Guest Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Ρε παιδιά εντάξει δεν είμαι παντρεμένος αλλά αν της τάξετε ένα ΣΚ γεμάτο με τζακούζι και μασαζ δεν ψήνονται ?Έλα μωρό μου εσύ θα χαλαρώνεις στο υδρομασάζ όλη μέρα και εγώ θα προσπαθώ να κερδίσω λεφτά ,και αν χάσω και 500€ σκέψου πόσο θα κόστιζαν όλα αυτά στην Ελλάδα !Το έχει δοκιμάσει κάποιος και δεν πιάνει? Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 looser έγραψε:Ρε παιδιά εντάξει δεν είμαι παντρεμένος αλλά αν της τάξετε ένα ΣΚ γεμάτο με τζακούζι και μασαζ δεν ψήνονται ?Έλα μωρό μου εσύ θα χαλαρώνεις στο υδρομασάζ όλη μέρα και εγώ θα προσπαθώ να κερδίσω λεφτά ,και αν χάσω και 500€ σκέψου πόσο θα κόστιζαν όλα αυτά στην Ελλάδα !Το έχει δοκιμάσει κάποιος και δεν πιάνει?Μιχάλη, όποιος σου ζητήσει δωμάτιο για αυτόν και την γυναίκα του, βάλτους στο Askot !! Θα φχαριστηθεί η γυναίκα του τζακούζι,μασάζ, σπα και όλες τις άλλες ανέσεις που προσφέρει. Και αν βαρεθεί το ''μποτέ'', μπορεί να πάρει μια από τις λιμουζίνες του Asikot και να πάει για ψώνια στο Gevgeli Mall... Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 ElKonte έγραψε:Δικαιολογίες θέλετε?....Σάββατο πρωί της λέτε:"Γυναίκααα..Πάω για τσιγάρα.Άναψε τον Θερμοσίφωνα.!!" Κυριακή απόγευμα παίρνετε τηλέφωνο και λέτε: "Γυναίκααα!! Σβήσε τον θερμοσίφωνα..Είμαι Γευγελή!!"Πιάνει πάντα!!Μπάμπη, αυτή τη φορά άσε να πάρω εγώ την γυναίκα σου να της εξηγήσω. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα!!p.s. Την καλύτερη λύση την έδωσε ο Αντώνης: χωρίζεις την γυναίκα σου και έτσι γλυτωνεις και την μουρμούρα για τα Σκόπια αλλά και όλη της την παρουσία στη ζωή σου!!!!! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Κλαιω crazyfrank haha :) Παράθεση
fortsatos Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 λοιπον,ασε τα σπα και τα μασαζ,δεν ταζουμε τιποτα χωρις λογο,ειναι -EV !!θα σου πω εγω πως θα τα καταφερεις σε δυο βηματα...1)-Γυναικααααα,κερδισα απο προκριματικο ενα πακετο για το greek poker championship με ολα τα εξοδα πληρωμενα.(της εξηγεις περι τινος προκειται δινοντας ιδιαιτερη εμφαση στο ποσο που κερδιζει ο νικητης και τονιζοντας οτι ολα ειναι πληρωμενα.Σε περιπτωση που πιστευεις οτι θα θελησει να το τσεκαρει,βαλε τον Μιχαλη να σου στειλει ενα μειλ με αποστολεα pokerland... :blush: ***Σημαντικο!!!φροντισε να εχει κεφακια οταν θα της το πεις!!)αν δεν 'ψηθει' με ολα αυτα,περνας στο 2ο βημα...-Ελα βρε μωρο μου,ασε να παω μπας και σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και το σηκωσω να παρουμε κι εκεινο το ρολογακι/δαχτυλιδακικλπ που σου αρεσει ή να αλλαξουμε κι εκεινο το παλιο σαλονακι (κατι θα εχει καιρο στο ματι,δεν μπορει...ολες οι γυναικες εχουν και περιμενουν την καταλληλη στιγμη)Οπως βλεπεις ταζουμε μονο αν υπαρξει αναγκη και μονο στην περιπτωση που κερδισουμε καποιο αξιολογο ποσο(1η-2η θεση...αν κερδισουμε λιγοτερα τα κραταμε ολα για μας )καλη επιτυχια!! Παράθεση
