Againstodds Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1281010Ο λογος που παιζω τοσο passive το hand ειναι γιατι εχω αρκετα tight image, και στα τελευταια χερια εχω πολυ καλα running cards (JJ,KK,AK) με τα οποια εχω φτασει σε showdown και αυτο εχει κοψει την φορα στους αντιπαλους μου που δεν μου δινουν καθολου action.Γενικα συνιθηζω να παιζω διαφορετικα τα σετ μου αλλα στην δεδομενη περιπτωση θεωρησα καλυτερο να κανω slowplay δινοντας την εντυπωση οτι ειμαι σε καποιο draw, δινοντας στον αντιπαλο την ευκαιρια να γινει commited στο ποτ απο μονος του.O αντιπαλος εχει 18/12 σε 70 hands, γενικα δεν εχει κανει περιεργα moves. Για εμενα με βαση τα bet του τα μονα φυλλα που ταιριαζουν στο range του (φτανοντας στο river) ειναι: 33, 55, 77, AA.Υπαρχει fold στο river? Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 εχει γινει ενα λαθος στο hand και τα λεφτα τα παιρνει ο διπλα παιχτης απο αυτον που επαιξα την παρτιδα, οπως επισης το χερι του ειναι ΑΑ προφανως το οποιο ξεχασα να συμπληρωσω Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Φυσικα και δεν υπαρχει fold στο river.Wtf are you talking about? Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Το fold υπάρχει μόνο για τον Negreanu.. Στο turn έχεις 96% equity και στο river το μόνο από το οποίο χάνεις είναι το overset το οποίο μπορεί να το έχει μόνο στο 2,5% των περιπτώσεων (5% για overpair ΑΑ,ΚΚ)..Απλά στάθηκες άτυχος, that's poker..Μη μασάς.Next hand.. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 snap call.Οτι και να εκανες θα το εχανες το χερι.Δεν ειναι ασχημο το slowplay εκει.Η παρτιδα αυτη δεν πρεπει να μεινει στο μυαλο σου παραπανω απο 1sec για το αν επρεπε να κανεις call η οχι.snap call + next hand Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 foustouki έγραψε: Παράθεση snap call.H μονη περιπτωση να μην κανω snap call εκει ειναι αν θελω να κανω slowroll... Αφου ειχες position το flat call στο φλοπ μου φαινεται πολυ καλο αφου μιλαει και το fish μετα και πιθανος να κανει call light.Το board δεν ειναι πολυ drawy(αν εξαιρεσεις τις backdoor hearts) και ο αντιπαλος στο turn δειχνει δυναμη,κατι σε ΑΑ,ΚΚ ή και AQ.Μου αρεσει και εκει το φλατ κολλ αφου ενα raise "μυριζει" σετ και εχοντας position μαλλον θα μπουν ολα τα λεφτα στο river. Το μονο που μου φανηκε περιεργο προσωπικα ειναι το preflop play.Κανει raisolate τον limper απο SB και δεν εκανες 3bet με QQ?Βεβαια,εσυ θα ειχες καλυτερα reads απο μενα και ισως να μην συνηθιζε αυτη την κινηση και ευλογα του εδωσες τοσο respect οσο να flatαρεις τις QQ και να παιξεις σε σαντουιτσ. Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 alienhack έγραψε: Παράθεση foustouki έγραψε: Παράθεση snap call.H μονη περιπτωση να μην κανω snap call εκει ειναι αν θελω να κανω slowroll... Αφου ειχες position το flat call στο φλοπ μου φαινεται πολυ καλο αφου μιλαει και το fish μετα και πιθανος να κανει call light.Το board δεν ειναι πολυ drawy(αν εξαιρεσεις τις backdoor hearts) και ο αντιπαλος στο turn δειχνει δυναμη,κατι σε ΑΑ,ΚΚ ή και AQ.Μου αρεσει και εκει το φλατ κολλ αφου ενα raise "μυριζει" σετ και εχοντας position μαλλον θα μπουν ολα τα λεφτα στο river. Το μονο που μου φανηκε περιεργο προσωπικα ειναι το preflop play.Κανει raisolate τον limper απο SB και δεν εκανες 3bet με QQ?Βεβαια,εσυ θα ειχες καλυτερα reads απο μενα και ισως να μην συνηθιζε αυτη την κινηση και ευλογα του εδωσες τοσο respect οσο να flatαρεις τις QQ και να παιξεις σε σαντουιτσ.[/quote:2nzc4q4y]O limper ηταν αρκετα κακος, με πολλα limps, οποτε δεν με απασχολησε πολυ. 3bet θα εκαινα σε περιπτωση που ημουν oop αλλα αφου ειχα position στον raiser δεν θεωρησα υπηρχε λογος να αποκαλυψω την δυναμη του φυλλου μου. Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Againstodds έγραψε: Παράθεση alienhack έγραψε:O limper ηταν αρκετα κακος, με πολλα limps, οποτε δεν με απασχολησε πολυ. 3bet θα εκαινα σε περιπτωση που ημουν oop αλλα αφου ειχα position στον raiser δεν θεωρησα υπηρχε λογος να αποκαλυψω την δυναμη του φυλλου μου.-Ειναι δεν ειναι κακος ο limper εχεις ασχημη relative position στο flop.-Γνωριζοντας οτι ο limper ειναι κακος δεν περιμενεις το SB να κανει raisolate πιο light?Προσωπικα το flat preflop δεν μου φαινεται και ασχημο,αλλα σε τετοιες καταστασεις κανω cold 3bet με QQ σχεδον καθε φορα. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Το river είναι call αλλά προτιμώ το turn raise όχι για να μη γίνεις outdraw αλλά γιατί υπάρχουν πολλά scary river cards που μπορεί να μην μας πληρώσουν ακόμη και με ΑΑ αν ο αντίπαλος είναι αξιόλογος: κούπα, Κ, Q και ίσως 4, 6, J. Στα μάτια του αντιπάλου έχουμε πολλές φορές εκεί QK, QJ, σπανιότερα QA (card removal), Qx hearts κλπ. Ενώ στο turn, αν έχει τόσο μεγάλο φύλλο όπως είχε, θα πληρώσει σε raise μας και είτε θα shovάρει μόνος του ή θα είναι committed στο river. Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 safesteps έγραψε: Παράθεση Το river είναι call αλλά προτιμώ το turn raise όχι για να μη γίνεις outdraw αλλά γιατί υπάρχουν πολλά scary river cards που μπορεί να μην μας πληρώσουν ακόμη και με ΑΑ αν ο αντίπαλος είναι αξιόλογος: κούπα, Κ, Q και ίσως 4, 6, J. Στα μάτια του αντιπάλου έχουμε πολλές φορές εκεί QK, QJ, σπανιότερα QA (card removal), Qx hearts κλπ. Ενώ στο turn, αν έχει τόσο μεγάλο φύλλο όπως είχε, θα πληρώσει σε raise μας και είτε θα shovάρει μόνος του ή θα είναι committed στο river.Εχεις δικιο για το raise στο turn, να σου πω την αληθεια σκεφτομουν το min raise αλλα τελευταια στιγμη πατησα call γιατι ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα πονταρει τo river Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 raise το turn imo παντα εδω.ετσι κιαλλιως δε θα υπαρχει 3rd barrel bluff τις περισσοτερες φορες.Στo turn μπορει ευκολα να πληρωσει με αρκετα φυλλα τα οποια θα κανει check/call , check/fold στο river.στο river φυσικα ειναι call. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 ola comple don't worry Παράθεση
Recommended Posts