Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στις αρχές Φεβρουαρίου θα ανοίξουν οι προ-εγγραφές και θα γίνονται με τον κλασσικό τρόπο όπως γίνονται εδώ και 8 μήνες (Τηλεφωνο σε μένα για να δηλώστε μέρα που θα παίξετε, αν χρειάζεστε δωμάτιο κλπκλπ).

Θα ξαναδωθούν αναλυτικές πληροφορίες και πάλι όταν τις ανοίξουμε τις προ-εγγραφές.

Για γενικές πληροφορίες για το GSOP (ή κάτι άλλο) εκτός από το φόρουμ, μπορείτε να μου στέλνετε επίσης είτε pm, είτε κάντε με add στο friend list εδώ στο σάιτ για να μου μιλάτε όταν ειμαι online, είτε τηλεφωνο στο 6980-614752 από της 15:00 ως της 21:30.

Επίσης μπορείτε να κάνετε add στο Facebook το Pokerland για να υποστηρίξτε λίγο την κατάσταση και εκεί για το καλό και κάντε add κ μένα επίσης για να με βρίσκετε και εκεί αν θέλετε ή χρειάζεστε κάτι.

Έχουμε στα σχέδια μας διάφορα πράγματα για αυτό το έτος και θέλουμε να υπάρχει αμφίδρομο feedback. Δίχως την υποστήριξη σας οι διοργανώσεις μας δεν θα κατάφερναν να είναι (και να παραμείνουν στο μέλλον φυσικά) τόσο πετυχημένες.

Δημοσίευση

Καλημερα

Την μεγαλη επιτυχια του, το GSOP ,την οφειλει κυριως στο χαμηλο buy in και στα on line satelites.Ιδιαιτερα για το 500αρι πρεπει να δωθει βαρυτητα στα προκριματικα και μαλιστα ν αρχισουν απο νωρις.

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Θεωρώ έξυπνη και επιβεβλημένη κίνηση την αύξηση του buy-in. Είναι προτιμότερο να παίζουν 162 άτομα με 300+30 , παρά 220 άτομα με 200+20. Ουκ εν τω πολλώ τω εύ , αλλά εν τω εύ τω πολλώ... (sorry, αλλά τα πληκτρολόγια δεν υποστηρίζουν σημεία στίξης... :huh: )

Δημοσίευση

GSOP

Από κάποιον άκουσα μία φορά και ένα καιρό (δεν θυμάμαι ποιον)για το pokerland και έτσι πριν κανά εξάμηνο συμμετήχα και εγώ στο πρώτο μου GSOP .

Οι βελτιώσεις από το πρώτο που συμμετήχα ήταν αρκετές και οι προσπάθειες των διοργανωτών φιλότιμες ,φιλόδοξες και με εμφανή αποτελέσματα .

Γιατί να συμμετέχει κάποιος στο GSOP?

Μα φυσικά θα πείτε για να παίξουμε σε ένα σχετικά εύκολα προσβάσιμο τουρνουά για Έλληνες να παίξουμε καλά ,να κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων να φάμε κανά bad beat να ρίξουμε κανά suck out να πανυγιρίσουμε να κλαφτούμε να συζητήσουμε καμία διανομή και φυσικά να κερδίσουμε χρήματα .Όλα αυτά είναι καλά και κάποια από αυτά τροφοδότες τρελής αδρεναλίνης και γι αυτό πάμε στα GSOP !

Λάθος

Κατά την γνώμη μου όλα τα παραπάνω είναι δευτερεύοντα !

Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι ο πρώτος λόγος που θέλουμε να πάμε σε ένα live τουρνουά είναι για να γνωρίσουμε κόσμο να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα να νιώσουμε την αίσθηση των τραπεζιών (live).Ναι μεν πάμε δηλαδή για να νιώσουμε την εμπειρία αλλά δεν παύει να είναι μία εκδρομή ,μία μορφή τουρισμού .

Και ο τουρισμός είναι από μόνος του ένα προιόν.