teddyboy Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 mporei kaneis na mas pei posa eisitiria upologizetai tha dwthoun tin kiriaki i poia einai i sxesi simmetoxwn kai eisitiriwn??? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Το εισητηριο γαι τον τελικο ειναι 550 και το satellite ειναι 50αρι.Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι 1 εισητηριο ανα 11 ατομα. Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 CrazyFrank έγραψε:"p.s.Την καλύτερη λύση την έδωσε ο Αντώνης: χωρίζεις την γυναίκα σου και έτσι γλυτωνεις και την μουρμούρα για τα Σκόπια αλλά και όλη της την παρουσία στη ζωή σου!!!!!"Και αυτή θα κάνει διαρκές cash out με την διατροφή που θα της πληρώνεις! :woohoo: Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Παιδιά, για το θέμα με τις γυναίκες σας υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Για την ακρίβεια, θα σας δώσω δύο λύσεις :1. Δύο ώρες πριν την αναχώρηση για Σκόπια, γυρνάς σπίτι, μπαίνεις φουριόζος, πας στο σαλόνι (όπου η γυναίκα σου βλέπει Τατιάνα/Μουρατίδη/star-news κλπ) και της λες ορθά-κοφτά ''γυναίκα ετοίμασε τις βαλίτσες!!''. ''Που θα πάμε αγάπη μου?'' ρωτάει εκείνη, και της απαντάς (επίσης ορθά-κοφτά) ''εσύ στη μάνα σου κι εγώ για ποκερ στα Σκόπια''. Αυτό θα έχει δύο αποτελέσματα : α) θα σε ικετέψει να μην την χωρίσεις και θα σου δώσει το o.k. όχι μόνο να πας στα Σκόπια, αλλά και να ''δοκιμάσεις'' και όλες τις Σκοπιανές... β)θα μαζέψει τα πράγματά της και θα πάει στη μάνα της πραγματικά (τυχερεεεεεεέ, τρέξε να πάιξεις και τζόκερ!).2. Αποφασίζεις να ταξιδέψεις για Γευγελή στις 04.30 ξημερώματα. Έχεις έτοιμα τα πράγματα από νωρίς (κρυφά βέβαια) και εκεί που κοιμάστε του καλού καιρού, ξυπνάς 04.15 την σκουντάς απαλά και της λες ''γυναίκα, ή θα κάνουμε sex ΤΩΡΑ , ή θά πάω στην Γευγελή για ποκερ''. Να είσαι βέβαιος ότι θα σου απαντήσει ''καλό ταξίδι και να φορέσεις κάτι ζεστό...''Τα πράγματα είναι απλά παιδιά..... Παράθεση
kosturos Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 CrazyFrank έγραψε:Παιδιά, για το θέμα με τις γυναίκες σας υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Για την ακρίβεια, θα σας δώσω δύο λύσεις :1. Δύο ώρες πριν την αναχώρηση για Σκόπια, γυρνάς σπίτι, μπαίνεις φουριόζος, πας στο σαλόνι (όπου η γυναίκα σου βλέπει Τατιάνα/Μουρατίδη/star-news κλπ) και της λες ορθά-κοφτά ''γυναίκα ετοίμασε τις βαλίτσες!!''. ''Που θα πάμε αγάπη μου?'' ρωτάει εκείνη, και της απαντάς (επίσης ορθά-κοφτά) ''εσύ στη μάνα σου κι εγώ για ποκερ στα Σκόπια''. Αυτό θα έχει δύο αποτελέσματα : α) θα σε ικετέψει να μην την χωρίσεις και θα σου δώσει το o.k. όχι μόνο να πας στα Σκόπια, αλλά και να ''δοκιμάσεις'' και όλες τις Σκοπιανές... β)θα μαζέψει τα πράγματά της και θα πάει στη μάνα της πραγματικά (τυχερεεεεεεέ, τρέξε να πάιξεις και τζόκερ!).2. Αποφασίζεις να ταξιδέψεις για Γευγελή στις 04.30 ξημερώματα. Έχεις έτοιμα τα πράγματα από νωρίς (κρυφά βέβαια) και εκεί που κοιμάστε του καλού καιρού, ξυπνάς 04.15 την σκουντάς απαλά και της λες ''γυναίκα, ή θα κάνουμε sex ΤΩΡΑ , ή θά πάω στην Γευγελή για ποκερ''. Να είσαι βέβαιος ότι θα σου απαντήσει ''καλό ταξίδι και να φορέσεις κάτι ζεστό...''Τα πράγματα είναι απλά παιδιά.....Θα επιλέξω τη δεύτερη λύση... Θα την εφαρμόσω και θα σας πω αποτελέσματα... LOL Παράθεση
