Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα πω ενα ανέκδοτο που είναι παράφραση ενός άλλου κ μου ήρθε στο μυαλό εχτές που συζήταγα με κ γελάμε με τον ael88 κ έχει σχ'εση με την λύση 1 του crazyfrank οπότε αφιερώνω την έμπνευση μου σε αυτόν, στον ael88 κ στον tarestasas.

Βρίσκονται σε ένα σεμινάριο για πόκερ, ένας Σουηδός, ένας Άγγλος κ ένας Έλληνας.

ΤΟ θέμα είναι η άρνηση των γυναικών τους για το παιχνίδι.

Ο ομιλητής εξηγεί οτι πρέπει να πιάσουμε με το καλό τις γυναίκες μας κ να τους εξηγήσουμε οτι το πόκερ έιναι παιχνίδι δεξιότητας-ικανότητας, μυαλού κ όχι τζόγος. Εάν με το καλό δεν καταλάβουν, αγριέψτε , πείτε τους οτι εγω είμαι ο άντρας του σπιτιού κ θέλω να έχω τα χόμπι μου κ αμα σου αρέσει άμα δεν σου αρέσει ... σπίτι σου!

Θέλω να το προσπαθήσετε κ να μας πείτε τα αποτελέσματα τον επόμενο χρόνο οταν ξανασυναντηθούμε.

Ενα χρόνο αργότερα ο Σουηδός ανεβαίνει στο βήμα κ λέει:

Εγώ την έπιασα με το καλό της εξήγησα κ έδειξε να καταλαβαίνει. Την τρίτη μέρα κάτι άρχισα να βλέπω κ λίγες μέρες αργότερα έιχε αποδεχτεί πλήρως το πόκερ κ μάλιστα έγινε κ η ίδια παίκτρια κ πάμε μαζί παντού. Να σήμερα είναι μαζί μου.

Χειροκροτήματα απο κάτω. Ανεβαίνει ο Άγγλος κ λέει:

Εγω την πήρα με το καλό δεν έδειξε να καταλαβαίνει, την αγρίεψα λίγο κ την τρίτη μέρα κάτι άρχισα να βλέπω κ να αλλάζει στάση στο θέμα. Τώρα με αφήνει να πηγαίνω να παίζω όποτε θέλω κ ίσως του χρόνου έρθει κ αυτή μαζί μου.

Χειροκροτήματα απο κάτω. ανεβαίνει ο Έλληνας κ λέει:

Εγω την πήρα με το καλό κ δεν καταλάβαινε. Τότε την αγρίεψα της είπα οτι εγω είμαι ο ΄άντρας του σπιτιού κ.λ.π.

Κ τι έγινε? άρχισε να ρωτάει ενθουσιασμένο το κοινό.

Κ ο Έλληνας συνεχίζει,

Την τρίτη μέρα κάτι άρχισα να βλέπω ...... από το ένα μου μάτι.

Υ.Γ. Ael88 k tarestasas μην το πείτε κ οι δύο μαζί. Να υπάρχει τουλάχιστον ένας να βλέπει για να παίζετε κ λίγο πόκερ. :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

H Partypoker έχει κάθε Δευτερα το βράδυ προκριματικό με 5+1$.

Η Fantis poker έχει την Κυριακή 7/2/2010 στις 21:00. Ορίστε η τελευταία τους ανακοίνωση: http://www.pokerland.gr/option,com_kune ... html#40996

Περιμένουμε εντός βδομάδας και πρόγραμμα από την Hellenic poker και το Poker.gr.

Θα υπάρξει κλασσικά πινακάκι στην κεντρική μας σελίδα μόλις ενημερωθούμε.