Αν το εξετάζαμε από πλευράς marketing και κάναμε το positioning του GSOP θα λέγαμε περιλιπτικά πως το GSOP είναι ένα φθηνό τουρνουά poker που απευθύνεται σε Έλληνες .Μέχρι στιγμής αυτή η συνταγή είναι και πολύ πετυχημένη αλλά προφανώς επειδή αυτή η συνταγή χτύπησε ταβάνι ήρθε η ώρα να αλλάξει.Πριν αλλάξει όμως θα πρέπει να είναι πολύ σίγουροι οι διοργανωτές για το πού θέλουν να πάνε και αυτό στην γλώσσα του marketing ονομάζεται targeting δηλαδή να είναι σίγουροι για το που στοχεύουν να πάνε .Δεν κάνουμε ποτέ μία αλλαγή σε ένα πετυχημένο προιόν στα κουτουρού εάν δεν ξέρουμε που θέλουμε να πάμε και γιατί το κάνουμε .Λόγο δουλειάς και επαγγελματικού βίτσιου κάθησα και έκανα την χωροθέτηση του προιόντος (Live τουρνουά πόκερ)και με έκπληξη μου είδα πως το GSOP αυτή την στιγμή παίζει σε μοναδική περιοχή(marked area) .Είναι δηλαδή το μοναδικό φθηνό,live τουρνουά εύκολα προσβάσιμο από τους Έλληνες .Εάν γίνει πιο ακριβό τουρνουά ή όχι μόνο για Έλληνες ή όχι σχετικά εύκολα προσβάσιμο τότε θα έχει δύο προφανής κινδύνους.

Πρώτον να πέσει πάνω σε μία περιοχή που εκμεταλεύονται και άλλοι και θα πρέπει να ανταγωνιστεί απευθείας με άλλο προιόν που ενδεχομένος να είναι και κυρίαρχος στην περιοχή του (όπως ακριβώς είναι το GSOP κυρίαρχος στην δικιά του περιοχή αυτή την στιγμή στο positioning που εξηγώ πιο πάνω).

Δεύτερον να αφήσει ελεύθερη την περιοχή στην οποία είναι είδη leader εκμεταλεύσιμη προς νέους ανταγωνιστές !

Όλα αυτά χρήζουν περισσότερης ανάλυσης και συζήτησης και σκέφτομαι να τα ανταλλάξω με κάτι άλλο με τον erevoς (ξέρει αυτός :woohoo: )

Να επανέλθω τώρα σε αυτά που έλεγα πιο πάνω

Το GSOP για τους περισσότερους είναι μία εκδρομή ,μία αφορμή για να σπάσουμε την ρουτίνα της καθημερινότητας (εξαιρούντε φυσικά αυτοί που πάνε και είναι σίγουροι πως θα το σηκώσουν, οι superusers κλπ lol).

Και σαν μορφή τουρισμού είναι δυστυχώς ελλειπέστατη .

Όλες οι μορφές τουρισμού δεν μπορούν να βασίζονται σε ένα και μόνο προιόν!Για να είναι πετυχημένος σαν τουριστικός προορισμός θα πρέπει να υποστηρίζεται από παράλληλες δραστηριότητες και εγώ δεν βλέπω την γευγελή να μπορεί να σταθεί σαν τουριστικός προορισμός!Δεν υπάρχει καμία παράλληλη δραστηριότητα δεν υπάρχει διασκέδαση (μία φορά είχα πετυχει ένα φοβερό μπουφέ στον κήπο με ψητά και μπύρες αλλά μόνο μία φορά).

Δεν υπάρχει δυστυχώς τουρισμός χωρίς διασκέδαση .Οπότε το μόνο που μένει για να περάσουμε καλά εκεί είναι να κερδίσουμε (δυστυχώς μονόδρομος -αναγκάζομαι ρε παιδιά να το πάρω το επόμενο για να περάσω καλά )και να κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας .

Τον χαβαλέ άλλοι τον σηκώνουν άλλοι όχι!

(Ένας από τους λόγους που εγώ προσωπικά πάω τον antoni παρόλο που και εμένα με έχει ειρωνευτεί και εγώ έγινα μπίλιες μαζί του και δεν του μιλούσα είναι ότι σηκώνει πολύ χαβαλέ και δεν έχει το ύφος χιλίων καρδηναλίων στα live ,αυτό το ύφος το κρατάει μόνο για τα γραπτά του :woohoo: Κάποιοι άλλοι είναι το ανάποδο ευγενικοί στο foroum αλλά σε live δεν τους παίρνεις καλημέρα)

Αυτό που χρειάζεται το GSOP (όχι πως δεν το έχει αλλά μπορεί παραπάνω)είναι χαβαλές κλίμα παρέας ,πέρα από το ποκερ δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι διασκέδασης .Αυτό δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπαίνει σε μεθοδολογία .

