foustouki

1χερι: δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει (και καλα εσυ, ο αλλος?) αλλα είμαι commited. Τι βαλέ να πετάξω είσαι λολος :woohoo: ? Πρεπει να βάλω 11 για 50. Δεν 'εχει καθόλου folding equity και απλά με το allin τοu δεδομενου του call μου, βάζει 18 για 50 με 16%(ή νεκρός χεχε :laugh: ). lol δηλαδη. :P

2o xeri:- 88-99 4bet pre

-ναι θα μαι καποιες φορες πισω με KT obv.αλλά λόγω read εκβιάζω τόσο μα τόσο αέρα να κάνει shove εκεί ('οπως κι έγινε αλλά anyway θα μπορούσε να έχει και JJ+ απλά το λέω για να δεις ότι στο read δεν ήταν off) που το call μου 25 για 87 είναι +ev B)

'Αλλα ασε εμένα γιατί μπορεί να λέω και παπατζες :) .Από την πλευρά του είναι +ev? Δηλαδή αν εβγαινα εγώ εδώ και πόσταρα την παρτιδα reverse και σε ρώταγα είναι σωστό το reraise allin flop μαυτό το action σαυτό το board vs μαλλον fish θα μου λεγες standard play? Δε νομίζω

Γελαω :laugh:

Δημοσίευση

Απλά tiltare μετά το πρώτο χέρι και του πήραμε μετά ένα buy in εύκολα. Αφου μετά από αυτό άρχισε τα πολλά 3bet και γενικά το πολύ επιθετικό παιχνίδι το top pair με το K10 δεν το πέταγα για κανένα λόγο και αν είχε JJ++ ε ήταν απλά τυχερός. Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν είναι καλός αλλά και οι καλοί τιλτάρουν και κάνουν λάθοι. Το δευτέρο χέρι ειναί λάθος παιγμένο, κατα την άποψη μου, και απο τις δύο μεριές κυρίως από την δική του γιατί εκεί με το mini raise μας δεν πετάμε τίποτα και το ξέρει ασε που δεν παριστάνει και πολλά, απλά πιστεύω ότι νόμιζε ότι τον σιχαθήκαμε και ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και θα σε έβαλε σε αέρα (που δεν νομίζω να το έκανες χώρις κάποιο φύλλο). Από την δικία μας μερία θα τον αφήνα να Μπλοφάρει και στα επόμενα streets γιατι με το mini raise θα πέταγε πολλά, ασχέτα που δεν το έκανε.

Δημοσίευση

Ντίνος Μαυρομμάτης έγραψε:

@foustouki

1χερι: δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει (και καλα εσυ, ο αλλος?) αλλα είμαι commited. Τι βαλέ να πετάξω είσαι λολος :woohoo: ? Πρεπει να βάλω 11 για 50. Δεν 'εχει καθόλου folding equity και απλά με το allin τοu δεδομενου του call μου, βάζει 18 για 50 με 16%(ή νεκρός χεχε :laugh: ). lol δηλαδη. :P

2o xeri:- 88-99 4bet pre

-ναι θα μαι καποιες φορες πισω με KT obv.αλλά λόγω read εκβιάζω τόσο μα τόσο αέρα να κάνει shove εκεί ('οπως κι έγινε αλλά anyway θα μπορούσε να έχει και JJ+ απλά το λέω για να δεις ότι στο read δεν ήταν off) που το call μου 25 για 87 είναι +ev B)

'Αλλα ασε εμένα γιατί μπορεί να λέω και παπατζες :) .Από την πλευρά του είναι +ev? Δηλαδή αν εβγαινα εγώ εδώ και πόσταρα την παρτιδα reverse και σε ρώταγα είναι σωστό το reraise allin flop μαυτό το action σαυτό το board vs μαλλον fish θα μου λεγες standard play? Δε νομίζω

Γελαω :laugh:

+1000 απλα respect ;)

Δημοσίευση

Γιατι γελας?Heads up παιζεις.