2maniac Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 prepei na alaksoume ton titlo tou 8ematos kai apo "plirofories gia GSOP" na to kanoume plirofories gia apofigi pantoflas" egw pantws efarmozw to sistima tou filou FRIDIS diladi opote kerdizw eite se kanena tour i se kanena cash tin alli mera panta afinw ena pososto apo ta kerdi osa kai an einai auta fisika omws den anaferoume pote ta pragmatika noumera eite se auta pou xanoume eite se auta pou kerdizoume.... kai etsi estw gia ligo kanei kai auti ta straba matia..... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 ElKonte έγραψε:CrazyFrank έγραψε:"p.s.Την καλύτερη λύση την έδωσε ο Αντώνης: χωρίζεις την γυναίκα σου και έτσι γλυτωνεις και την μουρμούρα για τα Σκόπια αλλά και όλη της την παρουσία στη ζωή σου!!!!!"Και αυτή θα κάνει διαρκές cash out με την διατροφή που θα της πληρώνεις! :woohoo:Ενω τώρα σου στοιχίζει φτηνότερα? Ασε που θα γλιτώσεις κ τα ψυχοφάρμακα!!!!Υ.Γ. Εγω crazyfrank δεν την βρήκα απλώς την λύση. Την εφάρμοσα πριν 7 χρόνια. χαχαχαχαχα Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 ΠΑΝΤΟΦΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΝΟΘΕΙΤΕ! ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗ!Εχετε πολλα να μαθετε ακομα !!! Παράθεση
2maniac Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 o antonis mono epitimos proedros mporei na bei giati edwse oristiki lisi sto problima.poker vs pantofla..... emeis me tis mesovezikes liseis 8a prepei na doume ti 8a kanoume....ps duke ta megalitera kastra apo mesa peftoun..... ksekinane apo mia sigatikisi kai siga siga erxetai kai i pantofla.... se kala dromo eisai na to ksereis.... Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 2maniac έγραψε:o antonis mono epitimos proedros mporei na bei giati edwse oristiki lisi sto problima.poker vs pantofla..... emeis me tis mesovezikes liseis 8a prepei na doume ti 8a kanoume....ps duke ta megalitera kastra apo mesa peftoun..... ksekinane apo mia sigatikisi kai siga siga erxetai kai i pantofla.... se kala dromo eisai na to ksereis....vre oust!@ mhn me dineis etsi stegna re DONK! Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 CrazyFrank έγραψε:Παιδιά, για το θέμα με τις γυναίκες σας υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Για την ακρίβεια, θα σας δώσω δύο λύσεις :1. Δύο ώρες πριν την αναχώρηση για Σκόπια, γυρνάς σπίτι, μπαίνεις φουριόζος, πας στο σαλόνι (όπου η γυναίκα σου βλέπει Τατιάνα/Μουρατίδη/star-news κλπ) και της λες ορθά-κοφτά ''γυναίκα ετοίμασε τις βαλίτσες!!''