pokerovios Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 ρε παιδια ειχα το holdem manager(μουφε ομως) και αποφασισα να το αγορασω αλλα επειδη ειμαι εντελως ασχετος απο online αγορες θελω οπωσδηποτε τη βοηθεια σας,εχω τις εξης ερωτησεις1.και πολυ σημαντικο για αρχη!!οταν μπαινω στο purchase tou holdem man. το zone alarm μοθ εμφανιζει τη σελιδα ως phising page!!!!!!τι ισχυει???ειχε κανεις αυτο το προβλημα?ελπιζω να μου απαντησει καποιος σιγουρα!!!!2.αν ξεπερασουμε αυτο το προβλημα ο τροπος που θελω να πληρωσω ειναι με prepaid.θα εχω καποιο προβλημα η παω στην επιλογη visa συμπληρωνω τα στοιχεια καιολα οκ?3.και αν το κανουμε και αυτο πως το αποκταω?παιρνω καποιο κωδικο?ευχαριστω για οποιον βοηθησει θα το εκτιμησω πολυ. Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Ego to agorasa apo to pokerstrategy.com 47eyro me prepaid visa kai ola ok tin alli mera soy erxete me mail to klidi kodikos poy ine gia 2 ypologistesapla meta epsaxna apo poy na to katebaso telika to katebasa apo to sait tis holdemmanager tin free ekdosi ebala ton kodiko poy agorasa kai ola kala Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 ειμαι μελοσ στο pokerstrategy και το εχω δει σαν επιλογη,ομως δεν παιζει ρολο το status που εχεις για τις αγορες μεσω αυτου του site?εννοω αρκει απλα να γραφτεις μελος και μπορεις να κανεις αγορες και μαλιστα με εκπτωση?αα και thankis για την απαντηση Παράθεση
Recommended Posts