Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαι τελείως ψάρι στα heads-up sng και προσπαθώ απεγνωσμένα να μάθω.Στην pokerstars κερδίζω ελάχιστα αλλά στην full tilt τα ποσοστά μου είναι τελείως τραγικά.Αυτό φυσικά οφείλεται στο πολύ ανώτερο επίπεδο παικτών που έχει η full tilt.Στην pokerstars υπάρχουν και …χειρότεροι παίκτες από μενα γιάυτό και είμαι περίπου break even .

O αντίπαλος μου είναι καλύτερος από μένα,winner σε αυτά τα stakes,υπερεπιθετικός και με έχει περιορίσει σε παθητικό ρόλο.Παρόλα αυτά πιστεύω ότι έχω προσαρμοστεί πάνω του και έκανα το καλύτερο που μπορούσα για το επίπεδό μου.Γι’αυτό όποιος θέλει να βοηθήσει λίγο και να μου πει τη γνώμη του ,μπορώ να του στείλω όλο το hand history με όλα τα hands από το session .

Όπως είπα ο αντίπαλος είναι πολύ επιθετικός,tricky,κάνει επίθεση στο limp-button,μου τα έχει γυρίσει πολλές φορές all-in κτλ.

Εγώ συνήθως από το btn κάνω min-raise.Σ’αυτό το χέρι κάνω limp.

Full Tilt $5 + $0.25 Heads Up Sit & Go , Table 1 - 30/60

No Limit Hold'em

Seat 1: ΗΕRO (1,615)

Seat 2: davitski (1,385)

ΗΕRO posts the small blind of 30

davitski posts the big blind of 60

The button is in seat #1

*** HOLE CARDS ***

Dealt to ΗΕRO [4d 5d]

HERO calls 30

davitski checks

*** FLOP *** [7c 5s 5c]

davitski checks

HERO bets 60

davitski raises to 120

HERO has 15 seconds left to act

HERO calls 60

*** TURN *** [7c 5s 5c] [As]

davitski checks

HERO bets 420

davitski calls 420

*** RIVER *** [7c 5s 5c As] [7s]

davitski checks

HERO has 15 seconds left to act

HERO has requested TIME

ΗΕRO ????????????

Ο αντίπαλος στο τέλος με ειρωνεύτηκε.Υπάρχει value bet εδώ ???Σε τι range μπορούμε να τον βάλουμε?

Δημοσίευση

Πολυ ευκολα μπορει να εχει 68,flush draw και μαλιστα ειναι πολυ πιθανο να εχει Α high flushdraw κατι που σημαινει οτι στο turn εχει και pair τον Α.

Στο turn κανεις ενα μεγαλο bet και κανει call κατι που σημαινει οτι εχει ενα παρα πολυ μεγαλο draw ειτε συνδιασμο straight-flush draw ειτε pair A+flush.

Δεν νομιζω με το 7 να εκανε check καθως ειναι παρααα πολλα τα φυλλα που κανεις check behind.Αν ας πουμε εχεις τον Α κανεις σχεδον παντα chech-behind,ακομα και με 5αρι απο οτι καταλαβα αυτο εκανες.

Εγω θα εκανα σιγουρα bet στο river τις περισσοτερες φορες all in για να με κανει call αν εχει τον A.

Aν εχει 7αρι και εκανε trap nice play.

Πιστευω κανει ελαχιστες φορες check εκει το 7αρι αρα all in.

Δημοσίευση

giati na kanei tetio call sto turn an den exei ton A i an exei kapio draw i an den krataei kai aftos to 5(diksolo afto) ??

all in kai afou se ironeftike prin an sou kanei call me A...ty bro sto chat kai decline an kanei accept gia ton epanaliptiko :) :laugh:

8a sou protina na pezeis ta turbo hu tis stars.eki ginete xamos apo psaria...mesa sta prota 2 5lepta levels pernis provadisma 2 pros 1 me super epi8etiko stil(ektos na vris antistasi) kai meta apla perimenis na ton apoteliosis.tora sto kanonika sng hu exoun to perio8orio na kanoun polla limps pragma pou tous aresei.sta turbo piezonte kai pernis efkola provadisma.

afta ! :) :)

Δημοσίευση

Η Full tilt εχει με διαφορα το καλυτερο επιπεδο παιχτων που εχω δει, για αυτο και εγω παιζω σχεδον αποκλειστικα εκει με σκοπο να βελτιωθω.

Τωρα οσον αφορα το heads up οταν αντιμετωπιζεις καλυτερο αντιπαλο πρεπει να κανεις adjust αρκετα.