. ''Που θα πάμε αγάπη μου?'' ρωτάει εκείνη, και της απαντάς (επίσης ορθά-κοφτά) ''εσύ στη μάνα σου κι εγώ για ποκερ στα Σκόπια''. Αυτό θα έχει δύο αποτελέσματα : α) θα σε ικετέψει να μην την χωρίσεις και θα σου δώσει το o.k. όχι μόνο να πας στα Σκόπια, αλλά και να ''δοκιμάσεις'' και όλες τις Σκοπιανές... β)θα μαζέψει τα πράγματά της και θα πάει στη μάνα της πραγματικά (τυχερεεεεεεέ, τρέξε να πάιξεις και τζόκερ!).2. Αποφασίζεις να ταξιδέψεις για Γευγελή στις 04.30 ξημερώματα. Έχεις έτοιμα τα πράγματα από νωρίς (κρυφά βέβαια) και εκεί που κοιμάστε του καλού καιρού, ξυπνάς 04.15 την σκουντάς απαλά και της λες ''γυναίκα, ή θα κάνουμε sex ΤΩΡΑ , ή θά πάω στην Γευγελή για ποκερ''. Να είσαι βέβαιος ότι θα σου απαντήσει ''καλό ταξίδι και να φορέσεις κάτι ζεστό...''Τα πράγματα είναι απλά παιδιά.....Έτσι είναι οι καλοί παίκτες πόκερ. Win-Win καταστάσεις. Παράθεση
xboarderx Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 krepas έγραψε:giasas paidia!!exw trelathi me to tournoua :woohoo: ,thelo na labo meros san trelos(proti fora se epigia tournoua)ekino to psk mporo kiolas,einai mesa kai enas filosalla iparxi ena terastio kolima......i gineka mou ,pou akoui poker kai bgazi kantiles.parolou pou ta xristougena se spitika trapezia me filous kai gnostousixame prowro Agio Basili kai Agio Balentino mazi.!!alla tote elega *meres pou einai* tora ti na po???prepi na anebo oposdipote ,den thelo na xaso afti tin empiria!na dw kai ti koukia piano se epigia tournoua Πες οτι θα πας 3ήμερο στο Αγιο Ορος. Αντρες μόνο.... Παράθεση
xboarderx Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 giorgio έγραψε:CrazyFrank έγραψε:Παιδιά, για το θέμα με τις γυναίκες σας υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Για την ακρίβεια, θα σας δώσω δύο λύσεις :1. Δύο ώρες πριν την αναχώρηση για Σκόπια, γυρνάς σπίτι, μπαίνεις φουριόζος, πας στο σαλόνι (όπου η γυναίκα σου βλέπει Τατιάνα/Μουρατίδη/star-news κλπ) και της λες ορθά-κοφτά ''γυναίκα ετοίμασε τις βαλίτσες!!''. ''Που θα πάμε αγάπη μου?'' ρωτάει εκείνη, και της απαντάς (επίσης ορθά-κοφτά) ''εσύ στη μάνα σου κι εγώ για ποκερ στα Σκόπια''. Αυτό θα έχει δύο αποτελέσματα : α) θα σε ικετέψει να μην την χωρίσεις και θα σου δώσει το o.k. όχι μόνο να πας στα Σκόπια, αλλά και να ''δοκιμάσεις'' και όλες τις Σκοπιανές... β)θα μαζέψει τα πράγματά της και θα πάει στη μάνα της πραγματικά (τυχερεεεεεεέ, τρέξε να πάιξεις και τζόκερ!).2. Αποφασίζεις να ταξιδέψεις για Γευγελή στις 04.30 ξημερώματα. Έχεις έτοιμα τα πράγματα από νωρίς (κρυφά βέβαια) και εκεί που κοιμάστε του καλού καιρού, ξυπνάς 04.15 την σκουντάς απαλά και της λες ''γυναίκα, ή θα κάνουμε sex ΤΩΡΑ , ή θά πάω στην Γευγελή για ποκερ''. Να είσαι βέβαιος ότι θα σου απαντήσει ''καλό ταξίδι και να φορέσεις κάτι ζεστό...''Τα πράγματα είναι απλά παιδιά.....Έτσι είναι οι καλοί παίκτες πόκερ. Win-Win καταστάσεις.[/quote:d4hrabcn]Μάλλον δεν είσαι παντρεμένος...? Αν ξυπνήσεις τη γυναίκα σου στις 4:15, κανοντας την παραπάνω πρόταση το πιθανοτερο είναι να φωνάζει, "sex sex sex!!!" Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 xboarderx έγραψε:giorgio έγραψε:CrazyFrank έγραψε:Παιδιά, για το θέμα με τις γυναίκες σας υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Για την ακρίβεια, θα σας δώσω δύο λύσεις :1. Δύο ώρες πριν την αναχώρηση για Σκόπια, γυρνάς σπίτι, μπαίνεις φουριόζος, πας στο σαλόνι (όπου η γυναίκα σου βλέπει Τατιάνα/Μουρατίδη/star-news κλπ) και της λες ορθά-κοφτά ''γυναίκα ετοίμασε τις βαλίτσες!!''