mousakas Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Cash Game 2/2Ε blindsEίμαι BB και κρατάω A(d),K(h). Kάνω raise 7 euro , call 3 άτομα , ο UTG και 2 middle position. To flop πετάει A(h)Q(s)4(h). Βet εγώ 10 ευρώ , raise o UTG στα 30 ευρώ , fold οι middle position , call εγώ. Το turn πετάει T(h) , check και οι 2. River J©. Βet 15 euro , all in (γύρω στα 40ευρώ) απο τον UTG call εγώ.Q,2 κούπες στο showdown απο το UTG.Θα ήθελα τις γνωμες σας στο συγκεκριμένο χέρι , αν έκανα κάποιο λάθος απο τη μεριά μου. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Εάν εσύ κρατούσες το Q2 κούπα θα έβαζες άλλα 10$ για τα 38$ που είχαν μαζευτεί μέσα κυνηγώντας άλλη μία κούπα ή μία ακόμα ντάμα ?Googlare τον όρο pot odds Δυστυχώς εσύ του έδωσες την ευκαιρία να σε κερδίσει . Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Ενταξει ειναι donk το call του UTG στο raise σου πριν το flop με Q2h αλλα ισως ειχε καταλαβει οτι εισαι αδυναμος παιχτης και ηθελε να στο παρει στο flop(Δε λεω οτι εισαι αλλα οτι ισως ετσι νομιζει αυτος με το image σου στο τραπεζι..)Κατα τα αλλα εκανε flop το second nut flush draw δε θα το αφηνε ευκολα και ισως ειδε και αδυναμια στο cbet σου 10e και εκανε raise να παρει το pot εκεινη τη στιγμη αν δεν ειχες κατι πολυ καλο εσυ. Μετα οκ εκανε το flush και ηταν λογικο να παει all-in. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 mousakas έγραψε:Cash Game 2/2Ε blindsEίμαι BB και κρατάω A(d),K(h). Kάνω raise 7 euro , call 3 άτομα , ο UTG και 2 middle position. To flop πετάει A(h)Q(s)4(h). Check όλοι , bet εγώ 10 ευρώ , raise o UTG στα 30 ευρώ , fold οι middle position , call εγώ. Το turn πετάει T(h) , check και οι 2. River J©. All in (γύρω στα 40ευρώ) απο τον UTG call εγώ.Q,2 κούπες στο showdown απο το UTG.Θα ήθελα τις γνωμες σας στο συγκεκριμένο χέρι , αν έκανα κάποιο λάθος απο τη μεριά μου.Δηλαδη με 3 limpers εκανες raise 3.5bb?Πρωτο και τεραστιο λαθος.Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.Απο εκει και περα στο flop εχει επαφη και flushdraw επιλεγει να κανει raise στο turn κανει το χρωμα και κανει check behind για trap και τον πληρωνεις στο river.Eπαναλαμβανω τεραστιο λαθος σου το μεγεθος του raise. Παράθεση
mousakas Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 looser έγραψε:Εάν εσύ κρατούσες το Q2 κούπα θα έβαζες άλλα 10$ για τα 38$ που είχαν μαζευτεί μέσα κυνηγώντας άλλη μία κούπα ή μία ακόμα ντάμα ?Googlare τον όρο pot odds Δυστυχώς εσύ του έδωσες την ευκαιρία να σε κερδίσει .Και τι θα πρότεινες δηλαδή να κάνω ? Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 από τη στιγμή που το pot είναι 40 εκείνη την ώρα, ποντάρεις άλλα 40 Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 mousakas έγραψε:Και τι θα πρότεινες δηλαδή να κάνω ?Tο ολο λαθος αρχιζει preflop.Σιγουρα θελει αρκετα μεγαλυτερο raise εκει και απορω γιατι εκανες τοσο μικρο μετα απο 3 limpers. Παράθεση
mousakas Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Η ένσταση μου είναι οτι ενώ με το αρχικό μου (λανθασμένο) bet στο flop , τα pot odds δικαιολογούν το call του τύπου που πήγαινε για χρώμα , αυτός έκανε raise..Οι πιθανότητες να βγάλει το χρώμα είναι 20% (4 προς 1) , τα pot odds είναι επίσης 4 προς 1 πριν το raise..@foustoukiΌντως το raise που έκανα preflop ήταν απαράδεκτο , εγώ φταίω που τον άφησα να μπει με αυτό το φύλλο.. Παράθεση
alchemist Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 φιλε μουσακα, τωρα εξηγειται γιατι εχασες το χερι. το raise του αντιπαλου σου ειναι ολοσωστο. σου τα γυριζει απο θεση ακριβως για να πεσεις στην παγιδα να κανεις check στο turn και να δει 2 καρτες τζαμπα. εσυ φυσικα πεφτεις στην παγιδα και κανεις απλο call αντι για reraise και το χανεις το χερι.επισης, το ποσοστο του δεν ειναι 20 %, αλλα 40 % για το χρωμα, αφου ακολουθουν αλλα 2 streets. το παν ειναι οτι σε παιζει απο θεση και ετσι σε κερδιζει. το χερι ειναι παιγμενο λαθος ομως εξ αρχης. μετα απλα υποκυπτεις στη μοιρα σου. ασε που ο αντιπαλος σου δεν ειχε μονο 40 %, αφου ειχε ως outs τα 2αρια και τις νταμες... Παράθεση