Εγω απλα πιστευω οτι στο flop εχεις το καλυτερο hand στις περισσοτερες περιπτωσεις και θα επρεπε να κανεις ενα μεγαλο re-raise να δεις που βρισκεσαι αν ειχε καλυτερο 5αρι απο εσενα η 77 θα το καταλαβαινες εκει, θεωρω οτι αν ειναι καλος ειναι πολυ δυσκολο να συνεχισει μονο με ενα 7. Επισης σε αυτο το flop εγω κανω παντα re-raise ασχετα με το τι φυλλα εχω ακριβως επειδη αν δεν εχει ο αντιπαλος το 5 ειναι πολυ δυσκολο να συνεχισει εχω παρει παρα πολλα fold ετσι και αν οχι ok ξερεις οτι χανεις οποτε easy fold... ;)

Πιστευω οτι ειναι +EV το re-raise εκει σε αρκετες περιπτωσεις.

Δημοσίευση

i stratigiki pou akolou8o sta turbo hu einai 80% 3,5BB raise sto 1o level apo to button kai standar c-b.etsi an den diksi idieteri antistasi o antipalos kai einai apo aftous pou kanoun preflop call me any two mexri to 2o level pernoume provadisma 2 pros 1.apo kei ke pera exoume diksi ikona super epi8etikou pekti kai apla sinexizoume na pontaroume akoma kai ta nuts kai aftos callarei.

Δημοσίευση

Καλά εντάξει, τις τελευταίες μέρες επέστρεψα στην pokerstars

και έκανα 18 νίκες και 8 ήττες στα 6 και 11 husng.Και στις μισές ήττες έφαγα suckout.H διαφορά παικτών είναι χαώδης.Νιώθω ότι πλήρωσα το master στην Full tilt και επιασα αμμέσως δουλειά στην pokerstars.Συνάντησα είδη παικτών που είχα πολύ καιρό να συναντήσω

στα τραπέζια.Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα παίκτες τύπου rock

εν έτη 2010. :silly:

Τελικά δεν αξίζει το rakeback στην full tilt.Στην pokerstars αν είσαι ένας μέσος παίκτης πιθανόν να κερδίζεις περισσότερα λόγω ψαριών.

Κάτι μου λέει ότι αν αρχίζω να παίζω και τα κανονικά 9 sng τα ίδια πράγματα θα δω.Χμμμ....

Δημοσίευση

stin pokerstars eisai isopalia giati ekei dinei nikes se olous kai meta arxizoun ta bad beats-etsi anakuklonei tous nikites gia na sunexizoun na paizoun oloi.

sti full tilt xaneis giati ekei vazoun programmata enantion mas. einai stimena ekei. mou espasan 30 set 120 all inn me 90% pleonektima kai 43 apo 43 hands tous AA mou me set eno eixa paixei all inn pre flop. exo 3kil kerdi se live tourney. 5kil se 3 evropaikes etaireies . eimai isopalia stous poker stars kai exasa 4kil se molos 150 tourney sti full tilt ola me apanota bad beats!!! einai apistefta vromostimeno website. vevaia pairno 30% rake back ekei kai isos afto na tous enoxlei.

tora apantiste mou kati allo:

exigeiste mou kapoios giati eno oles oi etaireies exoun apagorepsei se usa paiktes na paizoun on line poker oi full tilt kai poker stars tous epitrepoun vgazontas ekatommuria? giati kaneis den tous epivallei kuroseis? giati afti i diakrisi? ti akrivos sumvainei? giati enas nomos psyfistike o opoios xrisimopoiithike apo tis 2 aftes etaireies gia na ploutisoun se varos ton upoloipon etaireion? giati to dexontai san arnakia oi upoloipes etaireies?

Δημοσίευση

Απαντώντας στο OP, θέλω να σημειώσω τη διαφορά στα turbo hu sng μεταξύ full tilt και stars. Τα μεν ξεκινάνε στο 15/30 και τα δε στο 10/20. Ευννοείται έτσι πιστέυω το επιθετικό παίχνιδι περισσότερο στο full tilt μιας και σκοπός του 15/30 αρχικά είναι να τελειώνει πιο γρηγορα το tour και έτσι θα παίζονται περισσότερα. Βέβαια στο full tilt υπάρχουν κάποια ενδιάμεσα level των 25/50 - 50/100 οπως 30/60 40/80. Στο stars χρησιμοποιώ το 1ο level για info περισσοτερο και αν κάτσει το knockout έχει καλώς. Στο full tilt αυτό που κοστίζει περισσοτερο είναι οι μάρκες που "σπαταλάω;" στο 1ο level μέχρι να προσαρμοστώ στον αντίπαλο. Έννοω ότι στο 15/30 το πότ μπορεί να μεγαλώσει επικίνδυνα χωρίς να το καταλάβεις. "Αναγκάζεσαι" να κάνεις ένα call στο river με μέτρι φύλλο και ξαφνικά είσαι στις 700-900 μαρκες. Στο stars τότε ξεκινάω την επίθεση αλλά στο full tilt είναι σαν επίθεση στα τυφλά...

