pokerovios Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Seat 1: TRYhrdrBTCH_ ($54.48 in chips) Seat 3: leaozao ($61.68 in chips) Seat 4: xchulax_ ($70.43 in chips) Seat 5: galletti777 ($58.69 in chips) Seat 8: mdelakis ($37.30 in chips) dealt to galletti777 (7s,7c)ANTES/BLINDSgalletti777 posts small blind ($0.25), mdelakis posts big blind ($0.50), DEALING_HOLE_CARDS.PRE-FLOPTRYhrdrBTCH_ raises to $2, leaozao folds, xchulax_ folds, galletti777 calls $2, mdelakis folds.FLOP [board cards: AH,8H,7D ]DEALING_FLOP, galletti777 checks, TRYhrdrBTCH_ bets $4, galletti777 calls $4.TURN [board cards: AH,8H,7D,KH ]DEALING_TURN, galletti777 checks, TRYhrdrBTCH_ checks.RIVER [board cards: AH,8H,7D,KH,8D ]DEALING_RIVER, galletti777 bets $12.50, TRYhrdrBTCH_ raises to $48.48 and is all-in, galletti777 ?????????????????ο αντιπαλος μολις εχει μπει στο τραπεζι και δεν εχουμε reads γι αυτο και θα προτιμουσα ιδεες για πιθανες κινησεις χωριζοντας τον πιθανο αντιπαλο σε 3 κατηγοριες λαμβανοντας υποψη φυσικα το συγκεκριμενο action αλλα και το επιπεδο των stakes που βρισκομαστε.α)ο αντιπαλος ειναι tight agressive καλοςβ)ειναι loose aggressive καλοςγ)ειναι tight-loose σχετικα passive που ξερει τα βασικαπιστευω οτι για οποιοδηποτε αλλο ειδος παιχτη η απαντηση ειναι προφανης>>> all-in Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 pokerovios έγραψε:πιστευω οτι για οποιοδηποτε ειδος παιχτη η απαντηση ειναι προφανης>>> all-infypraise flop, get it in Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Νομίζω πως είσαι μπροστά και πρέπει να κάνεις το call.Χάνεις απο ΑΑ ΚΚ Κ8 και Α8.Νομίζω πως η καλύτερη επιλογή σου θα ήταν να ποντάρεις στο flop ή έστω check/raise.Εμένα μου φαίνετε πως έχει κάτι σε ΑΚ και έκανε pot sized bet για να τελείωσει εδώ την παρτίδα.Δεν έχεις εσύ πληροφορίες αλλά ούτε κι αυτός επομένος δεν μου φαίνετε παράλογη κίνηση.Τώρα αν σου έδειξε 88 τι να πώ?Εγώ λεω call πάντως είναι λίγα τα φύλλα που σε κερδίζουν.Και μετά κάνεις κι μια σημείωση για τον κύριο και την επόμενη φορά θα ξέρεις που βρίσκεσαι Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 lathos to check sto turn..eisai call, kai kaneis to stavro sou...lathos to check sto turn.... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 check-raise flopbet turnshove riverKαι αν σε κανει trap και χασεις τελικα δεν πειραζει,θα εχεις παιξει σωστα το χερι.Τωρα οπως εγιναν τα πραγματα δεν ξερω.Ειναι πολυ περιεργο και κακο το turn check του αντιπαλου.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει check με position στο turn και κανει shove το river.Μαλλον ειναι κακος.Ποτε ενας καλος παιχτης με ΑΑ,ΚΚ,ΑΚ,88 δεν κανει check behind το turn.Κανει τον σταυρο σου και αποφασιζεις.Παντως σε τετοια χερια το line check-raise flop,bet turn,shove river ειναι το καλυτερο. Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 σαφως και ο σωστος και στανταρ τροπος παιξιματος ειναι αυτος που αναφερατε παιδια,αλλα αφορα το πως θα παρουμε οσα περισσοτερα μπορουμε απο τον αντιπαλο εαν θεωρουμε πως ειμαστε πολυ μπροστα ετσι δεν ειναι? δηλ εννοω πως αν εχει α,α σε τι θα μας προστατεψει το c-r στο φλοπ??θα παμε πασο σε ενα εκει πιθανο shove του?νομιζω οχι και προσθετωντας το γεγονος οτι δεν ειμαστε deepstack τα λεφτα ευκολα θα μπουνε μεσα.αν ειμασταν deepstack αλλαζει το πραγμα.παντως επαιξα ετσι το χερι μου γιατι απο τα ελαχιστα χερια που επαιξε πριν τον θεωρησα αρκετα aggressive και ικανο να κανει two barrels ακομα και με second pair.επισης στο turn συμπληρωνεται flush draw,αν καναμε εκει βετ και μας εκανε εκει shove τι θα καναμε?εγω αυτο που εθεσα προς συζητηση ειναι ποσο ευκολα παμε πασο ενα τετοιο που ειναι μεν πολυ καλο αλλα το 5ο στη σειρα σε δυναμικοτητα και ποιο το σκεπτικο μας Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 foustouki έγραψε:check-raise flopbet turnshove riverKαι αν σε κανει trap και χασεις τελικα δεν πειραζει,θα εχεις παιξει σωστα το χερι.Τωρα οπως εγιναν τα πραγματα δεν ξερω.Ειναι πολυ περιεργο και κακο το turn check του αντιπαλου.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει check με position στο turn και κανει shove το river.Μαλλον ειναι κακος.Ποτε ενας καλος παιχτης με ΑΑ,ΚΚ,ΑΚ,88 δεν κανει check behind το turn.river ειναι το καλυτερο.+1εγω πιστευω οτι ο αντιπαλος σου μπορει να σου κανει τετοιο move στο river με τεραστιο range φυλλων. Ο λογος ειναι το ποσο passive παιζεις το χερι σου, του δινει το περιθωριο να σκεφτει οτι εισαι σε draw ή καποιο αδυναμο φυλλο με το οποιο πας να κλεψεις στο river. Δεδομενου του τροπου που επαιξες το χερι για εμενα ειναι auto call. Παιζεις ολο το χερι παθητικα ωστε να βαλει τα λεφτα του μεσα (το οποιο οπως ειπωθηκε ειναι λαθος) κ οταν καταφερνεις να το κανεις αναρωτιεσαι τι εχει... Παράθεση
Recommended Posts