Για την δομή του τουρνουά δεν έχω άποψη πιστεύω πως όμως θα βρεθεί η χρυσή τομή .

Στο πλαίσιο του χαβαλέ προτείνω να θεσπιστούν δύο έπαθλα .

Πρώτο

έπαθλο (ποσό χρηματικό) στο χειρότερο bad beat!!!

Δεν ξέρω αν θα είναι σε all-in preflop ή αν θα είναι στο flop (πρέπει να είναι προκαθορισμένο) αλλά οι πιθανότητες είναι ένα εργαλείο που μπορούν να το κάνουν αντικειμενικό .

Δεύτερο

έπαθλο (ποσό χρηματικό) donk play!!

Είχε άσσους το παλικάρι τους έκανε slow play και στο river έβγαλα χρώμα ! ε να μην το πάρει το βραβείο ! :laugh: :laugh:

Για να είναι αντικειμενικό το βραβείο προτείνω αυτός που το παίρνει να χάνει με καλύτερο χέρι γιατί το έπαιξε χάλια !

Φυσικά και τα έπαθλα αυτά θα πρέπει να τα παίρνουν άτομα να οποία δε καταφέρνουν τελικά να μπουν ΙΤΜ αλλιώς δεν θα έχουν και αξία .

Είδατε τι σκέφτομαι για να τσιμπήσω κανά ψιλό :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αυτά από εμένα ελπίζω να μην σας κούρασα

P.S antoni πας και εσύ για δύο καινούργια έπαθλα

το χεις χαλαρά

Δημοσίευση
antoni πας και εσύ για δύο καινούργια έπαθλα

το χεις χαλαρά

Στανταρντ.......... της βλακείας. :)

Ωραία ιδέα για το bad beat αλλα σε ενημερώνω (για τον προβληματισμό σου) οτι το μικρότερο ποσοστό σε allin το έχει συνήθως το turn :)

Ο zulugr θέλει satellite γιατι είναι άφραγκος. Σου λέει, σε φόρμα έιμαι, γιατι να μην το κτυπήσουμε το sat? Παρεμπιπτοντως συγχαρητήρια για τα κέρδη κ την πρωτιά κ έυχομαι να συνεχίσεις τρένο μέχρι το vegas. Παρα το αστείο μου σωστή παρατήρηση αλλα αμα κόβεις εσυ που έχεις θέσεις.... άστα να πάνε. :)

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

antoni πας και εσύ για δύο καινούργια έπαθλα

το χεις χαλαρά

Στανταρντ.......... της βλακείας. :)

Ωραία ιδέα για το bad beat αλλα σε ενημερώνω (για τον προβληματισμό σου) οτι το μικρότερο ποσοστό σε allin το έχει συνήθως το turn :)

Ο zulugr θέλει satellite γιατι είναι άφραγκος. Σου λέει, σε φόρμα έιμαι, γιατι να μην το κτυπήσουμε το sat? Παρεμπιπτοντως συγχαρητήρια για τα κέρδη κ την πρωτιά κ έυχομαι να συνεχίσεις τρένο μέχρι το vegas. Παρα το αστείο μου σωστή παρατήρηση αλλα αμα κόβεις εσυ που έχεις θέσεις.... άστα να πάνε. :)[/quote:umbsu7zy]

Χαχα ...καλο Αντονη.Μετεφερα παντος αποψεις που ακουσα απο αλλους στα προηγουμενα GSOP.Αν δεις ομως και ποιοι παιζουν satelites θα φριξεις.Aτομα που εχουν τριπλα και τετραπλα κερδη απο μενα.Ακομα αντιπροσωποι εταιριων να παιζουν σε αλλες πλατφορμες για ενα ticket 200εuro.Θεμιτα ολα δε λεω....

Vegas παντως δεν παω ουτος η αλλιως λογο ανωτερας βιας :angry:

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Ο προσδιορισμός είναι χρονικός και γίνεται με την έναρξη του τουρνουά. Αν θυμάμαι καλά ήταν 11 level για τη κάθε μέρα στα προηγούμενα event και μετά το τέλος αυτής της χρονικής περιόδου όσοι έμεναν περνούσαν στη Day 2