Στο πρωτο χερι επιχειρει μια semi bluff,πολυ πιθανο κακη και στο 2ο χερι το παιζει σαν overpair.Το οτι κανεις min-raise δεν σε κανει com εκει και θελει να μεταξεις middle pair η το 10αρι.

2 χερια που σε heads up τα βλεπω συχνα.Τιποτα το ιδιαιτερο.

Τωρα απεναντι σε fish δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστα αλλα δεν τα κατηγορω.

Τοσο απλα.

Ειναι μονο 2 χερια.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Στο πρωτο χερι επιχειρει μια semi bluff,πολυ πιθανο κακη και στο 2ο χερι το παιζει σαν overpair.Το οτι κανεις min-raise δεν σε κανει com εκει και θελει να μεταξεις middle pair η το 10αρι.

Είσαι παρατηρητικός βλέπω :cheer: Κρίμα που δεν αρκεί αυτό και μόνο για να κερδίζεις στο ποκερ

Τωρα απεναντι σε fish δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστα αλλα δεν τα κατηγορω.

Αλλά τώρα δεν είναι και standard plays. Ε με κάτι τέτοια γελάω :laugh:

Anyway προφανώς και δεν τον βγάζω άχρηστο από δύο χερια ,obv είναι παικταράς, και ο λόγος που postara ήταν να μάθω τίποτα σε περίπτωση που δεν ήταν άσχημα τα plays.Αλλά κάτιτέτοιο προυποθέτει καλή ανάλυση τωνχεριών κάτι το οποίο νοιώθω ότι δεν μπορείς να κανεις no offence :)

Δημοσίευση

Για να γινει αναλυση πρεπει τα χερια που ποσταρεις να ειναι καταλληλα για αναλυση.

Και δυστυχως σε αυτα τα 2 χερια δεν μπορει να γινει καμια μα καμια αναλυση.

Σαν τι θελεις να ακουσεις για αναλυση δηλαδη?

Αν ηταν σωστη η μπλοφα του 1o η οτι στο 2ο ειναι 50/50 να εχει overpair η air?

Τεσπα να σαι καλα και καλα αποτελεσματα.

Δημοσίευση

Το θεμα ειναι τι πιστευε αυτος οτι εχεις.. Τα περισσοτερα heads-up θα ειναι air vs air or air vs draw middle pair οποτε αφου λες οτι ειναι πολυ επιθετικος παιχτης μονο το πρωτο hand μου κανει λιγο εντυπωση γιατι εισουν οντως committed και σιγουρα θα ειχες κατι. Ισως το εκανε για το metagame περισσοτερο.

Αν ποσταρες και περισσοτερα hands απο τις παρτιδες θα μπορουσαμε να εχουμε μια καλυτερη εικονα. Απλα δεν εχω καταλαβει το ολο θεμα του topic θελεις να μας πεις οτι ο παιχτης ειναι fish και πως ειναι δυνατον να κερδιζει η θεωρεις οτι ειναι καλος και πως ειναι δυνατον να επαιξε ετσι τα hands? Στη δευτερη περιπτωση που νομιζω οτι ισχυει μπορουμε να υποθεσουμε πολλα ειτε το κανει για το metagame ειτε ειχε καποιο λαθος read σε εσενα(και οι καλυτεροι κανουν λαθη νομιζω..) ειτε απλα δοκιμασε καποια tricky κινηση και δεν του βγηκε. Ακομα πιστευω οτι το δευτερο hand το επαιξε μια χαρα το πρωτο δεν ειχα δει τα stacks και οτι ησουν committed.

Αν επαιζες 1000 hands και συνεχιζε να κανει τα ιδια τοτε οκ εχεις δικιο. Καμια φορα τα μεγαλα river raises στο heads up αρκουν για να πεταξει καποιος top pair(αν οντως πιστευε οτι το εχεις.) αυτη πιστευω ηταν η λογικη του και ο τροπος παιχνιδιου.