Θα μου πει κάποιος να μην παίζω turbo, αλλά αυτό θεωρώ είναι ενάντια στο ολο concept του online poker...

Οπώς και οι προηγούμενοι μιλάω για 6$και 11$.

@vas: μετά από λίγα hands o αντίπαλος αν δεν είναι τελείως άσχετος θα πολεμίσει αυτή τη στρατιγική, γιατί αυτήν υποτίθεται πώς έχεις...

παράδειγμα: 7o hand ενώ έχεις κάνει raise τα 3 προηγούμενα button soy, 15/30 full tilt, τα κάνεις 105 με JhTh. Στα κάνει 280 η 300 (σου κάνει διαφορά? 7ο hand είναι), είναι το 1ο του 3βετ, αλλά σε έχει δει να κάνεις 3φορές το ίδιο πράμα. εκεί call? Αν κάνεις call το ποτ γίνεται 600 και το εffective ~1200. Τι κάνεις σε φλοπ Ax5h7h or AxJxX or KxJxX or JXX or TXX και σου ποντάρει απο μπροστά 350?

Η αν έχεις 66 σε flop 852 J73 klp και ποντάρει 350.?

Δεν κρινώ το 80%pfr αλλά την έλλειψη πληροφοριών...Αλήθεια τα κανεις 105 στο 15/30?

edit: τελικά τι έγινε στο hand? Εγώ λέω παπάς μπαστούνι και μια αηδία και είπες check. Βέβαια δεν θα είχε λόγο να σε κοροιδέψει στο check. Αν είχε τον Α θα το είχαμε μάθει στο turn? ή ακόμα και preflop?

Το βρήκα. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΠΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ CALL GIA SPLIT, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΎΕΙ. K9

Δημοσίευση

Απαντώντας στο OP, θέλω να σημειώσω τη διαφορά στα turbo hu sng μεταξύ full tilt και stars. Τα μεν ξεκινάνε στο 15/30 και τα δε στο 10/20. Ευννοείται έτσι πιστέυω το επιθετικό παίχνιδι περισσότερο στο full tilt μιας και σκοπός του 15/30 αρχικά είναι να τελειώνει πιο γρηγορα το tour και έτσι θα παίζονται περισσότερα. Βέβαια στο full tilt υπάρχουν κάποια ενδιάμεσα level των 25/50 - 50/100 οπως 30/60 40/80. Στο stars χρησιμοποιώ το 1ο level για info περισσοτερο και αν κάτσει το knockout έχει καλώς. Στο full tilt αυτό που κοστίζει περισσοτερο είναι οι μάρκες που "σπαταλάω;" στο 1ο level μέχρι να προσαρμοστώ στον αντίπαλο. Έννοω ότι στο 15/30 το πότ μπορεί να μεγαλώσει επικίνδυνα χωρίς να το καταλάβεις. "Αναγκάζεσαι" να κάνεις ένα call στο river με μέτρι φύλλο και ξαφνικά είσαι στις 700-900 μαρκες. Στο stars τότε ξεκινάω την επίθεση αλλά στο full tilt είναι σαν επίθεση στα τυφλά...

Θα μου πει κάποιος να μην παίζω turbo, αλλά αυτό θεωρώ είναι ενάντια στο ολο concept του online poker...

Οπώς και οι προηγούμενοι μιλάω για 6$και 11$.

@vas: μετά από λίγα hands o αντίπαλος αν δεν είναι τελείως άσχετος θα πολεμίσει αυτή τη στρατιγική, γιατί αυτήν υποτίθεται πώς έχεις...

παράδειγμα: 7o hand ενώ έχεις κάνει raise τα 3 προηγούμενα button soy, 15/30 full tilt, τα κάνεις 105 με JhTh. Στα κάνει 280 η 300 (σου κάνει διαφορά? 7ο hand είναι), είναι το 1ο του 3βετ, αλλά σε έχει δει να κάνεις 3φορές το ίδιο πράμα. εκεί call? Αν κάνεις call το ποτ γίνεται 600 και το εffective ~1200. Τι κάνεις σε φλοπ Ax5h7h or AxJxX or KxJxX or JXX or TXX και σου ποντάρει απο μπροστά 350?

Η αν έχεις 66 σε flop 852 J73 klp και ποντάρει 350.?

Δεν κρινώ το 80%pfr αλλά την έλλειψη πληροφοριών...Αλήθεια τα κανεις 105 στο 15/30?

edit: τελικά τι έγινε στο hand? Εγώ λέω παπάς σπαθί και μια αηδία και είπες check. Βέβαια δεν θα είχε λόγο να σε κοροιδέψει στο check. Αν είχε τον Α θα το είχαμε μάθει στο turn? ή ακόμα και preflop? Κ3 σπαθιά λεω...και ήταν έτοιμος να μπει για το split? :P