. ''Που θα πάμε αγάπη μου?'' ρωτάει εκείνη, και της απαντάς (επίσης ορθά-κοφτά) ''εσύ στη μάνα σου κι εγώ για ποκερ στα Σκόπια''. Αυτό θα έχει δύο αποτελέσματα : α) θα σε ικετέψει να μην την χωρίσεις και θα σου δώσει το o.k. όχι μόνο να πας στα Σκόπια, αλλά και να ''δοκιμάσεις'' και όλες τις Σκοπιανές... β)θα μαζέψει τα πράγματά της και θα πάει στη μάνα της πραγματικά (τυχερεεεεεεέ, τρέξε να πάιξεις και τζόκερ!).2. Αποφασίζεις να ταξιδέψεις για Γευγελή στις 04.30 ξημερώματα. Έχεις έτοιμα τα πράγματα από νωρίς (κρυφά βέβαια) και εκεί που κοιμάστε του καλού καιρού, ξυπνάς 04.15 την σκουντάς απαλά και της λες ''γυναίκα, ή θα κάνουμε sex ΤΩΡΑ , ή θά πάω στην Γευγελή για ποκερ''. Να είσαι βέβαιος ότι θα σου απαντήσει ''καλό ταξίδι και να φορέσεις κάτι ζεστό...''Τα πράγματα είναι απλά παιδιά.....Έτσι είναι οι καλοί παίκτες πόκερ. Win-Win καταστάσεις.[/quote:2uoyv3g7]Μάλλον δεν είσαι παντρεμένος...? Αν ξυπνήσεις τη γυναίκα σου στις 4:15, κανοντας την παραπάνω πρόταση το πιθανοτερο είναι να φωνάζει, "sex sex sex!!!"[/quote:2uoyv3g7]Χαχαχαχαχα .... ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!! (προφανώς είσαι φρεσκοπαντρεμένος...) :woohoo: Παράθεση
xboarderx Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 CrazyFrank έγραψε:xboarderx έγραψε:giorgio έγραψε:CrazyFrank έγραψε:Παιδιά, για το θέμα με τις γυναίκες σας υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Για την ακρίβεια, θα σας δώσω δύο λύσεις :1. Δύο ώρες πριν την αναχώρηση για Σκόπια, γυρνάς σπίτι, μπαίνεις φουριόζος, πας στο σαλόνι (όπου η γυναίκα σου βλέπει Τατιάνα/Μουρατίδη/star-news κλπ) και της λες ορθά-κοφτά ''γυναίκα ετοίμασε τις βαλίτσες!!''. ''Που θα πάμε αγάπη μου?'' ρωτάει εκείνη, και της απαντάς (επίσης ορθά-κοφτά) ''εσύ στη μάνα σου κι εγώ για ποκερ στα Σκόπια''. Αυτό θα έχει δύο αποτελέσματα : α) θα σε ικετέψει να μην την χωρίσεις και θα σου δώσει το o.k. όχι μόνο να πας στα Σκόπια, αλλά και να ''δοκιμάσεις'' και όλες τις Σκοπιανές... β)θα μαζέψει τα πράγματά της και θα πάει στη μάνα της πραγματικά (τυχερεεεεεεέ, τρέξε να πάιξεις και τζόκερ!).2. Αποφασίζεις να ταξιδέψεις για Γευγελή στις 04.30 ξημερώματα. Έχεις έτοιμα τα πράγματα από νωρίς (κρυφά βέβαια) και εκεί που κοιμάστε του καλού καιρού, ξυπνάς 04.15 την σκουντάς απαλά και της λες ''γυναίκα, ή θα κάνουμε sex ΤΩΡΑ , ή θά πάω στην Γευγελή για ποκερ''. Να είσαι βέβαιος ότι θα σου απαντήσει ''καλό ταξίδι και να φορέσεις κάτι ζεστό...''Τα πράγματα είναι απλά παιδιά.....Έτσι είναι οι καλοί παίκτες πόκερ. Win-Win καταστάσεις.[/quote:3o87e23o]Μάλλον δεν είσαι παντρεμένος...? Αν ξυπνήσεις τη γυναίκα σου στις 4:15, κανοντας την παραπάνω πρόταση το πιθανοτερο είναι να φωνάζει, "sex sex sex!!!"[/quote:3o87e23o]Χαχαχαχαχα .... ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!! (προφανώς είσαι φρεσκοπαντρεμένος...) :woohoo:Μπα φρεσκοχωρισμένος.... Ισως όμως να ειμαι σε αλλα πράγματα κάλυτερος απο οτι στο ποκερ... Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Gynaika pou na tin ksypnas 4.15 gia sex kai na 8elei kai tin afises na sou fygei :woohoo: :woohoo: Kalytero kai apo to na kerdiseis to sunday million einai auto! Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 d4ffyd3ck έγραψε:Gynaika pou na tin ksypnas 4.15 gia sex kai na 8elei kai tin afises na sou fygei :woohoo: :woohoo: Kalytero kai apo to na kerdiseis to sunday million einai auto!...και αν είχε και προίκα, ε.. τότε τι να σου πω... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 xboarderx έγραψε:giorgio έγραψε:CrazyFrank έγραψε:Παιδιά, για το θέμα με τις γυναίκες σας υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Για την ακρίβεια, θα σας δώσω δύο λύσεις :1. Δύο ώρες πριν την αναχώρηση για Σκόπια, γυρνάς σπίτι, μπαίνεις φουριόζος, πας στο σαλόνι (όπου η γυναίκα σου βλέπει Τατιάνα/Μουρατίδη/star-news κλπ) και της λες ορθά-κοφτά ''γυναίκα ετοίμασε τις βαλίτσες!!''. ''Που θα πάμε αγάπη μου?'' ρωτάει εκείνη, και της απαντάς (επίσης ορθά-κοφτά) ''εσύ στη μάνα σου κι εγώ για ποκερ στα Σκόπια''. Αυτό θα έχει δύο αποτελέσματα : α) θα σε ικετέψει να μην την χωρίσεις και θα σου δώσει το o.k. όχι μόνο να πας στα Σκόπια, αλλά και να ''δοκιμάσεις'' και όλες τις Σκοπιανές... β)θα μαζέψει τα πράγματά της και θα πάει στη μάνα της πραγματικά (τυχερεεεεεεέ, τρέξε να πάιξεις και τζόκερ!).2. Αποφασίζεις να ταξιδέψεις για Γευγελή στις 04.30 ξημερώματα. Έχεις έτοιμα τα πράγματα από νωρίς (κρυφά βέβαια) και εκεί που κοιμάστε του καλού καιρού, ξυπνάς 04.15 την σκουντάς απαλά και της λες ''γυναίκα, ή θα κάνουμε sex ΤΩΡΑ , ή θά πάω στην Γευγελή για ποκερ''. Να είσαι βέβαιος ότι θα σου απαντήσει ''καλό ταξίδι και να φορέσεις κάτι ζεστό...''Τα πράγματα είναι απλά παιδιά.....Έτσι είναι οι καλοί παίκτες πόκερ. Win-Win καταστάσεις.[/quote:2pgfcblk]Μάλλον δεν είσαι παντρεμένος...? Αν ξυπνήσεις τη γυναίκα σου στις 4:15, κανοντας την παραπάνω πρόταση το πιθανοτερο είναι να φωνάζει, "sex sex sex!!!"[/quote:2pgfcblk]Να συμπληρώσω οτι το Νο 2 λύση ειναι ανάλογα με τον παίκτη.Εαν π.χ. δεν την εχει ικανοποιημένη κ της το κάνει κάθε Χριστούγεννα κ Πάσχα τότε θα σκεφτεί η γυναίκα. "Ρε τον μ@λ@κ@ απο τις περασμένες απόκριες έχει να μου το κάνει κ του κάυλωσε τις 4 το πρωι, αλλα ας δεχτω γιατί ποιος ξέρει πότε θα του ξαναθυμηθεί"Οπότε θα φωνάξει sex sex κ το σχέδιο παέι στράφι. Επίσης δεν συνιστάτε για νυμφομανής κ.λ.π.Ας διαλέξτε το πρώτο που είναι πιο σίγουρο. :laugh: :laugh: Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2010 d4ffyd3ck έγραψε:Gynaika pou na tin ksypnas 4.15 gia sex kai na 8elei kai tin afises na sou fygei :woohoo: :woohoo: Kalytero kai apo to na kerdiseis to sunday million einai auto!Πάρε την πρώτη λύση τότε. Θάρρος χρειάζεται. be a man Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2010 Αντώνη, ελπίζω να είσαι Σκόπια τον Φλεβάρη.... θέλω να μας κάνεις ένα σεμινάριο!!! Παράθεση
Recommended Posts