mousakas Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 μάλιστα , σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια , όσο ζούμε μαθαίνουμε Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Ektos apo preflop, mia xara to epaikses post flop.Ena fish stathike tyxero tipota to idiaitero Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 alchemist έγραψε:επισης, το ποσοστο του δεν ειναι 20 %, αλλα 40 % για το χρωμαγια την ακρίβεια είναι 35% Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 btw to nickname ta spaei.i photo mas ta xalaei ligo... Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 mousaka exo na sou proteino alli photo, etsi gia na aneveis epipedo Παράθεση
HULK Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 dandan.de έγραψε: mousaka exo na sou proteino alli photo, etsi gia na aneveis epipedo+++++++++++++11111111111111111111100000000000000000000000000000000000 Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 mousakas έγραψε:Cash Game 2/2Ε blindsEίμαι BB και κρατάω A(d),K(h). Kάνω raise 7 euro , call 3 άτομα , ο UTG και 2 middle position. Τι εννοείς με το BB; ΒΒ=Big Blind. Αν είσαι BB δεν μπορεί η δράση να έχει γίνει όπως λες. Μήπως εννοείς button; Όλοι οι υπόλοιποι που απαντήσατε σας ήταν σαφές το action; Παράθεση
Guest Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Προφανώς όχι αλλα στο περίπου...λολ Παράθεση
mousakas Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 @dandan.de το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σένα είναι μια φωτογραφία του Βίτολο Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 safesteps έγραψε:mousakas έγραψε:Cash Game 2/2Ε blindsEίμαι BB και κρατάω A(d),K(h). Kάνω raise 7 euro , call 3 άτομα , ο UTG και 2 middle position. Τι εννοείς με το BB; ΒΒ=Big Blind. Αν είσαι BB δεν μπορεί η δράση να έχει γίνει όπως λες. Μήπως εννοείς button; Όλοι οι υπόλοιποι που απαντήσατε σας ήταν σαφές το action;[/quote:29rjlp13]Αποτι καταλαβα ο μουσακας ηταν big blind, και απλα δεν αναφερε τους 3 που limparan. Ξεκινησε την περιγραφη της παρτιδας απο το σημειο που ηρθε η σειρα του να μιλησει Παράθεση
mousakas Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 sorry , my bad 4 limpers , raise εγώ , 3 calls Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Σου ειπα το raise σου ειναι απαραδεκτο και απο εκει ξεκινανε ολα καθως οι αντιπαλοι αν κανει call o πρωτος μπαινουν ολοι.Η συνεχεια του hand δεν με ενδιαφερει και πολυ.Σαν να λεμε καναμε limp AA και παιξαμε 5way flop και χασαμε το stack μας.Raise bigger pre,flop,shove blank turn Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Againstodds έγραψε:safesteps έγραψε:mousakas έγραψε:Cash Game 2/2Ε blindsEίμαι BB και κρατάω A(d),K(h). Kάνω raise 7 euro , call 3 άτομα , ο UTG και 2 middle position. Τι εννοείς με το BB; ΒΒ=Big Blind. Αν είσαι BB δεν μπορεί η δράση να έχει γίνει όπως λες. Μήπως εννοείς button; Όλοι οι υπόλοιποι που απαντήσατε σας ήταν σαφές το action;[/quote:1zq7o8us]Αποτι καταλαβα ο μουσακας ηταν big blind, και απλα δεν αναφερε τους 3 που limparan. Ξεκινησε την περιγραφη της παρτιδας απο το σημειο που ηρθε η σειρα του να μιλησει[/quote:1zq7o8us]Όχι ακριβώς, γιατί στο flop (πριν κάνει edit) έλεγε: check όλοι, bet εγώ 10ευρώ... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 foustouki έγραψε:mousakas έγραψε:Cash Game 2/2Ε blindsEίμαι BB και κρατάω A(d),K(h). Kάνω raise 7 euro , call 3 άτομα , ο UTG και 2 middle position. To flop πετάει A(h)Q(s)4(h). Check όλοι , bet εγώ 10 ευρώ , raise o UTG στα 30 ευρώ , fold οι middle position , call εγώ. Το turn πετάει T(h) , check και οι 2. River J©. All in (γύρω στα 40ευρώ) απο τον UTG call εγώ.Q,2 κούπες στο showdown απο το UTG.Θα ήθελα τις γνωμες σας στο συγκεκριμένο χέρι , αν έκανα κάποιο λάθος απο τη μεριά μου.[/quote:4ur4d6o6]Εδώ φαίνεται αυτό που λέω! Παράθεση
mousakas Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 ναι το διόρθωσα Παράθεση
Recommended Posts